- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Aurát vált a Vivo V60
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
-
Mobilarena
LG Flex 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
haris
őstag
válasz
Remekelek28 #2544 üzenetére
Nem fogom.
Amíg megy örülök, aztán kuka, jöhet más. De az nem LG lesz az tuti.
Hiába hogy nagyon tetszik, a stressz, hogy "na, vajon mikor adja be a kulcsot..." nem hiányzik. -
mtibee2
tag
válasz
Remekelek28 #2537 üzenetére
A MobilCorner.hu-n vettem, majd megnézem még egyszer azt a jegyzőkönyvet, de nem emlékszem jogszabályi hivatkozásokra, anélkül meg csak lógna a követelőzésem a levegőben...
Köszönöm a válaszod!
-
tgabe25
tag
válasz
Remekelek28 #2517 üzenetére
Na egy próbát megér
ha ezt tudom akkor kivártam volna a V30-at
-
pauliboy23
senior tag
válasz
Remekelek28 #2508 üzenetére
Ezt nem tudtam. Mivel LG-m van, ennek örülök. Eddig nem volt baj, és még 1 év garim van.
-
orc88
őstag
válasz
Remekelek28 #2484 üzenetére
LGUP-al csináld. Azért is írtam azt mert abban van a Refurbish lehetőség. Simán feltolja rá, nem kell állítgatni semmi extrát.
-
orc88
őstag
válasz
Remekelek28 #2482 üzenetére
Miért? Én mar többször is visszaraktam
-
orc88
őstag
válasz
Remekelek28 #2479 üzenetére
5.1t vissza lehet rakni, 5.0 nem. Szimplán letöltöd a megfelelő .kdz és LGUP ban Refurbish opciót választva flasheled.
-
gaben1993
tag
válasz
Remekelek28 #2479 üzenetére
Ebben a topikban olvastam, hogy csak 5.0-át lehet visszatenni, 5.1-et nem. Egyébként semmi tapasztalatom nincs ez ügyben, amikor megvettem a donor telefont, azt sem tudtam, hogy típushiba.
-
n0ise
csendes tag
válasz
Remekelek28 #2473 üzenetére
Hát nem tudom, gyorsabbnak tünik az S6 om
-
n0ise
csendes tag
válasz
Remekelek28 #2471 üzenetére
Nem tudom otthon milyen árban mozog, de igen jó árban vettem. Remélem nagy gondok nem lesznek vele.
-
n0ise
csendes tag
válasz
Remekelek28 #2469 üzenetére
Igen Eus. Bontatlan csomagolás, Angliában élek így kaptam hozzá egy angol töltőt is. 108 font volt és 1 napon belül megkaptam, utolsó darab
Megérte mert az S6 akkucserém lett volna 50 font. Ami valljuk be kissé húzós ahoz képest hogy annyiért már másik telefont veszek.
-
orc88
őstag
válasz
Remekelek28 #2442 üzenetére
Tegnap járt le a gari, 1 hónapos az alkatrész benne kb
-
mtibee2
tag
válasz
Remekelek28 #2437 üzenetére
Itt van a videó részlete, amit épp Te linkeltél korábban, meg lehet nézni rajta egy bootloopos telefon javítását a hiba demonstrálásától az akku cseréjéig.
-
mtibee2
tag
válasz
Remekelek28 #2434 üzenetére
Az akku szalagkábelét pattintani kell, de az akku felett van egy másik szalagkábel hosszában, ami rá van ragasztva a telepre. (Természetesen a csatlakozóját annak is pattintani kell.)
Jokersz: Neked megszűnt a bootloop, ha töltőre tetted a telefont?
-
mtibee2
tag
válasz
Remekelek28 #2429 üzenetére
Vettem olyat is, ami eredeti csomagolásban volt, de alacsonyabb volt a kapacitása, mint a gyárinak, nem igazán számított... Remélem, ez nem lesz bóvli...
-
mtibee2
tag
válasz
Remekelek28 #2426 üzenetére
Nekem túl sok jó tapasztalatom nincs az utólag vásárolt akkumulátorokat illetően, eddig szinte mindegyik gyengébb volt, mint az, ami eredetileg benne volt, hiába vettem "gyári", "eredeti", meg a jó ég tudja még milyen jelzővel illetett telepeket... Igaz, ez még akkor volt, amikor a Sony Ericssonjaimba vettem új áramforrásokat, hátha azóta javult a helyzet...
Az eredményt pedig majd meg fogom osztani a nagyérdeművel, úgy látom, többeket is érdekel. A webshop pillanatnyilag azt írja, hogy 6-án kapom meg az akkut, szóval várhatóan jövő hét kedden jövök az infóval.
-
tgabe25
tag
válasz
Remekelek28 #2415 üzenetére
Szerintem akksi lesz... Nálam ma kezdte pont ugyanezt mint ami nálad is van meg a videón is amit linkeltél. Amíg alszok addig töltöm és majd kiderül, hogy bírja majd mert most nincs sok az akksiban de most is megy töltőről szépen(erről írok)... Tavaly januárban vettem, semmi gondom nincs vele, elszomorít még ha valószínűleg akksi is mert nem régi és nagyon megszerettem.
-
azigazimoris
aktív tag
válasz
Remekelek28 #2415 üzenetére
Ja, ez ilyen. Én is mennyit reménykedtem, amikor egyszer-egyszer beindult
-
Remekelek28
őstag
válasz
Remekelek28 #2414 üzenetére
hmm,mégse jó..
-
azigazimoris
aktív tag
válasz
Remekelek28 #2412 üzenetére
Majd megnézem, én is csak annyit tudok, amit a szerviz mondott. Gondolom, azért csak letesztelték, bár amennyire tré a TMX, igazából azt sem hiszem el, amit kérdeznek ...
De nekem már mindegy, nem volt kedvem négyhavonta visszaküldeni
Amúgy szerintem nem cserélik garin túl ingyen az alaplapot sem. -
azigazimoris
aktív tag
válasz
Remekelek28 #2410 üzenetére
Melóban vagyok, nem tudom megnézni a videót.
De nekem azt csinálta, hogy töltő nélkül csak az LG logo jött be, majd úraindult.
Ha töltőre tettem, akkor elindult, de ha levettem, akkor újra kezdte a loopot.
Úgy adtam be a Telekomnak is, hogy folyamatosan újraindulgatott, töltőre rakattam, hogy annyira elinduljon, hogy ki lehessen kapcsolni, nem akartam, hogy elolvadjon a zacsi, amibe csomagolták
Nekem alaplapra várt a szervizben, amíg meg nem untam és kértem a cserét.
Az első alaplapom, az nem ennyire látványosan halálozott el, de az is nagyon hasonlóan viselkedett, az még eleinte elindulgatott pár órára. -
azigazimoris
aktív tag
válasz
Remekelek28 #2405 üzenetére
Nekem is ilyen halált halt.
-
orc88
őstag
válasz
Remekelek28 #2407 üzenetére
Amikor az enyém beadta a kulcsot épp 6.0 volt de szerintem ez nem sokban befolyásolja mivel az alaplap szar gyárilag. Egyébként 5.0 ra nem lehet visszarakni mert tégla lesz. 5.1et lehet megpróbálni.
-
orc88
őstag
válasz
Remekelek28 #2404 üzenetére
XDAn írták páran hogy bootloopol es nem tudják életre kelteni. Rom újraflashelést megpróbálhatod, ha az se segít akkor halott.
-
Remekelek28
őstag
válasz
Remekelek28 #2404 üzenetére
Mondjuk érdekes,ha töltőre teszem indul.. ahogy itt a videon.. De persze ez nem megoldás..
[link] Helyre lehet hozni? -
kristof_
tag
válasz
Remekelek28 #1622 üzenetére
Kelly csak a munkáját végzi, nem kell emiatt megsértődni. Sose az első off hozzászólásért szól, csak már elég régen esett szó ténylegesen a telefonról ami egy szakmai topikban elég "fura".
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Remekelek28 #1619 üzenetére
Engem a veterán szopatott meg így, hogy egy 130 pozitív értékeléssel rendelkező eladó fiókján keresztül "adott" el nekem telefont..
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Remekelek28 #1614 üzenetére
Nekem nem utalta vissza.. Már túl vagyok rajta, költse ánusz varró műtétekre a rohadék..
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Remekelek28 #1612 üzenetére
Anno én is befürödtem a csávóval.. remélem azóta asszonya lett valakinek a sitten..
-
d.tiborz
aktív tag
válasz
Remekelek28 #1607 üzenetére
A szétszedésnél csak egy fogaskereket vettek ki.
Azt, amelyik a többit hajtja. -
mtibee2
tag
válasz
Remekelek28 #1605 üzenetére
Általában nem tartok magamnál többtízezer forint készpénzt, ráadásul utalni sokkal kényelmesebb is. Meg azért, mert hamar, és korrekten válaszoltak a kérdéseimre, nem gondoltam, hogyha bármi gikszer lesz, elérhetetlenné válnak.
-
MittuDomain_
őstag
válasz
Remekelek28 #1607 üzenetére
Na erről beszélek én is, annyiért árulják, mint az újat, akkor meg hülye lennék használtat venni...
-
gipsztigris
addikt
válasz
Remekelek28 #1582 üzenetére
Gyakorlatilag egy dologban.......mindenben!
Színhűségben, fényerőben, kontrasztban egyértelműen jobb mint a G Flex2, túl azon, hogy alacsony fényerőn nincs szemcsésedés és nem sárgulós a kijelzője. De mondom, ettől függetlenül szeretem az LG-t, nem ez lesz az oka, hogy le fogom cserélni.
-
gipsztigris
addikt
válasz
Remekelek28 #1580 üzenetére
Nekem pedig Note3 volt ezelőtt, és pont a kijelzőjét "sírom" vissza.
-
gipsztigris
addikt
válasz
Remekelek28 #1574 üzenetére
Ezt azért így ne jelentsük ki!
Akinek volt már egyéb Amoled és(vagy) FullHD kijelzős telefonja, az szerintem tudja, hogy ez a kijelző -azon túl, hogy szép- nem sikerült túl jól!.....és akkor még finom voltam.
Ettől eltekintve szeretem a telefont, mert nem tucatáru, mert szép, mert gyors, mert...az enyém! -
kelly416
veterán
válasz
Remekelek28 #1568 üzenetére
Az a baj, hogy már rég megoldották a fedél nélküli jack aljzatot, lásd z1c például, és ha jól tudom, az 5-ös szériában már az usb sincs fedve, azért nincs is dokkoló aljzat a telefonokon, mégis vízállóak papíron, tehát az is meg van már oldva, hogy egyáltalán ne kelljen rá ajtó.
-
SgtSomeOne
csendes tag
válasz
Remekelek28 #1568 üzenetére
"Annyit amúgy ki kell,hogy birjanak a telefonok,amennyit egy átlagos felhasználásból eredő nedvesség,vizesedés ér"
Ez egészen pontosan mit is jelent? Annyit biztos kibír, ha ruhád alatt átnedvesedik, megázol, megizzadsz, nyilván nem folyik bele a készülékbe, csak kívülről lesz nedves. De előfordul olyan is, hogy egy nagyobb esőzéskor már belefolyik a készülékbe, esetleg a kijelzőbe ami ha kiszárad is foltos marad.
iPhonenál pl. a töltő csatlakozóban, a jack dugó alján volt régebben (3G nél biztos, és talán most is) elhelyezve a 'vízjelző', ha a legkisebb nedvesség érte elszíneződött és ugrott is a garancia a készülékről.
Az hogy elázik, majd kiszárad és működik, nem jelenti azt hogy kibírta és nem lett baja, annyit megúszott hogy nem zárt rövidre végzetesen semmit a víz, de biztos hogy dolgozik benne az oxidálódás, és hosszabb távon talán beáll majd a vibramotor, csökken az intenzitása, elhalkul a mikrofon, esetleg lepereg egy-két smd alkatrész.
Persze vannak ezek a hülyeségek, hogy ha víz érte, rakd egy tál rizsbe, és kiszárad, mert a rizs felveszi a nedvességet, de biztos nem takarítja ki az alkatrészek alatt maradt vízben található ásványi anyagokat, a réz csatlakozók zöldre oxidálódnak, majd nem érintkeznek, leszakadnak.
-
kelly416
veterán
válasz
Remekelek28 #1563 üzenetére
Nem akarok beleokoskodni a gondolatmenetedbe, de egy LG-vel nem fogsz talaj részegen 4-5 órát medencében ücsörögni és fényképezgetni közben motoros találkozón, miközben úgy szakad az eső, hogy semmi nem véd meg tőle, márpedig 2014 Tiszaföldvári motoros találkozón pont ez történt. A z1c-m legalább 4 órán keresztül folyamatosan velem volt, hol a melegvizes medencében, hol a kezemben, közben beszéltem róla, fényképeztünk, videóztunk, és ekkorra már túl voltunk hárman egy 0,7-es agancsos kólán, meg fejenként 8-9 sörön. Ezt most nem azért, hogy ezt bármelyik Sony kibírja, mert elismerem, hogy szerencsés is voltam ezért, sokaknak hamarabb beázik, de teljességgel biztos vagyok, nem tudnál olyan LG csúcs telót mondani, amivel ezt végig tolod nyugodt szívvel. Az, hogy esőtől elázik a kezedben, még nem vízállósági tanúsítvány.
Mostanra kicsit jobban vigyázok a telefonjaimra, nem akarom ilyennek kitenni, de mivel évente egyszer tuti gatyára áztat az eső motoron, továbbra sem fogok nyugodt szívvel LG-t, Motorola-t, vagy bármi egyebet venni. Sajna Sony-t sem, pont az általad leírtak miatt, de még mindig inkább Sony, mint a többiek. Ez van. És miért nem veszek vízálló tokot? Két okból. 1. ronda mint a bűn és használhatatlan a teló benne. 2. legtöbbször verőfényes időből lesz az olyan bőrig áztatós, amiben a teló is megázik, mert ha előre látom az égszakadás közeledtét, én sem megyek el motorozni.
Nagyon várom már, hogy az LG ki merje jelenteni egy-egy készülékére, hogy vízálló, mert az a nagy igazság, hogy sokkal hamarabb elhiszem Nekik, mint mondjuk a Sony-nak.
-
SgtSomeOne
csendes tag
válasz
Remekelek28 #1563 üzenetére
Csak vigyázz a vízzel, biztosra tudom hogy a G2 - G3 - G Flex 2 nagyon könnyen beázik, hátulról főleg...
* az akkumulátor
* a hátlapi gombok
* alaplapA G2 nél az alaplapot csak a műanyag 'nehezen' lepattinható hátlap, és egy lecsavarozható rész válassza el a külvilágtól
A G3 nál a kézzel leszedhető, egyáltalán nem tömített hátlap alatt ott az akku, aztán két részben lecsavarozható műanyag ami alatt az alaplap...
A G Flex 2 nél ugyan az a helyzet, mint a G3 nál...Az hogy egy esőt kibír, nem jelenti azt hogy vmennyire vízálló, lehet hogy nem jut bele az víz mert minimálisan, nedvesedik át a ruhád alatt, ha viszont belemegy akkor zárlat, oxidálódás stb...
(Egyébként az összes LG alaplapon, van egy fekete anyag a chipek alatt, körül, alátöltés a neve, így talán nem jut be a chipek alá víz, ha meg is ázik)
-
SgtSomeOne
csendes tag
válasz
Remekelek28 #1550 üzenetére
Szerintem se kapjuk meg a Marshmallow-ot, érdekes hogy a G3 hamarabb megkapta mint egy hardveresen erősebb, de sajnos népszerűtlenebb és kezdetben problémásabb készülék.
Egy hivatalos forrás sem erősítette meg, hogy a G Flex 2 megkapná a Marshmallow-ot, mondjuk azt se hogy nem (kivéve a Törökországi LG képviseletet, XDA-n valaki bemásolta a fórumba)
Aki várja a G Flex 2 -re, annak minden bizonnyal nem kell root, mivel kell hozzá egy módosított boot image (és hát sajnos a bootloader zárt) és talán csak a jobb üzemidő, a fejlettebb memória kezelés, az alkalmazás engedélyek menedzselése, a nagyobb biztonság és egyéb kisebb újítások miatt várja.
Nem szeretném, de szerintem ez a telefon idővel megy a süllyesztőbe az 5.1.1 -el, a zárt bootloader miatt.
-
azigazimoris
aktív tag
válasz
Remekelek28 #1548 üzenetére
Megkapjuk, nyugi. De mit várunk tőle ?
Így most atom stabil a rendszer.
Legalábbis nekem semmi gondom vele -
SgtSomeOne
csendes tag
válasz
Remekelek28 #1546 üzenetére
Nem, sehol semmi hír a marshmallow-ról.
-
Kofka04
tag
válasz
Remekelek28 #1544 üzenetére
Ha nem is teszik bele a 60fps funkciót, legalább kompatibilissá tehetnék a szoftvert az Xcam progival, mert ugyebár a G3 sem tudta alapból a 60fps-es videó rögzítést, de egy progiva meg lehetett oldani, ami ráadásul LG progi volt és pontosan olyan volt, mint ami a G2-n futott. Mondjuk a G3-on 5.0-ás Lollipop alatt futott a progi, a Flex2-n meg 5.1.1 van, ezért gondolom hogy ez a verzió nem kompatibilis a Xcam-mal, amit meg is erősítettek xda-n. Fura hogy egy LG progi nem fut egy LG-n
Amúgy nagyon is látható a különbség a 30 és a 60 között. Még a G2-mel felvettem ugyanazt 30 és 60fps-be, jól meg is rángattam a kamerát és hát zongorázni lehet a különbséget. Gondoltam feltöltöm Youtube-ra és elküldöm a linket, de sajnos csak 30fps-be tölti fel a 60-as videót, így nem érzékelhető a különbség. Amúgy sem találtam olyan összehasonlító videót Youtube-on, ahol látható lenne a különbség, gondolom az előbb leírt probléma miatt. Akkor nem értem amik fent vannak 60-as videók azt hogyan töltötték fel. Az enyémnek még a minőségét is durván lerontotta.
Azért itt egy screenshot, hogy mi a különbség.
És itt a videó is:
https://www.youtube.com/watch?v=-nU2_ERC_oE
-
Kofka04
tag
válasz
Remekelek28 #1542 üzenetére
60fps-re gyúrnak a videojáték fejlesztők is már egy ideje, de nem mindig jön össze nekik
Azért jó ez mert több képkocka jelenik meg mp-enként, ezáltal sokkal folyamatosabb a mozgás és kevésbé rossz a szemnek a kameramozgás. Ha 30fps-sel körbeforgatsz egy kamerát normális tempóban, akkor az elmosódik, akadozik a kép, az objektumok szinte követhetetlenek. 60fps-nél szép, folyamatos a kameramozgás, amit a 30fps-nél mondjuk nem tudtál részletesen megnézni, elolvasni a mozgás miatt, az itt menni fog. Egyszóval a 60fps szinte olyan mint a valóság. Természetes. Ahogy te látsz. A 30fps pedig olyan mesterséges, hiányos, lebutított és még nem is szemkímélő. Persze lehet olyan videót készíteni 30 fps-ben is, hogy ne legyenek zavaróak a 60-nal szembeni hiányosságok, egy helyben kell tartani a kamerát/Flex2-t. Amint megmozdítom már elkezd dolgozni az optikai stabilizátor is és kezdődik a "laggolás"
-
Pepeninho
őstag
válasz
Remekelek28 #1453 üzenetére
xD
-
musicryder
tag
válasz
Remekelek28 #1450 üzenetére
Nem vagy vele egyedül, igaz a hátlapon vannak ilyen apróbb karcok, de istenem... A világ nem fog miatta összedőlni... ( igaz engem az ilyen dolgok nem nagyon hatottak meg soha, persze ha végigrepedne a kijelző vagy valami komolyabb probléma merülne fel dobnám a kukába, de eddig 1 telefonomnál nem volt ilyen gond... )
-
Pepeninho
őstag
válasz
Remekelek28 #1450 üzenetére
Neha vedd is ki!
-
Dealer95
őstag
válasz
Remekelek28 #1448 üzenetére
A Flex1-nél valóban működött az öngyógyítás, mert 1 év alatt 1db karc nem lett rajta, úgy adtam el mintha új lenne.
Ezen 2 nap alatt (eddig tartott míg tokot kapott) vagy 10 db mikrokarc lett a hátlapján2. linken ha a feedback-eket végignézed vannak feltöltött képek, LG logós amit onnan kapsz.
-
válasz
Remekelek28 #1446 üzenetére
Hat akkor engem atvertek, mert az eredeti hatlap van rajta, de koze nincs az ongyogyitashoz... Ilyen karcos hatlapom meg nem volt...
-
gipsztigris
addikt
válasz
Remekelek28 #1430 üzenetére
Nem. Az bosszant, hogy van néhány oldal amit nem jól tördel.....és régebben hibátlanul ment.
-
gipsztigris
addikt
válasz
Remekelek28 #1428 üzenetére
Úgy vettem észre, hogy ha fent van a dolphin jetpack, akkor valamivel gyorsabb az egész.
-
gipsztigris
addikt
válasz
Remekelek28 #1424 üzenetére
Nekem Dolphin+Jetpack a best of! Próbáltam a Yolo-t is, de nem tetszett. Többek között azért, mert nem tördel néhány weboldalt rendesen, valamint nincs olyan lehetőség mint a Dolphin Connect, amivel a PC-s könyvjelzőimet tudnám szinkronizálni a telefonnal, valamint webes tartalmat tudnék PC és telefon között megosztani (Tab Push).
-
kelly416
veterán
válasz
Remekelek28 #1424 üzenetére
Eltekintve a Chrome egy-két hülyeségétől, amitől az elején kiakadtam, én elégedett vagyok vele. Nem zabál sokat (...már, nem úgy, mint régen), teszi a dolgát és eddig semmivel sem találkoztam, amit nem enne meg. A szövegtördelés hiánya (vagy gyatra működése, mert lehet, én vagyok a balek) nem zavar a Z2 PRO-n, mert elég nagy a felbontása ahhoz, hogy teljes oldalt nézzek és olvasható is maradjon, de például a z1c-ről úgy takarítottam le, mintha égette volna a telefont. A firefox-ot kipróbáltam, de úgy össze kavarta a könyvjelzőimet az asztalin is, hogy napokig csináltam a rendet utána, nem egyhamar fogom újra feltenni. Kipróbáltam egy csomó egyebet is pár órára, egyik sem érte utol az Opera-t. Azzal viszont az a baj, hogy sokszor úgy beakadt ezeken: Sony Z1 Compact, Sony Z3 Compact, Asus Padfone Infinity 2, Samsung Galaxy A7, LG G Flex 2, Lenovo Vibe Z2 pro, mintha lefagyott volna. 8-10, vagy nem ritkán még több másodpercet vártam, hogy magára találjon, és jó esetben tovább ment, mintha mi sem történt volna, rosszabb esetben közölte, hogy összeomlott és indíthattam újra. Ha nyomtam egy home-ot, minden mást ment pörgősen, tehát nem a telefonok hibája volt. Pedig évekig csak Opera-t használtam mobilon, illetve Opera mini-t a régebbi, gyengébb telefonjaimon.
-
Dealer95
őstag
válasz
Remekelek28 #1412 üzenetére
Nincs belőle.
Ez olyan, hogy mindenki beszél róla de senkibsem látta még.2GB/32GB van belőle még.
3GB RAM-os nincs. Max rossz leírást ad meg 1-2 bolt. -
Kofka04
tag
válasz
Remekelek28 #1395 üzenetére
Nem rossz az a gyári füles, de azért érezhetően gyengébb, mint a Sennheiserem. Nem próbáltam még másik fülhallgatóval a BassEQ-t, csak azzal amit használok, de abban annyi tartalék van, hogy sosem fogom kihasználni, olyan mélyet tud megszólaltatni, ami már sok. Szerintem a QuadBeat2-ben is van annyi tartalék, amit anélkül meg tud szólaltatni a BassEQ, hogy torzítana. Próbáld ki, nem vesztesz vele semmit. Equalizer&Bass Booster néven van Play-en (Coocent). Néha ki/be kell kapcsolgatni hogy ténylegesen aktív legyen
-
Bandi8407
tag
válasz
Remekelek28 #1362 üzenetére
És tényleg, köszönöm!
-
Pepeninho
őstag
válasz
Remekelek28 #1362 üzenetére
Marmint az ujjaiddal! Nehogy elkezdj torzskorzest csinalni a telon.
-
kelly416
veterán
válasz
Remekelek28 #1358 üzenetére
Elég, ha pont arra pislog valaki.
De ne off-oljunk tovább, biztos van érdekesebb téma is.
-
kelly416
veterán
válasz
Remekelek28 #1356 üzenetére
Na ja, csak a jelenlegi Lenovom 3méterről alig vakít a dupla leddel, a Flex 2 meg 20 méterről is bántó volt. Amellett a fény mellett barnulni lehez, én nem villogtatnám értesítésekért, még a végén valaki maradandó szemkárosodást szenved el tőle.
-
I_Am
veterán
válasz
Remekelek28 #1331 üzenetére
Szia!
Igen, a krómozás kopik.
-
gipsztigris
addikt
válasz
Remekelek28 #1342 üzenetére
Erre mondják, hogy ha egy kacsa nem tud úszni, még nem biztos, hogy a víz a hüle!
-
Chevalier
tag
válasz
-
bwoay
nagyúr
válasz
azért ez mekkora jó story már
-
tgabe25
tag
válasz
Remekelek28 #1330 üzenetére
Igen különbözőek
A kicsi egy fokkal jobb volt
Akkor megnyugodtam nem a fülem a "gyárihibás"
Ezer éve nem használtam ilyen fajta fülest
-
musicryder
tag
válasz
Remekelek28 #1331 üzenetére
Nálam semmi kopás nem látszik... : )
-
tgabe25
tag
válasz
Remekelek28 #1326 üzenetére
A fülessel én is így vagyok de csak a jobb oldali fülemből esik ki még ha a baloldalit rakom bele akkor is. Egy kicsit segített az, hogy a legkisebb harangot raktam rá egy fokkal jobb de így sem az igazi. Egyedül sapka alatt marad meg rendesen a fülemben de nyáron ezért csak nem hordok sapkát
-
gipsztigris
addikt
válasz
Remekelek28 #1326 üzenetére
Valami gond van akkor nálad! Mert akár a gmail, akár pedig a gyári email alkalmazás szépen kéken villogtatja az értesítő ledet nálam.
Kisegítő lehetőségeknél bekapcsoltad az értesítő ledet?
-
musicryder
tag
válasz
Remekelek28 #1320 üzenetére
Hát azért annyi ideig nem tartanám meg...
Ha tippelnem kell akkor azt mondom, hogy jövő év elején egy csere lesz, csak kérdés, hogy mire...
Ha addig előkerül a Flex 3 akkor eléggé esélyes az utód szerepre, de majd meglátjuk... -
Dealer95
őstag
válasz
Remekelek28 #1316 üzenetére
Enyém is DE.
Sima netezéskor 90%-ra veszi vissza nekem max.
Játék alatt vagy ha sok app frissít a háttérben akk megy le 75-80-ra de utána újra vissza 100-ra.(A kijelző felső részét nézd meg ott melegszik. A hangszóró alatti részén érezni kb.)
-
Dealer95
őstag
válasz
Remekelek28 #1314 üzenetére
Alapból villog az értesítő led.
-
haris
őstag
válasz
Remekelek28 #1311 üzenetére
Üdv itt. Remélem tetszeni fog, és nem rám fogsz neheztelni amiért túldícsértem.
-
haris
őstag
válasz
Remekelek28 #1270 üzenetére
Nekem volt G3s-em.
Általában nem nyomkodom éjjel nappal a telefonjaimat, így nem szívesen nyilatkozom használati időkről.
Nálam A G3s és a Flex 2 is 3 napig van el töltő nélkül. A kijelzőidők ezalatt kb 2,5 óra mindkét telefonnál.Igazi koca telefonhasználó vagyok. Tudom, hogy a G3s-t sokan szidták hogy lassú, meg akad, de én imádtam, engem nem zavart.
Aztán lezuhant a Flex 2 ára, így a G3s-nek mennie kellett, mert a Flex irgalmatlanul tetszik amióta megjelent, csak az ára nem tetszett akkor. De most nem bírtam otthagyni ennyiért.
Hogy van olyan telefon, ami még ennél is jobban megéri? Tuti van, de nem érdekel, nekem ez kell.
Hogy a hardvere idén már nem lesz csúcs. Nem gond, ha nem ez a hardver lenne benne, akkor is ezt venném, mert gyönyörű telefon.
Az akkuja nem a legjobb. Lehet, de nekem ez is bőven OK.Azt hiszem kicsit elfogult vagyok, kéretik ezt figyelembe venni.
Amúgy állítólag a kijelzőidő 4-4,5 óra között alakulhat maximum. Többre ne számíts.
Ez pl akár egy Note2-höz (!!) képest siralmasan kevés (az 2,5évesen tud 5óra felett, újonnan még combosabban teljesített).
A nejemnek ilyen Note2 van, viszont minden este töltőre kell tennie. Szóval ha valaki a telefonján éli az életét, az keressen másik készüléket.(Csak egy vicces adalék, ha úgy tetszik végszó:
A lányom a barátainál volt ma. A feleségem most indult érte, hogy haza hozza. Az én készülékemet vitte el, mert az övé csont üres, töltőre is raktam. Viszont az enyém péntek óta folyamatosan be van kapcsolva, mobilbet on, WiFi on, folyamatos szinkron stb. És most van még 20% az akkuban. Az övé tegnap este lett lehúzva a töltőről. (??)
Reggel óta került bele 5óra 12 perc kijelzőidő de már nem érdemes elvinni magával, mert bármikor kikapcsolhat.
Szóval hiába tud az 5+ órát, ha amikor kell, akkor úgyis üres)
-
ferrari1
őstag
válasz
Remekelek28 #1267 üzenetére
Nekem is volt flex2-m és most Note3 van. Kijelzője valóban jobb a samunak, de nem a feketével van gond. A a Flex2 gyári fülese viszont telefonálni jó
Ha egy kicsit is igényesebb vagy a zenére, használj másik fülest. Magának a telefonnak semmi baja zenei téren
-
gipsztigris
addikt
válasz
Remekelek28 #1267 üzenetére
Kamera jobb mint a Samué, fülest sohasem használtam, de itt ha rákeresel, sokféle véleményt olvashatsz a fülesről pro és kontra.
-
gipsztigris
addikt
válasz
Remekelek28 #1265 üzenetére
Galaxy Note3-ról váltottam Flex2-re. Fekete ugyanannyira fekete, viszont a Samu kijelzője minden tekintetben szebb volt...sokkal!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Silver- Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest