- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
zombinyul
addikt
válasz okezsoke #24795 üzenetére
Igen, tudom hogx a WIFI kevesebbet eszik, ezért irtam le hogy vegyesbe használom a kettőt.
Stauffenberg: +1
Ezt egyszerűen nem tudom felfogni, mit erőlködnek egyesek valamin ennyire, ami egyértelműen baromság. Az LG hivatalosan nem ismert el semmit. Miért olyan rohadt nehéz ezt bárkinek is felfognia??? Tesz ellene az LG, javítja a hibát, de nem egy elismert hiba. Pont. Ha valakinek ennyi esze nincs hogy ezt leszűrje, hívja fel az LG-t és érdeklődjön.Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
zombinyul
addikt
-
majdnemkocka
tag
válasz okezsoke #22801 üzenetére
Az a baj ezzel a cikkel, hogy ha nem is butaság teljesen, amit ír, a folyamatos töltésről szóló részt rosszul értelmezi az újságíró. Az eredeti cikkben külön megjegyzik, hogy az átlag lakossági felhasználóknak (laptop mobil, stb) nem kell aggódnia, a töltőautomatika lekapcsolja a töltést 100%-on és csak akkor tölt rá, ha lejjebb merül az akku egy bizonyos szintnél (ami azért egy éjszaka alatt, ha közben a telefon a töltőről üzemel, nem nagyon fordulhat elő. A "lassú" töltés viszont itt is meg van említve, azaz ha nem a gyári 1,8A-s töltővel tolod, hanem mondjuk csak egy 700mA-ssal, akkor ugyan lassabban tölt fel a telefon, de tovább él az akku.
Az eredeti cikk: http://batteryuniversity.com/learn/article/how_to_prolong_lithium_based_batteriesA tiny flurry of human activity against the impeccable backdrop of stars and void.
-
Nikaré
őstag
válasz okezsoke #22824 üzenetére
Kimaradt a quickmemo-ból a méret, de szerintem most már be kerül a gyerek méretezés is
Képzeljétek el kipróbáltam a Poweramp lejátszót és megkövezhettek, de nekem nem vált be, többet vártam tőle az alapján ahogy be lett harangozva. A saját G4 fülhallgatóval teszteltem, de a mély hang kevés volt vagy torzított.
A gyári lejátszó persze még gyengébb mély hangokat adott.[ Szerkesztve ]
-
TeeJay
félisten
válasz okezsoke #22791 üzenetére
szerintem elég nagy marhaságot írtál mivel miután 100%-ra töltött az akku onnantól megáll a töltés és kész...
ez nem NiMH akku hogy csepptöltéssel megy tovább...
szóval semmivel se lesz nagyobb baja ha este rádugod a töltőre és reggel veszed leMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
trobi28
addikt
-
Quqesz
nagyúr
válasz okezsoke #22090 üzenetére
Nekem egy üvegfólia van fent és semmi tok. Zsebben hordom szabadon és nov közepe óta a jobb felső sarkán van nagyon minimális megkopás, szinte észre sem venni. Igaz legtöbbször mikor zsebbe rakom ezen a sarkon fekszik fel, ez kapja a legtöbb atrocitást. Szóval tartós sztem.
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Quqesz
nagyúr
válasz okezsoke #22087 üzenetére
Akku statisztikánál van egy sor, hogy"akkumulátor töltségének százalékos megjelenítése", ha kipipálod kirakja értesítősávba. Erre gondoltál?
A vörös hátlap igényes. Én barna bőrrel vettem és utána plusszban vettem meg hozzá,azóta is azt használom. Zack is vett és eddig nem láttam, hogy megbánta volna[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
-
zezoka
őstag
válasz okezsoke #20795 üzenetére
Frissíteni mindenkinek egyéni megítélése:
Valaki egyből frissít, h mindig a legújabb verziója legyen vagy csak azért mert új, vagy mert javítás van benne, vagy mert biztonsági frissítés. - Én pl ebbe tartozok.
Valaki előbb tájékozódik fórumon, h kinek hogy vált be, és csak utána csinálja, v nem csinálja.
Valaki pedig egyszerűen nem törődik a frissítésekkel, mert bevált neki egy verzió, és azon marad. Vagy mint pl tesóm, aki pl azért nem frissített régen egy telóját, mert szerinte mindent össze-vissza átvariáltak, minden máshogy van, és nem akar újat megszokni.De az egyértelműen elmondható hogy fő verzió váltásoknál (mikor az első betű változik), erősen ajánlott (=kell) a factory reset (más néven hard reset), különben helytelenül fognak működni dolgok! Adott főverzión belüli frissítéseknél már nem szükséges, de lehet olyan helyzet, hogy megéri, vagy egy előjött hiba ezzel megszűnik.
Én amúgy is időnként (fél évente/évente) újrahúzom a rendszert, h újra belakhassam, és ilyenkor általában manuál rakom vissza a progikat, és nem is kerül vissza minden.
HR=FR=Hard reset=Factory reset=Gyári beállítás visszaállítása=miden adat és beállítás törlődik.
[ Szerkesztve ]
-
Vikooo
addikt
válasz okezsoke #20795 üzenetére
Mar csak a havi biztonsagi resek foltozasa miatt is erdemes. Foverzio valtalsnal elofordulhatnak durvabb hibak-vagy a google vagy az OEM miatt- de ezeket a nagyobb gyartok eleg gyorsan javitjak. Az LG pl az akkukezelest javitotta a v20d verzioban.
Hard Reset, en inkabb Factory Resetnek hivnam igy egyertelmubb. Telefon inditasat kovetoen tartsd nyomva a bekapcs es hangero le gombot, a megjeleno menubol tudod teljesen torolni es gyari allapotba hozni a rendszert. Vigyazz! Minden adat torlodik, a kulso SD kartyat is tavolitsd el mielott torlod, adatokat mentsd le stb.
Masik modszer a telefon beallitasainal a megfelelo menubol elinditani a folyamatot. En az elobbit jobban szeretem.[ Szerkesztve ]
-
DonMaster
addikt
válasz okezsoke #20635 üzenetére
akkor félre értettem, ugy érteettem hgoy cégesen veszed, bár ettöl függetlenül, szolgáltatotol venném a jobb garancia miatt. nah meg nem egy nem eu régiosat kapsz és minden benne van, persze árban mesze nem az mint a sufni gsm nél , vagy egy webshopnál ,(ami kb ugyan az).
LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
killzone1987
senior tag
válasz okezsoke #20615 üzenetére
Üdv!
Szép,elegáns,gyors teló a G4...
Külön megjegyezném,h a csengőhangszóró hangos,szép tisztán,és mélyen szól,ami manapság ritka,és a rezgése is kitűnő...
Egyetlen ``hátránya´´ A hátlap teljes mértékig csúszós.
Minden más a G4 mellett szól.
Persze kinek mi...
Én G2-ről váltottam,és nem bántam meg!
WP = SOHA NEM KÉNE
Egyébkén úgytudom van dualsimesben is G4.
Ha nem így van,akkor a többiek majd kijavítanak.
1+1 gari a megszokott...a lényeg,h 2évig ingyen javítják,persze ha nem nyitsz bootloadert,és nem töröd be a kijelzőt[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Lexus, Toyota topik
- Autós topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- PlayStation 5
- Asszociációs játék. :)
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- World of Tanks - MMO
- Windows 10
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest