- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
LG Flex 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
kelly416
veterán
válasz
Fail3D! #2057 üzenetére
Én évekig csak az Operát használtam, de ezeknél a telefonoknál már nem kínlódok, annyira elenyésző a kevesebb akku használat, hogy nekem nem éri meg a bajlódást. Igaz, vagy két naponta töltöm a telóm (már z2, nem flex 2), vagy 45-50% körül teszem fel este, így érthető is, hogy nem mérvadó a böngető fogyasztása.
-
musicryder
tag
-
SgtSomeOne
csendes tag
válasz
Fail3D! #1995 üzenetére
Annak, akinek esetleg nem válna be, és szeretne visszatérni egy rootolhato 5.1.1 -re, vagy olyan alkalmazást, esetleg xposed modult használ, amihez root kell.
Nekem is rootolt, le van cserélve a navigációs sáv, a status bar (így rem élhetőleg nem ég majd be egy állandóan ugyan úgy kinéző akkumulátor ikon, vagy egy óra, esetleg navigációs gomb), a tárcsázót és a beállítások alkalmazásokat saját magam módosítottam kicsit, ux 4.0 stílusúra.
Azért leírom, mielőtt megkérdeznéd, mert mindenki ezt szokta, ha a beégésről van szó, hogy volt-e már olyan telefonom ami beégett? Igen volt, a status bar kompletten, a billentyuzet betui, és a facebook felső, kék része égett szépen be, szürke háttéren egész látványos volt.
-
Zsolto
őstag
válasz
Fail3D! #1929 üzenetére
LG bootloop issue. Viszont közeli forrásból úgy hallottam, hogy itthon gari után már nem javítják.
-
-
Zsolto
őstag
válasz
Fail3D! #1890 üzenetére
Világos, köszi a választ.
Nekem is tetszik a V10, és kíváncsi voltam, te miért akarsz váltani. Nem tudom, hogy a V10 is a Flex2 kuriózum-sorsára jut-e, vagy rendesen odaáll mögé az LG. Engem sem zavar, hogy nincs még 6.0, de átérzem azoknak a helyzetét, akik megvették mondjuk 180e-ért, és most hetvenet se kapnak érte pár hónaposan... Vevői szempontból a Flex2 egy igazi nagy fogás. -
kristof_
tag
válasz
Fail3D! #1740 üzenetére
Igen igen...azt a fóliát inkább ne próbáld meg lekaparni
Amúgy ez a heal biztos tök jó technológia, de nem pont egy olyan telefonnál amit ha leteszel az asztala akkor a középső 45-50mm-en fog forogni és itt éri az össze behatás rajta, így hatványozottan sérülékenyebb ez a rész, mint egy egyenes hátlapú készülék. Tele van már nekem is mikrokarcokkal a hátlap. -
kelly416
veterán
-
válasz
Fail3D! #1048 üzenetére
Annyit tennék még hozzá az üzemidőhöz, hogy szerintem ésszerű használattal szerintem még jobb is mint a G2 üzemideje, tekintve, hogy jobb gyártási eljárással készült a hardver és a szoftver is eggyel újabb (G2 5.0.2, Flex2 5.1.1) nyilván jobban is bánik az újabb verzió az üzemidővel.
Nagyon várom a 6.0-ás droidot, mert az állítólag még jobb az energiagazdálkodást tekintve.
Szombat este töltöttem fel Flex2-esem, azóta ment a wifi kb. 2-3órát, félórát az LTE mobilnet és volt pár hívásom. Éjjelre repülő módba szoktam tenni a telefont, rendszeresen bezárom a háttérben futó programokat.
Most van az aksi !!! 48%-on !!!
Kijelző 50%-os fényerőre van beállítva a gyári fényerőállítással. Nem raktam fel külön appot hozzá.
Még annyi, hogy kipucoltam minden felesleges gyári appot, amit nem használok. Töröltem vagy letiltottam. -
-
1 hétig,míg megjött rá a tok óvtam mint a hímes tojást,de mégis lett rajta pár nagyon halvány és vékony karc,olyanok amiknek elméletileg el kellene tünniük.
Hát dörzsölhettem én kézzel a gyorsabb "gyógyulásért,ők továbbra is ott vigyorogtak.azigazimoris
Az a tok mennyire jó?
Leginkább az érdekel hogy a flipes elejét valami mágnes fogja a teló elejéhez becsukott állapotban,vagy csak úgy lifeg mint a Samsung S-View tokjai?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magisk
- Kuponkunyeráló
- Apple MacBook
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple IPhone 14 Pro Max GOLD 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 86% AKKU
- iPhone 11 pro max Gold , független 64GB
- Apple IPhone 14 PLUS PURPLE 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 96% AKKU
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest