- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
LG Flex 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
jokersz
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Alaplap csere megoldotta a dolgot. (nekem is kikapcsolt 1x és semmi led,néha töltés bejött 0%on állva)
Azóta is megy,bár 2x volt olyan jelenség,hogy elkezdett csíkozni majd rózsaszínbe átmenni a kijelző.
Ilyenkor teljesen elszínesedett a kép és semmit nem lehetett látni.
Kijelzőt lezártam majd vissza és semmi gond.
Aggasztó dolgok..ezek.. pedig megvagyok elégedve a technikával...gyorsaságra kinézetre értem.
Gyártó szempontból szomorú,hogy már a drágább készülékek is gyári hibával jönnek ki.
Nekem expansys számlám volt 1 év garis,lejárt de bevittem az Lg-hez.
Mivel külföldi számla így a plusz 1év szavatossági garancia nem jár....
Így "mocskoltam" meg otthon.(szerencsére találtam használt lapot...)Esetleg akinek fontos dolgai voltak rajta,talán a melegítem sütős hőlégfúvós dolog beválhat,míg adatot ment.
Az enyémet visszalehetett hozni,ezen a módon..de mint tudjuk ez bármikor visszaeshet. -
g3d
tag
Az 1+1 évvel is megcsinálja az LG szerviz, ha alaplap hiba az oka, ami esélyes.
Nekem is lejárt a garancia, de a hiba súlyossága miatt szavatossági idő alatt is javítják a bootloop hibát. Három nap alatt kész is lettEgyébként meg az LG szerviz hozzáállása előtt le a kalappal
-
kelly416
veterán
Egyedül azt tartottam butaságnak, hogy a fórumon írjátok egymásnak: "küldtem privátot", " én is küldtem". A többi megállja a helyét, azokkal semmi gond. Azóta Johnny194 megírta privátban, azért szólt vissza Neked a fórumon, mert nem reagáltál a privátra, így nekem is világossá vált, hogy nem gyüjtögetés.
Bocsi mindkettőtöktől, de megérthetitek, nem szokványos azzal "tölteni" a fórumot, mit idéztem, ezért szóltam. Sajnos sokszor kell úgy döntést hoznunk, mint most, hogy nem látjuk a dolgok miértjét. Bocsi még egyszer. -
kelly416
veterán
Nem parasztság az sem, hiszen nem úgy mentél oda gondolom, hogy megveszed, aztán a végén meg vissza adtad azzal, hogy ez görbe, nem jó, mert ha eldobod visszajön.
De a személyes találkák jók tudnak lenni. Én szinte mindent személyes találkával oldottam meg (a fóliákat kivéve) az eddigi üzleteimből, meg volt olyan is, ami nem üttetett nyélbe, de mégis volt személyes tali, és sokat tanul az ember. Egy-egy arc, egy-egy jellem, egy-egy eladói vagy vevői fogás, és nem utolsó sorban kimozdul a gép elől a kocka.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Facebook és Messenger
- Call of Duty: Black Ops 6
- BestBuy topik
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest