- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Macrodroid
-
Mobilarena
LG Flex 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kofka04
tag
válasz
Cingáriusz #2127 üzenetére
Én nem használom azt, sem az automata képernyőtónust. Olyanokat csinált, hogy amikor olvasom itt a kommenteket, ugyebár chrome-ba ha görgetem lefelé az oldalt, akkor eltűnik a felső sáv, ahol meg lehet adni a weboldalak címét. Ha felfelé/visszafelé görgetem az oldalt akkor legördül a címsor, ami ugye fehér és mivel érzékelte hogy megjelent valami világos az egyébként barnás-szürkés oldalon egyből vette is feljebb a fényerőt. Nem zavart volna a dolog ha logikusan csinálta volna, sötétebb tartalomnál feljebb vette volna a fényerőt, világosabbnál lejjebb, de pont fordítva csinálta. Vicces volt ahogy ujjamat ráhelyeztem a kijelzőre és elkezdtem le-fel húzogatni és a képernyő fenyereje 30%-okat ugrált le-fel. Ha kijon ota-n a frissítés újra felrakom, mert tetszett, de ha akkor is ezt fogja csinálni eladom a telefont villám gyorsan, pedig ez volt álmaim telefonja. Ma akartak adni érte egy gyári állapotú Note3-at, de én inkább visszamentem lollipopra és bízom benne hogy legközelebb szerencsésebb leszek a marshmallow frissítéssel. Nem hiszem el hogy pont én vagyok ennyire szerencsétlen, hogy ilyen lehetetlen hibába ütközöm. Kérlek próbáljátok ki ti is chrome-ba ezt a flex2 fórumot lapozgatva fel-le, úgy hogy eltünjön/előjöjjön a címsor, lehetőleg sötétebb helységben és ne 0% fényerőn.
-
orc88
őstag
válasz
Cingáriusz #2119 üzenetére
Nekem nagyon változó a töltési idő egyébként, ami néha megtud viccelni rendesen...
Van olyan, hogy 1 óra alatt még 30%ot sem tölt... -
kelly416
veterán
válasz
Cingáriusz #2119 üzenetére
Az akkut saját áramkör védi, ami szabályozza a töltést is. Ebbe nem sokat tuf bele szólni az android. Tudtommal.
-
mtibee2
tag
válasz
Cingáriusz #2116 üzenetére
Ez egyébként pontosan annyi, mint Lollipop alatt.
-
A-Bag
tag
válasz
Cingáriusz #2114 üzenetére
Csak összejött
-
Tawaga06
csendes tag
válasz
Cingáriusz #2112 üzenetére
Mivel ez még nem hivatalos verzió ezért nincs "gyökere". Erre figyelmeztet de semmit nem okoz. Minden bekapcsoláskor elő fog jönni. Élj vele együtt vagy tedd vissza az előzőt.
Erre figyelmeztet ez az oldal is...
http://forum.xda-developers.com/g-flex2/general/update-to-marshmallow-t3399953Nem mindenkinél jön elő, nálam előjött. Én visszatettem az előzőt.
Vissza DOWNGRADING..... MM ről LP re.
1. Elinditani az LGUP ot majd klikk az UPGRADEra, FILE PATHban kikeresni a .kdz filet. /előtő verziót/
2. Zárd be a programot majd nyisd meg ismét
3.Legyen megjelölve a REFURBISH és a BIN File
4. Majd start, néhányszor ujraindul!!!!
5. Öröm boldogság.Ez mindent töröl !!!!!!
-
A-Bag
tag
válasz
Cingáriusz #2106 üzenetére
Feltelepítetted a másik .msi fájlt is ami fent van xda-n ?
-
musicryder
tag
válasz
Cingáriusz #2106 üzenetére
Hmm... pedig nálam úgy ment... ( sima indítás esetén nekem is ez a probléma lépett fel mint neked... )
Akkor próbálj meg egy teljes LG reinstallt ( esetleg valami kiegészítő van beállva, nálam az USB illesztőprogram volt ilyen ) -
musicryder
tag
válasz
Cingáriusz #2104 üzenetére
Azt nem is kell a telefonra felmásolni...
Azt társítani kell az LGUP-ban...UP:
Na lehet rájöttem a hibára...
Az LGUP-ot rendszergazdaként futtasd... ; ) -
musicryder
tag
válasz
Cingáriusz #2102 üzenetére
ez így érdekes, mivel nekem is simán felment... ( megjegyzem, hogy a fentebb említett link alapján )
És az oprendszered se lehet ludas, mert nekem is 10 van fent.. -
Dealer95
őstag
válasz
Cingáriusz #2098 üzenetére
Windows 7,8 vagy 10, amin próbálod?
-
A-Bag
tag
válasz
Cingáriusz #2098 üzenetére
Fogalmam sincs mi lehet. Ennyit találtam most hirtelen:
ARE YOU HAVING TROUBLE WITH LGUP NOT SEEING YOUR MOBILE?
Try this....... take the back off your mobile so you can get at the battery. Connect your mobile via USB. Start LGUP, if it does not see your phone DO NOT DISCONECT, DO NOT RESTART OR TURN OFF LGUP. Take out the battery and then put it back in.......let the phone restart on its own. LGUP should now see it.Mivel akku kiszedés itt nem lehetséges, próbáld meg egy kikapcs-bekapcs-al.
-
A-Bag
tag
válasz
Cingáriusz #2096 üzenetére
Lehet nem jó drivert szedtél le, én innen töltöttem: [link]
Szoftverfrissítést lenyitod, és ott az usb meghajtó windowsra
-
A-Bag
tag
válasz
Cingáriusz #2094 üzenetére
-
A-Bag
tag
válasz
Cingáriusz #2092 üzenetére
usb hibaelhárítást kipipáltad a telón ? (A fejlesztői opciókban)
-
válasz
Cingáriusz #2089 üzenetére
Usb hibaelharitas pipa es lg usb drviert is fel kell rakni a gepre.
-
A-Bag
tag
válasz
Cingáriusz #2087 üzenetére
Én [link] ez alapján csináltam, le van írva lépésről lépésre, és le is tudsz tölteni innen mindent ami kell hozzá.
-
Weeman1
veterán
válasz
Cingáriusz #2085 üzenetére
Rakd fel magadnak,nem tart sokáig.
-
aya
addikt
válasz
Cingáriusz #2079 üzenetére
Azért van pár év eltérés a g2 és a flex 2 között, g2-ről váltottam, azt is imádtam.
De a képernyőn megjelenő sárga ragasztó csíkot nehezen nyeltem be az lg-nek -
Dealer95
őstag
válasz
Cingáriusz #2067 üzenetére
Most leváltottam a Flex2-t. Lehet kipróbálom a CardBoardos VR-t megint hátha a 2K-n szebb lesz (LeTV Pro X800 64/4GB).
Ps4 VR-re leszek kíváncsi, arra biztos lesz megfelelő minőségi tartalom is. -
Dealer95
őstag
válasz
Cingáriusz #2065 üzenetére
Azért grafikában a 808 vs 810 között kb 30-40% különbség van.
Kb. a Snapdragon 805 szintjén vagy az alatt van a 808 grafikában.
Ha ehhez még hozzávesszük a kijelző felbontását (1080p vs QHD), akkor már elég nagy lesz a különbség.VR mobilon eléggé réteg dolog.
Minőségi VR-t még PC-n is nehéz megoldani 2 VGA-val.Viszont a 2GB vs 3GB RAM már nagyobb indok lehet.
G4-ben jobb a kamera is.
Cserélhető az aksi.
Már nem nagy a különbség árban.Én anno csak azért vettem a Flex2-t mert 30-40.000 Ft volt a különbség.
Most használtan 60-65 egy Flex2, 70-75 egy G4 (96.000 újonnan LG garival) -
szabyka95
őstag
válasz
Cingáriusz #2048 üzenetére
Oneplus 3?
-
aya
addikt
válasz
Cingáriusz #2045 üzenetére
Megmaradt minden cuccom, megéri , még csak nem is resetelte a rendszert
Backup-ot azért csináltam előtte.
-
válasz
Cingáriusz #2045 üzenetére
Nem bonyolult, de megeri cserebe
A melegedessel, hogy alltok? Engem annyira nem zavar, de erezhetoen idonkent felmelegszik(nem jatszom).
-
orc88
őstag
válasz
Cingáriusz #2043 üzenetére
XDA
"Hivatalosan" még nem jelent meg minden országban és szolgáltatónál. -
Remekelek28
őstag
válasz
Cingáriusz #1958 üzenetére
Na ezért nem járok ebbe a topicba,vagyis nem irok,mert van egy topicgazda,aki elkezdte a vitát,végén meg ő kéri,hogy mostmár fejezzük be.
Jól tetted,hogy kiálltál a saját érdekeidért.
Ha neki lehet hozzászólása,neked is. -
kelly416
veterán
válasz
Cingáriusz #1954 üzenetére
Egyrészt butának (bocsánat, hibás az elképzelésem szerinted) akarsz beállítani, másrészt lustának. Én egyetlen szóval sem minősítettelek Téged. Ha mégis, légy kedves, mutasd.
Másrészt ha kreálsz magadnak egy elméletet, akkor azt légy kedves az LG-vel lelevelezni, hogy nekik mit kutya kötelességük és mit nem, ne itt a fórumon reklámozd, mert ezzel semmire nem mész.
Légy kedves ezt befejezni mindattól függetlenül, hogy kinek van vélt és valós igaza, mert ennek sem alja, sem teteje, sem jövője. Köszönöm szépen.
-
kristof_
tag
válasz
Cingáriusz #1947 üzenetére
Csak annyit, hogy mióta használod az internetet az adataidat lopják és ugyan úgy lopni is fogják tovább, ezt egy frissítés nem oldja meg. A másik pedig tudom, hogy frusztráló, hogy lassan kijön az újabb android, de nekünk még MM sincs, de amikor megvettük ezt a telefont vállaltuk ennek a veszélyét és valljuk be elég várható volt. Akinek fontos a naprakész rendszer annak ott vannak a nexus telefonok. Ez a telefon közel sem mozgat meg annyi embert, mint egy G3, nem csoda, hogy az LG sem foglalkozik annyit vele, de ezt már a többiek is leírták.
-
kelly416
veterán
válasz
Igen, nekem is Z2 van és olvasom, hogy az eddigi kb.5 órás sot helyett akár 6 órát is mérnek. Majd amikor simán ugyanúgy használják a telefont, mint eddig (soha nincs két egyforma nap) és nem az üzemidőre figyelnek, akkor kiderül, hogy 5 helyett max. 5,5 sot jön ki, de igazából nekem mindegy. Én örülök, ha tényleg jobb valami, csak nem igazán úgy szokott elsülni általában.
Az, hogy kiadnak egy telefont gatya szoftverrel és javítanak rajta, az nem felesleges dolog, de egy jó szoftvert sokszor utólag sír vissza az ember, amikor frissített egy újabb, de kevésbé jól összerakottra. Szerencsére ez leginkább Sony-ra volt jellemző és mára már rájuk sem, hogy az utolsó frissítés úgy használhatatlanná tette a telefont, hogy kénytelen volt cserélni az, aki nem értett hozzá.
Ne a logikámban keresd a hibát, főleg ne egy általánosításban, mert mindig vannak kivételek, minden általánosító állítást meg lehet támadni ellenpéldával együtt. Inkább azt áruld el, ha kijön a 6.0 elsők közt teszed fel? Volna rá egy kisebb összegem, hogy igen. Én viszont biztos nem tenném, mert egyrészt azt sem tudom, hogy lehet vissza menni 5.1.1-re ha baj van, másrészt minek én írjam be a fórumba, hogy ez egy kalap kaka, ez nem jó, jobb volt az 5.1.1, nem vagyok önkéntes kísérleti nyúl, nekem ráér pár hét alatt megvárni a többiek véleményét. Ez is azt mutatja, hogy nem vagyunk egyformák, nem egyek az igényeink, és ez tök jó így.Minek vitázzak Veled, ha most kijelented, hogy hülye vagyok hozzá? "Egyáltalán nem parttalan a vita, mert teljesen hibás az elképzelésed a szoftveres frissítéseket illetően." Ezek szerint alapból hátrányból indulok Veled szemben, akkor meg felesleges folytatni. Én az egyenlő küzdelmet becsülöm, ezt például úgy írtam volna a helyedben, hogy teljesen más a meglátásunk ezzel kapcsolatban.
A belakás meg nem lustaság kérdése, ha kell, nyomok gyári visszaállítást, de minek nyűglődjek vele, ha tökéletesen működik minden? Nem érzem úgy, hogy többet kell kihozzak a telefonból, akkor miért küzdjek vele, ha más ezer hasznos dologra is fordíthatom azt az energiát és időt?Nem akarok meggyőzni senkit semmiről. Csak annyit írtam, ha belátod, hogy az LG-nek bukás volt ez a telefon, márpedig beláttad Te magad is "A Flex2 5.0.1-es verzióval jött ki gyárilag, ami csapnivaló volt. Akadozott a rendszer, irreális mértékben melegedett a készülék. Nem véletlenül zuhant be a Flex2 ára olyan gyorsan brutális mértékben.", akkor minek erőlködsz? Arra fordítanak energiát, amiben pénz van. Ebben nincs, minek áldozzanak rá? Sajnos ilyen csúnya az üzleti élet. Nézd meg, mennyi G3-at és G2-t adtak el, és tedd mellé a Flex 2 eladások számát. Ahol a számok beszélnek, ott a számok beszélnek. A tények pedig makacsak.
A 2015-ös csúcsmodell pedig a G4 a maga 2015 áprilisi megjelenésével, a Flex 2 tech-demo 2015 januárjából, ami már a G4 megjelenéséig is csúnyát bukott.Szerk.:
Zsolto:
Egymástól függetlenül sok mindent ugyanúgy gondoltunk, írtunk le.
-
Zsolto
őstag
válasz
Elég erős szavakat használsz. Inkább fogadd el, hogy másoknak mások a szempontjai.
Bővebben: A vacak első rendszert gyorsan kijavították, a mostani pedig egyszerűen jó. Én se bánnám, ha jönne MM, de ettől nem fogok álmatlnaul forgolódni, főleg, hogy ha kijönne, úgyse raknám fel (egy darabig), mert félnék, hogy a most nem létező problémák megoldása helyett új, valós problémákat generálna.
Gyakorlati szempontból akkor lenne igazad, ha a mostani rendszer tele lenne bugokkal. Vedd észre, hogy a rendszert azért fejlesztik (vagy nem csinálják jóra egyből), hogy a közönség pöröghessen rajta és új és újabb készülékeket vegyen. Ha a Gugli leállítaná a Droid fejlesztését, az 5.1.1 vagy a 6.0 bárkinek, bármeddig elég lenne használni. De nem áll le, hanem mesterségesen gerjeszti a keresletet.
A csúcsmodellek amúgy a G-sorozatok voltak, a Flexeket én afféle techdemónak, oldalági villantásnak tartom. A gyártó szempontjából egyébként sem ez a lényeg, hanem az eladott darabszám. Abban pedig a Flexek nem nagyon remekeltek.
És nekem semmilyen egónövelő hatása nincs a Flex2-nek, hogy ilyen csúcsmodell meg olyan csúcsmodell -- nagyon jó áron jutottam hozzá, és örülök neki. Ennyi. Azt persze sajnálom, aki anno 180e körül vette meg...
Az meg, hogy kinek "hibás az elképzelése" és ki "lusta" szerintem elég erős kifejezések egy ilyen fórumban. A belakás nem feltétlenül lustaság kérdése, hanem van, akinek nincs kedve/ideje ezzel foglalkozni, ha nincs rá valami nagyon nyomós oka. Itt vélemények és hozzáállások vannak, te nagyon várod a frissítést (jogod van hozzá, és jól meg is magyarázod magadnak, hogy miért), mások viszont nem, mert semmi konkrét okuk nincs rá. Peace.
-
kelly416
veterán
válasz
Cingáriusz #1944 üzenetére
Lehet, én vagyok túl kezdő júzer, de még egyetlen biztonsági résben sem botlottam meg, egy sem okozott nekem fejfájást, így ezt nem teljesen értem, miért ennyire várós. A jobb üzemidő az általában nem valósul meg ilyenkor, hanem pont az ellenkezője realizálódik. Általában. A gördülékenyebb működést megint nem értem, mi az ami most nem gördülékeny?
Ellenben általában két dolog tapasztalható rendszerfrissítés után (leszámítva a rengeteg vesződést az újra belakással), hogy egyrészt általánosságban kissé lassul a dolog, mert ezt a rendszert már újabb vasakra tervezték, nagyobb az erőforrás igényük és ha nem is számottevően, de lassul a telefonunk, főleg idővel, másrészt általában még nagyobb darabot harapnak ki az alap belső tárhelyből. Én is egyrészt ezért váltottam Flex 2-ről, mert nem fértem el a 8gigán (nem, nem volt rajta ezer kép meg film meg zene, még a kamera is kártyára mentett, de a Szülinapp, meg még vagy 3-4 nagyobb alkalmazás mellé és sok kicsi mellé már a NFS-et sem tudtam feltenni, mert kevés volt a hely), másrészt a vízállóság miatt, de ez az én bajom.
Szerk.:
Sajnos el kell fogadni, hogy a gyártó szemszögéből bukás volt a Flex 2, nem erre koncentrálnak. Amúgy meg hagyjuk abba, parttalan vita, csak szét off-olunk mindent. -
Dealer95
őstag
válasz
Cingáriusz #1925 üzenetére
Mikori tesztek?
Kezdetben melegedett a Flex2, de azóta frissítésekkel javítva lett.
Amennyire a Flex2 melegszik annyira melegedett játék közben a Flex1 a Snapi800-zal vagy a Note4-em Exynossal is.
De persze VR miatt Neked megérheti váltani a nagyobb felbontás miatt, meg a 3GB RAM. -
Dealer95
őstag
válasz
Cingáriusz #1923 üzenetére
Na de vedd figyelembe, hogy a gyengébb hardver mellé (főleg grafikus téren) mennyivel nagyobb felbontás társul.
Egyébként a G4 is tus melegedni annyira tapasztalataim szerint mint a Flex2. -
Weeman1
veterán
válasz
Cingáriusz #1914 üzenetére
Én is pont G4-re váltottam Flex 2-ről.
Nem fogod megbánni,főleg kamera terén nagyon jó a G4. -
Kofka04
tag
válasz
Cingáriusz #1912 üzenetére
4K-ra ott a Z5 Premium, bar az is csak néha 4K
-
Zsolto
őstag
válasz
Cingáriusz #1705 üzenetére
Azzal, hogy ezen izgatod magad, ahelyett, hogy örülnél neki. Használd -- jövő márciusig bőven megfelel ez a teló az 5.1.1-gyel is. Aztán majd élvezed a 6.0-t a következőn.
"...teljesen jogosan és reálisan" -- az LG nem adta nekünk írásba, hogy a F2 megkapja a pumpedlit. Tehát nem jogosan várod. És mivel alább többen kifejtették, hogy miért nem valószínű, hogy meg fog jönni rá, tehát nem is reálisan várod. Ettől még persze várhatod, de szerintem jobban jársz, ha elengeded ezt a témát, mert így csak magaddal tolsz ki. Ja, ezt már mondtam -
Zsolto
őstag
válasz
Cingáriusz #1703 üzenetére
Te még nem láttál olyan hírt, ami frissítésről szólt, és sose vált valóra? Na ugye.
Jövőre, vagy azután úgyis veszel egy másik telefont, azon már a 6/7.x lesz akkor majd örülhetsz neki. Ja nem mert akkor már majd a 8/9.x-et fogod várni. Csak magaddal tolsz ki. -
bwoay
nagyúr
válasz
Cingáriusz #1701 üzenetére
a gyarto szempontjabol van ennel egy logikusabb lepes: leszarni ezt a 3 generacioval ezelotti modellt. es szerintem ezt is teszik. honnan az info, hogy lesz ra 6.0? sehol nem olvastam ilyet.
-
kelly416
veterán
válasz
Cingáriusz #1697 üzenetére
Bocs, hogy kinyitottam a számat. Ezt most hagyjuk abba, mielőtt az ősök felemlegetése, főleg a gyengébbik nem részéről, erőteljesebbre nem fajul. Szerintem már ez is bőven túl erős a fórumra.
-
kelly416
veterán
válasz
Cingáriusz #1695 üzenetére
Attól, hogy egy gyenge rajttal induló telefont választottál, ami az erős hajrá ellenére sem kerül már dobogóra, még nem biztos, hogy az egész cég hibás, hisz pont Te magad írtad, még a G2 is megkapja, ami nem mai darab. Itt azzal van a baj, hogy kevesen vettek ilyen telefont, kevesen hőbörögnének, és azt könnyebb elviselni, mint a több hőbörgőt. G2-t biztos sokkal-sokkal többen vettek, mint Flex 2-t. Itt is a magyarázat, miért kapja meg az, és miért nem kapja meg ez.
Meg azt ne is felejtsük el, hogy Te is azért vetted ezt a telefont, mert olcsón volt elég jó vas, és már akkor is mondtuk, azért ilyen olcsó, mert félre siklott a pályájáról. Vehettél volna G3-G4-G5-öt, csak nem akartál annyit kiadni érte, pedig azok most megkapják majd az új droidot. Az a nagy igazság, hogy csak magadat okolhatod. Ha időben tájékozódsz, választasz egy felkapott, nagy példányszámban eladott telefont, akkor az sokkal nagyobb eséllyel megkapja a következő frissítéseket is, most boldogabb lennél. Ezért ne a gyártót okold. -
BlackTreff
tag
válasz
Cingáriusz #1693 üzenetére
Ahogy olvasgattam, egyenlőre még az sem biztos, hogy kijön rá a frissítés.
-
kristof_
tag
válasz
Cingáriusz #1221 üzenetére
Anélkül, hogy másik romot tennél fel kisebb fényerőt nem fogsz tudni beállítani szerintem. Amit tehetsz, hogy letöltesz egy appot és az sötét filtert tesz a kijelzőre. "Screen filter" kulcsszavakkal találsz sokat. Nekem jelenleg a Night Owl van fent, de ez sem tökéletes. Sok app az alsó gombsort nem sötétíti be.
-
Chevalier
tag
válasz
Cingáriusz #1197 üzenetére
Még mindig a szerkesztett hozzászólásodhoz:
http://index.hu/tech/cellanaplo/2016/01/14/akadoznak_a_telekom_szolgaltatasai/Rootjog, flash, twrp kell, vagy custom kernel, ezen utóbbiakra kevés esély van hogy az XDA developersben összerakja valaki. Nem annyira népszerű telefon
-
aya
addikt
válasz
Cingáriusz #1131 üzenetére
Én meg még képet se nézek róla hogy mi a szemcsésedés a flexen, mert most nem zavar, úgy meg azt lesném akaratlanul is . Avagy nem zavar ha nem keresem.
-
válasz
Cingáriusz #1127 üzenetére
Engem a szemcsés kijelző még annyira nem is zavart,de azért jelen volt,nem kell 5-10 centiről nézni,messzebbről is látszik (ha jó a szemed
).
Én a max és min fényerővel voltam leginkább elégedetlen. -
Chevalier
tag
válasz
Cingáriusz #1127 üzenetére
Ez hülyeség tényleg tök szemcsés. mármint G2-G3 után nagyon szembetűnik
Bármilyen FHD QHD telefon után sírás
Lehet hogy egy 720p-s Flex 1 után (amit szintén használtam, ó az az üzemidő..), annyira nem nyomja ki az ember szemét. -
aya
addikt
válasz
Cingáriusz #1103 üzenetére
Szerintem félreértetted, alapból bezárom a képernyőt, ha használom akkor nem megy 60% alá
-
Dealer95
őstag
válasz
Cingáriusz #1101 üzenetére
Status bar, billentyűzet, alsó érintőgombok.
Nekem a Flex1-nél 1 év alatt pl a billentyűzet égett be.
Persze gariban cserélve lett. -
kisskaresz21
csendes tag
válasz
Cingáriusz #1085 üzenetére
Jelentem, ma de.11-kor megérkezett a telefon, szóval tartották a szavukat az egy napos szállítás ügyében.
A telefon nagyon király, ennyi pínzé inkább überkirály. Mintha a kijelzőjén (minimális fényerőn) látnék egy kis sárgulást. Lehet csak bebeszélem magamnak, de igazából nem is zavaró. Remélem jól fog szolgálni. -
bwoay
nagyúr
válasz
Cingáriusz #1081 üzenetére
Tisztelt Partnerünk!
A GLS Hungary Kft. ezúton kívánja Önöket értesíteni a 2015. év végi munkarendjéről, mely segítséget nyújt a csomagfeladások tervezésében is.
Munkaszüneti napok:
December 24. (csütörtök) – december 26. (szombat)
December 31. (csütörtök)
Január 1. (péntek)
-
kisskaresz21
csendes tag
válasz
Cingáriusz #1081 üzenetére
Bizom benne, hogy most időben hozzák, mivel nincs karácsonyivásár dömping...
Amúgy is vizsgaidőszak van, lehet jobban is járok, ha kicsit késnek a szálítással. -
kisskaresz21
csendes tag
válasz
Cingáriusz #1078 üzenetére
jaja. Én is olvastam, hogy szállításban nagyon szar ez a bolt, ezért fel is hívtam őket, fel is vették. Azt mondták, hogy holnap itt lesz, na meglátjuk, hogy mennyire tartják magukat ehez.
gipsztigris:
Te honnan rendelted a nilkin tokot hozzá? -
kelly416
veterán
válasz
Cingáriusz #1068 üzenetére
-
migabi24
nagyúr
válasz
Cingáriusz #1031 üzenetére
Totálisan más világ a 2 készülék ezért is értelmetlen a kérdést
-
kelly416
veterán
válasz
Cingáriusz #1031 üzenetére
Azt hittem, azt írod, "Legjobb ha mindkettőt megveszed...
-
Chevalier
tag
válasz
Cingáriusz #1012 üzenetére
kijelző felső részén nincs pici sárga kutyapipi?
-
válasz
Cingáriusz #1008 üzenetére
A szemcsésség nem a felbontás "hibája",de létező dolog.
Húzd le minimumra a fényerőt,böngéssz így egy kicsit és a fehér háttér előtt látni egy fajta szemcsés réteget,olyan kicsit mintha valami régi filmet néznél.
Persze nem rikítóan látszik,de ott van,persze csak minimum fényerőhöz közeledve,30% felett már alig vagy egyáltalán nem látható. -
Balogns1990
csendes újonc
válasz
Cingáriusz #1008 üzenetére
Köszi!
-
azigazimoris
aktív tag
válasz
Cingáriusz #1004 üzenetére
G2-höz képest harmatos lesz az üzemidő.
De pörgés az lesz -
diegho
nagyúr
válasz
Cingáriusz #1001 üzenetére
Hol vetted? Idén már nem szórakozok ezzel, de jövő héten lehet én is veszek egyet.
-
kelly416
veterán
válasz
Cingáriusz #936 üzenetére
Azért Ők igen ritkán tévednek ekkorát. Csak felénk nem nagyon lehet kapni. De én úgy tudom, a Flex 2 is úgy jött, mint a G3, csak 2/16 és csak 3/32 van, olyan nem létezik, hogy 2/32.
Ezen felül valaki itt a hardveraprón is árult 3/32-est (sajna pont akkor vettem meg a 2/16-ost és esélyem sem volt azt is megvenni), direkt kérdezte, hogy nem-e írta el véletlenül, mondta, hogy nem. Azt is megkérdeztem, honnan volt, mobilshopban vette, külföldre szánt példány volt. Amúgy a 2giga RAM-mal nekem sincs bajom, a 16giga (ami kicsit több csak, mint 8 gyakorlatilag) belső tárhely a bajom. van vagy 40 appom fent, végre meghallgattattak sirámaim, és lehet installálni a "drága pénzért vett" NFS-em, így 0.8giga marad szabadon úgy, hogy amit csak lehet, mindent át tettem kártyára.MINDENKI:
Mint láthatjátok, topikgazda lettem, ami azt jelenti, hogy "szerkeszthetem" az összefoglalót. Na igen, de nincs mit szerkeszteni. Van-e igényetek egy összefoglalóra, és ha igen, segítetek-e megcsinálni? A készülék száraz adatait össze tudom szedni, inkább olyanok érdekelnének, hogy mi is az, amit a GYIK-ba bele lehetne tenni? Van-e főzött rom, root lehetőség? Kerüljenek-e bele ezek az összefoglalóba, vagy mi az, amit látni szeretnétek benne? -
Dealer95
őstag
válasz
Cingáriusz #943 üzenetére
Miért nem jó a Partnero? Ott a legolcsóbb full dobozos.
-
kristof_
tag
válasz
Cingáriusz #943 üzenetére
Mintha csak a magam szerencsés természetét látnám
-
kristof_
tag
válasz
Cingáriusz #933 üzenetére
Ez most egy teljesen szubjektív vélemény lesz: Szerintem a G3-ban halál felesleges a QHD felbontás. Semmivel nem ad többet, mint akár a G2 kijelzője. Cserébe sokkal jobban eszi az aksit és még a grafikus chip sincs teljesen felnőve a feladathoz.
A tárhely és memória iránti félelmed megértem, amikor cseréltemén én is 3Gb ramot szerettem volna. Másrészt nem volt még gondom a 2Gb-al, minden szépen teszi a dolgát pedig nagyon ritkán szoktam törölgetni a háttérben futó programokat.
Valamelyik magyarországi gsm boltban láttam 32Gb-os verziót Flex 2-ből is, nézz körül, de én a 16os verzióval is bőven elvagyok, bár nagyobb játékok nem szoktak rajta lenni, plusz még bővíthető is szóval zenéket, filmeket lehet oda tenni.
És mindkét készülék meg fogja kapni a 6.0-át.
Egyszóval én nagyon meg vagyok vele elégedve, egyedül a Honor 6 volt nálam a vetélytársa vásárláskor.szerk: Én flexből csak 2/16 és 2/32-eset láttam . Nem tudom, hogy 3gb rammal forgalmazzák-e, bár mindenhol az volt olvasható kezdetben.
-
kelly416
veterán
válasz
Cingáriusz #933 üzenetére
Ha találsz 3/32-est, mindenképpen azt. Szerintem. Én is lecserélném, de nem nagyon találok.
-
kristof_
tag
válasz
Cingáriusz #931 üzenetére
Hülyén fogalmaztam, szoftveresen egyedül a fényerő kezelés nem tetszik benne, kicsi a tartomány ahol tudom állítani. Késő este túl fényes (de ezt pont egy sötétítő layerrel lehet javítani), napsütésben még nem láttam, arról nem tudok nyilatkozni. Illetve, hogy főzött romok terén nincs választék, szívesen megnéznék rajta egy CM romot, ha megunnám az LG felületét.
Amire gondoltam az teljesen szubjektív, pl én jobban örülnék több fémnek a keretbe, stb...Ezek olyan dolgok, hogy kár is belemélyedni, mert olyan telefont ami számomra tökéletes lenne még nem készítettek
Viszont szerintem ilyen áron verhetetlen ez a készülék. Gyanítom azért ment le az ára, mert nem volt rá kereslet, de én ennek nagyon örülök. Arra lennék még kíváncsi, hogy aki használta régebben is a telefont, mennyire látja a javulást ahhoz képest. Akkor tényleg ennyire akadt és melegedett, mert én most nem tapasztalok ilyesmiket. -
kristof_
tag
válasz
Cingáriusz #928 üzenetére
Én is G2-ről jöttem és nagyon nem bánom. Nagyon szeretem a Flexet, megvannak a maga gyerekbetegségei, de melyik telefonnak nincsenek?
-
válasz
Cingáriusz #928 üzenetére
Meg. Szerettem a g2t 1 e ig hasznaltam, de ezzel a telefonnal megvan a valtas erzese.. Jo mozbrn tobb telefont is hasznaltam, de most ujra azt erzem, hogy arertrkben 1 evig megint eltudok lenni 1 telefonnal...
-
kelly416
veterán
válasz
Cingáriusz #815 üzenetére
Nem kell sokat visszaolvasni, hogy meglegyenek a válaszok, minden kérdésedet kitárgyaltuk max. 100 h.sz messzeségben.
Nem röcög, nem melegszik nagyon a legtöbbeknek, kivéve, ha valaki kifog egy hibásat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Láncfűrész topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- PlayStation 5
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fotók, videók mobillal
- Melyik tápegységet vegyem?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest