- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
E2E4
aktív tag
válasz
gretzky77 #1679 üzenetére
Az alukeretes bumper használatának megfontolására 3 lehetséges érv:
1. A keret és az oldallap közé szoruló porszemek csiszolhatják a telefon oldalkeretét! Ezt mások is tapasztalták, még tpu esetén is. Aluval ez szerintem hatványozottan problémásabb lehet.
2. Az ilyen keretek csak minimális védelmet adnak.
3. Esztétikailag a telefon minőségével nehezen összeegyeztethető.
-
E2E4
aktív tag
válasz
gretzky77 #1542 üzenetére
A tesztben: „a phablet ütésálló, megkapta a MIL-STD-810G minősítést is, ami a nem specifikusan ilyen célra készült mobiloknál elég ritka és dicséretes tulajdonság.”
Quqesz #1210: „megkapott vmi biztonsági elismerést a teló, így mehet állami és katonai szektorban is.” link
Úgy tűnik, az LG weboldalán ebben is ugyanúgy szerénykednek, mint az okostelefonokban egyedülálló minőségű DAC és fejhallgató erősítő IC típusának megadásával.
Pedig szerénytelenül repkedhetnének specifikációs leírásokkal az alábbi marketing mondatok:
- A világ első, minőségi Hi-Fi zenehallgatást biztosító okstelefonja
- A katonai minősítést is megkapott készülék, aminek minősített acél oldaléle akár önvédelem esetén is bevethető
- Az Android egyik legjobban optimalizált modifikált operációs rendszere
- Magyarországon a legkorrektebb szervizes attitűdMindemellett nem, nem vagyok elvakult felhasználó, mivel - egyenlőre még - nem is rendelkezem ezzel a nagyszerű készülékkel.
Sőt, az itt leírtakból pl. az utolsót (kissé nyomatékosabban
) megemlítettem egy olyan áruházban, ahol több telefon típust is árultak, ráadásul az egyik eladó - költséghatékonyságból - egy "kínai csodát" használt. Ők is csak bólogattak, pedig nekik minden készülék eladó, még a sokkal drágább modellek is. Mindezt úgy, hogy eszem ágában sem volt ott vásárolni, az elrugaszkodott árak miatt.
-
hito
nagyúr
válasz
gretzky77 #1352 üzenetére
Mert nem gondoltam át a dolgot. Feltettem a G5-öt és a V10-et is. Úgy voltam vele, hogy jó a G5 is, azt adom el amelyiket előbb elviszik. Amikor végül a V10-re jelentkezett be fórumtárs előbb, már tudtam hogy nem lesz ez így jó
De visszalépni már nem akartam, nem szép dolog. Úgyhogy uccu neki G5-öt is eladtam, és ment a vadászat a V10-re. Szerencsére még aznap találtam.
Így jár, aki sokat variál, kapkod, és nem gondolja át alaposan a dolgokat. Buktam a bőrös V10-emet
De komolyan mondom, kész rémálom volt az a kis idő is a G5-tel V10 után.
-
válasz
gretzky77 #1308 üzenetére
Én egyelőre teljesen elégedett vagyok vele, minden készüléknek vannak persze dolgai, amikben valami más jobb - azt kell mérlegelni, neked mi a fontos.
A kijelző pl. gyönyörű, az akksi szódával elmegy, a kamera engem hidegen hagy, a minőségi benyomás viszont nagyon jó. A G5 számomra egy sokkal alacsonyabb értékű készülék, de hát ez csak én vagyok. -
-
zack
nagyúr
válasz
gretzky77 #1252 üzenetére
U.a mint a Spotify, csak lossless és persze offline. Amikor legutóbb fent voltam rajta, voltak olyan számok, amik nem voltak fent, és hallgattam volna. Spotify adatbázisa akkor jobb, több minden volt fent akkor, csak a zenék minőségével nem vagyok kibékülve.
Azért is térnék vissza, hogy megnézzem mennyit változott. Most 1,5k vagy 3k, az mindegy, csak legyen minőségi, és nagy választék. -
válasz
gretzky77 #1235 üzenetére
Csakhogy nem engedte...
De rájöttem közben, pont az a baj, ha be van kapcsolva a névjegek csengőhangja opció, mert ilyenkor valami random módon csengőhangot ad a névjegyes számokhoz - cserébe kiszürkíti a névjegy csengőhangjának szerkesztőmezejét. Tehát ezt ki kell kapcsolni, és megoldódik.
-
sixpak
nagyúr
válasz
gretzky77 #1114 üzenetére
A "találta" szóból lemaradt egy "d" betű, remélem véletlen.
Ezt az emagról rendeltem, mert nem akartam heteket várni rá. Így kicsit drágább volt, 11db. ezres, ebay-en már 8-9 ezerért is van.
De ott millió fajta van, 2 ezertől indulnak, tényleg nagy a választék.hito: ehhez is van valami bluetooth-os kütyü, majd kiderül hogy használható-e.
-
thebiker
tag
válasz
gretzky77 #1048 üzenetére
Én 2 dolog miatt tértem vissza 5.1.1-re Az egyik a root (gyűlölöm a reklámokat) volt a másika képernyő feloldási hiba. Gyakran nem tudtam feloldani a képernyőt mert kopp-kódot kért. Ilyenkor az SD kártya így megjelent az értesítési sávban. Olyan mintha leállított volna egy szolgáltatást ami újraindul. De már betettem a védettek köze de semmi....
Nálam az akku idő nem lett jobb. Semmilyen törzsi varázslással nem tudtam elérni kibírjon egy munkanapot (16 óra) .... -
hito
nagyúr
válasz
gretzky77 #1042 üzenetére
Én tegnap előtt bepöccentem és telepítettem. Akksi üzemidő csökkenést nem tapasztaltam, ellenben gyorsabb (eddig sem volt lassú) és ami a legpozitívabb változás: az ujjlenyomatolvasó sokkal jobb lett. Kevesebbet hibázik és gyorsabb.
Én nem bántam meg a frissítést. EU verzió.
-
hito
nagyúr
válasz
gretzky77 #1005 üzenetére
Jajj, hagyjuk már a fölösleges köröket, meg udvarlást
Mindketten tudjuk, hogy úgyis megveszed (remélem)
Tréfát félretéve, csak jókat tudok mondani, de most úgy tényleg. Egyszerűen (számomra) nincs gyenge pontja. Akksi nálam bőven kihúzza reggeltől estig, minden másban pedig lenyom gyakorlatilag mindent.
Kamerában szerintem most a legjobb. Manaul videó miatt én az utódjáig el nem adom. Kijelző(k) elképesztőek, elvileg a legjobb hangchip most a V10-ben van. Szoftver rendesen odaver, lassulás, akadás nekem azóta nem volt, amióta megvan, elképesztően erős, és nagyon jól optimalizált. Anyaghasználat, összerakás csillagos 5-ös, töltés az egyik leggyorsabb. Mi kell még?
1 szó, mint 100, kizárt dolog, hogy megbánod ha megveszed és szerintem ez lesz az eddigi egyik kedvenc készüléked.
-
tgb
senior tag
válasz
gretzky77 #1002 üzenetére
Üdv!
Nekem hozza a g4 akksi szintjét,remélem az MM-el pedig javulni is fog mint a g4 esetében,kameréja jobb a g4nél,szoftveresen legalábbis,mérete az szokható,nekem kőzvetlenül note4 után felüdülés a "keskeny" méret,hangzás brutális,anyaghasználat prémium,árban azért a g4 sokkal barátibb,hiányzik az értesitési led,de cserébe jópofa a felső kijelző!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen SSD-t vegyek?
- Spórolós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- Elden Ring
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- További aktív témák...
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest