- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
Hirdetés
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vikooo
addikt
válasz
Aryon87 #22125 üzenetére
Aztan lehet a 6.0.1 -et kapjuk meg (ami nem tartalmaz sok ujdonsagot, egy rakas smiley -t meg gondolom aprobb javitasokat), vele egyutt a marciusi update -et, meg lehet az uj GUI -t is. Nekem nem hianyzik semmi, ha csak a kovetkezo foverziot kapjuk meg se fogok haragudni
-
-
Saccco
nagyúr
válasz
Aryon87 #21940 üzenetére
Megnéztem mennyi a G4 ekvivalens gyújtótávolsága (ezt a 35mm-es kisfilmes gépekre vetítve lehet/kell értelmezni), ez alapján a megadott 4,42mm ekv. 28mm-nek felel meg, vagyis 1/28 a legnagyobb záridő, amivel elvileg bemozdulás mentes kép készíthető kézből. Bemozdulás mentest úgy értve, hogy nem a gép remegésétől fog bemozdulni.
Ha nagy tévedést írtam, majd Stauffenberg kijavít. Feltételezem, hogy a mobilos kamerák is ugyanazon az elven működnek.Egyébként eszement, hogy 1/2.6-inch (5.95 x 3.35 mm) méretű a szenzor a kütyüben.
-
Roland861010
veterán
-
w333
félisten
-
htc07
addikt
válasz
Aryon87 #21916 üzenetére
Biztos kapni egy-két ezer forintért itthon is, de nekem mostanában kb. két hét alatt itt vannak a cuccok, szerintem jobban megéri közvetlen Kínából.
Ha a rendeléstől vagy a kártyaadataid biztonságáért félsz, az ebay topik összefoglalójában találsz pár PH-s kollégát, akik szoktak rendelni másoknak.
-
natë
nagyúr
válasz
Aryon87 #21741 üzenetére
Fenébe...akkor még kérnék segítséget, a három közül melyik legyen a befutó :
Supcase Water Resistant Ez mondjuk rettenet téglát csinál a mobilból (alakra)
-
-
-
Tomtotom
senior tag
válasz
Aryon87 #21266 üzenetére
Nekem ilyen bubit sikerült eltávolítani végleg a csipeszes módszerrel. Nekem 3 is volt ebből a szivárványosból
. A lényeg, hogy gumis végű legyen. Egyre kisebb lett, de mindig igazítottam a csipeszen, az 1mm-es bubira is ráillesztettem, így nem jött vissza azóta sem
. Valami olajosabb réteg van ott a kijelzőn, mert hiába pucoltam alkoholos kendővel a felrakás elött, ott összeugrott a folyadék a kijelzőn.
-
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Aryon87 #21178 üzenetére
Nem csak a népi megfigyelések, de a tudomány is azt állítja, hogy Wi-Fi mellett kevésbé merülnek a mobilok, mint mobilneten lógva. Nálam is úgy van beállítva a Wi-Fi, hogy soha ne tegye magát alvó módba (a hálózatkeresés ki van kapcsolva, csak az előre megadott hálózatokra csatlakozik automatikusan) és köszöni jól van.
Viszont az imént említett probléma nem ez lesz, mert mobilneten sem kéne úgy merülnie, mint a Lusitania. Inkább itt valami becsípődés lesz.
(#21177) Reinkz: Tudom triviális kérdés, de nincs lekorlátozva a mobilnetetek "3G-only" módba? Most már több helyen jobb az LTE térerő, mint a 2G vagy 3G, akkor is tud nagyon merülni a telefon, ha gyenge a jel, ugrál több torony között, stb.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Aryon87 #21155 üzenetére
A legjobban megírt rendszer mellett is lehet rá igény. Sokan azt hiszik rootolni azért szoktak, hogy valami eltoszott dolgot helyre tegyenek, de ez csak féligazság. Root mellett hozhatod ki a legtöbbet a rendszeredből, nekem például lenne rá igényem, hogy a kamerát elnémítsam egy életre.
-
debcamp
aktív tag
válasz
Aryon87 #21111 üzenetére
Remélem nem komolyan mondtad
Ez nyilvánvalóan fólia. Többféle minta, anyag és szín elérhető.. [dbrand.com ] -
törölt tag
válasz
Aryon87 #21053 üzenetére
Pont tegnap vettem észre, mikor levettem a QC tokot, hogy 2 helyen vannak pontszerű sérülések és a jobb alsó sarkától kb. fél centire egy kis benyomódás is. Az a ponén, hogy végig a QC tokban volt és nem is emlékszem, hogy picit is odaütöttem volna bárhova. Majd garancia lejártát követően kicseréltetem a keretet. Jelenleg a fekete bőrrel használom tok nélkük és nem is igen fogok tokot rakni rá, így tetszik.
-
Libretom
aktív tag
válasz
Aryon87 #21048 üzenetére
Tényleg nagyon gyors a gyári töltővel való töltés, bár nekem 20 %-ról, kb másfél óra alatt nyomja fel 100%-ra. Igaz, hogy az utolsó kb. 10 perc vmi "karbantartás" címen megy, már 100 %-után.
Hát igen: ha az LG 1.8 A-es töltőt ad a teloval, akkor nyilván nem árt, sőt ez az optimális.
Jó ez a töltési idő, legfeljebb leveszi az ember 80 %-nál, ha siet. -
Bornie127
aktív tag
válasz
Aryon87 #20719 üzenetére
Azért nem kell az egekbe magasztalni, nem annyira jó cucc, nem rossz, de mehetne mélyebbre is, a Piston 3 bejáratás nélkül is jobban szól.
Cserében nincs madzag, és van kb. 10 órás üzemidő.
Ez úgy lenne jó, ha nem kellene az eq-hoz hozzányúlni, Spotify alatt nekem nincs eq. és nem is szól szépen. -
kagzer
aktív tag
válasz
Aryon87 #20302 üzenetére
Szia
Én nem kapcsolom le a a BT kapcsolatot, annyira keveset fogyaszt, hogy elhanyagolható. Nem emiatt kell tölteni...
Ráadásul azonnal kapcsolódik ha bekapcsolom.
A vezetékkel tényleg vigyázni kell mert rohadt gyenge ráadásul egyszer nekem beakadt a csévélő mechanika alá...
Szólni nagyon jól szól, de nem az LG-vel... Annak a DAC-ja nem hozza ki azt, amiért a Harman/Kardon adta a nevét. -
-
válasz
Aryon87 #20309 üzenetére
vékony a vezeték, óvatosan kell vele bánni.
a hecceten van led indikátor, ami színesen értesít minden felől, bár amikor a nyakadban van, éppen nem látod.érdekes kivitelezés.
ez mellett van benne rezgő motor is.
és a telóval komunikál akku téren, a kis bluetooth ikon mellett az állapotsávban mutatja az akku élettartamát.
valamint minden bekapcsoláskor bemongya ingliss léngidzs ribike. -
válasz
Aryon87 #20302 üzenetére
én is tulaja vagyok egy tone infimnek.
a madzagot leszámítva tökéletesen megvagyok vele elégedve.
nem zabálja annyira az akksit, de ha zenehallgatáson van a hangsúly, kb 1 óra alatt veszít a telefon durván 5%-ot csak ezzel.ki szoktam kapcsolni a bluetooth-ot ha nem megy, ha a kezemben van a telefon.
ha zenélésre használnád, olvass vissza a hozzászólásaim között.
-
Scooter74
őstag
-
törölt tag
válasz
Aryon87 #19981 üzenetére
Nem, volt egy bizonyos széria amibe feltehetően gyári hibás aksi sorozat került (ilyen bármikor lehet) nálunk a vodafon vásárolt belőle de Európa szerte volt ezekből bőven, több ezer, nagy része felpúposodva adta meg magát kinek előbb kinek utóbb, másfél, két év után. Ugye az unidody háznak itt jött elő a hátránya, szétnyomta az egészet gari nélkül majdnem annyiba került a javítás mint az új telefon, alaplap, hátlap csere, egyebek. Ezért jó a G4.
-
zombinyul
addikt
válasz
Aryon87 #19979 üzenetére
Nekem is néha mintha színeződne. Érdekes, ezért SE ertem mi a franc lehet ott az üveg felületével. Na mindegy.
Nekem alig matyisodnak, nehezen karcolódnak, csak valamiért mindig lezúzom őket.
Nem baj, inkább a fólia kapjon, mint a telefon, azért van.
Offba kezdtem, mert van akinek itt b*ssza a csőrét a fólia téma (pláne hogy számítottam rá, nem 2 hsz-es téma lesz
).
-
majdnemkocka
tag
válasz
Aryon87 #19911 üzenetére
Több telefon kapcsán olvastam töltés közbeni "szellemjárásról", a ludas mindig a (meghibásodott vagy csak egyszerűen csak gagyi) töltő volt. Ha jól értem, elektrosztatikusan feltöltődik a készülék, amitől a kapacitív érintőképernyő mindenféle vicces fals érintéseket regisztrál.
-
törölt tag
válasz
Aryon87 #19911 üzenetére
Szerintem a különböző alkalmazásokkal feltelepülnek a telefonjaitokra olyan programok is amik időnként aktiválják a telefont, ezek nem egészséges dolgok észrevétlenül futnak a háttérben és furcsaságokat produkálnak az mellett hogy rontják rendesen az akkumulátor üzemidőt.
-
Aryon87
félisten
válasz
Aryon87 #19824 üzenetére
Sőt, most tűnt fel hogy a G5 rendszerfelülete igencsak a MIUI-ra hajaz. Teljesen másképp néz ki az értesítési sáv, a beállítások menüje is.
G5 6.0.1 szoftverrel pörög.
Vajon mi is megkapjuk majd ezt G4-re?
Ugye az N az már újabb főverzió, 7-es számozással ha nem tévedek.Bocs a fél off-ért
-
zombinyul
addikt
válasz
Aryon87 #19686 üzenetére
Nwm is kell leadni a telefont.
Ugye az újat akkor hozhazod ki, ha a régit végtörleszted. Onnantól meg már "teljesen" a tied, miért fizetnél rá?
Nem örülök ennek a készülékcsere dolognak, mert a 735-ösöm pl. 10k-ért cserélhetném.
Így a kisördög motoszkál folyamatosan... Egy összegbe viszont sajnálnék 200+k-t kiadni egy telefonért, úgyhogy kártyásan nem is erőltetem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Vírusirtó topic
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okos Otthon / Smart Home
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos autók - motorok
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PS Plus előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest