- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
LG Flex 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolto
őstag
válasz
Csocsesz75 #1674 üzenetére
Én nagyon örülök annak, hogy lassan döntve nem fordul el a kijelző, mert ha oldalt fekve használom, nem fordul egyből fekvőbe a kép, csak ha nagyon határozottan borítom oldalra a készüléket. Ha ez direkt van így, akkor valaki okosan gondolkodott.
-
csigacsa
tag
válasz
Hol vetted a telefont?
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Huawei P8..? Nincs típushiba, gyors, kamera jó.. Kijelző gyönyörű..
-
Blackmirror
őstag
válasz
Nokia 3310-est
Sajnos nincs hibátlan telefon, vmennyi kompromisszumot kell kötni mindig.Tegnap kipróbáltam a kameráját, egész jó szerintem
-
Csocsesz75
őstag
válasz
Csocsesz75 #1668 üzenetére
Tegnap megkaptam a másikat is. Ezen nincs sávosodás viszont egy kicsit több sárga van cserébe.
Az elsőnek oldalról átmegy a kijelzője lilásba, amit másodszorra kaptam az tökéletes oldalról is. Megbeszéltem velük, hogy visszakapom a pénzt.
Amúgy baromi jó készülék, gyors, nagyon jó hangja van külső hangszórón keresztül is.
Ami még furcsa volt, hogy ha lassan döntöm a telót a kép nem akar elfordulni, határozott mozdulat kell hozzá. Szoftverfrissítésnél a teló felhevült, vissza is vette a fényerőt 70 százalékra. Fényképezésnél a telefont oldalra mozgatva baromira szaggat a kamera képe.
Amúgy meg teljesen tanácstalan vagyok már, hogy mi kéne helyette, annyi telefont nézegettem már mindben találok hibát.
-
Csocsesz75
őstag
válasz
Csocsesz75 #1656 üzenetére
Küldenek egy másikat, talán az jobb lesz. A régit csak akkor kell feladnom ha itt lesz az új.
Gyorsan intézkedtek, eddig korrekt bolt.
-
Kofka04
tag
válasz
Csocsesz75 #1660 üzenetére
El kell hogy keserítselek, túl világos az a háttér aminél nézed. Kapcsold ki, dugd töltőre és a kikapcsolt telefon töltési képernyőjén nézd meg, lehetőleg sötétben.
Inkább ne
Irány a szolárium
Vagy vissza a boltba.
-
Csocsesz75
őstag
válasz
Csocsesz75 #1658 üzenetére
Na talán most. Remélem látni belőle valamit. Nemcsak foltos, víszintesen sávos is.
MittuDomain_ : Én újat vettem.
-
Csocsesz75
őstag
válasz
Itt a kép szürke háttérnél minimum fényerőn.
Na mindjárt csak bénázok a képfeltöltéssel.
-
MittuDomain_
őstag
válasz
A T-s akció keretében sikerült megcsípni? Ha igen, mennyire használt?
Nagyon remélem, valaki visszamondja mégis... -
Grecky
senior tag
válasz
Csocsesz75 #1645 üzenetére
Persze, ha lesz időm megnézem. Összességeben nem vészes a dolog, sztem a 6-os szoftnál javítanak majd rajta.
-
Blackmirror
őstag
válasz
Csocsesz75 #1634 üzenetére
14:03
-
Grecky
senior tag
válasz
Csocsesz75 #1627 üzenetére
Igen, ugyanúgy megvan még a szaggatás és az 5 perces korlát is. Plusz a videó felvétel hangja sem valami minőségi, koncerten nem okoz maradandót a készülék.
-
Dealer95
őstag
válasz
Csocsesz75 #1572 üzenetére
Egy Note 4 után váltottam a Flex2-re.
Ha valakinek nagyon fontos a fényerő+amoled akkor inkább vegyen aztde egyébként ebben az árban a Flex2-nek is jó a kijelzője.
Erős fényben nem tökéletes de azért még látható a kijelző tartalma.
G4-re nem biztos hogy érdemes azt a + 30k-t kiadni.
De ha sokat fotózol és fontos a magas fényerő akkor vedd inkább azt. Na meg cserélhető az aksi -
Remekelek28
őstag
válasz
Semmi gond a kijelzővel.. semmilyen téren.. Ebben csak addig kételkedik az ember,amig meg nem veszi..
-
aya
addikt
válasz
Semmi gond vele, lassan bő két hónapja használom, eszembe nem jut a G4
-
gipsztigris
addikt
válasz
Csocsesz75 #1522 üzenetére
-
gipsztigris
addikt
válasz
Csocsesz75 #1520 üzenetére
Lejjebb megy minden.
-
Kofka04
tag
válasz
Csocsesz75 #1508 üzenetére
Szerintem Flex 2. G4: jobb kamera, jobb kijelző, de totál unalmas a kinézete, csak a hátulja szép. Bár a Flex 2 ugyanúgy néz ki int a G4, de a króm keret és a hajlítás miatt sokkal ütősebb az összkép. Annyival nem jobb a G4, amennyivel többe kerül. Ez a 80E ft nevetséges ár a Flex2-ért.
Tényleg szinte egyformák
https://www.youtube.com/watch?v=sBzJ7bwCmH8
-
Remekelek28
őstag
válasz
Csocsesz75 #1506 üzenetére
A dolphin browsernél pl eltünik automatikusan,ha full képernyőre váltasz.
A G4 amugy biztos jobb,de nem biztos,h ér annyival többet. -
gipsztigris
addikt
válasz
Csocsesz75 #1506 üzenetére
Igen! Nálam is rejtve van a gombsor Nova alatt.
-
tgabe25
tag
válasz
Csocsesz75 #1499 üzenetére
Hali!
Nekem ilyen telóm van, ha elrejti a navigációs gombokat akkor 2 módszerrel tudod előhozni, egyrészt a navigációs gombok felől alulról felfele húzod az ujjad, vagy a statusbar felől húzod lefele és akkor előjönnek a gombok is. Lehet állítgatni dolgokat azt láttam, de sose mentem bele mert nem volt rá szükségem de szerintem be lehet állítani alkalmazásonként, hogy kitegye-e teljes képernyőre vagy sem az adott alkalmazást ha nagyon kíváncsi vagy megnézem neked majd. Vissza megy automatikusan de ha rögtön akarod akkor annyi, hogy lefele húzod a gombokat. Launchert pedig a gyárit használom, egészen rendben van, ha mégis le akarod cserélni azt is biztos meg lehet oldani, ha nem haragszol meg viszont ezt nem nézném meg mivel nem szeretném a launcherekkel bajlódni.
-
kristof_
tag
válasz
Csocsesz75 #1296 üzenetére
Ja, hogy ja...hát ezzel a módszerrel megoldható minden telefonon (bizonyos android felett), de majd úgyis ír valaki aki ismer jobb megoldást. Gyári böngésző/Chrome beállításai között nem láttam ilyen opciót.
A kijelzős kérdésre nagyon válaszolni nem tudok, eddig nekem nem volt bajom vele napos időben, de még egy igazi nyári napon nem tudtam kipróbálni. -
kristof_
tag
válasz
Csocsesz75 #1294 üzenetére
"Primitív" megoldás, de hátha megfelel. Beállítások/Kijelző/Előlapi érintőgombok/Rejtett előlapi érintőgombok/itt add hozzá a böngésződet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Nintendo 3DS és DS topic
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest