- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
lela
aktív tag
-
racerx
őstag
válasz
laca71 #23550 üzenetére
Lényeg az hogy mind a 3 sim slot tudja a 4G-t (nem csak az első). röviden : a sim kártyáknál legyen mindkettő active., az adat hálózatnál a sim1 -et használja, ez át kell állítani a sim 2 re., utánna a mobilhálózatoknál a sim1-et át kell állítani csak gsm-re, és most a sim 2-t lehet már gsm/wmcda/lte -re állítani.
Lényeg hogy mindkettő slot tudja az LTE-t, csak az a lényeg, hogy a másik csak gsm-en legyen. -
majdnemkocka
tag
válasz
laca71 #20079 üzenetére
mindkettő dual SIMes, de más piacra vannak szánva, ezért más-más LTE-sávokat támogatnak:
LG H818P: Indonézia, Ukrajna, Thaiföld
LTE Cat6 700/850/900/1800/1900/2100/2600 (Bands 1,2,3,5,7,8,17)LG H818N: Hong Kong
LTE Cat6 1800/2100/2600 (Bands 1,3,7), TD-LTE 1900/2300/2500/2600 (Bands 38,39,40,41)Azt most fejből nem tudom, hogy itthon melyik szolgáltató melyik sávokat használja (3, 7 és 20 rémlik), de érdemes utánanézni, mielőtt rendelsz. ;-)
-
Sanya
nagyúr
válasz
laca71 #20079 üzenetére
Tudásban semmi. Sajnos sok országban árulják mind az n mind a p szériát, és a romok nem mindig kompatibilisek egymással, szóval max az lte frekvenciában különbözhetnek. A neveik is különbözik: n: dual-lte, míg p: dual-sim.
2 simkártya kezelésben lényegi különbség nincs. Csak az egyik kártya aktív telefonáláskor, csak az egyeken mehet a mobilnet, míg az egyik sim 2g/3g/4g módban van, addig a másik csak 2g-n lehet. -
Armi5
tag
válasz
laca71 #18778 üzenetére
Egy rootolt v10e lollipop hivatalos stock ROM volt fent , és arra ráment a flashfireal (nem a legújabbal ami pár napja frissült mert az nem működött nálam már, hanem eggyel előzővel talán 24es?)
Bootloaderem zárva, más módszert nem próbáltam flashelésre, kb. fél óra, húsz perc volt flashfire módszerrelInfóknál most is v10e-t ír viszont.
Elvileg nem kötelező a full wipe, de szerintem erősen ajánlott, úgy ahogy le van írva a topikjában, bár én még utána és nyomtam egy resetet a beállításokból (titanium backup elizélt dolgokat)
-
Taci
addikt
Erre gondolsz?
To re-calibrate proximity sensor in LG G4.
This issue can be solved by re-calibration proximity sensor, you still can use screen protector with sensor covered up.Follow steps below to re-calibrate proximity sensor(must with the glass protector is installed and which is sensor covered up)
1. TYPE "277364#*#" in phone dialer. Hidden Menu screen will show up.
2. Select "Device Test"->"MT", it will show "system will be restarted", then choose OK.
3. After beboot, GENESIS MiniOS 3.1 screen will show up, press "individual item+power" while power button is pressed.
4. Next, find "sensor test", enter it(do not block the proximity sensor), the proximity sensor will be automatically calibrated. Then block proximity sensor two times to exit.
5. Find "Back to the MainList", enter.
6. Press "Normal boot+power" while power butten is pressed to reboot system, done.Now the the problem should be solved.
-
Konfigos
őstag
Nekem is ilyen van,csak a beszédhangszórónál van kivágva,se a kameránál nincs se a közelségi szenzornál,nem jelentett semmi hátrányt.Nem volt jelezve az oldalon ahonnan rendeltem hogy ilyen,de visszaküldeni már nem akartam.Legközelebb márkásat veszek majd rá ha ezt valamilyen okból cserélni kell,addig is ez megérte 2k-ért.
-
zack
nagyúr
Használok. Sony SRS-BTV5-öt. Elégedett vagyok vele, lényegében újként vettem (kipróbált állapotban), és így volt 10k. Ha szerencséd van 7-8k-ért is ki lehet fogni, néha fel-felbukkan az aprón is.
De ami igazán komolyat szól az 40-50k (JBL).
Persze a Sony is remek minőségi darab, de nagyobb teljesítmény az már borsos. -
Tutu7030
veterán
Pont tegnap láttam a madarasban "akciósan" bt-s jbl hangdobozokat. Néztem néztem, de sokaltam érte a ~14ezer forintot. A múltkor a kölyöknek vettem a tesco-ban egy "saját márkás" dobozt az lg f70-hez. Szól (hangosan), és annyira nem is torzít.
Élvezhetőbb, mintha a telefon lenne kihangosítva.
~35k pénzért már sony bt-s 2.1 hangprojektort is kapni. Igaz, az kevésbé mobilis, de nagyobbat szól. -
-
chuky666
csendes tag
Ez nem lebutítás ha éppen nekd a körülmények ezt igénylik vagy lehetövé teszik miért ne.?
Nekem is van egy undervolt profil beállítva ki tudja mikor kap el egy battery drain és nincs nálam a power bankom "életet" tud menteni minden miliamper amit nyerek az alulfeszeléssel.Persze normál esetben pörögjön csak a soc azért van!
-
-
-
Nagytoll
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- PlayStation 3
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest