- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Légies iPhone halvány színei
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
LG Flex 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
Uh, értem. Akkor csak jól logikáztam, hogy frissebb, mint a G4 és nagyjából egy áron nyitottak, akkor most drágább, csak éppen a piac mást csinált, nem logikázott.
És mi lehet az oka? A kis kijelzőt nem hinném, a kis felbontást már talán hamarabb, bár én még mindig el lennék HD-n is fHD helyett. A kevesebb memória meg a gyengébb kamera? Pedig a nexus az azért nexus, sokan bele is sárgulnak, ha nem elsők közt kapják az új rendszert...
De most komolyan kérdezem, mi lehet az oka? Épp G4-et szemeltem ki Z2 utódnak, de azért keresgélek alternatívák közt, viszont az 5X pl. eszembe sem jutott eddig, azt hittem, drágább. -
-
-
gipsztigris
addikt
Nekem volt Nexus4-em, igaz nem arról váltottam LG-re, de egy biztos! Az is, ez is melegszik, ha hajtják! ....de egyik sem halálosan melegedős!
"sokan a mai napig boldogan használják a telefont, és időközben fossá romolták. "
Ezt nem tudom értelmezni!
Nincs olyan, hogy fossá romolás!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest