- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
LG Flex 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
kristof_
tag
Sárgásodás
Én ez alapján mondtam...de igazándiból lényegtelen is csak érdekesség. Ha már sárgásodik *aszhatjuk -
azigazimoris
aktív tag
Nem fogja oda semmi, de szépen rásimul, főleg, hogy jó hajlás van benne szemben mondjuk G3 tokkkal.
Inkább csukódik, mint nyílik, de egy lengőmozdulattal ki lehet nyitni.
Mint egy Zippo öngyújtó , csak vízszintesen
Kinyitva a bal hüvelykujjadat átdugod a karikán és atomstabilan lehet tartani a telefont.
Én nagyon szeretem. -
kelly416
veterán
Ez tény, én is kaptam egy s-line tokot a telóhoz, de első dolgom volt a dobozban felejteni, amint a kártyát bele tettem. Nem szoktam elejteni a telefonjaimat (a z1c is lyukas zsebből esett ki
de csak egy kijelző védőüveg bánta szerencsére), így ez a rész engem nem késztet tokozásra. Aki el szokta ejteni, az nyilván vegyen tokot, és olyant ami ráhajlik kicsit az előlapra, mert az előlap szempontjából homorú készülék nagyon kis eséllyel fogja pont a kijelzőjét odavágni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest