- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csobi1
tag
válasz
zorromoto #5120 üzenetére
Nem okoskodásból,de szürkületben vagy rossz fényviszonyok esetén a kompakt fényképezőgépek is gyenge képeket csinálnak,főleg vaku nélkül. A vaku meg csak 3-4 méterig hatásos,a többit már nem képes megvilágítani. Szerintem telefonba bőven elég ezek teljesítménye. Az,hogy egy telefon képminőségben kiváltson egy 60-80 ezer forintos gépet,még pár évet várni kell,bár a Nokia próbálkozása jó csak bumfordi a készülékük.
-
-
Quqesz
nagyúr
válasz
zorromoto #3714 üzenetére
Van különbség az időpontokban(Pl most ott csak az e verzió jött még ki).az ázsiaira később jönnek a frissítések,de abban nincsen magyar nyelv,tehát nem mérvadó.lehet frissíteni kdz updaterrel v a b-telnél a szervizes srác is megcsinálja gariban(de azért sem szól ha te teszed meg).amúgy meg sztem mindegy honnan jön a szabad romok világában...asszem én meg ott hibáztam,hogy mikor megrendeltem az enyémet nem kértem,hogy eus legyen,csak az árat mondtam a teloban ,de ki vagyok én ezzel is békülve(nagyon is).
-
manokaki
addikt
válasz
zorromoto #3099 üzenetére
Osztom a véleményed 1 óra nyomkodás után , talán a widgetek hiányoznak
Azt le kell szögezni , de keményen hogy igy még telefonon programokat , alkalmazásokat nem láttam futni nagyon ott van az optimalizálása !!!!!!!!!!!
Bármit elinditok vagy futatok az 100% nincs akadás , lassulás , páratlanul fut minden , még a Facebook is , nem akad meg nem vár , rögtön csinál mindent !Jól összerakták nem csak külsöre ,de hardweresen is !!
Attila
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
zorromoto #2216 üzenetére
Párom Optimus One-val is volt már ilyen. Azt egy hangyás játék okozta, illetve valószínű, hogy beleintegrált reklám program.
Letöröltük, és megjavult. Ez minden androidos készüléken előjön, nem a teló baja.
Optimus Black topic-ban is volt már sok embernek ilyen gondja. -
R2D20208
addikt
válasz
zorromoto #2217 üzenetére
Szuper, és kipróbálom. De nekem egy nagyon egyszerű dolog megoldotta, amit nagyon furálcsok. A kijelző / képernyő időt ráraktam tegnap 10 percre reggel, mert úgy volt rá szükségem, és úgy felejtettem. Általában 1 - 2 percen van. Visszaraktam 1 percre, és okés teljesen, azóta egyszer sem villant fel.
-
zorromoto
senior tag
válasz
zorromoto #2216 üzenetére
Na miert is vagyok "fanatikus tag" ?
Nem hagyott nyugodni a dolog. "nem értettem , hogy a telòm lezárt àllapotban miért villan fel időnkènt. neten olvastam hogy ez a progi kell. ès TÈNYLEG JÓ! megtalálta a sok reklàmos progit, töröltem mindet, és azóta a telóm se villan fel. kötelező mindenkinek ! megérdemli az 5 *-ot!!!"
tessék -
R2D20208
addikt
válasz
zorromoto #1864 üzenetére
Csak rebesgette . Ja, szió !
Próbáltam a Scrreencast videó felvevő progival, de sajna nem ismert formátumot hozott ki. Rootjogot, és ICS - t igényel csak, és vmi miatt nem lett jó a videó. Más 5letem nem volt, így el is felejtődött.
Más. Nyomtam egy Antutut csak úgy heccből ma. Azért ez szép eredmény gyári Romtól.
2 hetes használat után is ki merem jelenteni, amit amikor vettem. Ez az eddigi számomra megfelelőbb telefon, az összes eddigi közül !
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
zorromoto #1576 üzenetére
Úgy gondolom, hogy minimum 20-25 PH! tulaj kellene ahhoz, hogy pörögjön a topic. Így mindig van 5-10 olyan júzer, aki naponta generál 4-5 hsz-ást. Ezáltal kialakulhat egy jó kis közösség a tulajok táborának. Ahol megoszthatnak tapasztalatokat.
Sokkal szívesebben vesz az ember egy olyan telót aminek nagy a "háttere".
ha ez így marad, akkor ez egy HTC Radar/LG Optimus 7 szintű halott topic lesz, 5-6 PH! tulajjal, akik, már csak azért sem osztanak meg dolgokat, vagy kérdeznek meg, mert úgy is 3-4 nap mire válasz érkezik.
Próbáltam egy kicsit kedvet csinálni azzal, hogy elkészítettem az első hozzászólást (délután tényleg foglalkozom most már azzal is egy kicsit), de ettől még nem lesz látogatottabb egy topic.
És így van, amíg külföldön is ilyen kevés tulaj/érdeklődő/modding van van, addig ez sem fog jobban menni.
Az LG-nek pedig bele kellene már fognia valami marketing-be, mert ez így harmatos.
De a szolgáltatók is elég gyéren kezelik a 4X-et, szemben az SGS3-al. -
Bossi
őstag
válasz
zorromoto #1382 üzenetére
Videó az nincs de, pár képet du. valamikor feldobok.
Egyébként én negatívumot nem tudok mondani róla, nem igen találkoztam problémával.
Amit már írtam kijelző nagyon szép, nem akad nem fagy, szerintem szép, a kamera sem rossz v10d óta.
Azért egy kis smooth-ság azt hiszem így szokták írnia JB-vel remélem eljön mert az S3 ebben jobb
ez nem azt jelenti, hogy lassú csak mégis gondolom értitek...
hát ennyi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest