- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobby G.
senior tag
Én azt vettem észre, hogy viszonylag sokáig marad 100 %-on, aztán elég gyorsan csökken 80-85%-ig, majd viszonylag kiegyensúlyozottan kb. 30-ig. Aztán újra kicsit gyorsabban. 15%-nál megint lassabban. Szerintem nem pontosan mér, illetve jelez ki. De amúgy 1-1,5 nap meg szokott lenni, most hétvégén több is.
-
Gabi77
csendes tag
-
toto0569
addikt
Ilyet mondani erre a telefonra...3.2Mp ...kenterbe...A fényképe nem sem tetszik annyira mint a fanatikusoknak,de attol még szeretem mert stabil és gyors.Nem is kell többet elvàrni ettöl a géptöl,de a Samu fényképe utàn ez egy picit visszalépés...viszont ott sem volt mindegy,hogy melyik főzöttel használtad...
-
-Mosquito-
őstag
Szia!
Szilikon tokot amit én vettem 1400Ft azt a nagyker-ben ~800Ft lehet kapni. De meg meglehet venni 1700-2400Ft is.
Pofátlanság amit el tudnak kérni egyesek érte!
Kijelződ fényereje szerintem túlságosan alacsonyra van állítva. Nekem 50% és automatán van. Próbáld meg kicsit feljebb 40-50%-ra tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged