- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
LG Flex 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonToni
aktív tag
Köszönöm a válaszokat!
Úgy látom, hogy pl. játék vagy más a rendszert komolyabban leterhelő app nincs használatban... Tulajdon képen ez érdekelt volna. Ez úgy "általános" felhasználás. A töltési ciklusok is általánosak. (én is kb. így használom a telefonjaimat)
Érdekelne, hogy meddig fog még elmenni... az enyém kb. 1,5 évesen adta meg magát.. mivel független így csak 1 év garancia volt rá... (pech)
Ha valahogy meg lehetne oldani a túlmelegedés problémáját, akkor gyanítom nem halna meg sorban minden 810-es snapi...
-
DonToni
aktív tag
Leginkább tudni hogy melyik modell (2 vagy 3Gb-os) milyen gyakran van használva, milyen alkalmazásokkal, milyen gyakran (rendszeresen) van töltve, ilyesmik...
Ahogy olvasom elég magas a hiba ráta és előbb vagy utóbb, de mindegyik be fogja adni a kulcsot... érdekel, hogy pl. a tied mióta bírja a kiképzést, milyen körülmények között.Nekem is van egy alaplap hibás, de szeretném megcsinálni, ezért érdekelnek a részletek!
-
kelly416
veterán
Hát, hogy őszinte legyek, én elolvastam a G6 tesztjét, megnéztem a képeit, és oda nem adnám érte a G4-emet. HW javulást nem érzékelnék, sw frissességet igen, de nem igazán hiányzik semmi abból, amivel többet tud, a képei viszont alulmúlják a G4-et, a Flex 2-t, és még sok telefonét szerintem.
-
Buda76
senior tag
Az az igazság, hogy nincs jelenleg olyan telefon amit nagy előrelépésnek éreznék a G2-höz képest (Samsung S7 edge tetszik, de az ára már túllépi a fájdalomküszöböm és a kezelővelülete se kedvenc, iPhone 7 ugyanez).
G4 volt még alternatíva, de nagyobb kijelző igazából nem hiányzik, snapi 808 se a legütősebb már és a befektetett összeg / hozott haszon nem nagyon vonzó.
Ezért jött a flex2 amiben volt valami plusz ami megfogott, de nyilván félelmeim is vannak vele kapcs bőven, főleg a 2gb ram miatt -nameg persze a 810 se volt túl fényes, még ha igaz is, hogy javították hibáit.Középkategória meg nemhiszem, hogy előrelépés lenne akár a jelenlegi készülékemhez képest se.
-
-
Chevalier
tag
1.
tudom, de máshogy vélekedek. Szimplán kiegyensúlyozott ajánlat. Nekem is volt, ilyen csodaphone-om, csak a sárgulás meg az éjszakai vakítás.. így hamar megváltam tőle.
2.
(#1257) gipsztigris
ez friss cikk. Bíztató
(#1255) aya: Plusz fél óra kijelzőidő, első kézből tapasztalat. Meg hátha visszahozzák a Glance view-t, kulturáltan.haris ne legyen igazad
-
gipsztigris
addikt
-
11 napja használom az enyémet. Eddig minden várakozásomat felülmúlta. Sebességben nem tudom elképzelni, hogy ennél folyamatosabb lehet bármilyen rendszer. G2-ről váltottam, de ez jóval folyamatosabb működéssel bír, főleg amikor felcsatlakozom netre és elkezdni befrissíteni az üzeneteket. Na, ott a G2 10-20másodpercig is lényegében használhatatlan volt, amíg nem végzett az üzenetek befrissítésével. Flex az jóval gyorsabban is kezdi el, gyorsabban végez és közben is használható a telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple IPhone 14 Pro Max GOLD 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 86% AKKU
- iPhone 11 pro max Gold , független 64GB
- Apple IPhone 14 PLUS PURPLE 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 96% AKKU
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest