- Mobil flották
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Honor 200 Pro - mobilportré
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- iPhone topik
-
Mobilarena
LG Flex 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remekelek28
őstag
válasz
Ferenczi Áko #1618 üzenetére
A 42 ember csak 1 városba volt
Kismamákat babakocsival 170ezer ft,meg egyebek. Vatera apród stb.
Jah még annyi,hogy itt feltörte a jó pontszámmal rendelkező volt eladókat és ugy értékesitett,mint megbizható fórumozó. -
Remekelek28
őstag
válasz
Ferenczi Áko #1613 üzenetére
Elvileg ott van. Én is bizom benne,h gyakran dobják elé a szappant. Annak ellenére,h én visszakaptam tőle a pénzt. Nagy fenyegetések árán
-
MittuDomain_
őstag
válasz
Ferenczi Áko #1601 üzenetére
Jó lenne, de nincs rá mód.
Új módi gyanánt a caffeteriat a munkahelyen ún. Edenred kártyán kapjuk, ami egy hagyományos dombornyomott bankkártya, összesen két korlátozás van: csak Magyarországon használható, melegétel nem vehető belőle. Tényleg mindenütt elfogadják, Tesco, Auchan, BestByte, MediaMarkt, Edigital..., és ebből szeretném fedezni.
Nem a garancia meg a "tényleg új" telefonom van érzés miatt ragaszkodom az újhoz, hanem mert a fedezet ilyen formában áll rendelkezésre. -
MittuDomain_
őstag
válasz
Ferenczi Áko #1599 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek.
OK, akkor ignorálom ezt a boltot, inkább legyen kicsit drágább, de legyen a kezemben időre, békéltető nélkül.
A garancia pláne gyanús, ha az LG is csak 12 hónapot ad mindenkinek. -
gipsztigris
addikt
válasz
Ferenczi Áko #1560 üzenetére
G4 nekem is kellene!
-
anzo
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #1554 üzenetére
Közvetlenül a Flex 2 előtt Honor 7-et és Mate S-t használtam. Azt kell mondjam, hogy semmit sem vettem észre a kevesebb RAM-ból.
Sebességben sem tapasztaltam semmi különbséget lehet, hogy nekem szerencsém van de melegedés sincs igaz játszani nem szoktam. Folyamatosan megy 4 email+Gmail szinkron napi 3-4 óra beszéd folyamatos wifi vagy 4G, BT kapcsolat és kibírja nap végéig az akksi. Nincsenek olyan idegesítő dolgok, hogy pl. a Viber kapcsolatokat elvesztése. Nekem ez nagyon fájt a Huaweiben.
Véleményem szerint nem olyan elegáns mint a P8 de az is biztos, hogy nem nagyon jön veled szembe. A hozzá nem értőknek az az első kérdése amikor meglátják "Mi az ráültél a telefonodra?" Érdekes reakciókat vált ki a hajlított kijelző.
Szoftveresen jobban tetszik bármelyik márkától.
A G4-el is abszolút elégedett voltam csak az a rohadt kíváncsiság miatt cseréltem el azt is de mindig visszatérek az LG-hez.
Szerintem nem fogod megbánni ha csak nem az Android 6-ra nagyon beindulva mert a Huawei-nél már ugye van elérhető frissítés itt meg csak a találgatások. Használtam az MM-t de nem tapasztaltam olyan nagy különbséget, hogy ez miatt meggondolnám magam. -
kelly416
veterán
válasz
Ferenczi Áko #1554 üzenetére
Nézd, mondanám, hogy mivel egyfolytában cserélgeted Te is, a G4-től könnyebben fogsz tudni megválni, de nem mondom, mert én is megváltam a Flex 2-től eléggé röviddel az után, hogy meghirdettem. Tehát ez se tartson vissza szerintem. Bár a G4-nél azért jelentősen több mindent kapnál, mint a Flex-nél, hisz ha más nem is, a támogatottsága sokkal jobb. Nem ezt érdemli a Flex, de sajna a gyenge indulás után már hiába javítottak sokat a készüléken, a megítélése már javulni nem javult a nagyközönség szemében, csak az erre nyitottak tudják, hogy már sokkal jobb, mint induláskor.
-
Remekelek28
őstag
válasz
Ferenczi Áko #1552 üzenetére
Ha novát használsz semmit nem érzel a mikrolaggból.
-
SgtSomeOne
csendes tag
válasz
Nagyon ritkán, ha észre is veszed
Inkább akkor, amikor melegedni kezd a telefon, és lekapcsolja a (0-val számolva) a 4-es és 7-es magokat, tehát kettőt a nagyobb, és erősebb Cortex-A57 magokbólA P8 inkább a grafikus feladatokban gyengébb, a Mali T628MP4 GPU miatt, a G Flex 2 Adreno 430-a 3D-ben erősebb még az S6 ban lévő GPU-tól is.
A P8 ban 3GB RAM van, a G Flex 2 ben csak 2GB, akkor jön jól a több ha egyszerre sok alkalmazást futtatsz, használsz, mert ha elfogy a RAM, az android elkezdi szépen bezárogatni az alkalmazásokat (Nekem ilyen még nem volt Flex 2-n)
A P8 ban nagyobb az előlapi kamera, valamivel részletesebb képet csinál ha selfizel, a hátlapi az úgy minőségre nagyjából 1:1
A Flex 2 5.5" kijelzővel van szerelve, ami kicsit foltos, de a feketék azok teljesen feketék, és nagyon szépek a színek! A Huaweiben csak 5.2" de vmivel több PPI! Szerintem nem fogod észrevenni hogy a Flex 2 kijelzője nem annyira részletes...
P8 akkuban 2680mAh, a Flex 2 3000 mAh, a Flex 2-t nyomkodva 3G-n, böngészve MAX 4-4,5 óra kijelző időt tudsz kicsikarni! 30 perc alatt 60%-ra tölt.
Flex 2-ben van infra, tudod vele az otthoni infrával kommunikáló berendezéseket irányítani,
A P8 egész prémium hatást kelt a fém készülékházzal, bár a Flex 2 se csúnya, egyedi, nekem nagyon tetszik.
Gondold át :-)
-
kelly416
veterán
válasz
Nem foglak győzködni, néha előfordul, de aki emiatt nem vesz meg egy amúgy Neki tetsző telefont, arról sem mondanék véleményt.
Egy-egy bazi ritkán előforduló mikrolag miatt egyszerűen hülyeség lemondani egy ilyen kincsről.
És asszem nem pont Téged kell meggyőzni. Annyi féle telefon topikjában láttalak már, hogy Neked nem maradhat ki pont ez a ritkaszép modell.
Szerk.:
Főleg egy G-Pad 8.3 mellé különösen ajánlott. -
kelly416
veterán
válasz
Ferenczi Áko #788 üzenetére
A motorola töltőm nem, vagy csak nem hallhatóan, de eddig egyik telóm töltője sem. Bár ismerős a jelenség, én ezen nem lepődtem meg. Az enyém akkor is csinálja, amikor egyszer a telót húzom le, utána a töltőt ki a konnektorból. Ma reggel vagy 2 percig csinálta így is, rá dugtam a telót és elhallgatott. A megmaradt elektronik harcoltak benne ameddig el nem fofyasztottam.
-
belan
addikt
válasz
Ferenczi Áko #742 üzenetére
hát igen kíváncsi lennék egy g4 re edge plusom jól bírta ,meg párom i6 plusa is
-
azigazimoris
aktív tag
válasz
Ferenczi Áko #742 üzenetére
És ez is igaz.
-
kelly416
veterán
válasz
Ferenczi Áko #723 üzenetére
Szerintem a z1c-z3c után visszafelé mentem, most viszont tutira előre. Előbbre minden eddiginél. Csak tudnám, hogy a nemrég drága pénzért vett monopoli és nfs most wanted miért nem kompatibilis?!
-
kelly416
veterán
válasz
Ferenczi Áko #720 üzenetére
Úgy legyen. Most nem kedvez az idő ezt tesztelni, de azért próbálkozik az ember. Beállítási lehetőség nem sok van, vagy balga vagyok. Van valami app ami root nélkül is ad még pár lehetőséget?
motoflug:
Ha a nevemre kattintasz, láthatod, mikről váltottam.Az már más kérdés, melyik mennyi ideig volt. Kérdezz, ha kíváncsi vagy valamire.
-
Chevalier
tag
válasz
Ferenczi Áko #689 üzenetére
Abban bíztam hogy nem lesz szarabb, de melegedésre rosszul reagált,
+ én úgy láttam ez a kijelző szignifikánsan szemcsésebb volt az előbbinélés az is felkúrt hogy jobbszélen erősebb, középen hullámos, balszélen és bal sarkokban sárgás volt a háttérvilágítás.
Ezeket ugye csak otthon vettem észre
-
motoflug
őstag
válasz
Ferenczi Áko #669 üzenetére
Az előlapi az nagyon komoly. A hátlapi sem rossz, de az S4 jobb. A slowmotion nem az igazi rajta.
-
motoflug
őstag
válasz
Ferenczi Áko #667 üzenetére
Én most Zenfone 2-t használok, viszont a kamera fontosabb nekem, mint a ram mennyisége, amennyiben nem észrevehető, hogy kevesebb. (S4 2GB ramján tökéletesen elvoltam.)
-
motoflug
őstag
válasz
Ferenczi Áko #665 üzenetére
A -1 GB ram észrevehető?
-
eladogeppc
veterán
válasz
Ferenczi Áko #475 üzenetére
Ott e én mindig bolti garanciát kapok.
A szemcsés dolgot én nem látom, lehet hogy rasztres háttérnél előjön majd,de szerintem tűéles a kép
Negatívum viszont ez a ”kütyü túlmelegedett,ezért leveszem a fényerőt” duma. Egy sima böngésző közben is leveszi. De könyörgöm minek.
Mindjárt kimegyek napra. De szerintem olyan S5 szinten mozog a kijelző fényereje.4G-m van itt budapesten. Bár engem a 200MB keretem miatt ez nem mozgat meg.
Snapi 810 egyébként döccenés nélkül viszi a felületet.
-
rodrigez
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #89 üzenetére
Szerintem az aksi teljesítményre / pontszámra célzott, arra válaszolt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Mobil flották
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- PlayStation 1 / 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motoros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest