- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- A HMD visszalép az USA piacáról
- iOS alkalmazások
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
LG Flex 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ujdonsag varazsa, de teny, a nagyobb kijelzo(bar felek is a nagysagatol), jobb rendszer... Egyre gyakrabban laggol, illetve lassul a rendszer es zavar... Bar lehet jobb lenne egy note 5, jobb uzemido, kompaktabb meret a v10 hez kepest. A szoftver frissites nem erdekel annyira... Ha 1xer jo egy rendszer... Csak sulyos hibak ne legyenek benne
Viszont ar ertek aranyban nincs meg egy ilyen telefon, mint ez, ebben biztos vagyok, ezert vacilalok mar hetek ota, hogy csereljek e v sem...
-
mtibee2
tag
Én nem nagyon szoktam nézegetni, szinte csak akkor veszem kézbe, ha csipogott. Az időt is a karórámon nézem, szóval még azzal sem traktálom a telefont. Amúgy a Facebook app fogyasztására érdemes lenne vetni egy pillantást, mert elég sok helyről hallottam, hogy szívja az akkut, mint a rossz baj... Ha nem fontos állandóan jól informáltnak lenni - fogalmazzunk így -, akkor célszerűbb inkább webes felületen használni.
Ja, amúgy a Viber nálam is figyel, azt elfelejtettem írni. De nincs számottevő fogyasztása.Amúgy nem szeretem a sört, de tényleg kitartana egész este...
-
mtibee2
tag
Rendszerfrissítést én sem kaptam, a frissített alkalmazások között lett valamelyik ipari fogyasztó.
Egyébként ezek az alkalmazások frissültek:
Android System WebView
Chrome böngésző - Google
Gmail
Google
Google Drive
Google Play Játékok
Google Play Zene
Google Szövegfelolvasó
Google TalkBack
Google+
Hangouts
Időkép
Térkép
YouTubeA felsoroltak közül az elsőn kívül lehet még valamelyik rendszeralkalmazás? Mert a sokat fogyasztó alkalmazások között az Android rendszer szerepel csak.
-
Kofka04
tag
Hiába nem nagy a fényereje, viszont amoled viszonylatban elég jónak mondható a láthatóság napfényben. Igaz hogy ezek régebbi telók, de az S2-3-4-et full fényerőn is alig láttam a napsütésben. Itt azért lehet látni mi van a képernyőn. Sajnos az amoled ilyen, viszont normál fényviszonyoknál, illetve sötétben porig aláz bármilyen lcd-t a kontrasztarány miatt, ami számmal meghatározhatatlan
-
tgabe25
tag
Azthiszem mindent elmondott a kedves kolléga
teljesen rásimul és a zsanér is bírja
Annyit hozzátennék még, hogy a hátlapja észrevételeim szerint sokkal de sokkal strapabíróbb mint az eredeti. Az eredeti hátlapon sajnos 3 nap után mikrokarcok voltak pedig vigyáztam rá, ezen meg semmi nincs
-
haris
őstag
Nekem is ez a tok van január óta..
Zsebben hordom, de nekem egyáltalán nem koszolódik. Úgy látszik másmilyen zsebem van, mint az előttem szólónak. A "zsanér" tartósnak tűnik, naponta többször is teljesen hátrahajtom, és eddig nem látszik rajta semmi elváltozás. Nem hiszem, hogy örök életű lesz, de nem a kínai gagyitok kategória, ami pár hetes használat után már eltörik.
Ha a fedlapot hátrahajtom, az pont a telefon hátlapján fekszik fel, nem áll el. Az ívek fedik egymást nem ellentétesek. -
TechData
tag
Szia. Köszönöm a fogadtatást.
A következő készülék védőtok került megrendelésre.:Nilkin Super Frosted fekete védőtokHasznál esetleg valaki közzületek ilyen védőtokot?
-
-
Grecky
senior tag
-
Ferenczi Áko
addikt
-
kelly416
veterán
Persze, igazad van, de a kérdés önmagában is butaság. Ne mi hasonlítsunk Neki össze két telefont az Ő igényei alapján, főleg úgy ne, hogy nem írja le az igényeit. Ha felsorolná, hogy minél nagyobb kijelző, korszerű hw, jó fényképező, vagy épp azt mondja, hogy a fényképezőt letojja, de legyen bővíthető a memória, mert sokat hallgat zenét, vagy akármi egyéb kiinduló/kapaszkodó van. De így ez a kérdés azért sokakban nem indította meg a nyálelválasztást, hogy most egy jó velős választ fogalazzon, úgy gondolom.
-
gipsztigris
addikt
Manual Camera Ha ebből hiányzik valamilyen funkció, csak szólj!
-
Kofka04
tag
Fura, nekem is egy hétig volt G3-mam a G2 mellett, mielőtt megvettem a Flex2-t. Használtam egy hétig a G3-at és ha az jobb lett volna mint a G2, akkor azt tartottam volna meg, de valóban fakóbb volt a kijelzője és nekem szaggatott is, de, nagyon durván. Nevetséges volt. Gyorsan el is adtam, hozzátettem 15ezret és megvettem a Flex2-t. Hiányzik a G2
jobb telefon mint a Flex2. Nemhogy jobb, de valóban igaz, amit mindenhol hallani hogy az a valaha gyártott legjobb LG. Kb.3x annyi ideig bírta az aksija mint a Flex2-nek és szerintem a kamerája is jobb volt, ezen kívül lehetett vele 60fps-ben videózni, ami nekem nagy érvágás a Flex2-nél.
Viszont mióta kijött az első Flex, nekem álomtelefonom volt és szerencsére a második verzióját tarthatom a kezemben, ami sokkal átgondoltabb, feljlettebb, jobb lett (és szerencsére kisebb is). Hiába panaszkodom a Flex2-re, de az hogy "görbe" meg az amilyen gyönyörű és sugárzik belőle a prémium érzet, illetve az oled kijelző minden szemcséjével és sárgulásával együtt kárpótol a negatívumokért.
Ezt a telefont nem lehet nem szeretni.
-
kelly416
veterán
Miért ne tenném? Se Isten, se király, se egyéb nem vagyok. Ember vagyok ugyanúgy, mint Ti. Jogos a panasz, nem ömlesztették el butasággal a dolgot, de szerintem az én észrevételem is jogos volt. Megbeszéltük. Ennyi. Nem akarok kiskirály lenni, a javatokat akarom és nem rettegésben tartani a totyikot.
Szerk.:
De mostmár tényleg fejezzük be az off-ot. -
Chevalier
tag
Üdv Zsolto, anno én is G2ről jöttem; azt oversharpeningnek hívják, idiotizmus az LG-től.
root, twrp, custom ROM-ok, custom Kernel. Szétromoltam 2. nap a fenébe és sharpening kikapcsolható, Kernellel pedig a kontrasztot ügyesen lehet csavarni.
Nincs komoly támogatottsága a telefonnak sajnos, bootloader nyitás távlati tervekben van csak, rootolni lehet.
Kijelzőidő G2>Flex2=G3. Kb 30 perccel kevesebb
A fórumon minden felmerülő problémára találtak/találtunk megoldást, kérdezz bátran
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Diablo IV
- Egér probléma
- Kompakt vízhűtés
- Háztartási gépek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- További aktív témák...
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest