- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
-
Mobilarena
LG Flex 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Weeman1
veterán
válasz
gipsztigris #1918 üzenetére
Azért olvass bele a fórumába.
Én csalódtam benne.
Viszont a kamerálya nagyon jó. -
szabyka95
őstag
válasz
gipsztigris #1842 üzenetére
En csak olvastam h elkurtak a 810t, nem teszteltem. Ha a kezemben lenne akkor lefuttatnek egy antutu stressz tesztet rajta, az megmutatni mikor kezd el throttlingolni.
Tudni kell h minden telefon melegszik, csak nem mind1 h milyen hamar -
szabyka95
őstag
válasz
gipsztigris #1833 üzenetére
le van sz.rva .. a rampontszam erdekel egyedul, szamomra az a relevans antutuban
-
szabyka95
őstag
válasz
gipsztigris #1825 üzenetére
igen, viszont az antutu valtozott, mashogy meri a pontokat .. pl a g2-m RAM pontja 8800 (igaz, 6.0 AOSP van rajta), de akkor is soknak tuni a flex pontszamahoz kepest, ezert szerettem volna egy naprakesz tesztet
-
szabyka95
őstag
válasz
gipsztigris #1821 üzenetére
na igen, ez eleg regi teszt, januari, azert szerettem volna egy naprakesz tesztet hogy osszetudjam merni a jelenlegi G2-vel
-
szabyka95
őstag
válasz
gipsztigris #1819 üzenetére
akkuido milyen ? er valamit a hajlitas a kijelzon ? van valami haszna?
mennyire melegszik/mennyire smooth? antutu eredmenyt tudna valaki posztolni ? -
gipsztigris
addikt
válasz
gipsztigris #1783 üzenetére
Természetesen a moderátornak mindig igaza van!...illetve legtöbbször.
-
kelly416
veterán
válasz
gipsztigris #1783 üzenetére
Vettem az üzenetet e-helyről, de elfért volna privátban is. Mindegy. Amennyiben szerkesztést szeretnél, nem topikgazdát kell keress, nekünk ehhez nincs jogunk. Sorry. Továbbá akárhány szmájlit teszel oda, az írott szöveg ütközik a szabályzattal. Ha én tényleg el akarnék adni két pár kis piros hangszórót, ezt meg is fogalmaznám, tennék utána egy szmájlit, gondolod nem keresne meg senki, aki pont kis piros hangszórót keres csak a szmájli miatt? Dehogynem. De ha szeretnéd, rákérdezek a modiknál, ha igazad van, vissza állítják a hozzászólásod.
-
mtibee2
tag
válasz
gipsztigris #1718 üzenetére
Azért remélem, hogy valamivel kontruktívabb választ is fogok kapni.
-
bwoay
nagyúr
válasz
gipsztigris #1706 üzenetére
nem hát, pont ez volt a mondandom lenyege, hogy a nexus 4-et fossá romolhatod, akkor sem lesz semmi baja, igy erosen ketlem, hogy a flex 2-nél a zart bootloader oka a mokolasbol kovetkezo tulmelegedes tul magas kockazata lenne.
Cingáriusz:
arrol is volt hir, hogy a Samsung okosoraja iOS kompatibilitast kap. de amugy arra vegkepp kivancsi lennek, hogy a ph honnan szedte ezt a G2 - 6.0 dolgot -
bwoay
nagyúr
válasz
gipsztigris #1690 üzenetére
a fossá romolás annyit tesz, hogy van jópár kernel, meg egy csomóféle custom ROM, és ezek számtalan kombinációját használják a userek. a Nexus 4 pont ilyen.
-
bwoay
nagyúr
válasz
gipsztigris #1683 üzenetére
a zárt bootloader varázsa!
-
d.tiborz
aktív tag
válasz
gipsztigris #1595 üzenetére
Most viszont elég sokat árulnak a hirdetőben...
-
Remekelek28
őstag
válasz
gipsztigris #1581 üzenetére
Nem tudom miben látod jobbnak. Ott szerintem csak az ikonok szinei élénkebbek,ezért látható másabbnak. De ez meg nem a kijelző hibája.
-
Remekelek28
őstag
válasz
gipsztigris #1575 üzenetére
Láttam már a note-okat,nem tartom jobbnak,szebbnek pl a note3 kijelzőjét...
-
Csocsesz75
őstag
válasz
gipsztigris #1523 üzenetére
Köszönöm, hogy megnézted.
Még mindig a Flex 2 meg a G4 között vacilálok, eszem azt mondja, hogy G4 de mikor olvasgatom a G4 tesztjeit egyszercsak azt veszem észre, hogy egy ideje már megint átcsúsztam a Flex 2 videóira meg írásos tesztjeire.
Valóban pofásabb ez a készülék a tulajdonságai is elegek lennének nekem, ára is nagyon csábító csak azok a fránya kijelzőhibák meg fényerő maximum ami visszatart.
Egyik tesztben azt mondják, hogy kevés a fényereje, másikban nagyon jónak írják le és napsütésben is kiválóan látható.
Ebben a videóban 2:50-től a szemcsésedés látszik ? Az elemikon mellett balra egy kis sárgulást is mintha látnék. Itt a maximum fényereje sem valami acélos.
-
kelly416
veterán
válasz
gipsztigris #1561 üzenetére
Ha nem lenne olyan nagy (most a Z2 is nagynak tűnik már), akkor már csak a vízállóságot hiányolnám belőle. Már az Optimus G óta keresek olyan LG-t, amiben bevállalhatom, hogy gatyára áztat az eső és nem hal bele a teló. Sajna így mindig kompromisszumot kell kössek magammal, hogy nyárra Sony, az év többi részében akármi, és én is mindig elcsábulok egy-egy LG felé minden ilyen cserélgetős időszakban, és mindig nehezen válok meg tőle. A G4 most még kimaradt, aztán majd látjuk, hátha majd októbertől arrafelé lesz rá lehetőségem...
-
kelly416
veterán
válasz
gipsztigris #1518 üzenetére
Onnan indult, hogy az LG volt olyan kedves, megoldotta az ideiglenesen eltüntethető és könnyen előcsalogatható navi-sávot, és én mint TG, kötelességből is olvasom a fórumot és elkezdtem sopánkodni, hogy de jó Nektek, mert ez megy LG-n. Aztán becsatlakoztál a launcherrel, amivel felkeltetted az érdeklődésemet, de éltem a gyanúval, hogy az csak önmagában tudja eltüntetni a navi-sávot. És sajna igazam is van. Na de a kérdésedre a válasz, mindkettőről, én irigykedem Rátok, de közben meg kell a vízállóság, úgyhogy nem váltok vissza egyhamar sajna.
Viszont ez a Sony-s root-os megoldás érdekelne, csak ne itt folytassuk, hanem ha privátban dobnál egy linket vagy pár szóban leírnád, merre keressem, melyik Sony topikban, megköszönném.
-
Csocsesz75
őstag
válasz
gipsztigris #1521 üzenetére
Közben jutnak még dolgok eszembe.
Osztott képernyőnél is el lehet tüntetni a navigációs sávot ?
A kamera fényképezésnél maximális felbontáson 16:9 arányú ? Ha nem, 16:9 -nél hány megapixelt rögzít ? -
Csocsesz75
őstag
válasz
gipsztigris #1518 üzenetére
Ha eltűnik a navigációs sáv, utána ott marad az üres terület vagy a tálca ikonjai lejjebb ugranak ?
-
kelly416
veterán
válasz
gipsztigris #1515 üzenetére
Látod, ez a bajom. Nem menekültem meg továbbra sem a helyfoglaló fekete sávtól a legtöbb alkalmazásban.
Ezt nagyon sajnálom, ez nagyon hiányzok a Lenovo után, meg a vékony keret. Mármint most a Z2-n van vastag, a Flex-en nagyon szép kis keret volt ehhez képest.
-
kelly416
veterán
válasz
gipsztigris #1513 üzenetére
De ezt nem a launcher tudja, hanem az alap szoft, ha jól sejtem. Ha a launcher tudja, teszem is fel.
-
Csocsesz75
őstag
válasz
gipsztigris #1507 üzenetére
Parádés, köszönöm.
Most már csak azt kell eldöntenem, hogy G Flex 2 vagy G4.
-
kelly416
veterán
válasz
gipsztigris #1434 üzenetére
Jó, Veled is előrébb került a fórumtárs.
Johnny194:
Szerintem inkább úgy kérdezz, hogy segítene-e Neked valaki, találkoztok, megisztok egy kávét, üdítőt, valamit, közben meg megnézed a telóját és mesél egy kicsit róla. Boltokban, ahol van is, nem hiszem, hogy bontanak egyet a kedvedért, ahol meg meg lehetne tapogatni, ott nem nagyon árulnak már szerintem. -
Remekelek28
őstag
válasz
gipsztigris #1431 üzenetére
Feltettem 4 a dolphinhoz tartozó cuccot és igy helyrejött minden. Szerintem a tördelés is helyreállt.
-
Remekelek28
őstag
válasz
gipsztigris #1429 üzenetére
majd ránézek..
Neked nem szokott tizedmásodperces ugrálásokat csinálni a dophin?
-
Remekelek28
őstag
válasz
gipsztigris #1427 üzenetére
Egyébként a smoothságon,meg gyorsaságon kivül nekem se tetszik a yolo,főleg,hogy a kezdőlapon ott az a sok ikon,nyitóoldal,de nem törölhetők. A dolphin mellé mért kell az a másik?
-
Chevalier
tag
válasz
gipsztigris #1372 üzenetére
Igen, remélem gariban cserélik
a stopmotion-ös frankó hosszú záridőre gondolok egyébként, amivel akár remek éjszakai fotók lőhetők
-(#1373) Silenzio Igen, örülök hogy végre utánanéztél. A középső linked stimm, csak ez még nem full camera api 2 support, és az pl. elgondolkodtató hogy a G3 6.0-val sem kapta meg a támogatást, hát kár.. Kérdésem az hogy tényleg lehet RAWba menteni? ez lenne az igazi vonzereje
Rengeteg szempontból szakmaiatlan a (#1352). De idesorolom azt is ahogy felpaprikázódtál, ha offolsz, ha valótlant állítasz, ne sértődj meg ha valaki megkér hogy ne tedd. Vitakultúrád így megkérdőjelezi a rangodat.
Innentől ON: Fotóbarátnak tartom magam (szakmám is) és nem fért bele az az egyenetlen háttérvilágítás és valótlan színvilág, na meg a kis szemcsésedés. Ezen felül G3 és Flex 2-m egyszerre volt, de G4 et is használtam. Nyílt titok hogy a Flex 2 fakóbb képeket csinál, halvànyan tùlélesít is. RAWból viszont veszteségmentesen emelhetjük a kontrasztot ami remek!
6.0val egy igazi low-cost old-flagship lesz, remélem mindenkinek deal -
Chevalier
tag
válasz
gipsztigris #1367 üzenetére
Nem, 30, hülye vagyok hogy a 30-at elosztottan 1-gyel
1/3 ig szerintem szabályoz az automatika mindenképp. -
Remekelek28
őstag
válasz
gipsztigris #1327 üzenetére
De máshol mindenhol jó a led. És az előző telefonomnál is ez volt mindenkinek muködött a gmail is,csak nálam nem. Se alapból,se programmal. Ez valami veleszületett rendellenesség ?
Elvileg a gmailbe semmit nem kell ez ügyben állitani. De mégse értem.
Természetesen be van kapcsolva,kül másról se kapnék
Most nekapcsoltam a villogó figyelmeztetéseket is,hátha az segit. -
Weeman1
veterán
válasz
gipsztigris #1282 üzenetére
Igen elgondolkodtató,a háttértárat még ki is hagytad.
Tényleg nem tudom elcseréljem e. -
Weeman1
veterán
válasz
gipsztigris #1268 üzenetére
Írhatnátok pár sor összehasonlítást,én is most készülök Note 3-ról Flex 2-re válltani.
De ahogy olvasom inkább ne tegyem. -
SgtSomeOne
csendes tag
válasz
gipsztigris #1275 üzenetére
Az átlátszó szilikon sokszor besárgul, és talán a G Flex 2 hátlapján olyan lesz majd mintha vizes lenne, abban az esetben ha a tok nem simul rá teljesen a hátlapra.
-
Remekelek28
őstag
válasz
gipsztigris #1266 üzenetére
Köszi, és még annyit,hogy a fülese jól szól? Milyen dac van benne? Kamerával megvagytok elégedve?
-
kelly416
veterán
válasz
gipsztigris #1193 üzenetére
Dehogynem. Nekem is tetszik kép alapján. Mondjuk nem gyógyult az enyém sem, és hihetetlennek tartom, hogy egy mókás vagy különleges sincs még ebay-en sem, de a csúszosságával sosem volt bajom. Lehet, hogy a Te bőröd szárazabb, mint az enyém.
-
aya
addikt
válasz
gipsztigris #1190 üzenetére
Kinában még nem oldották ezt meg... szégyen
-
kelly416
veterán
válasz
gipsztigris #1190 üzenetére
És ki is vasalnád meg lecserélnéd az oled-et ips-re?
-
pit450
aktív tag
válasz
gipsztigris #1171 üzenetére
A szemcsésedés biztos nem tűnik el ez a kijelző ilyen, max a sárgulás.
-
haris
őstag
válasz
gipsztigris #1159 üzenetére
ebay-ről innen, de neki már csak vörös van.
én feketét vettem, de az kifogyott mostanra.
Mondjuk nem olcsó, de legalább drága.De másoknál még látok feketét (szürkét)
-
75lion
tag
válasz
gipsztigris #1155 üzenetére
A lányomnak raktam fel karácsonykor 0.3mm H9 üvegfóliát minden rendben vele és nekünk is egyenes volt.
-
azigazimoris
aktív tag
válasz
Én holnap fogok
-
haris
őstag
válasz
Na megjött a telefon pénteken. Azonnal beüzemeltem, rögtön frissítettem, eddig imádom.
Észrevételeim:
- A "szemcsés kijelző" szerintem egyáltalán nem gáz, ha nem mondjátok, talán észre sem veszem, sőt most hogy láttam, sem zavar. 0% fényerővel használom (gondolom majd nyáron kelleni fog több is), de sötét hátteret választottam, és így nem szemcsés.
- Melegedésre nem tudom a választ, nem vagyok "hardcore user" gyakorlatilag csak telefonálásra és némi internet elérésre (főleg levelezés és böngészés) használom, így nem melegszik.
- Akkuidővel ugyanez a helyzet. Alapfelállás, hogy nem játszom! Nálam ez a második nap, és még 50% felett az akku. De ez nem mérvadó, aki nyomkodja folyamatosan, annak naná hogy merül, én nem, nekem sokáig bírni fogja.
- Ami nagyon tetszik, az a lezárt kijelzőnél megjeleníthető "LG Glance View". Kár, hogy a frissítés után elveszett belőle a "glance"...Persze a feladatát így is ellátja, de mennyivel jobban nézett ki a régi droidon...
Tokot rendeltem hozzá gyári LG ablakos tokot, a fóliát pedig sima fóliát, mert az üveggel pont így gondoltam, hogy nem lesz jó, hiszen a telefon hajlított.
Majd várom a tapasztalatokat, ha nektek működik, akkor beruháznék én is egyre, a műanyagot meg leszedem. -
kelly416
veterán
válasz
gipsztigris #1153 üzenetére
Sajna elkelt a telefonom, utána jött meg az üveg. Ma adom oda az üveget is az új tulajnak, de igen, az enyém is sík egyenes. Pislogtam is rendesen. Majd látjuk, az új tulaj is ezen a véleményen volt, hogy majd látjuk...
-
aya
addikt
válasz
gipsztigris #1142 üzenetére
Legdurvább elöfizuval csak 53990ft
Pont tegnap néztem, 24x 17990ft meg a telefon ára.... ez de megéri....
-
aya
addikt
válasz
gipsztigris #1140 üzenetére
Ez most egy szemcse a flex 2 kijelzőjéről ?
Ha eredeti árakat nézünk csak úgy lehet hasonlitgatni, Ami eredetileg pariban volt megjelenéskor, és árban.
78-83k árban nincs párja újonnan.
-
Luissimo
veterán
válasz
gipsztigris #1123 üzenetére
-
Luissimo
veterán
válasz
gipsztigris #1121 üzenetére
nem az enyémről van szó
közös ismerősünknek rángatja a bajusszát a kíváncsiság.
ismerjük ezt az érzéstegyébiránt mostis van 99-ért eladó Z2 pro az aprón, mondtam neki, ha elakarja adni, akkor rendes árat kell rá kitalálnia
-
Luissimo
veterán
válasz
gipsztigris #1113 üzenetére
nemsokára eladósorba kerül egy Z2 Pro
-
kelly416
veterán
válasz
gipsztigris #1113 üzenetére
Kecsesnek kecses az ívei miatt, légiesnek kimondottan légies ehhez képest, egyikkel sem tudok vitatkozni.
-
kelly416
veterán
válasz
gipsztigris #1110 üzenetére
Én pont azért választottam a z2 pro-t utódnak, mert aligb nagyobb. Aztán most vettem Páromnak egy z1 compact-ot, amit amúgy másfél évig használtam. Hát had ne mondjam.
-
Dealer95
őstag
válasz
gipsztigris #1110 üzenetére
A sima Flex D955 sem volt éppen kicsi a maga 6"-jával
de egy évig becsületesen kihúzta velem.
+Nekem a Note 4 fogása sem tetszett -
flexxx2
őstag
válasz
gipsztigris #1073 üzenetére
Az LG mondta, hogy elfogadja, vagy a Partnero? Mert én csak LG-nek hinnék.
-
migabi24
nagyúr
válasz
gipsztigris #1073 üzenetére
És mi a véleményed a Note 3 után?
-
kelly416
veterán
válasz
gipsztigris #1065 üzenetére
Én sajna olyan kis butus vagyok, hogy mindig megelégszem a gyári cuccokkal, nem értek ehhez. Amint az összefoglaló alján is írtam, bárki ír ilyent, megbízható a forrás, teszem bele az összefoglalóba, de magamtól...
-
Optimus84
csendes tag
válasz
gipsztigris #1054 üzenetére
Üdv! Én itt vettem a X. kerben vannak az Örstől 5 percre
http://www.tok-shop.hu/termek/kijelzovedo-folia-lg-g-flex2-h955-clear-premium
1db ezres és nagyon jó minőség, ha jól emlékszem még porkiszedő matricák is vannak benne és létezik matt kivitelben is. Ha fólia én csak tőlük vásárolok, jó áron jó minőség, nem vagyok az emberük már több terméket vásároltam tőlük. -
Dealer95
őstag
válasz
gipsztigris #1056 üzenetére
-
Dealer95
őstag
válasz
gipsztigris #1054 üzenetére
Én a SuperPhone-nál vettem mert ott pont volt. (de sajnos 1500... de jó minőségű nem olyan mint az 1-2$-os fóliák)
Bp - Allee - 2. emelet a Best Byte mellett van azt hiszem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest