Hirdetés
- Google Pixel topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Android szakmai topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Magisk
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Deeday #15091 üzenetére
v20b
Ha szeretnéd, hogy minden maradjon akkor csak update,viszont ahogy mondtam tmobilos cuccok nem lesznek. Innentől rom terén független lesz a telód,tehát ha lesz független frissítés megkapod,ami sokkal előbb kijön mint a trés rom. Általában a tre a leglassabb rom kiadásban,hátrányod nem lesz,sim zár marad, szervízbe ha kell menned hivatalos rom lesz fent. -
Quqesz
nagyúr
válasz
Deeday #15089 üzenetére
Összefoglaló+ a nevemre keress rá a keresőben, és meglesz a v20b link is.
sanya
Látom nem tudsz lazítani még ilyenkor sem. Aki meg kérdez azokra meg úgy is válaszolunk.Deeday
Keress tovább lesz ott egy v20B is. Az mehet fel az lgup-al,de a tmobilos appjaid el fognak tünninés rom terén független lesz a telód(sim zár marad ha volt). Igen betallózod és ha update akkor csak a rom frissül, ha reburbish akkor teljes gyalu(factory reseted is meglesz, de vigyázz mindent töröl!) -
Quqesz
nagyúr
válasz
Deeday #11513 üzenetére
Nekem asszony G3s-én sikerült gyári alap progit kitörölni,mert nem használta és rányomtam a mindent tisztítra! Vakartam a fejem most mi lesz és csak egy gyári visszaállítással tudtam megoldani!(ugye az alap szoft tartalmazta) Szóval igen,ki tudod törölni a smart cleaning programban,ha bekerül az üresjáratiba és törlöd az üresjáratiakat.....
-
Motion_Blur
félisten
Már 14 napig.
Két problémám/kérdésem lenne:
- egyelőre nagyon gyorsan merül: feltöltöttem teljesen, utána volt két nagyobb méretű frissítés és már csak 87% volt az akksi, most 10 óra használat után 40%... remélem hogy ez változni fog pár ciklus után
- full térerő LTE-nél speedtesten 32/10 mbitet mért, iPhone 6 mellette meg 100/30-at, ugyanaz a szolgáltató is (T)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A dél-koreaiak csúcsmodellje nagyon jól teljesít, kiváló képeket készít a 16 megapixeles kamera, szép a Quantum IPS kijelző, és a rendszersebesség is szinte hibátlan.
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest