- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- 8300 mAh, maradhat?
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolruf
őstag
válasz
Quqesz #10362 üzenetére
Hátőőőő, erről ez jut eszembe
(melegedés esetén kézbefog és kitart az ablakon)
-
stickrs
senior tag
válasz
Quqesz #10353 üzenetére
melegedéssel általába nem télen van gond..nyáron volt párszor 2x-nél h kikapcsolt,mert tulmelegedett töltés+igo-nál. ilyenkor nincs gond,csak majd nyáron lesz,ha nem hűtőrácsra tehető tartója van valakinek,mint pl nekem. am nyáron este 700km-t folyamatos töltéssel nekem is elment a 2x,és nem vesztett jelet,csak az alagutakban..szval tényleg hasznos azért
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Quqesz #10335 üzenetére
Nos én nem szoktam romolgatni,nem is vágom és nem is izgat,de tudom van aki szereti,ez azoknak segítség.Vannak még hibák,ha tovább lapoztok ott tesztelik már és leírták mi nem jó még.Lehet érdemes pár napot még várni és a hibák rendeződnek. Közben ha a glbenchmark-ot megnézitek már 4 variáns van a v18C-re,tehát teszteli rendesen,van még remény a JB-re hivatalosan is.
-
Lac-coo
őstag
válasz
Quqesz #10304 üzenetére
Eleinte kipróbáltam a Navigont, de párszor keverte a tarts jobbra és a fordulj jobbra szavakat, kicsit szívatós, letöröltem a francba. azóta persze lehet javították .De leginkább egy rendes GPS készülék a nyerő, eszi az akksit, így is bűvészkednem kell mostanában, hogy bírja valahogy estig ....
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Quqesz #10181 üzenetére
Ezért szeretném olyan áron továbbadni,hogy egy forintot se bukjak rajta! Ha nem megy,akkor inkább megtartom,és örülök,hogy van egy új telefonom. Amúgy ha frissítem fog változni valamennyit a telefon "belseje"?Mert pl ban olyan,hogy rányomok a menü gombra,és egy tizedmásodpercig kiírja,hogy töltés.
Szilu7: Köszi! Amúgy ma 11kor hozta a postás,úgyhogy még csak 9 órája van meg! :-) -
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Quqesz #10174 üzenetére
Nem tudom mit nem lehet ezen érteni. Eladtam az Ion-t,amit mellesleg imádtam,hogy tudjak venni egy O4X-et. Megkaptam,nyomkodtam,nem tetszik. El szeretném adni,hogy tudjak újra egy Ion-t. Valami nem világos? Vagy Te olyan vagy,hogy veszel egy telefont és addig tartod meg,amíg már semmit sem ér,ha tetszik,ha nem? Nem mondtam,hogy rossz telefon,de nem is mondhatnám,mert jó. De nem tetszik. Ennyi. Amúgy még az az fw van rajta amivel a gyárbol kijött. A legújabb frissítés gondolom változtat rajta,csak még nem tudom,hogy mit. Lehet,hogy ha pár nap alatt nem veszik meg és megszeretem visszaszívok mindent! Akitől vettem 2-3 napot használta,én fél napot. Ma kaptam.
-
Darth_Revan
veterán
válasz
Quqesz #10116 üzenetére
Nem tudom eldönteni, hogy mi az ide illő szó?
"Szánalmas" vagy "Nevetséges"?A Nexus 4 (egyik) legnagyobb erénye az árcédula. A 8 GB-os 66.000 Ft-ba kerül, a 16 GB-os pedig 77.000 Ft-ba. Így nem is csoda, hogy már 2. alkalommal fogyott el a készlet és az sem meglepő, hogy eBay tele van a szokásos piócákkal, akik megvették olcsón, majd kihasználva a készlethiányt, dupla áron árulják.
Ha vesszük a 77.000 Ft-os kiskereskedelmi árat, amire rárakunk 27% ÁFA-t, + mondjuk 10.000 Ft hasznot, akkor is 110.000 Ft-ért már adniuk kellene fullos dobozban, minden tartozékkal, de 23.000 Ft-ot még rányomnak valamiért...
Meg amúgy is, nekem picit vicces, hogy a főforgalmazó, a Google nem tud elég készletet kiszolgálni, viszont a kis sarki magyar GSM boltban meg van készleten
-
dave_gahan
aktív tag
válasz
Quqesz #10100 üzenetére
Összekevered a verziót a garival.
A magyar, gyártói garis és a bolti garis között valóban van 30 rugó különbség (és persze a gyártói garis magyar készüléket jelent, leginkább szolgáltatósat).
De egy független európai, v. ázsiai országkódos között nincs 30 rugó különbség, inkább csak 3 körüli. A Nexus meg kit érdekel, az itteni európai készülékes tapasztalatok szerint, amint kijött az adott régióra a frissítés, mindenkinek ment simán OTA-n, legalább is nem emlékszem ilyen problémára a topicból.
Egyelőre én is kitartok és európait keresek, legfeljebb ha annyira nem változik ez a siralmas helyzet, ami perpill van (érthetetlen amúgy és az LG Hungary-t sem értem, de mindegy), akkor majd elgondolkodom és esetleg belekényszerülök egy ázsiaiba...
Vagy mégis megvárom az Optimus G-t(habár sztem annak se nagyon lesz hivatalos magyar forgalmazása - max szintén csak a szolgáltatókon keresztül - és marad a boltisufnigaris szürkeimport). Annyira nem s.o.s a telefonváltás, mégha bele is szerettem a 4X-be. De kapják be, ha ennyire nem tudják kielégíteni a keresletet...
-
wolruf
őstag
válasz
Quqesz #10031 üzenetére
Nem, még fiatal siheder vagyok, bár akárhogy cserélem a számokat, nem lesz kevesebb, így is 33 :-/
Viccen kívül, egy leak érdekes lenne már ezekből, már csak azért is, hogy van-e változás az MFC működésen kívül. Úgy értem annyira jó ez a telcsi, hogy ihaj-csuhaj, de miben lehet még jobb -
Naras
őstag
Ha ezek és az LG közt kéne választanom, akkor egyértelműen LG... simán megéri azt a 15e Ft - os többletet, hogy egy minőségi cuccot kapj itthoni boltból, mint valami noname gagyit Kínából...
Lehet, hogy belesuvasztottak egy elvileg erős HW - t, stb, de az még nem jelent semmit... -
Gabi77
csendes tag
szia!
nem, nem bosszant vagy foglalkoztat különösebben, rajta vannak a listánamúgy szimpatikusak is egyébként és mindenképp személyesen fogok elmenni a készülékért
fóliából ebayes is jó nem? ott olcsóbb sokkal c7-re is onnét vettem és korrektet küldtek valami 10db volt egy csomagban free shippingel, egyébként egy normál minőségi fekete bőrtokot szeretnék venni hozzá, nem pillangósat vagy szilikont
minden új telefonom ilyet kap
-
TrueWhitee
tag
Na ez az az ár, amiért már nem adtam volna ki ennyit, hiába egy év gyártói garancia. Az tény és való,hogy nekem például jobban jött volna (mert Miskolc, Nyíregyháza a két hely, ahol van hivatalos LG szerviz), mint a bolti garanciával szenvedni (ha Pesti lennék, letojnám), de az a 100e, amennyibe így került, már megérte. Egyik ismerősöm HTCOX-t vett, 15e-rel drágábban, szintén bolti garanciával és feleannyira sem tetszik az a telefon, sőt!
Unokaöcsémnek meg SGSIII-a van, igaz ő a Trétől vette, de az is sokkal drágábbra jött ki, attól függetlenül, hogy gyári garanciával..stb. A három telefon közül, bizton merem állítani, hogy a legjobb képe az LG-nek volt, na meg a legjobb alakja is.
A kis csinos drágaszág..
-
Gabi77
csendes tag
fólia? igényli a kijelző?
igen tudom hogy a cég hová valósiés örülök hogy mindkét piacra szánt telefon egyforma minőség, nem is ezért kérdeztem csak úgy általában hogy van e különbség amit még érdemes tudni informálódom nehogy még egyszer rászaladjak és ti ott vagytok már a témában pengén
-
Gabi77
csendes tag
az 50-et úgy produkálta ám hogy hozzá sem nyúltam és semmi nem futott rajta, a 38-teljesen jó az melegedés, az 50-en hőguta
hát nem is tudom mit mondjak amióta telefonom van nokiát vettem 3210-től indult sosem volt bajomde mivel ők nem csináltak a lumián kívül szóba jöhető érintőset az pedig nem tetszett (sok minden miatt) váltottam no most samu, alma kiesett marad a htc ez van így jártam vele többet nem lesz az tuti
remélem LG jó lesz végregyengébb hardvert nem szeretnék HOS-nál érhető okokból
-
Gabi77
csendes tag
dede megjavították szerintük 2-3-hét szerviz hiba előjön megy vissza sajna így hat hónap volt hogy 2-hétig volt hogy 1-hétig volt hogy 1-3-napig volt nálam de volt olyan hogy még aznap ment vissza
és nem samu, htc one s s3-as procival
ja igen és kaptam új telót kétszer (most várom a harmadikat) de őt már ki sem próbálom nem kell elment a kedvem ettől a tipustól ha érted mire gondolok
samu és alma nálam nem játszik -
DJ. Ru$y
nagyúr
Igen bár se a Nokia kábelnek se a laptopnak nem lehet köze hozzá, mert ugyanezen a laptopon ugyanezen a porton már töltöttem és akkor USB-nek írta, most hiába húztam ki 2x és dugtam vissza mindig AC lett...
Quqesz! Ha tudsz még ilyen kódokat vagy van valami listád / oldalad azt oszd már meg velem pls. Írom össze az ilyen kódokat, hogy meglegyen.
-
Lac-coo
őstag
Hát bonyolultabb annál ....
Van itthon elég komoly akksitöltőm, minden szart kijelez, valójában litiumos akksit nem úgy kell tölteni, hogy gyorsban felhúzod 4,2-re, mert ilyenkor a teljes töltöttség kb csak 70 %.
Ezek gyorstöltők úgy töltenek, hogy amikor eléri a 4,2 v -ot, vége a töltésnek egyszerűen lekapcsolja, de ilyenkor valójában csak az említett 70 % körül van a töltöttsége .
Ideális az, ha kb 4,05 V ig nagy árammal töltjük, utána pedig alacsony árammal a 100 %-os töltöttségig.ez elég sokáig tart egyébként .
De ezek a gyorstöltők nem ilyenek, ...
Szóval lehet ezért jelez csak 77 %-ot mert ott érte el először a feszültség a töltés során a 4,2 v-ot, és ott ugye le is kapcsolt .Túltöltésről annyit, hogy szigorúan 0,05 v a megengedett !!!
De ezekkel kár foglalkozni, ez ilyen, ettől még sokáig jó lesz az akksi....sokat nem lehet csinálni vele úgy sem .
-
Lac-coo
őstag
Ezt mondom a kezdetek óta: nulla tartalék van a telefon hangerejében ! Egy halkabb videó vagy mp3 és használhatatlan az egész mert nem lehet feljebb venni ! Ugye megoldás az is, hogy az ember addig keresgél míg talál valami elég hangosat, de talán az is megoldás lenne ha eleve volna kraft ....
Régebben írtam, hogy első munkahelyi Youtube-záskor csúnya égés volt, senki nem halott egy büdös szót sem, kolléga Ace- ében meg volt annyi tartalék hogy fel tudta venni érthetőre ....
Mondjuk az is tapasztalatom, hogy a gyárinál nem is tud dokkal nagyobb hangerőt torzítás nélkül megszólaltatni a gyenge külső hangszóró, de teszek rá, nem vészes legalább hallok mindent, van amit győzők halkítani nem mondom, de most nincs olyan gondom, hogy minden második video sztornó mert épp nem süketszobában vagyok ...
-
eladogeppc
veterán
Hát én nem látok annyira rossz minőséget a Lumia 920 esetében, mint nálunk.
Nem tudom te mit nézel, de még a lámposzlopot is tökéletesen ki lehet venni a távoli képeken, és még el sem vakul az optika a féloldalról kapott szembefénytől. Magyarán az a chromatikus abberáció nem jön létre.
A közeli képen tökéletes, illetve a panoráma kép az fenomenálisan jól van összeillesztve.
Hol is tud a miénk ilyet ?Azért az igazsághoz hozzátartozik, hogy messze nem a mi telefonunk képe a legrosszabb...... !!!!
-
eladogeppc
veterán
Akármelyik szakaszában, és ezt újonnan csinálja.
Gyorsan felraktam egy CPU SPY-t amiből kiderült, hogy többnyire 1500Mhz-en ment a telefon.
Érdekes, hogy ettől nem merült a telefon annyira... 1 nap simán megvan.
De a GPS nem értem mitől kezdte enni az akkut.Próbára egymás mellé tettem egy Galaxy ACE 2-t és hagytam szenvedni a lakás ablakában őket.
ACE 2 nem ment le szinte semmit fél óra alatt, LG meg lement 30%-ot.....
És csak a GPS test futott, nem IGO rIGÓ meg ilyenek. -
DJ. Ru$y
nagyúr
Nem szemrehányás, de ezt tettem ki én is tegnap hatóra körül
bálint0520
Jobb felül kereső. (azért mert nincs optimalizálva)Kex!
Vidékről vitte el a futár csütörtökön? Akkor igen. Csütörtökön elindul jobb esetben pénteken megkapja a partnero és ma adta fel a másikat. Rosszabb esetben ma kapták meg (vagy ma sem) és majd ezután adják fel. -
Lac-coo
őstag
Na igen..a műanyag ház....Az a halálom, soha nem értettem miért szokott le mindenki a fémről .
A wave-em 2,5 méterről esett le betonra, semmi baja nem lett.De a vjuti is bírta a strapát , kicsit lötyögött a hátlap, de jó volt .
Bár nem lenne baj a műanyaggal, lehet abból strapabírót csinálni, csak nem ilyen fél millis bazári vackokkal ... -
Lac-coo
őstag
szifont nem azért nem vesznek mert nem jó, inkább erősen túlárazott, és mi tagadás jobbak is a keletiek úgy nagy átlagban ...
Sajnos az embereknek ez kell, minél több pixel egy kamera annál inkább megveszik, ugyanígy a kijelző is . Minek egy telefonra full hd kijelző ???
Én is inkább örülnék ha a vevőcsalogató méret meg pixel növelés helyett maradnának ahol vagyunk, és sebességre, akkura , minőségre fejlesztenének ....Lassan ott tartunk, hogy ami többletet hoznak az ú jprocik, azt egyből el veszi a full hd kijelző mozgatása -
nikkor
aktív tag
-
nikkor
aktív tag
-
Quqesz
nagyúr
bocs,csak lejártam.Szóval ha futsz egy kört a tnornál és elutasítanak kérdezd meg,hogy mennyiért javítják meg neked,ha sokat mondanak kérdezd meg,hogy hozott alkatrészből megcsinálják-e?Ha ez sem,akkor érdeklődj a környéken(fórumokon)melyik szervizt ajánlják mások.Sajnos Debrecen környékén nem vagyok ismerős....
esetleg írj az lg-nek,hátha ajánlanak vkit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest