- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android szakmai topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
LG Flex 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
orc88
őstag
válasz
Kofka04 #2176 üzenetére
A Google beváltotta az ígéretét, az LG viszont a hivatalos módszert kispórolta a szoftverből. ADB-n keresztül kell SD partíciót mókolni, viszont utana file kezelőkben én meg még sokan mások nem látják vagy a Belső tárhelyet vagy pedig az utólag hozzácsatolt partíciót. Az Alkalmazások áthelyezése nekem elég furcsán ment, nem egyértelmű a dolog, hogy most hova is telepíti stb, de végül sikerült 2-3Giga adatot átrakni.
-
kelly416
veterán
válasz
Kofka04 #2174 üzenetére
Ez tényleg jó kérdés, én azért váltottam le, mert nem fértem el két játékkal (1,5-1,5 giga) és egy csomó kis alkalmazással a belső tárhelyen úgy, hogy ami csak lehetett, minden memóriakártyán volt. Áthelyeztem az egyik játékot, 2perc sz@rakodás után át is tett fél megát, a többi maradt belsőben. Gondolom erre a humbuk-ra célzol.
-
válasz
Kofka04 #2128 üzenetére
Mindent megpróbáltam de semmit nem produkál semmilyen fényerőn, semmilyen adaptív cucc ki/be kapcsolt állapotával.
A duplakoppintásra ébredés lollin is megvolt nálam, nadrág függő inkább mint software szerintem. Van amelyik farmeremben nem csinálja, a szaladó rövidgatyámba viszont fordítva kell tegyem a telot pont emiatt, pedig smart cover is van rajta.
-
-
-
-
-
viharhozo
addikt
válasz
Kofka04 #1936 üzenetére
Azert sztem ennel elorebb tart a dolog.
Good news guys, LG just published the open source code for Marshmallow update - H955 variant. Check on their open source code distribution website.
Le is toltheted az LGH955_Marshmallow_Android_H955_v20a.zip-et, szoval remelhetoleg csak lesz belole valami.
-
Dealer95
őstag
válasz
Kofka04 #1936 üzenetére
Note4-nél is gondok vannak a frissítéssel. Pedig az egy sokkal elterjedtebb modell.
N910C-re még nem jön a 6-os droid, N910F-re már kint van (pedig azok a szolgáltatósak) stb.
Nem csak az LG tud bakizniNekem szerencsére nincs gondom a rendszerrel, így annyira nem hiányzik egy bugos 6-os frissítés
-
-
Zsolto
őstag
válasz
Kofka04 #1776 üzenetére
Jól mondod, én pl. ezen a telón azt se tudom, hol kell megnézni, mennyi RAM van szabadon. Sose foglalkozom vele, a legrosszabb, ami előfordul nagyon ritkán, hogy 1 vagy max. 2 másodpercet várok a kezdőképernyőn az ikonok megjelenésére. Nagyon gördülékeny az egész.
Az egyetlen hiányosság talán tényleg a fényerő, most, hogy odakinn gyakran van napsütés, látszik, hogy nem valami acélos a háttérvilágítása. -
kelly416
veterán
válasz
Kofka04 #1736 üzenetére
Egyrészt ha már egy képet fel tudtál tölteni, akkor miért nem ment több is egy h.sz-be? Ott van szépen olvashatóan, "új kép feltöltése a szöveghez". Innen meg ugyanaz az eljárás, mint előtte.
Másrészt a szabályzatban szépen benne van, ha öt percen belül eszedbe jut még valami, szerkeszd az előző hozzászólásod, ne kezd minden gondolatodnak újat.
Így felkérlek szépen, ezt most hagyd abba. Ezt így elnézem mert újonc vagy és most érkezett meg a telefonod, biztos nagyon boldog vagy, de ha legközelebb ennyi h.sz-t írsz egymás után ahelyett, hogy olvasnál csak egy kicsit, akkor végig törlöm az összeset, vagy megy be mod.ker-be minden, aztán majd a moderátorok döntenek. -
Remekelek28
őstag
válasz
Kofka04 #1541 üzenetére
Igen,kis laggok vannak és ez valóban nem ram hiba,ennek az optimalizálását erőből oldották meg,a finomhangolásra legyintettek,ettől függetlenül,jól szépen muzsikál és szerethető teló.
Szerencsére az LG nem csak a szoftverziót szokta átirni a frissitéseknél. Pl a G3S emnél is szépen finomitottak rajta,mikor megkapta az 5. 1 et.
A 60 fps az mire jó? Nem a bitráta dönti el a minőséget?
Ugy tudom ez 17 mbps bitrátaval vesz fel. -
kelly416
veterán
válasz
Kofka04 #1505 üzenetére
Igen, nagyon szomorú. Jó lenne egy olyan app, ami mondjuk a hangerő le gombot visszalépésnek veszi, a fel gombot meg home-nak, és megoldja, hogy kigyomlálható legyen ez az egész virtuális sáv.
Csocsesz75:
Én nem találtam a Sony-n ilyent.gipsztigris:
Nova alatt is "csak" annyit tudsz beállítani, hogy a launcher alatt ne legyen virtuális gombsor, de ha más alkalmazást indítasz, egyből előjön. Jól sejtem? -
Csocsesz75
őstag
válasz
Kofka04 #1505 üzenetére
Na köszönöm mindenkinek aki megnézte ezt a gombsor rejtés dolgot meg hogy, hogyan is működik.
Én is főként a böngészők miatt szeretném ha nem lenne alul virtuális gombsorom, hogy kitudjam használni az egész képernyőt.
Sonykon és a Motorolákon néhány alkalmazás elveszi automatikusan de külön hozzárendelni alkalmazásokhoz nem lehet ha jól tudom.
Esetleg a Nova launcherhez ha valaki megnézné még, hogy hozzá lehet-e rendelni a gombsorelrejtést azt is megköszönném.
-
kelly416
veterán
válasz
Kofka04 #1503 üzenetére
Nem is a Sony-ra gondoltam, hanem arra, hogy a Flex 2-n merre van ez a menü?
Sajna jelenleg egy mókolt rom van az enyémen, de valamelyik nap újra teszem valamelyik gyárit, mert ennek vannak idegesítő hibái mindamellett, hogy vannak mókás meg hasznos dolgok is benne.
Szerdán lesz tartalék telefonom, akkor újra pakolom majd a Sony-t, és meglátom, találok-e hivatalosan benne ilyent. A z1c-n nem volt őszig, az biztos. Ezen sem találtam, csak a mókolt romos részben, de eltüntetést ott sem, csak megmarad a szürke sáv és három kis pötty marad benne, akár nem is csinált volna semmit. -
Noys187
tag
válasz
Kofka04 #1495 üzenetére
Koszi!
Bevallom, amikor eloszor olvastam ezt a szolis dolgot kiegtem, nem hittem volna h mukodik
Oszinte leszek, en is abban bizom, h beleszeretek amint megfogom, nem is fogom a flex1 hez hasonlitgatni. Ha nem olyan zavaro, akkor biztos engem sem fog zavarni, ennel is irtak a szemcsesedest, a ghostot, a beegest...en nem talalkoztam ilyenekkel, nem szokasom nagyitoval nezegetni a telot. Ha pedig bajos lesz, akkor pedig ahogy Te is mondtad, gari vege elott beviszem. Egyebkent en a melegedesre tudok gondolni mint ok, ugyanis az elso szeriad nexus 4-ekkel is elo-elo fordult a sargulas, ott bizonyitottan a melegedes miatt. Persze ez csak tipp, nem tudom mennyire melegszik! Mindegy, ennyiert tobb kompromisszumot is kotni kene mas teloknal, ar/ertek verhetetlen!
Kedden bekoszonok es lehet rohamozni is fogok nehany hulye kerdessel, elore sorry!
Koszi mindenkinek aki segitett! -
Zsolto
őstag
válasz
Kofka04 #1484 üzenetére
Összességében én is azt mondom, hogy a G2 kiegyensúlyozottabb, jobb telefonkonstrukció, mint a Flex2. Nagyon hiányzott belőle a bővíthetőség, ezért cseréltem le bő egy év után, de egy 32 GB-os változatot bármikor bevállalnék újból.
Ha már a kamerát említed, megdöbbentem, hogy az 5.1.1-ben a gyári kamera még az EV +/- korrekciót se tudja, nem hogy például a különválasztott fénymérés/fókuszpont funkciót. Ez egyszerűen hihetetlen, az EV korrekció nélkül képtelenség normálisan fotózni. Elkezdtem kamera appokat próbálgatni, de egyrészt ellenemre van, hogy ne a beépítettet használjam, másrészt nem igazán találtam olyat, amiben a fotós funkciókon van a hangsúly, és nem a csilivili szűrőkön vagy reklámokon.
Ti milyen kamera-appot használtok?
-
Zsolto
őstag
válasz
Kofka04 #1482 üzenetére
Jól beszélsz, én G2-ről váltottam, közte volt egy hétig G3-am is. A Flex2 pont annyival jobb, amennyivel többet vártam attól a telefontól, amire "feljebb" lépek a G2-ről. A G3-on bosszantott az oversharpening (vekk felesleges a FullHD-nél nagyobb felbontás), és a fakóbb kijelző. A Flex2-re tényleg öröm ránézni, de még a zsebemben megfogni is. Az akkujával is nagyon elégedett vagyok (nyugisabb napokon simán nem kell töltőre rakni éjszakára).
Azt sajnálom, hogy a jól megszokott PlayerPro nem működik vele rendesen, a hangszínszabályzás valóban hiányzik. De a PowerAmp valóban jónak tűnik, és ha ez az ára, egye fene, egy ezrest megér nekem, hogy legyen rendben ez a dolog is.
A gyerekeimnek vettem karácsonykor egy-egy JBL agybadugós fülhallgatót, az egyik egy T100a, kb. 5000 Ft volt, a másik egy T280a, kb. 9000 Ft-ba került. Már az olcsóbbik is elképesztően sokkal jobban szól, mint a gyári LG füles, vagy a Xiaomi Piston 3-asom -- igazából lehidaltam a hangjától, főleg mikor most kipróbáltam a PowerAmp-pal. Régóta problémám volt azzal, hogy semmilyen fülhallgató nem szólt elég hangosan -- hát ezek a JBL-ek leviszik a fejemet, ha nem vigyázok, és olyan mélyeik és magasaik vannak, amikből inkább visszavenni kell, nem rátolni. Érdemes felfigyelni rájuk. -
tgabe25
tag
válasz
Kofka04 #1389 üzenetére
Nekem egy Sennheiser fejhallgatóm van igen jó minőségű és meglepően jól szól pedig nem vártam tőle sokat. Egyébkén a jó minőségű fülesedet eddig mivel hajtottad? Az is sokat számít, meg persze azért rootolt telefonnal lehet többet lehet kihozni de szerintem igen jól szól pedig bennevagyok rendesen a hangzásvilágban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest