- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
LG Flex 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
berbatov2
senior tag
válasz
kelly416 #2487 üzenetére
A fizikai sérüléseket, eltéréseket a normálistól megnéztem ellenőriztem, a kábeleket töltőfejeket is cserélgettem illetve más eszközzel is kipróbáltam és azokat tölti.
Volt már LG szervízben idén januárban, amikor is a munkalap szerint akku és alaplap csere volt, gondolom ezekre akkor újra van 1 év gari. -
azigazimoris
aktív tag
válasz
kelly416 #2400 üzenetére
A TMX javítja, ezért fordultam az LG-hez, mert nem bíztam bennük. Semmi infót nem adtak, szerintem akár hónapokat is várhattam volna.
De tény, hogy a szerviz nem a legjobb. Amúgy erős a gyanúm, hogy az előző javításnál is lehet, hogy valami használt, cserélt alaplapot kaptam ami a tesztjükön átment egyszer, azt cső
De nekem megbízható teló kell a munkámhoz.
A Flex2 az volt, amíg fel nem adta -
azigazimoris
aktív tag
válasz
kelly416 #2395 üzenetére
Most olvasgatok külföldi G6 teszteket, nem húzzák le annyira, mint a mieink.
A phonearena-n néztem S8-G6 képösszehasonlítást és nekem nem tűnik annyira borzalmasnak a kamera.
Nyilván mindenkinek másak az elvárásai.
Mondjuk a Flex2-vel csináltam sokszor elég rettenetes képeket én is. Meg néha elcsodálkoztam, milyen jót sikerült összehozni.
Én azért hétvégén megtapizom a Telekomnál, azt meglátomFlex már úgysincs nekik
-
kisnokia
aktív tag
válasz
kelly416 #2345 üzenetére
Mi számít átlagosnak?
Jó kérdés, nyilván a panaszok/készülékek száma lenne objektív, de úgy tűnt, viszonylag sokan elégedetlenek...
Majdnem mindnek sárgul a kijelzője picit
Az elvileg szép, nagy felbontású Amoled-hez képest nem picit csalódott itt több hozzászólás.
Illetve a G2 után rossz irányba indult G3 után azt reméltem, hogy a különbségek jelentősen hosszabbítják majd az üzemidőt. De a hsz-sok nem ezt mutatják....Egyébként persze ár-érték arányban verhetetlen a teló (elvileg.)
-
-
-
Kofka04
tag
válasz
kelly416 #2175 üzenetére
Igen, arra értettem hogy azt írja hogy az alkalmazás már az sd kártyán van, de közbe csak töredékét rakta át, gyakran még 10%-át sem. Ezt megerősíthetné valaki hogy tényleg beváltotta a google az ígéretét és frankón átmásolodik az alkalmazás teljes mérete az sd-re vagy úgy van ahogy eddig, hogy csak töredéke.
-
musicryder
tag
válasz
kelly416 #2156 üzenetére
Nem tudom, te miről beszélsz... Az utóbbi időben a legfőbb téma a 6.0-s telepítési mód volt és az eddigi tapasztalatok...
Továbbá most is igazából megjegyzés címen ment a dolog illetve érdekelt, hogy nálunk változott-e a helyzet, mivel akik már a Vodafone féle romot használjuk azoknál nem fog villogni semmi sem, hogy " hé baszkikám megjött az új rom, ha gondolod felrakhatod... -
tgabe25
tag
válasz
kelly416 #2152 üzenetére
És ezt tudod közölni normális hangnemben is? Mint írtam nincs szándékomban frissíteni mert meg vagyok elégedve a jelenlegivel, csak egy megjegyzést tettem amivel nemhiszem, hogy megsértettem bárkit is. Szimplán csak örülnék ha x idő múlva úgy döntök, hogy újrahúzom a rendszert akkor jó lenne
egy kis újdonság is de nem tervezem még egy ideig újrahúzni, fél éve van meg és villámgyors most is. -
-
bwoay
nagyúr
válasz
kelly416 #2074 üzenetére
szerintem a piac szarul reagált rá, ugye 2 Nexus telefon jelent meg egyszerre, erre eddig nem volt példa, és a kettő közül a 6p az, ami a legutóbbi Nexus készülék megjelenése óta eltelt idő tekintetében érdemi előrelépést jelent, az 5X csak egy N5 utánérzés, nem túl minőségi anyagokból, 2GB RAM-mal. szerintem nem sok ember szívét dobogtatta meg az eredeti árcímke mellett. Expansyson nézem az árakat, a 16 GB-os változat most olcsóbb, mint a szintén 16-os G Flex 2
én amúgy azt nem értem, hogy ha az LG anno a G2--nél még bele tudta préselni az 5,2-es kijelzőt egy 140 mm-nél rövidebb házba, akkor a Nexus 5X esetében mi indokolta hosszban a közel plusz 1 cm-t,
miközben nincs előlapi stereo speaker... -
válasz
kelly416 #1955 üzenetére
Magam részéről elmondtam amit akartam.
Ja, ha neked van véleményed, ami sántít, annak a véleményezését fejezzem be, de ha nekem van, akkor tartsam meg magamnak és LG levelezzek? Ez aztán igen. Jár a keksz.Részemről nem lesz több reagálás semmire.
Megkérlek, hogy a smile-kat csak mértékkel használd!
[ Módosította: Intruder2k5 ]
-
Kofka04
tag
válasz
kelly416 #1953 üzenetére
Minden be van állítva, azaz mindent úgy hagytam a viberben, ahogy gyárilag van, mégis egyszer így csinálja, egyszer úgy. Az igaz hogy a G2 is LG, azt arra írtam hogy hibátlan telefon, hogy hardveresen, szoftveresen hibátlan. Fullosan belakva sem tapasztaltam egy mikorlaggot se soha, bugot meg aztán végképp nem. Ha az IOS-re mondják hogy sosem fagy, sose laggol, sose bugol, az androidra meg az ellenkezőjét, akkor az én G2-m olyan volt mint egy Iphone. Ezt a fajta tökéletességet várom el egy ilyen kategóriás telótól (Iphone-t soha nem veszek).
-
válasz
kelly416 #1946 üzenetére
Nem egy ismerősöm mondja, hogy a 6-os droiddal jobb a telefonjuk üzemideje (nem Flex2 tulajok).
A biztonsági réseket az átlag user nem fogja soha észrevenni, csak jóval nagyobb esélye van, hogy szépen lopják az adataidat, melyekkel aztán vagy visszaélnek, vagy nem.A Flex2 5.0.1-es verzióval jött ki gyárilag, ami csapnivaló volt. Akadozott a rendszer, irreális mértékben melegedett a készülék. Nem véletlenül zuhant be a Flex2 ára olyan gyorsan brutális mértékben.
Aztán kijött rá az 5.1.1 ami rengeteget javított rajta. Sokkal pörgősebb lett a rendszer és már nem forrósodott fel általános használat közben is a készülék.
A te logikádat követve ezek szerint nem volt értelme kiadni az 5.1.1-est sem, mert hát minek frissíteni? Jó az úgy ahogy van nem?Egyáltalán nem parttalan a vita, mert teljesen hibás az elképzelésed a szoftveres frissítéseket illetően.
Ami a belakást illeti, az, hogy lusta vagy, megint nem gondolom, hogy a szoftveres update feleslegességét támasztaná aláKomolyan erről akarsz bárkit meggyőzni, hogy egy csúcskategóriás készülékre (amiben még erősebb hardver van mint a G4-ben), felesleges és nem jogos elvárás a legfrissebb android verzió?
Még a G3-asra is kijött a 6-os droid, pedig az 2014-es modell és még gyengébb hardvere van mint a G4-nek.
Még olyat is olvasni itt-ott, hogy még lehet a G2-es is megkapja a 6-os verziótEzek után nehogy már egy 2015-ös csúcsmodellre ne legyen upgrade!
-
válasz
kelly416 #1943 üzenetére
Ilyen alapon, akkor ne legyek felháborodva, mert az ASUS nem ad ki a Transformert tf701t-re frissebb droidot a 4.4-esnél, holott felső kategóriás tabletről beszélünk, aminél nagyon erősebbet mai napig nem adott ki az ASUS? 150ezer Ft-os gépről beszélünk (új korában), elvárnám, hogy legalább erre legyen frissítés. A Hardver bőven elbírná.
-
-
Kofka04
tag
válasz
kelly416 #1737 üzenetére
Elnézést kérek. Próbáltam az összes képet egy hsz-be, de csak az elsőt jelenítette meg, próbáltam hogy ütök egy entert hogy új sorba legyen a következő kép linkje, de úgyis csak az elsőt jelenítette meg. Biztos figyelmetlen voltam, legközelebb ha több képet szeretnék feltölteni jobban odafigyelek.
Amúgy csak a hátlap új, a teló már megvan 2 hónapja. Potom 3000Ft. volt a hátlap
-
válasz
kelly416 #1696 üzenetére
G3 ugyan ennyibe került, amikor ezt vettem. De azért nice try
Sőt, ahol még kapni új G2-est, ott is annyiba kerül kb. mint a Flex2
Van 3 közel azonos árban lévő készülék és ebből megvettem a legfrissebb és legerősebbet, teljesen logikus, hogy pont arra ne jöjjön a legfrissebb oprendszer
Az LG-nek égés ha egy alig 1éves csúcskészülékre nincs terméktámogatás, eladott darabszámtól függetlenül.
Ne a gyártót okoljam? Hát az *****, mert az első oprendszert ***** optimalizálták a Flex2-re, ami később kijavítottak. Azért van egy bizonyos terméktámogatási ciklus, amit illik betartani, eladott darabszámtól függetlenül.[moderálva]
[ Módosította: Intruder2k5 ]
-
-
Remekelek28
őstag
válasz
kelly416 #1567 üzenetére
Igazad is van,természetesen 4 órát én se tenném ki az esőre. Viszont pont a sony baklővései miatt nem teszi ki rá az LG ezt az Ip tanusitványt. Amig a jack csatlakozót,meg töltőrészt ajtócskával,meg dugóval kell zárni,addig nem is érdemes.. Sajnos kellemetlen egy őszinte gyártónak azt vágni a vásárlója szemébe,hogy bocs de te nem zártad le a fedelet... A vásárló meg épp azt állit amit akar.. De ugyanugy forditva is igaz,ha a vásárló meg azzal,hogy le volt zárva ,ezt ugyse tudja bizonyitani..
A Sony esetében ez mind garimegvonással járt.Annyit amúgy ki kell,hogy birjanak a telefonok,amennyit egy átlagos felhasználásból eredő nedvesség,vizesedés ér. A többi,pl általad is irt már nem kötelezően általános.. Te szabadon választottad,hogy 4 órán át lubickoltattad a telefont. Vagy birja vagy nem...
Egyik ismerősöm a Spiritet nemrég egy tócsába ejtette. 1 napig nem működött,majd kiszárad megjavult és azóta is jó. Ennek 3 hónapja... -
Remekelek28
őstag
válasz
kelly416 #1562 üzenetére
Azért maradjunk a realitások talaján.Az LG-nek is vizállóak a felsőkategóriás telefonjai,csak nem viszik laborba,meg nem reklámozzák. Ezt a G3 kapcsán mondta Ken Hong. Annyit biztos kibirnak mint a Sony vizállónak nevezett telefonjai,melyekről tudjuk,hogy nem teljesen azok. Rengeteg beázás,garanciamegvonás,elégedetlen tulaj volt ennek kapcsán. Már nem is reklámozza a Sony.Mert már nekik volt kellemetlen a vásárlóikra ráfogni,hogy bocs de nem a vizállóság szabályainak megfelelően használtad,ezért vonjuk meg a garanciát..
Nekem a G3 s is pacarra ázott egy esős napon és semmi baja nem lett Szóval szerintem ha csak esőtől félted,hidd el azt birják ezek.. A gond a vizbeejtéskor kezdődik,vagy kibirja,vagy nem. -
SoulElter
csendes tag
válasz
kelly416 #1531 üzenetére
Igen, 2 napos amart lenni.
És az volt hogy reggel leszedtem, délután 4 körül már lemerült. Mivel még ott van az ujdonság varázsa és én sem vagyok túl idős (15 éves) elég sokat nyomkodtam. (ugye 3,5 orat pontosan)
És ez az akksi beállás mit takar? Csak szimplán hozzászokik a használathoz vagy mi? -
Kofka04
tag
válasz
kelly416 #1504 üzenetére
A Flex2-n a kijelző/előlapi érintőgombok menüpont alatt van a rejtés és a szín változtatás, bár azt sajnálom hogy a lollipop óta csak sima fekete és fehér van, kitkat alatt volt még pluszba mindkét színhez árnyalatos átmenet, nemcsak le volt vágva a teteje, sokkal ízlésesebben nézett ki.
Itt is néhány alkalmazásnál megmarad a sáv és a 3 pötty, ami értelmetlen, mert úgy kisebb a megjelenítő mérete, arról nem is szólva hogy a felbontás nem szabványos úgy, ezért jó hogy van rá menüpont hogy el lehessen tüntetni. Nekem még a viber és a böngésző alatt sincsenek gombok
Az nem jó ha a Z2-nél nincs lehetőség elrejteni, mert oké hogy sokan gerjednek arra ha nincsenek gombok egy telón, de ez a szoftveres megoldás elvesz a kijelző méretéből. Első ilyen telóm a G2 volt, de addig nem vettem meg amíg nem győződtem meg róla hogy el lehet rejteni a gombokat hogy a teljes 5.2 collon tudjak tevékenykedni. Szomorú ha a Sony-nál erre nincs lehetőség
-
Kofka04
tag
válasz
kelly416 #1502 üzenetére
Már régen volt Sony-m, nem emlékszem pontosan a menüpontokra, de a kijelző vagy megjelenítés vagy valami ilyesmi helyen kell hogy legyen vagy extrák vagy nem tudom. Érdekelne ez a rejtett gombsor illetve a szín megváltoztatása, mert szeretnék a nővéremnek egy Z2-t venni.
-
Chevalier
tag
válasz
kelly416 #1459 üzenetére
Idejárok olvasni Flex 2 észrevételeket, esetleg releváns híreket, de minden tiszta OFF
-----------
Verizon 3/32Gb os agyonb***ta volna a G4 eladásait, ha nem ilyen kisszériában tolják ki.
Továbbmegyek, hogy ha a mostani fluid rendszerrel jön ki, kimutathatóan több potential G4 vásárló cuppant volna ráKonteo
-
Catcan
csendes tag
válasz
kelly416 #1441 üzenetére
Ne haragudj, de ezt abszolút nem érzem jogosnak. Szerintem nem írtam butaságot. Neki válaszoltam a feltett kérdésére/kérésére és egyúttal egy kommenten belül a te hozzászólásodra is, amiben ráadásul a saját véleményemet fejtettem ki, ami helyeslő volt a megállapításodra. Továbbra is úgy vélem, hogy ez nem tartozik a butaság kategóriába.
Ha hozzászólásra gyúrnék, akkor nem szerkeszteném utólag az irományomat, h reflektáljak az írás ideje alatt befutott hozzászólásokra minél kevesebb hsz-ben. Valamint, hogy ha már ilyet feltételezel akkor láthatod, hogy elég régen regisztráltam erre a fórumra. Ha gyűjtögetni akartam volna akkor nem 74 hozzászólásom lenne ennyi év alatt...
Ezt nem támadásnak szántam, ne vedd úgy. Részemről a dolog lezárva, csak szerettem volna kifejteni a véleményemet, mert nem tartottam korrektnek az első mondatod második felét. -
Johnny194
aktív tag
válasz
kelly416 #1435 üzenetére
Rendben, köszi a tippet!
Ebben az esetben van valaki, aki szívesen segítene, és megmutatná a készüléket egy nyomogatás idejére?Gipsztigris: köszönöm, észben tartom, ha pl. egy járművön vagyok
Catcan: köszi neked is a választ! Azt szabad megkérdeznem, hogy honnan rendelted?
-
Remekelek28
őstag
válasz
kelly416 #1425 üzenetére
Én évek óta a dolphint használom,ez adja vissza legjobban azt,amit az asztali gépen a chtome ad. Felül nyithatók az uj lapok stb. A chromnál meg az összes többinél a lapok bezárása nyitása nem tetszik. Operát én is használtam,kb 1 hétig,nekem sose fagyott.
Azért is keresek új böngészőt,mert az eddigieknél elég zavaró,hogy pl a facebookot nem lehet úgy legörgetni,hogy ne akadna meg. Chrome,dolphin,opera,gyári,mind akadozós darabos.
Na ez a yolo ami iphone szerű. Ha nekzek is akad a face,próbáljátok ki. -
fpatrik17
senior tag
válasz
kelly416 #1287 üzenetére
Játszani nem is szoktam telefonon.
Szóval nekem bőven elég a 16 gigás. Most is 16 gigás G2-t használok, ebbe ugye nem is lehet SD kártyát rakni és bőven elférek rajta. Csak képeket és videókat mentegetem le havonta külön mappákba.
Azért az parádé, hogy a Telenornál a G flex 2 majdnem másfélszer annyiba kerül, mint a G4. -
fpatrik17
senior tag
válasz
kelly416 #1285 üzenetére
Köszönöm a leírást!
SD kártyára nem lehet telepíteni? Vagy hogy-hogy nem fértél el? :/ Ez most megriasztott.
Igazából a kamera-javított szoftver-hardver-ár négyes nyűgözött le annyira, hogy szerintem nincs ellenfele a piacon jelenleg. Visszajön a G2-esem új kijelzővel, még használom picit, aztán ha eladom, jöhet a Flex2. Addig meg olvasgatok itt nálatok. Annyira nem pörgős a topic, mint ez a telefon megérdemelné, de majd be be kukkantok.
u.i.: Ha lenne benne 4k-s akksi kettőt vennék septibe!
-
-
Chevalier
tag
válasz
kelly416 #1167 üzenetére
Igen, leesett hogy te vagy a topikgazda, meg az is hogy néha ezt ki kell nyilvánítani,
de nincs szükségem rejtett reklámokra, ha figyelmesen elolvasod, világos hogy hónapokról van szó, hogy ez még eldőljön, és mivel legjobb tudomásom szerint nem is lesz rá 6.0, így tényleg irreleváns az óvás.
Érdekességként írtam, legkevésbé sem ajánlattétel.Félreolvasás helyett kérlek segíts ebben a 6.0 kérdésben mert ellentétes információkat olvasok de legfőképp azt hogy nem várható.
Pedig higgyétek el megéri rá várni mert az említett G3 most pörgősebb nekem a Flex 2 nél.
Ezért vagyok borzasztó kíváncsi hogy mit hoznának ki a S810-ből.(#1166) Dealer95
Hallottam már ilyenről, de az is olyan hogy valakinek az ismerősének az ismerőse mesélte, hogy előfordulhet. Bátraké a szerencse -
gipsztigris
addikt
válasz
kelly416 #1112 üzenetére
Tudom, volt a kezemben Z2 Pro, sőt azt akartam venni csak épp nem volt "jóárasítva" egy sem, ezért vettem meg az G Flex 2-t.
A nyers méretekben valóban alig nagyobb, de azért az LG egy kecses, légies darab a Z2 Pro-hoz képest. A Z1C-t pedig ismerem, a feleségemnek szintén olyan van.
-
kristof_
tag
válasz
kelly416 #1015 üzenetére
Na azzal a telóval nagyon sokat szemeztem, bitang jól néz ki, használd egészséggel. Azért majd 2 mondatban egy szubjektív összehasonlításra kíváncsi lennék.
Elsőre ahogy átfutottam teljesen korrektnek tűnik nekem.
Érdemes a 3Gb rammal rendelkező verziót venni, gyorsabb a 2Gb-osnál? Ennél a kérdésnél kimaradt a kiemelés.
Majd, ha lesz normálisan időm átnézem alaposabban, de addig is köszönjük a munkád
Amúgy így másik telóval is maradsz itt topikgazda?szerk: Még talán annyi, hogy a 2/32Gb-os részt szerintem egy kicsit átfogalmazhatnád, mert ilyen verzió tuti létezik H959-es termékkóddal (a 2/16 az H955). Ilyet az országban is be lehet szerezni, ha éppen a csillagok is úgy állnak és volt éppen szállítmány.
-
válasz
kelly416 #966 üzenetére
Én hol almába harapok,hol robottal játszom.
Mindegyiknek megvan az előnye és hátránya,de a mérleg nyelve jobban az alma felé billenik nálam,valahogy jobban egyben van az egész,mind hardver,mind szofver oldalról.
Leginkább a kijelző zavart a flexben,megváltás a szifoné.Min és max fényerőben lekörözi,nincs zajos kép,a fehér az fehér. -
válasz
kelly416 #963 üzenetére
Flex 3...
Hát lehet páran megfognak kövezni,de 4,7" lett 3déétáccccs kijelzővel a flex helyett!
Erősen hajlottam az S6 Edge,vagy Edge+ felé,de ahogy próbálgattam őket,rájöttem hogy nekem az a vékony keret kényelmetlen,na meg tavasszal volt sima S6-om és emlékeimben még él a faintos ramkezelés idegesítő emléke.
Bár magamat ismerve,a szifon se lesz túl sokáig nálam,pont a csere mániám miatt választottam értékállóbb telefont. -
azigazimoris
aktív tag
válasz
kelly416 #953 üzenetére
Xda-ról:
"3GB RAM LG G Flex 2 was released recently only of US AT&T verison! Guess no luck for Europe and Asia..."
és
"some korean sellers says that their flex 2 (korean variant) comes with 3gb ram. but i doubt it until i see it on CPU Z that it has 3gb of ram."
Szerintem nincs... -
Dealer95
őstag
válasz
kelly416 #947 üzenetére
De van 2GB/32GB verzió. (jelenleg is hirdetnek egyet HA-n ha jól láttam)
3GB-os nincsen. Eddig mindenki csak a GSM boltok hibás leírása miatt hirdették úgy.
Jófogáson is hirdettek többen 3GB-ost.
Ráírtam és mondtam hogy tuti?
Mondták hogy igen.
Mondtam nézzék meg valami benchmark progival aztán jöttek hogy jajj igazam van tényleg csak 2-t ír. -
-
-
kristof_
tag
válasz
kelly416 #915 üzenetére
Jó én ezzel a klasszikussal le is zárnám ezt a témát, mert borzasztóan nem idevágó és nem akarom szétoffolni a topikot ennél is jobban
- Anya, hordhatok tangát?
- Nem!
- Anya hordhatok szoknyát?
- Nem!
- Anya, sminkelhetem magam?
- Nem!
- Anya, randizhatok helyes pasikkal?
- Nem!
- Ajj anya, de már elmúltam 18 !
- Jajj , Lajos hagyd már abba! -
kristof_
tag
válasz
kelly416 #894 üzenetére
"Nem vagyunk benne biztosak, ugyanakkor a készülék jó választás lehet azok számára, akik többnyire a hátsó zsebükben hordják telefonjaikat." Azért arra kíváncsi lennék, hogy ki az az elmebeteg aki egy 5,5colos készüléket a farzsebében hord.
Utólag is elnézést azoktól akik így tesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest