- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
LG Flex 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
válasz
fpatrik17 #1286 üzenetére
Az SD-re át tudod menteni az alkalmazások egy részét, de mindent. Sok-sok kis alkalmazással tele lehet ám trágyázni azt a 8gigát gyorsan. Sajna.
Nincs is most ellenfele a piacon. Ez tény. Próbálj meg 32-est vadászni, néha lehet találni olyant, és akkor minden rendben lesz. De a 16-os is untig elég, ha például nem játszol nagy játékokkal. De így legalább könnyen vissza tudsz olvasni tapasztalatokat, miegymást.
Vegyél hozzá külső akkut 1/10-ed áron, vagy még olcsóbban, és kész is.
-
kelly416
veterán
válasz
fpatrik17 #1283 üzenetére
Az LG mellé lőtt annak idején a 810-es procival, és mire helyre kalapálták a dolgot, tehát nem melegszik, nem veszi vissza az órajelet és a teljesítményt, használható, addigra kijött millió más. Gyakorlatilag "csődnek" élik meg, mert mostanra, hogy jó lenne, a nyakukon marad a sok-sok (egyébként is tech-demo, valljuk be) készülék, mert már mindenki elkönyvelte magában, hogy melegszik, kaka, senkinek nem kell. Ja? Meg nem nagyon jön folytatása sem egyelőre, így még inkább süllyesztőre van ítélve, pedig elég csak kicsit vissza olvass itt, senki nem panaszkodik sokat. Nem melegszik, nem veszi vissza a teljesítményt, minden klappol.
Én is csak azért váltam meg tőle, mert 2/16-os, és a 16-nak a felét elfoglalja a rendszer. Egy navigációval, egy nagyobb játékkal, meg a szokásos 45-50 appommal alig fértem. Na meg mert egy 3/32-es Z2 PRO-t szereztem majdnem ugyanennyiért, így nem volt kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gyúrósok ide!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Elektromos autók - motorok
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Garanciális iPhone 14 Pro Max 128GB, Fehér, gyönyörű állapotban eladó (független)
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 14 Pro max 128GB gyári független akku 92% 2026.08.06 iStyle jótállás
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest