- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android szakmai topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrueWhitee
tag
Ezt írtam nekik, még 31-én..
"Tisztelt Media Markt!
Érdeklődni szeretnék, hogy az oldalukon található LG mobiltelefonok vannak csak, illetve érhetőek el az üzletükben (konkrétan a miskolci, vagy nyíregyházi gondolok), vagy a három darabon kívül forgalmaznak-e más típust is? Konkrétan az LG P880 Optimus 4X-re lennék kíváncsi. Előre is köszönöm a választ!
October 31 at 9:54pm"Ezt válaszolták, habár ahogy elnézem, mindenkinek ezt lökik..
Media Markt Magyarország
"Kedves Norbert! Utánanézünk és hamarosan jelentkezünk. Szép napot kívánunk!
Thursday at 11:17am "Remélhetőleg a hét elején, közepe tájékán válaszolni fognak, már csak reménykedve is abban, hogy lesz, mert sokkal jobban járnék így.
Jelenleg 3 fajta LG készüléket árulnak, L3,L5,L7... :-/
-
jooker82
nagyúr
Most kérdeztem meg telefonon...Úgy működik,hogy 2 évet adnak rá,és a telefont,hozzájuk kell visszaküldeni,ők küldik tovább az LG-hez...
mondta,hogy külföldről hozzák.
Szerintem ők kintről megveszik hivatalosan,kapnak hozzá 2 év garanciát és azt érvényesitik itthon,az LG-nél,ha mi vissza visszük....
Gyanús amúgy,a legjobb lenne megkérdezni az LG-t,hogy létezik e ilyen és valóban beviszik e a gsm üzletek...
Rákérdeztem amúgy,hogy tényleg beviszik az LG-hez,azt mondta persze,beviszik...DJrusy: Nem itt 2 év teljeskörű..
-
jooker82
nagyúr
d) A javítás helyéről:
Az 1 év Akciós árú és 1 év EU garanciás termékeknél a jótállási (és szavatossági) igény üzletünkben 1203.Bp. Kossuth Lajos utca 89. érvényesíthető nyitvatartási időben, hétfőtől - péntekig 10h-17h-ig. Kérjük, egyeztessen időpontot. Tel.: +36-1-284-05-75, +36-70-314-67-45, +36-30-896-74-14 E-mail: infokukacujmobilok.hu>. A futárszolgálattal illetve postával érkezett készülékeket abban az esetben vesszük át, ha a csomagolás sérülésmentes. A termék oda- visszaszállításáról a vásárlónak kell gondoskodni. A futárszolgálat illetve postai költségek minden esetben a vásárlót terhelik utánvétes csomagot, nem veszünk át! A HU gyártói garanciát a mobil telefont meghibásodása esetén a mobil gyártó országos hálózatában lehet érvényesíteni.Rákkattolsz a garancia szóra és ott behozza a feltételeket..
-
Cruiserke
tag
Teljesítményre kb azonosak. Hiba nincs, üzemidő kiváló. Volt kezemben S3, nekem a 4X minőségibb érzetet kelt. Szerintem stílusosabb. De ez persze egyéni vélemény. Bár itt a fórumban kevés olyan embert találsz aki ne lenne vele megelégedve.
A tesztekbe a konkrét "ellenfelei"-hez képest nem dicsérik a hangzást, de ha rádobsz valami komolyabbat nagyon szépen szól. A JB később jön, de így betonstabil a dolog, jó üzemidővel. Sok friss JB-s telefonra panaszkodtak a stabilitás szempontjából. -
jooker82
nagyúr
Üdv
Nincs vele semmi gond,vagy 2 pixelhibás teló volt és kb annyi...Egyéb hibát nem tapasztaltunk...
Lesz rá JB,de konkrét dátum,még nincs...
A zene szerintem szépen szól,van benne Dolby mód,meg manuális EQ. De tudsz rátenni bármilyen lejátszót és egy komolyabb fülesselbiztos még jobban szól...Kb 1 hete olyan élő hátterem van a telón,ami 215 mb ramot zabál...
ma vettem észre,ahogy nézegettem az alkalmazáskezelőbe,alig hittem el és igy sincs belassulás...300 mb szabad memóriám megvan..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max / 128 GB / 88%-os akku / gyári független / Pacific Blue
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Crucial 240GB SSD eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest