- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
-
Mobilarena
LG Flex 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Kofka04
tag
válasz
szabyka95 #1900 üzenetére
Ha van rá lehetőséged, dugd be tölteni a telefont kikapcsolt állapotban. A töltési képernyőnek pont jó árnyalatú a szürkéje ahhoz, hogy meglásd ha valahol sárgult a kijelző. Szürkénél látszik ez, de annak is csak a közepes árnyalatainál. Ne legyen túl sötét, se túl világos. A kikapcsolt telefon töltő képernyője tökéletes erre a célra.
-
SgtSomeOne
csendes tag
válasz
szabyka95 #1854 üzenetére
Lehet rá xposed-et rakni...
Nem tweakeltem semmit, nem játszok és nem akarok benchmark rekordokat sem dönteni, szóval így nincs értelme, a másik nem akarom lefőzni a chipet a pcbrőla G4 nél a CPU vagy a RAM hibás forrasztása okozza a bootloopot.
Nekem muszáj volt rootolni a telefont, töröltem a laf partíciót (előtte nem rootoltam, mert azt gondoltam hogy működik majd a fastboot flash parancs), hogy legyen fastboot, de tiltva van minden parancs, a getvar és talán a update -et kivéve (ez nem egy update.zip, ez fastboot update.zip)
Így download mód nélkül és root nélkül maradtam, egészen addig amíg a CVE-2015-1805 sebezhetőséget kihasználva sikerült rootolni, majd visszaállítani a laf partíciót...v15a tól v15d -ig minden partíció le van mentve nekem biztonsági mentésként, még a download módot használva, kitudja mire lesz még szükség...
Ezt a bravia és x reality engine -t próbálgattam magamnak manuálisan (egy pár verziót) de oled kijelzőn Én nem vettem észre semmi különbséget, vagy egyáltalán nem is működött, vagy elvileg csak a sony albumban működik...
Meg a beállítások menüben, és a tárcsázóban irogattam át, meg cseréltem ki 1-2 képet, hogy a tabok olyanok legyenek mint az LG UX UI 4.0 -ban.
-
SgtSomeOne
csendes tag
válasz
szabyka95 #1849 üzenetére
Nekem rootolt, de tuti hogy nincs limitálva az órajel, a négy Cortex A57 mag órajele 1.96 GHz a Cortex A53 magoké pedig 1.56 GHz alapjáraton
A négy nagyobb magot így kapcsolgatja a hőmérséklettől függően:
50 C foknál lekapcsolja a 4. és 7. magot, 40 C foknál visszakapcsolja
58 C foknál lekapcsolja az 5. magot, 45 C foknál visszakapcsolja
61 C foknál lekapcsolaj a 6. magot, 45 C foknál visszakapcsolja -
kristof_
tag
válasz
szabyka95 #1849 üzenetére
Mint minden telefonnál egyszer-egyszer lehet találkozni apró megakadásokkal, de ez samsung s7-nél is előfordul. Teljesen smooth, mikrolag mentes és szerintem ennyi pénzért nem nagyon fogsz ilyen tulajdonságú telefont kapni, bőven megéri az árát.
Az üzemidőről már írtam, ha nem tölti az ember, de nem is játszik egész nap rajta, akkor tényleg kb másfél nap, tehát számolj az esti töltésekkel (mint a telefonok 90%-nál)
Én is G2-ről váltottam, nem fogsz csalódni benne. (és mellékesen az is képes volt azért csúnyán melegedni akármennyire szerettem) -
gipsztigris
addikt
válasz
szabyka95 #1840 üzenetére
Milyen melegedésről beszélsz? Amit olvastál valahol?
Hagyjuk már! Az 5.1.1-el semmivel sem lemegszik jobban mint mondjuk egy G2-es! Ha hajtotta a Fiam, akkor az is olyan meleg volt, hogy megégette a fülemet.
Lapozni kellene már, és nem ezen a nyomorult antutun rugózni! ....szerintem
-
-
kristof_
tag
válasz
szabyka95 #1830 üzenetére
Mint mondtam előfordul a sárgásodás, de ahogy látom ez nem olyan durva (mivel más okozza), mint a g2-nél. Ennél tényleg (legalábbis nálam) csak akkor fogod látni, ha megteremted hozzá a megfelelő körülményeket és ráfókuszálsz, hogy meglásd. (bár ezt most csak a magam nevében mondom, mert simán lehet, hogy valakinek olyannyira sárga, hogy nem tudja használni, csak én nem olvastam) Ezt már neked kell eldöntened, hogy tudsz-e együtt élni egy ilyen hibával.
Az antutu még dolgozik, majd ha kész feltöltöm a képet.
Még annyit hozzá, hogy belakott romról van szó, szóval annyira nem hiteles, de ha nemharagszol ezért nem fogok egy factory resetet nyomni. Teszt előtt kapott egy resetet a teló. -
Dealer95
őstag
válasz
szabyka95 #1820 üzenetére
A kijelző hajlítás nem nagy extra. A Flex1-ben többet ért, mert az jobban meg volt hajlítva viszont a kezedben piszok kényelmes tartani más 5.5-es telókhoz képest.
Szerintem a használatot mindenképp megkönnyíti, stabilabb a fogása.Nálam több mint fél éve van és még nem égett be.
-
kristof_
tag
válasz
szabyka95 #1824 üzenetére
Beégést én semmit nem tapasztaltam még, mint amit gipsztigris említett, most direkt végigvizslattam. Pedig stausbar és navigation bar fixen van, eddig csak egy hátteret használtam, most kezdtem csak váltogatni, hogy nappal világos, este sötét háttér és az ikonok/widgetek elhelyezése is most változott először. Remélem így is marad. Viszont új kora óta van benne gy nagyon pici sárgás árnyalat, de ezt is csak akkor látom, ha megfelelő háttér mellett nagyon akarom látni.
szerk: Akkor van max értelme újra antutut mérni, ha kijön rá az új frissítés.
-
kristof_
tag
válasz
szabyka95 #1820 üzenetére
A hajlítás az csakis design, semmi haszna nincs, de nagyon jól lehet az embereket vele szívatni és nem mellékesen baromi elegáns szerintem (de pont a hajlításból fakadóan a középső pár centis részen fog a hátlap érintkezni az asztallal és azon fog "pörögni" ha letéve használod egy kézzel és itt azért karcolódik is, sokat az öngyógyítós bevonat nem segít)
Én minden este töltöm, ugyan úgy ahogyan a G2-met is minden este töltöttem, úgy még nem jártam vele, hogy napközben cserbenhagyott volna és lemerült teljesen.
Fél év után most nyomtam rá egy factory resetet, mert furán melegedett, meg egyszer-egyszer komolyabban megakadt, de most megint tökéletesen gördülékeny és nem melegszik.
Személy szerint amit komoly hibának írnék fel, és a mindennapi használatban nagyon feltűnik az az, hogy a max fényereje kicsi, a min fényereje nagy. Míg az utóbbit filterekkel meg lehet oldani esténként, az előbbin sajnos csak a világosabb háttérrel tudtam javítani. Egyáltalán nem használhatatlan, de néha-néha okozhat kellemetlenséget. -
gipsztigris
addikt
válasz
szabyka95 #1818 üzenetére
G2-ről minőségi csere, de ha ragaszkodsz a custom romokhoz, akkor felejtős. Root elvileg megy, kernel csere nem!
Kijelző amoled, és ezzel mindent elmondtam. Ha úgy hagyod akkor be fog égni. Ha gyakran változtatod a háttereket és a widgeteket, valamint nem használsz statusbart, akkor nem fog beégni, viszont van egy hangyaf@sznyi sárgulása a kijelzőnek alapból, valamint gyenge fényerő mellett egy icipicit "mákos" a kép. Egyszóval, ha csak a megjelenített képet nézzük akkor a G2-es kijelzője jobb!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- EAFC 25
- Gitáros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Gaming notebook topik
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest