- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
LG Flex 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
válasz
TechData #1774 üzenetére
Igazad van, bocsánat. Tényleg van kártya. Azért kavarodtam meg, mert a kártyára átmásoltam a Need For Speed-et és valami 2-5 megát tett át kártyára, a többi kb. 2giga a telón maradt.
Tehát eltoltam, bocsánat, ha médiát vagy egyebet akarsz kártyára tenni, tudsz, csak nagy alkalmazásaid ne legyenek. Bocsánat a félrevezetésért.
-
tgabe25
tag
válasz
TechData #1753 üzenetére
Számomra is öröm ránézni
Örülök, hogy segíthettem
Sajnos piszkolódik, kb másfél hónapja van nekem, de sajnos észrevehető foltok vannak rajta. Zsebben hordom és munkahelyen hosszú farmerban szoktam lenni, sajnos ráizzadok néha így az meglátszik rajta de mivel szövetszerű az előlap szerintem kitisztítható belőle. Gondoltam már rá , hogy írok az lg-nek mivel lehet tisztítani. Nekem strapabírónak tűnik az előlap bár ennyi idő után nem mérvadó még de a sok kivételtől és zsebrerakástól pl a sarkai sem mentek még szét és nem bő farmerban járkálok, hogy legyen helye. Szerintem bírni fogja csak a tisztítására kell utánajárni azt hogyan lehet.
-
haris
őstag
válasz
TechData #1748 üzenetére
Én gyári Quick Circle-t használok.
Szerintem szuper tok. A hívásfogadást csukott tokkal szoktam felvenni, SMS-t (ha tényleg rövid) szintén csukott állapotban olvasom.
Kinyitva mindig hátra hajtom a fedlapot, így nincs útban, nem lifeg a fejem mellett.
Szerintem ezt válaszd. -
tgabe25
tag
válasz
TechData #1729 üzenetére
Nemtudom mennyit szánsz-e rá, én egy eredeti Circle Case tokot vettem rá, nem kevés az ára de nagyon minőségi a cucc, és az egyedi teló mellé még egyedibbnek hat a saját tokjában. Azt mindenképpen ajánlani tudom ha van keret rá
Egyébként a Nilkin tokok tényleg szuperek, csak valamiért számomra az olyan tok ami nem védi a kijelzőt félős főleg egy ekkora telefonnál. Mindenesetre az a tok is jó, ha eredetivel is szemezel azt is ajánlom
-
Zsolto
őstag
válasz
TechData #1727 üzenetére
Üdv a táborban! Nekem Ringke Fusion átlátszó tokom van rá, de nem lett nagy szerelem, csak kényszerből hordom. Vastag és nem szeretem a tapintását ezeknek a merev gél tokoknak. Egyelőre marad ez, de ha most vennék, inkább a Nillkin ultravékony tokját venném, csak az akkor átlátszó változatban épp nem volt elérhető, mikor nekem kellett választanom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Apple MacBook
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- alza vélemények - tapasztalatok
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iPad topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest