-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noda10
tag
válasz
shunter #26280 üzenetére
Köszi az ajánlást. Szántam volna időt a főzött ROM-ra végül, anno az S2-t is bütyköltem némileg, pont az ebben a fórumban leírtak alapján. Azt kell mondjam viszont, hogy a fent leírt problémát TELJESEN orvosolta az általam idézett módszer. Hihetetlen, de tényleg csak ki kellett kapcsolni azt a szarságot. (Plusz vissza felraktam a Nova Launchert, de az volt már fent, mikor lassú volta teló, akkor is.) Egy nap intenzív használat után elmondhatom, hogy a telefon minden korábbi lassúsága eltűnt. A FB-Chrome váltás mint a karikacsapás, a billentyűzet azonnal érzékel mindent, és a telefonkönyv is flottul, gyorsan működik. Az XDA fórumon is látszólag szinte mindenkinek megoldotta a problémáját a dolog, ezért szerintem érdemes lehet ezt a megoldást szélesebb körben is terjeszteni. Tényleg mindenkinek szar a telója gyári rommal, de ez megoldja. Ha valamilyen respektáltabb admin is hasonlóképpen látja, és leteszteli ezt, akkor érdemes lehet hozzáadni az 1. hsz-hez ezt a trükköt. Nem utolsó sorban a garancia is megmaradt ugyebár.
-
shunter
aktív tag
válasz
shunter #26280 üzenetére
A félreértést megelőzve, nem android vs ios vitát akarok kezdeni. Csak én speciel haveri/rokoni körbe annak aki okostelót keres és csak telefonálásra kell neki, +kis böngészés+kis zenehallgatás+kis kijelző stb... mindig iphonet ajánlok. Nálam android a best, de valjuk be ez a kütyölni vágyók platformja, hisz csak így lehet kihozni belőle a maxot, amit még élvezünk is. :-)
-
hanics
aktív tag
válasz
shunter #24597 üzenetére
Még stabilabb és jobb rendszerműködés.
Egyedi sajátosságok itt már több minden ki lesz pucolva és már nagyon kezd az android open soure forráskodon lévő csupasz androidra hasonlítani.Lényegesebb cuccok..
Kamera
SMS/MMS alkalmazás
kérésre ha pofára vágod a telefont elkussol az értesítés rajta lásd gyári LG romban...
működő bekapcsgomb ( felébred a skynet és nem csak alul villannak fel a gombok...
Stabilabb kernel
Jobb akkumulátoridőÍgy hirtelen ennyi.
ART módon gondolkodom hogy lehet alapba 2 féle rom lesz.
Lesz egy ART illetve egy régi Dalvik-s rom is. -
bullw
tag
válasz
shunter #24493 üzenetére
Vannak itt olyanok is, akik nem az ablakos rendszert használják, hanem a pingvineset, de ahhoz sem értenek, és állandóan újratelepítik
Egyébként meg az sem értem, hogy valaki minek telepíti minden nap újra a CM romot. Mire számít az ilyen, csodára? Ha egyszer valami szépen fut, azt nem tudom minek kell bántani...
-
Konyika
senior tag
válasz
shunter #24472 üzenetére
Hsz: 24062
Észrevétel a hanics rommal kapcsolatban.!!!!!!!!!!!
Ha van olyan ami nem indul el kilép automatán vagy hibával le áll!!!
A Megoldás annyi hogy Merketről szedjétek le a Build.prop alkalmazást!!
Tegyétek fel és keressétek meg az Android verzió részt majdnem az alján van!!!!
Annyi van bele irva hogy 4.4.2!!!!!
Azt írjátok át a program segítségével : 4.3.1 -re!!!
Majd restart és láss csodát hogy elindulnak a dolgok!!!Köszönet Hanicsnak a leírásért
-
hanics
aktív tag
válasz
shunter #23850 üzenetére
bl nyitás igen gyári szemmel azonnal bukta, de nem nagyon foglalkoznak vele.
legtöbb esetben nem nézik meg, de ha igen akkor gari bukta sajnos.Visszazárás XDA-n van fent cikk hogy lehet, de hááát én mérget nem vennék rá, hogy működik, ha meg igen sajnos észrevehető ha nyitva volt, ha nagyon kukacoskodni akarnak.
""Na de mi van akkor, ha a forrásunkba még nem nyúltunk bele egyáltalán, de máris nem fordul le valami miatt? Hát igen: gáz. Ilyenkor ugyanis a fordító szép hosszú hibaüzenettel "szórakoztat" bennünket, mi pedig megtanuljuk az első programnyelvet, amit minden kezdő programozó megtanul: a káromkodást.""
hm ezen már túl vagyok
-
hanics
aktív tag
válasz
shunter #23848 üzenetére
igen darabokra kell sajnos szedni. Én egy youtubos video alapján csináltam meg.
Nem egyszerű, de meg lehet oldani,viszont ha nem mered ne állj neki.
Sok minden nem kell hozzá. kell egy csillag csavarhúzó és el lapos széles vékony fejű műanyag darab.
A műanyag csak azért kellet mivel nem elég szétcsavarozni az agyát még szét is kell pattintani.Video alapján se egyszerű mert a csávó 2 perc alatt szétbontja majdnem darabokra.
Csak azt felejtette el mondani hogy a csavarozás mentén ragasztva is van, összefostam magam párszor miközben feszítettem szét és ropogott, de hála isten csak a ragasztó engedte el és más nem -
hanics
aktív tag
válasz
shunter #23846 üzenetére
nekem is volt ilyen problémám de én nem vacakoltam a szervizzel, fogtam és kipucoltam magam
Nem mondom hogy te is tedd azt, de szerintem a szervizbe egy por miatt lehet kiröhögnek.
de próba szerencse.ui.: lassan több mint 90 perce csinálja a linux a rom gyurást....
Eddig hiba nélkül. -
Naras
őstag
válasz
shunter #16523 üzenetére
Nos, az a része gondolom cserélhető... az érdekes, hogy EU - s kütyön nincs magyar nyelv, de ha körülnézel kicsit neten, biztos vagyok benne, hogy találsz megfelelő ROM - ot, és eszközt, amivel fel tudod flashelni...
Sajna konkrétumokat nem tudok, mert soha nem volt HTC - m...
Azért az viszont benne van a pakliban, hogy IMEI alapján letiltatják a telót...
-
Gabi 8906
senior tag
válasz
shunter #16257 üzenetére
Helló! Igen, csináltam. Ajánlják is hogy nem árt. Nekem idáig tökéletes a szoftver, csak ezen a fogyasztási kiíráson csodálkozok. Az akku kb az előre gondoltakat hozza. Olyan 4-5 óra kijelző használat 24 óra üzemelésnél. Többet nem hiszem hogy fog bírni a közeljövőben sem, bár még nagyon friss nálam a 4X.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
shunter #16162 üzenetére
Láma
le lehet menteni 2 féle képpen:
1.gyorsbillentyűk-->ha rányomsz a kezdőlapon az üres kockára,akkor megadhatsz oda vmilyen oldalt és akkor azt fogja feladni ha ismét rányomsz(amit előtte néztél az is benne lesz)
2. rámész a kívánt oldalra,majd belépsz a menüben a "Könyvjezők"-höz és ott a legfelső sorban ott lesz a cím egy zöld plusszjel mellett(zöld karika,benne fehér kereszt).Ha rányomsz feldob egy ablakot,hogy hogyan akarod menteni(pl nevet adhatsz neki),okézd le és benne lesz a listában...... -
pivi.l
tag
válasz
shunter #16018 üzenetére
JB V20x Root Magyarul.
1.Töltsd le és csomagold ki a Root.rar fájlt.: Root.rar
2.Kapcsold ki a telefont, és kapcsold be úgy hogy közben nyomva tartod a hangerő le gombot.
3.A hangerő gombokkal menj az – Apply update from ADB pontra, és a bekapcsoló gombbal válaszd ki.
4.Csatlakoztasd a telefont a számítógéphez.
5. A számítógépen indítsd el a root.bat fájlt.
6. várd meg amíg a telefon végez, és utána válaszd a -Reboot menüpontot
-
Quqesz
nagyúr
válasz
shunter #15769 üzenetére
Na most éppen Hollandiából írok 1380km navizás után.Szóval vegyél egy autós töltőt,ami min 1000mA leadására képes(pl HAMA 1500,- kemény forint) és rakd fel a nyavigonyt,mert azt be lehet állítani úgy,hogy ha nincsen utasítás,akkor kapcsolja le a kijelzőt(nokia tudta ezt,de azon is ez fut ovi néven) és így fel tudja tölteni teljesen a telefont.Most teszteltem és több mint 1000km-ert jöttem full aksival
......Ha kicsi útra mész,akkor így lassabban merül és nem kell a töltő.És nem is melegszik így,ezért nem rakja lassú töltésre
....csak ajánlani tudom!Amúgy navigációhoz telitalálat ez a teló!
-
Naras
őstag
válasz
shunter #15769 üzenetére
Az autós töltők általában nem adnak le túl nagy áramot, így lassabban tölti, kb. fele olyan sebességgel... persze vannak erősebb cuccok is, érdemes körülnézned. A másik problem, hogyha mondjuk elkezded járatni a gépet, és bemelegszik, akkor elvileg magától is visszaveszi a töltést, ez kb. szinten tartásra így is jól lehet, bár erősebb terhelés mellett le is merülhet a teló, bár nyilván sokkal később, mint csak aksiról...
A hátlapot egyébként tényleg nem adják vissza a képek, nagyon mutatós darab az egész teló, úgy, ahogy van... talán a G jobban mutat, de az L széria pl. baromira nem tetszik, pedig elvileg egész hasonló ehhez...
...azért, az nekem tetszene, ha a levegőben hadonászva tudnék lapozni...
Node nem baj, lassan jönnek a mindenféle hordható okos kiegészítők, rendesen ki lesz terjesztve a felhasználói élmény... kíváncsi leszek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Autós topik
- iPhone topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mobil flották
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Motoros topic
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest