-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
jakec
tag
válasz #82729984 #42287 üzenetére
Igazatok volt Tényleg bootloop, a francba!
Én cseréltem egy LG G5-re 3 hete, de a jó barátom vette meg a G4-et ami eddig tökéletesen működött.
SN 604...Nincs gari, az a szavam volt.
H815 alaplap mennyibe kerül?
Jelenleg Romániában tartózkodom, ezért kérem a segítségeteket.
A Váci úti szerviz elérhetősége érdekelne, mivel googleba beírva 6 drb. szervíz ugrott elő[ Szerkesztve ]
Nincs oly kiválóság, melynél nagyobb ne volna.
-
jakec
tag
Sziasztok!
A minap a telefonom lefagyott!!! Egyáltalán semmit nem tudtam művelni vele, ezért kikaptam az akksit. Azóta se kép se hang. Se a töltést nem mutatja se semmi.
Egy szerencsétlen rezgés ami fogad kb minden akksi vételt követően.
Valakinek volt hasonló problémája?
Bootloop nem hiszem!Nincs oly kiválóság, melynél nagyobb ne volna.
-
jakec
tag
Sziasztok, én váltottam G5-re, egy sikeres cserét illetően, semmi gondom nem volt a G4-el sőt, szerintem szuper készülék. Köszönet mindenkinek a segítséget, közbe visszanézek még.
Ja és bátran ajánlom a G5-t, akárki akármit mond. ( véleményem, hogy csak magatokra hallgassatok)Nincs oly kiválóság, melynél nagyobb ne volna.
-
jakec
tag
Sziasztok!
Az utóbbi időben észrevettem egy érdekes problémát! Mivel én a kikapcsológombot szeretem használni, mindig hátulról kapcsoltam ki a kijelzőt , majd tettem be a telefont a zsebbe! Mostanába kikapcsol a gombra, majd 1 másodperc múlva vissza! Nagyon idegesitő, hogy pld. Bringa közbe kikapcsolom(legalábbis azt hiszem) s közbe mindenkit felhívok.Nincs oly kiválóság, melynél nagyobb ne volna.
-
jakec
tag
Valaki segitsen!
Mikor történik a video 60 fps-al?
Bármire váltok a 16:9 ikonra kattintásra (HD FHD UHD) gépen visszanézve, csak 29 képkocka / sec látható!
Az SVP programmal feltudom húzni 50 fölé, de én radikálisan szeretném azt a nagy fps-t
egy kis segítség, hogy hogyan tudunk 24.973 FPS ---> 60 FPS varázsolni számomra hasznos...Nincs oly kiválóság, melynél nagyobb ne volna.
-
jakec
tag
válasz jimmedly #38171 üzenetére
Nem a hálózat a probléma!
Romániában is ugyanez a probléma, ORANGE hálózaton!
Valami FACEBOOK PAGES, rendszerhiba lépett fel, azt olvastam! Én jelenleg letöröltem a fb appot, a messengert hagytam. A töltés közben így már nem melegedik...
Biztosra tudom mondani, hogy a FB.Nincs oly kiválóság, melynél nagyobb ne volna.
-
jakec
tag
-
jakec
tag
-
jakec
tag
Tegnapi nap simán 3 óra volt a kijelzőidő, ma alig 2 ez tényleg vicc.
Töltés közben melegedik, arról arulkodva, hogy valamit állandóan számol a proci...
Mi lehet a probléma...? Rakás frissítést kiírt, de ha jól láttam max 5 frissített. Most kikapcsolva töltöm.Nincs oly kiválóság, melynél nagyobb ne volna.
-
jakec
tag
ki milyen romot használ és mennyi az akkuidő...
Én szerintem nekem az akkuval van a baj... 2 órának örvendek, ha kijön. Azután már bármikor kikapcsolhat. Egyáltalán nem megbizható.
rootoljam? v20jNincs oly kiválóság, melynél nagyobb ne volna.
-
jakec
tag
Sziasztok. Kellemes ünnepeket!
Tegnap óta nem akar a mobilinternet működni, kiszedtem a kártyát, újrainditottam, de semmi.
Megnéztem van 6 gb netem, ami még érvényes.
V20j kdz rom
Előre is kösziNincs oly kiválóság, melynél nagyobb ne volna.
-
jakec
tag
válasz ToniSoprano #37590 üzenetére
Átlagosan szerintem 1.5 óra beszélgetés és ezek nem egyszerre. Nekem ez rengetegnek számit.
-
jakec
tag
válasz ToniSoprano #37586 üzenetére
Eddig játékoptimalizációval 3 óra kijött szűkön, rengeteg hivás, max 10 perc kamera. Auto fényerővel(apropo a minimum szintet, hogy a sz*rba tudom fennebb vinni, mert nagyon idegesitő, mikor leveszi 0%)
-
jakec
tag
válasz ToniSoprano #37583 üzenetére
Nagy hálám. Az volt a gond!
Köszönöm szépen!Nincs oly kiválóság, melynél nagyobb ne volna.
-
jakec
tag
Mióta frissitettem a V20j-re az akkuidő jóval jobb lett az tény, de a microlaggok nagyon idegesítőek. Nagyon korlátozva vannak a magok. Remélem a következő frissitésbe, más időzitést használnak.
Más is észrevette ezt? Pld. Fb messenger head fejek váltása, sms váltása... chrome.Nincs oly kiválóság, melynél nagyobb ne volna.
-
jakec
tag
Felraktam a V20j romot, majdnem egy óra plusz kijelzőidő. Amit észrevettem bármely romon az, hogy 10% alatt hidegbe a telefon instabillá válik. Bármikor kikapcsolhat. Szobahőmérsékleten nincs ilyen gond. Mondjuk ez a lithium hidegre néző hatása. Más is tapasztalt ilyent?
A hideget -10 foknál értettem.Tudtok ajánlani, valami jó kamera appot? vagy a gyárinál nincs jobb?
-
jakec
tag
Ezt akkor feltehetem nyugodtan?
Próbálta valaki? Inkább tegyek régebbi verziót?Nincs oly kiválóság, melynél nagyobb ne volna.
-
jakec
tag
-
jakec
tag
-
jakec
tag
válasz ToniSoprano #37337 üzenetére
Köszönöm a részletes érthető leírást!
knock knock merítheti vagy a fülhöz emelőshivásfogadás?Nincs oly kiválóság, melynél nagyobb ne volna.
-
jakec
tag
V20d rom van jelenleg.
Akkuidő gyatra 2.5 óra. Ennyit ment a leváltott NEXUS 4 is 4 éves gyári akkuval.
Mit ajánlotok? Ha visszarakom a 5.1 androidot, ott lehet CPU profilokat állitani? Lehet kernelt cserélgetni? Eléggé hozza vagyok szokva a monyoláshoz, ezért bármit ajánlhattok.
A két kopp vagy a fülhoz rakásos hivásfogadás nem meriti jobban az akksit?
Köszi előre isNincs oly kiválóság, melynél nagyobb ne volna.
-
jakec
tag
2 napja büszke, elégedett tulajdonosa vagyok a készüléknek. (kopogjam le egyenlőre)
Amit megszeretnék oldani(egyenlőre root nélkül, mivel ahogy látom Marsmallowra nincs root):1. Az értesítő led úgy villogjon ahogy én szeretném(nem értem miért nem engedi az LG gyári szoftvere, hogy mi állitsuk a kedvünk szerint)- LIGHT MANAGER?
2. A bejövő hivásoknál és sms-nél villanjon a blitz.KÖszi előre is
[ Szerkesztve ]
-
jakec
tag
Telefon hátlapját levéve S/N 604.. kezdődik. Ha megnézem a LG phone info appal akkor 505.. most akkor melyik? Pls. Help. Remélem nem siettem el a vásárlást!
-
jakec
tag
PLS. HELP!!!!!!!!
Megérkezett a telóm. Hibátlan állapotú, amit észrevettem azonnal, hogy bekapcsolás után ez a kép fogadott.
Jelenleg Android 5.1 van rajta, Romániában volt eddig. Ami nagyon zavar, hogy a kamera bekapcsolást követően nincs autofocus... mintha fix fókuszos lenne. Próbáltam manuálisra állítani, kézi üzemmódon belül, de semmi, körülbelül 3 méterre bevan ragadva a fókusz és jól érzi magát. Javasoltok valamit? (videózásban is semmi, factory reset is volt)[ Szerkesztve ]
-
jakec
tag
Sziasztok!
Tegnap rendeltem használtan egy G4 készüléket. Régóta szemezem vele, remélem nem fogok benne csalódni, kicsit félek az emlegetett BOOTLOOP problémától!
Jó teló? Én főleg a kamera miatt választottam.
1. Tudtok ajánlani valami jó tokot?
2. ROM+kernel? (megéri a gyárit cserélni)
Kevesetr böngésztem az oldalt, ha valakinek van türelme válaszoljon, nem akarom az egész fórumot átolvasni
Előre is köszi, és kellemes Ünnepeket![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Ajándékvásárlási tippek - minden alkalomra
- Politika
- XPEnology
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- EAFC 25
- Gaming notebook topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Parfüm topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest