- 10 000 mAh-t szuszakolt a Realme egy átlagos vastagságú telefonba
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Yettel topik
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mikemend
senior tag
-
KubanitoS
veterán
válasz
csibabu #27803 üzenetére
Olvastam, hogy te sem tudsz dönteni a G4 és G5 között.
Saját telefonomról még nem tudok nyilatkozni, a héten nem érek rá foglalkozni vele. Majd hétvégén belakom. Ismerősömnek ilyen készüléke van, az nagyon tetszett, na meg a most lecserélt telefonom is egy LG G2 mini, amit szintén nagyon szerettem, csak most alkalmam nyílit egy komolyabbra cserélni.
A márkával nagyon meg voltam elégedve és mivel láttam, hogy a számomra egyetlen szóba jöhető konkurens a hasonló árkategóriás S6 látványosan kisebb méretre, nem volt kérdés a választás.
G5 biztos szebb és jobb, viszont méretre az is kisebb a G4-nél (nálam ez szempont), bár nem jelentősen és bárhol néztem 80-100 ezer forint plusz lett volna. Annyival viszont egész biztosan nem tud többet szerintem.
Nálam amúgy is ez a 90-100 ezres kategória a határ, amelyet telefonra hajlandó vagyok kiadni, szóval ár/értékben a G4 egész biztosan veri a G5-öt.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
csibabu #27609 üzenetére
Az alap ár a Telekomnál, 158 850 FT.
A Move S csomag nem egy nagy csomag így üzletben, 153 800 FT a G4 vagy Online rendelve kedvezménnyel 130 600 Ft de mivel már kell lennie arany kartyadnak így viheted kamatmentes részletre, (20x)6530 FT/hóAz üzemidő tényleg nem a legjobb, nekem 1 napot is alig bír sajnos.
A múltkor volt, hogy dolgoztam 10 órát közbe egy fél órát töltőn volt majd meló után elmentünk megnézni a Warcraft-ot és mire hazaértem 10% maradt. -
kobayashy
tag
válasz
csibabu #27402 üzenetére
Ne nagyon reménykedj,mert nekem már lejárt a hűségidő,de amióta frissült a webes felületük azóta nem lehet rendelni részletre.Technikai hibára hivatkoznak.
Vasárnap óta napi szinten chatelek velük,voltam bent személyesen is.
Küldtünk az üzletből hibabejelentőt képernyőmentéssel,másnapra szóltak hogy kész.
Erre mire végiglépkednék a rendelés pontjain,visszajött a hiba.
Én feladtam,pedig szerettem volna ezt a készüléket,de nem fogom azért drágábban megvenni,mert nem tudják a hibát elhárítani.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A dél-koreaiak csúcsmodellje nagyon jól teljesít, kiváló képeket készít a 16 megapixeles kamera, szép a Quantum IPS kijelző, és a rendszersebesség is szinte hibátlan.
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- 10 000 mAh-t szuszakolt a Realme egy átlagos vastagságú telefonba
- Elemlámpa, zseblámpa
- BestBuy topik
- Suzuki topik
- Renault, Dacia topik
- EAFC 25
- Spórolós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest