- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
LG Flex 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
haris
őstag
válasz
musicryder #2316 üzenetére
Hmmm....
Fura az érvelésed. (az egy dolog, hogy azt mondtad rövid lesz pedig nem...)
Ezt írtad:
"2-2,5 év elteltével egy csúcsmodellt is maximum középkategóriás telefonnak titulálnék, mert lehet, hogy nincsenek akkora megkötések a 2 éves csúcsmodelleknél, mint az épp aktuális év középkategória modelljeinél, de kb egy szinten vannak..."
Az áruk is kb egyforma, tehát hol a gond?Majd:
"És középkategóriás telefont ha az ember allergiás a kisebb-nagyobb megkötésekre maximum 1 évig tud nyugodtan használni..."
Tehát akkor miért is vegyen egy középkategóriást, ha vehet egy egykori csúcsot ugyanannyiért? Sokkal szebb, és ugyanazt tudja.És feltételezem pénzben nem kíván ennél többet rászánni, ezért is nézte ezt a modellt, tehát nem nagyon van mozgástere.
Nem mondom, hogy nem találhat hasonló tudású készüléket, de azok, amint mondtad is, érzésre azért lejjebb vannak pozicionálva.
Én imádom az enyémet, nekem maximálisan kielégíti az igényeimet. Igaz én szintén pont 1 éve vettem.
Hogy neki meg fog-e felelni? Azt meg honnan tudjam! Ezért is nem írtam dicshimnuszt mellette, de szerintem átlagos felhasználásra ezerszer ez a telefon, mint egy valódi középkategóriás. -
Buda76
senior tag
válasz
musicryder #2316 üzenetére
Köszönöm az alapos választ!
M2 kapcsán jó viszonyítási alap lehet az LG tab mivel mindkettő snapi 400. Nekem az már a nagyon használhatatlan kategória volt.
Sajnos amit írtál egybevág félelmeimmel, miszerint nem jelentene lényegi előrelépést (hosszútávon főként nem) a címben szereplő modell. -
azaleericks
tag
válasz
musicryder #2301 üzenetére
Azért én még reménykedek a Nougatban.
Amúgy nem Gábirnak hívnak ? 😀
-
Bazsi101
tag
válasz
musicryder #2295 üzenetére
Ha nem lesz, és kelleni fog a root, akkor visszarakom az 5.1-et.
-
Bazsi101
tag
válasz
musicryder #2291 üzenetére
Köszi. Felraktam én a 6.0-át, eddig minden rendben vele. Bár a root hiányzik, de remélem idővel megoldódik.
-
tgabe25
tag
válasz
musicryder #2291 üzenetére
Ez meg a másik
-
drnet
aktív tag
válasz
musicryder #2289 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a választ!
-
haris
őstag
válasz
musicryder #2267 üzenetére
Ez így van. Kisebb csoda, hogy megjött.
Én épp virágot keresek a kertben jó sok szirommal, aztán kezdem hogy:
Feltegyem,
Ne tegyem,
Feltegyem,
Ne tegyem...... -
fcbarca
őstag
válasz
musicryder #2248 üzenetére
és független marshmallow nincs?
-
kelly416
veterán
válasz
musicryder #2159 üzenetére
Mindegy, nem folytatom, csak nyúlik mint a rétes.
-
tgabe25
tag
válasz
musicryder #2147 üzenetére
Az azért szép halál, hogy egy Leon megkapta... eddig nem érdekelt a frissítés, úgy voltam vele, hogy itt van a vodás verzió, majd meglesz normálisan is és amikor már nagyon belakom a rendszert vagy valami baj lesz akkor fogok 6.0-ára váltani de már engem zavar, hogy ismerem a leon-t nem egy erőmű sőt a g flex 2 höz képest elbújhat rendesen és tessék arra meg ott van normálisan
-
orc88
őstag
válasz
musicryder #2149 üzenetére
Vagy ha tudják, hogy lefogják szarni innentől kezdve az egészet, legalább kiadhattak volna egy bootloader nyitást, hogy a ROM-mágusok hozzanak össze valamit...
-
aya
addikt
válasz
musicryder #2147 üzenetére
Tudtommal nincs még más verzió. Durva hogy már leonra is kint van. Erre meg mokolunk.
-
válasz
musicryder #2107 üzenetére
Ez lett a megoldás. Már megy az upgrade
-
válasz
musicryder #2105 üzenetére
Azt már megpróbáltam, sajnos nem segített.
-
válasz
musicryder #2103 üzenetére
Most nézem, hogy a KDZ file-t még nem másoltam fel a telefonra. Hova kell tenni? Simán a gyökér könyvtárba?
Nincs változás, továbbra is megakadok:
-
Tawaga06
csendes tag
válasz
musicryder #1999 üzenetére
Vissza DOWNGRADING..... MM ről LP re.
1. Elinditani az LGUP ot majd klikk az UPGRADEra, FILE PATHban kikeresni a .kdz filet.
2. Zárd be a programot majd nyisd meg ismét
3.Legyen megjelölve a REFURBISH és a BIN File
4. Majd start, néhányszor ujraindul!!!!
5. Öröm boldogság. -
orc88
őstag
válasz
LG L9II ről váltottam, azon siman lehetett oda vissza pakolgatni a ROMokat, legfeljebb soft brick fordult elo amit egy hard resettel meglehetett oldani.
-
Weeman1
veterán
válasz
Nem csak Lg-nél,Samsungnál is problémás némelyik típusnál.
-
Tawaga06
csendes tag
válasz
musicryder #1993 üzenetére
Igazad van ezzel téyleg egyből felment.
Én a hagyományos Flasheléssel csináltam először azzal nem engedte.
Ezzel a jó.....
[link] -
Zsolto
őstag
válasz
musicryder #1815 üzenetére
Én sem kaptam frissítést.
-
kelly416
veterán
válasz
musicryder #1791 üzenetére
#31# vagy *31# kódot kell a szám elé írni. Ez még a T20 meg az R320 idejében is működött, csak már nem emlékszem, melyik melyik. Az egyik lerejtette, a másik felfedte a számot szolgáltató és készülék beállítástól függetlenül.
-
kristof_
tag
válasz
Nem akarok hülyeséget mondani szóval javítsatok ki, ha tévedek, de nekem úgy rémlik régebbről, hogy ezt a szolgáltatódnál kell engedélyeztetni, ha ilyen probléma van és utána már szabadon váltogathatod a beállításokon belül, hogy mikor jelenjen meg és mikor ne. Amúgy nálam is ugyan olyan, mint Dealer95-nél.
-
Dealer95
őstag
válasz
Nálam ilyen:
-
Kofka04
tag
válasz
musicryder #1782 üzenetére
Már tényleg kijött mindenre, amire ígérték (G3, G4, V10) csak a Flex2-re nem. Bízom benne hogy azért jön ilyen lassan, mert ez a modell különleges bánásmódot igényel, mert az 5.0.1-el egy fos volt, az 5.1.1-el ugyan stabil, megbízható és a fő hiba orvosolva lett, de egy csúcskészülékhez képest igénytelen. Biztos van akinek nem tűnt fel az a rengeteg apróság, amit javítani kellene, de én a G2 tökéletessége után sajnos észrevettem mindent. Sose voltam az a nagyítóval nézegetős típus, de mostantól az leszek, mert kizárólag zászlóshajókat fogok vásárolni és egy csúcskészüléktől elvárom a tökéletességet.
Nagyon szeretem ezt a telefont, ha kijön rá a mályvacukor és javítva lesznek az apróságok, optimalizáltabb lesz a rendszer, imádni fogom. Úgy terveztem hogy a garancia lejárta előtt kicseréltetem a kijelzőt a sárgulás miatt, korábban írtam hogy folyamatosan javul, mostanra viszont teljesen megszűnt
-
Remekelek28
őstag
válasz
musicryder #1479 üzenetére
A jetaudioba is lehet mindent állitani
-
Weeman1
veterán
válasz
musicryder #1321 üzenetére
Már írták valahol hogy nem lesz G Flex 3.
-
Remekelek28
őstag
válasz
musicryder #1319 üzenetére
igen én se tapasztalok melegedést,csak egy átlagos minimális...
a kis káváknak köszönhető a kiváló méret-kijelző arány..
Ez a gép 3 év múlva is erős lesz,nagyon pörgős készülék... És ha megnézzük elég az a 2 gb ram..jobb a több,de nem kell szégyenkeznünk miatta. -
AllTheBest
őstag
válasz
musicryder #1308 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Akkor valószínűleg a flex 2 mellett fogok maradni
-
tgabe25
tag
válasz
musicryder #1226 üzenetére
Akkor nem a fülemmel van baj
Érdekes, hogy a Sennheiser fejhallgatómat viszont egészen tűrhetően szólaltatja meg. Itt arra gondolok, hogy hangzásban nem kiemelkedő(de telefonhoz mérten kifejezetten jó), viszont részletgazdag a hangkép. Hallok minden apró rezzenést a zenékben, legyen az hangszer, ének, elektronikus zene. Ez mindenképpen meglepően pozitív számomra.
Csütörtök óta nyúzom, aksija 1 napos, ebben benne van sok játék, sok internet(wifi+mobilnet) 30% fényerő mellett. Nem melegszik abszolút, a kijelző azóta is rendben van nem sárgult terhelés után sem (remélem nem is fog) És ez a dizájn verhetetlen, egyszerűen nem tudom nem nézni
Nagyon hamar megszoktam pedig lényegesen nagyobb ez a telefon
@Luissimo: Igaza van az előző kollégának itt Lg tulajok vannak, ha szeretnél közölni valamit lehet az értelmesen is nem kell erőszakoskodni ha valaki nem él e lehetőséggel akkor fogadd el. Mi sem megyünk más telefon topikjába, hogy mégpedig csak az Lg telefonjai a jók. Mi ezt szeretjük minden hibájával együtt. Mind szép és jó ami papíron van de élőben mit tud az kérdéses, ha lesz tapasztalatod akkor oszt meg a topikjában vagy ha nincs nyiss neki, kíváncsi leszek rá mint minden telefonra.
-
aya
addikt
válasz
musicryder #1226 üzenetére
Sajnos ez nekem is probléma volt. Kipróbáltam aztán ment is vissza a dobozába.
-
kristof_
tag
válasz
musicryder #826 üzenetére
Azért nem hiszem, hogy minden ember hülye, biztos nem véletlen hördült fel mindenkit és mondta mindenki, hogy nincs valami rendben vele. De lassan háromnegyed-egy éve jelent meg, nagyon sok dolgot tudtak ennyi idő alatt optimalizálni. Kíváncsi lennék egy friss tesztre is pl innen a mobilarénáról, hogy éreznek e javulást és a mai árára milyen plecsnit adnának.
-
azigazimoris
aktív tag
válasz
musicryder #714 üzenetére
Simán
-
azigazimoris
aktív tag
válasz
musicryder #709 üzenetére
-
motoflug
őstag
válasz
musicryder #709 üzenetére
Én ehhez tényleg nem értek, de nekem az S4 alatt semmi bajom nem volt azzal, hogy elfogyna a ram. Mondjuk zenfone 2 után lassúnak érzem néha, de ez lehet a soc miatt is. Appok váltása során max pár tized másodperccel gyorsabb a zenfone hiába a 4gb ram. Ugyanazokat az appokat teszteltem, megnyitva hagytam persze életszerű, egészséges mennyiséggel.
-
motoflug
őstag
válasz
musicryder #704 üzenetére
Igen, ez egy nehéz kérdés, hogy FHD/2GB ram mennyivel rosszabb/jobb arány, mint a QHD/3GB. Elvileg a GPU jobban számít, de én ehhez nem ertek sajna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- PlayStationre is jön az első Gears of War felújítása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest