- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolruf
őstag
válasz
jooker82 #5001 üzenetére
Észre sem vettem, hogy 5000. lett
A kamera szerintem picivel gyengébb pedig, mint a 2X volt (fotó módban). Valahogy nem olyan szép a képe, nem éles eléggé, nem olyan kontrasztos. Nem tudom, nem annyira tetszik. De ez csak pici dolog, mert a színei ugyanúgy jók, mint a 2X-nek voltak (ezt kerestem, nem a Sony és Samsung féle túl élénk, túltelítettet), úgyhogy tényleg boldog vagyok vele
Kicsit más, hogy a régi számommal még egy kicsit ketyeg mellettem az Xperia Neo, ez kikapcsolt adatátvitellel, 2G-n, Wifi offban, napi néhány telefonnal most tart közel 4 napos üzemidőnél akksiról, és még van benne 51% kakaóMég hogy az androidokkal nem lehet hosszú időt kihúzni. Lehet azt, csak nem kell nyomkodni
-
-
Patics
tag
válasz
jooker82 #4885 üzenetére
Javasolnék egy "kerülendő" üzletek listát is, első helyen az ujgsm-el... Tudnék írni a hozzá nem értésükről és a vízfolyás szerű hazugségaikról amit az első 2 hétben tapasztaltam, amig eljutottam 4 készüléken keresztül a véglegesig, ami már EUS (bár valószínű kikódolt, de szuperül működik)
-
wolruf
őstag
-
wolruf
őstag
válasz
jooker82 #4796 üzenetére
Asszem a végén a b2... izé tette fel (amit a LGMobile Support Tool indít). Most már v10f a szoftverem
Valamiért azt hittem, hogy ez már 4.0.4, pedig 4.0.3
De nem baj, ha ez ilyen marad, olllllyan bulldog leszek ezzel a fónnal, hogy ihajj-csuhajj
szóval T-mobilosra is megy az új szoftvert.
-
-
airmax_2.0
tag
válasz
jooker82 #4655 üzenetére
Ezzel egyetértek, szerintem is valószinű... viszont olyankor kiírják, hogy "kifutó típus"..
No mindegy mindent nem érthetek...
Megnyomkodtam a t pontban, és nagyon tetszett...simán szépen mindent visz...
(a grand x in pont amiatt értékelődött le a szememben mert azt a 4x után tapiztam... ég és föld az érzésbeli különbség... pedig teljesítményre árra az sem olyan rossz.. ) -
wolruf
őstag
válasz
jooker82 #4645 üzenetére
Tudom, hogy itt vagy
Nagyon tetszik ez a 4X, de őszinte leszek, hiányzik róla a 2X-ről is hiányzó státusz led. Lehet, hogy a végén emiatt lesz valami más (Nexus 4?
). Mivel kaptam kölcsön egy másik telefont, megvárom a karácsonyi akciókat, aztán majd ott lecsapok valamire
-
ak76
senior tag
válasz
jooker82 #4575 üzenetére
A Partneróból beszéltem telefonon egy eladóval,ő mondta a 2 év gyári garanciális HD-t,99000 HUF áron.
Amúgy itt is hirdetnek 92 K-ért 4XHD-t egy év garival.
Mi több,nekem is ilyen van (momentán)
Nekem egyébként mindegy,ez nem Samsung,ahol állandóan figyelni kell a samoled kijelzőt,vajon megérett e már a cserére... -
XinAgent
tag
-
Patics
tag
válasz
jooker82 #4459 üzenetére
A futárért nem kellett fizeni egyszer sem, az elsőnek adtam egy ezres jattot. A leadásokat meg személyesen tettem, mivel két utcányira dolgozom a "partnerboltjuktól", ezért is választottam az ujgsm-et mert "közel van". Már bánom. Személy szerint utálom a futárszolgálatot, mindenért személyesen szoktam bemenni a boltba, de nekik nincs boltjuk így a kiszállításnál mindig a futárt kellett várnom.
Már elsőre is fura volt, hofy fel sem jött a lakásba, az autóban adta át a 100 ezres árut.. mintha valami csempészárút seftelnénk.
-
Patics
tag
válasz
jooker82 #4456 üzenetére
Valszeg össze-vissza cserélgetik a tartozékokat is. Az "uj" telóval nem adtak új tartozékokat, hanem "átrakták" a régiből az uj dobozába a kibontott töltöt (gondolom eus, orosz szöveg van rajta és illik a konnektorba), a kábelt a fülest és az NFC-t is. Bár az ukkut kicserélték, mert amit leadtam azt "megjelöltem" és ezen nincs rajta a jelölés, benne volt a telóban a teló beüzemelve, már a Budapesti időjárást mutatta, a gyári védőfólia meg buborékos volt vagyis már lehúzták és visszarakták. Lehet ezt a telót meg valaki más adta vissza....
-
Patics
tag
válasz
jooker82 #4364 üzenetére
Köszönöm, ha meghozzák a telót első lesz a kódot megnézem. Bocsi az értetlenségemért, de a sok verzió közül melyikek az eusok... mert biztosan nem HUN lesz a kód. Amelyiknél ott van a V10F verziószám is, az EUS-? Igaz pl. Ausztria is az Eu-ban van, mégsincs nála V10F?
Már bánom, hogy vissza adtam, ha előbb idetalálok tényleg megoldottam volna a tanácsaitok szerint.
-
Patics
tag
válasz
jooker82 #4362 üzenetére
Oké, de honnan tudja a PcSuite, hogy ázsiai? Ha a kezembe veszem a telót, én nem tudhatom meg? Titok?
Értem, hogy a KDZ-vel tudnám frissíteni, de ez legális? Nem jár garanciavesztéssel???
Már szóvá tettem az eladónak, elsőre letagadták, mintha nem is értenék, hogy miről beszélek. Csodálkoztak, hogy tényleg? Van ázsiai is meg európai is? Aztán két óra mulva visszahívtak, hogy "Hát.. van itt egy európai is, csak az 3000-el drágább de kicserélik nekem." Persze ki kell fizetnem a 3000-et és bukott a 2000-es képernyővédő fóliai is. El is vitték a régit és az újra várok már múlt hét hétfő óta...
Hogy mit csináltak: na azt én se nagyon tudom. Sajnos nincs boltjuk, a "telephelyük" egy omladozó családi ház, Illetve van egy ujgsm nevü bolt Pesterzsébeten, de nekik csak annyi közük van a webáruházhoz, hogy átveszik és továbbítják a javításra leadott telókat. Szóval nagyon zavaros...
No, az esetem kivonatolva:
1. Meghozta a telefont a futár... 102 ezer.. Az autójában adta át, számlát elfelejtett hozni, majd postán küldi... Kicsomagoltam, nézegettem, szuper. Levettem a gyári, reklámos kijelzővédőt, alatta valami sérülés van a kijelzőn. Mintha az üveglap alatt, középtájon lenne egy 2 mm-es fehér cérnaszál... szerintem annak nem kellene ott lennie. Most várom a futárt, ha igaz, nem sokára jön és kicseréli. Ez is jól kezdődik... De megjött a futár, kicserélte azonnal, azt mondta, ilyen hibát még nem látott...
2. Mivel első lelkesedésemben össze-vissza állítgattam mindent, csináltam egy "gyári alapbeállítás visszaállítást". Látszólag ugyanúgy viselkedett utána, mint amikor megvettem, elölről állíthattam be mindent, azonban a fríssítést már nem ajánlja fel. Ha kérem, hogy ellenőrízze a frissítéseket, az a válasz: "Regisztrált hiba - Készüléke még nincs regisztrálva."
3. Végre sikerült a PC Suite programmal frissíteni a telefon szoftverét, V10B-ről frissült is V10E-re. Csakhogy most már egyáltalán nincs magyar nyelv...
4.Leadtam javításra, 3 nap után visszadták, hogy készen van, azt mondták, "bizonyára megakadt a frissítés, azért maradt le a magyar nyelv". No, nézem, magyar nyelv ok. Szoftververzió 10B. Regisztrációt nem kér.
Ha a telefonon lévő frissítő progit indítom, azt mondja a legfrisebb szoftver van rajta. Ha a Pc-Shuite progit indítom, azt mondja van elérhető újabb verzió. Na de ez a kisebb gond. Beteszem a SIM-et, indítom, erre kiírja 10 másodpercenként: "Sajnos a com.android.phone folyamat leállt". És persze megszakad a kapcsolat a szolgáltatóval.5. Frissítettem.. ugyanaz történt mint legutóbb. Hiba nélkül frissült 10E verzióra. Telefonkapcsolat helyreállt.
Magyar nyelv ismét nincs... Pedig megigérték, hogy "javítás" után nyugodtan frissíthetem, megmarad a magyar nyelv.No, ez után jött az újabb reklamáció, a vásárlástól való elállással "fenyegetés", és ekkor ajánlották fel, hogy kicserélik eus-ra, de mivel jött 3 nap mulva a hosszú hétvége és sok a munkájuk, "rám már csak jövő héten kerül sor". Így most itt tartok, várom, hogy majd talán holnap ...
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
jooker82 #4304 üzenetére
Ennek kivédésére nem tartanak készletet, hanem azt mondják, hogy 3 nap a szállítás, de ebből 2 nap amíg ők beszerzik és meglepődsz, hogy előzőnapi dátum van a feladásnál, pedig 3 napja fel kellett volna adniuk... Kápmegyer vagy B-Tel... tuti tudnak ők is szerezni LG garost, ha nagyon akarod, csak fizesd ki nekik
-
Badboys
őstag
válasz
jooker82 #4294 üzenetére
Igen én kérdeztem tőlük és lehangoló választ kaptam. A független készülékekre 1 év a hivatalos LG garancia. Szolgáltatósokra ugye ami nem független 2 évet adnak. Csak azokra jár a 2 év aminek hivatalos szabvány LG által adott a gari papír. Akinek olyan nincs annak sajnos csak 1 év. Ez a válasz levél az LG ügyfél szolgálatától. Esetleg más is rá kérdezhet,de nem hiszem,hogy változtattak az álláspontjukon.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
jooker82 #4304 üzenetére
Ez zavaros.mindenki azt mondja,hogy az lg-hez küldik be,amikor a telemax a hivatalos szervíz nekik.én úgy vettem ki csak elbírálásra küldik be,hogy garis-e a hiba. Ja és besárgul a kijelzője a hőtöl..
Balint xd
Nekem is először a xperia s tetszett meg,de megkérdeztem A szervizest és ő inkább az lg-t ajánlotta.ez nem melegszik úgy mint a sony és sztem jobb is,bár nekem tetszett a sony dizájnja.
Más
chrome böngegő most íráskor space után mindig felugrik nagybetűre,pedig nincsen új mondateleje. Ha meg gyorsan ütöm,akkor meg lemarad az első betü(v nagy lesz). -
stickrs
senior tag
válasz
jooker82 #4245 üzenetére
ohoho most elindult,pedig már 5x próbáltam..na majd mindjárt elkezdem a frissitést. próbáltam hangerő fel gombal is-az 1606-os hozzászólásodba az van,és most a hangerő le gombnál jött be az s/w upgrade felirat..pedig ezt is próbáltam már..na mind1,meglátjuk mire jutok.
szerk. szingapúri (SEA)
-
-
verser233
senior tag
válasz
jooker82 #4175 üzenetére
Mármint az Arénát? Pff nem tudom, amikor megjelent majdnem rögtön, de nem volt nálam egy hétig sem és eladtam, mert a hajamat téptem tőle. Félreértés ne essék, nem volt hibás a készülék vagy ilyesmi, csak nekem baromira nem jött be az a felület az a kezelhetőség akkor. Egyedül a zenei része volt nagyon jó a telefonnak számomra, de a többi álmomban ne jöjjön elő. Persze manapság egy olyan telefon össze sem hasonlítható egy mostani Androidos telefonnal, ég és Föld a különbség.
Szerencsére a 4x hd tényleg minden tekintetben nagyon jó lett.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
jooker82 #4158 üzenetére
Köszi srácok!
Ha frissítek minden megmarad ugye? Nokiából nagyjából átvarázsoltam a névjegyeket nem kéne bukni
Azért címzem neked a hozzászólást jooker, mert ne spec. LG töltőt keress... hanem a töltőnek megfelelő BÁRMILYEN töltőt
Nekem van az N97 miatt tök ugyanolyan adatokkal rendelkező töltőm, jelenleg is azzal tölt a telefon
Őőő hülye kérdések órája, de az aksit meddig kell tölteni? Nincs tízen X órás töltés ugye?
-
TrueWhitee
tag
válasz
jooker82 #4135 üzenetére
Először is köszönöm a gyors válaszokat, meglesem a B-telt és amit ajánlottatok. Hogy mi a baja az Arenamnak? A kijelzőt cserélnem kell (most nem részletezném konkrétan, miket produkál), az akksiját szintúgy. A megjelenés után lett megvéve 1-2 hónappal, szóval érett volt már amúgy is a telefoncsere, igaz kicsit sajnálom mert jó telefon ettől függetlenül, de haladni is kell a korral, na meg idegesítő volt a 2 perc telefonbeszélgetés és 2 órás pihenő kikapcsolva (ez persze az akksi hibája...is), meg a kijelző baromkodása. Na, mindegy. Még egyszer köszönöm a gyors hozzászólásokat!
-
peje
tag
válasz
jooker82 #4118 üzenetére
Igen pc siute-tal.
Nem kellene bele az akksi a pcsuite frissítés alatt?Most olvasom a kdz updater frissítést az XDA-n, nem teljesen tiszta a leírásban a sorrend...nem értem, ennek ilyen bonyolultnak kell lennie? (mármint egy egyszerű frissítésnek)
Nem beszélve arról, hogy az update újra indításakor megint letölti az sw-t. Újra és újra.
-
Badboys
őstag
válasz
jooker82 #4061 üzenetére
Állíthatod,hogy csak wifiről frissítsen csak az előfizetésemen lévő adatforgalmat még nem merítettem ki soha. Óránkénti frissítés van bekapcsolva. Szerintem korrekt kis progi egy próbát megér. Ezt használom már 1 éve.Tud valaki linket a magyarított Root Browserre esetleg mert sehol sem találok pedig itt a PH is van álítólag vagy csak szivat és nem adja be.
-
berbatov2
senior tag
válasz
jooker82 #4074 üzenetére
Sajnos nem jött össze a jóáras 4X-em még, de nem is sürgős Pradáról váltani. Havernak ajánlottam, hogy ezt vegye a felső kategóriából. T-s teló és most akarom neki frissíteni de nincs neki sd benne. Szóval progik, képek, videók maradnak?
És jön a beginner kérdés.
Van-e olyan progi amivel le tudom menteni a factory reset előtt a teló teljes tartalmát ( beleértve a telepített progikat jelszavakat stb), és ha van, akkor nagyon bonyolult-e a mentés és visszarakás sd kártya nélkül? -
siletto
tag
-
toto0569
addikt
válasz
jooker82 #4011 üzenetére
Én is e szerint csináltam,qurva jó leírás.Pontrol pontra követve sikerülni fog. Nekem is 5-6 alkalommal megállt és nem ment tovább,aztán kábel csere ,aksi be és úgy már sikerült.Mikor leállt és nem ment tovább a telepítés akkor csak simán lehúztam a kábelt,és kezdtem elölröl újból.
meunier: örülünk neki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Renault, Dacia topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Háztartási gépek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bittorrent topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest