-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
KubanitoS
veterán
válasz csibabu #27803 üzenetére
Olvastam, hogy te sem tudsz dönteni a G4 és G5 között.
Saját telefonomról még nem tudok nyilatkozni, a héten nem érek rá foglalkozni vele. Majd hétvégén belakom. Ismerősömnek ilyen készüléke van, az nagyon tetszett, na meg a most lecserélt telefonom is egy LG G2 mini, amit szintén nagyon szerettem, csak most alkalmam nyílit egy komolyabbra cserélni.
A márkával nagyon meg voltam elégedve és mivel láttam, hogy a számomra egyetlen szóba jöhető konkurens a hasonló árkategóriás S6 látványosan kisebb méretre, nem volt kérdés a választás.
G5 biztos szebb és jobb, viszont méretre az is kisebb a G4-nél (nálam ez szempont), bár nem jelentősen és bárhol néztem 80-100 ezer forint plusz lett volna. Annyival viszont egész biztosan nem tud többet szerintem.
Nálam amúgy is ez a 90-100 ezres kategória a határ, amelyet telefonra hajlandó vagyok kiadni, szóval ár/értékben a G4 egész biztosan veri a G5-öt.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
s3nsitivity
addikt
válasz csibabu #27609 üzenetére
Az alap ár a Telekomnál, 158 850 FT.
A Move S csomag nem egy nagy csomag így üzletben, 153 800 FT a G4 vagy Online rendelve kedvezménnyel 130 600 Ft de mivel már kell lennie arany kartyadnak így viheted kamatmentes részletre, (20x)6530 FT/hóAz üzemidő tényleg nem a legjobb, nekem 1 napot is alig bír sajnos.
A múltkor volt, hogy dolgoztam 10 órát közbe egy fél órát töltőn volt majd meló után elmentünk megnézni a Warcraft-ot és mire hazaértem 10% maradt.[ Szerkesztve ]
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
kobayashy
tag
válasz csibabu #27402 üzenetére
Ne nagyon reménykedj,mert nekem már lejárt a hűségidő,de amióta frissült a webes felületük azóta nem lehet rendelni részletre.Technikai hibára hivatkoznak.
Vasárnap óta napi szinten chatelek velük,voltam bent személyesen is.
Küldtünk az üzletből hibabejelentőt képernyőmentéssel,másnapra szóltak hogy kész.
Erre mire végiglépkednék a rendelés pontjain,visszajött a hiba.
Én feladtam,pedig szerettem volna ezt a készüléket,de nem fogom azért drágábban megvenni,mert nem tudják a hibát elhárítani. -
kp78
addikt
válasz csibabu #25226 üzenetére
Ha ennyiért akarják kiárulni a készleteket, akkor még jó sokáig
[ Szerkesztve ]
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
Wucky
senior tag
-
Wucky
senior tag
válasz csibabu #22883 üzenetére
Ma hajnalban néztem volt s6,s6edge is. Az edge + tűnt el megint. Volt már ilyen. De azt nézted hogy tone infinimmel, mytariff s-el 50k-val kerül többe a G4? Az a füles még csak 22k külön bárhol máshol.
[ Szerkesztve ]
~LG G5~Best LG G2~Samsug Galaxy J3 2016~Lenovo A3500~Iphone 7 Plus 32 GBP~ Huawei P Smart~ Huawei Mate20 Pro~[url=http://wotbstars.com/?usr=eressyr&geo=EU&lng=eng][img]http://wotbstars.com/usr/eu/sig/eressyr_is3d_eng.jpeg[/img][/url]
-
Wucky
senior tag
válasz csibabu #22878 üzenetére
Nekem még 78 nap
Remélem nekem is marad még telenyomornál.Az a kolléga aki ebayről rendelte a fotós állványt meg a többi cuccot a telóhoz 800 Huf-ért,annak megjött már? Tapasztalat?
~LG G5~Best LG G2~Samsug Galaxy J3 2016~Lenovo A3500~Iphone 7 Plus 32 GBP~ Huawei P Smart~ Huawei Mate20 Pro~[url=http://wotbstars.com/?usr=eressyr&geo=EU&lng=eng][img]http://wotbstars.com/usr/eu/sig/eressyr_is3d_eng.jpeg[/img][/url]
-
Aryon87
félisten
válasz csibabu #19766 üzenetére
Biztos kapható lesz. A G3 forgalmazását is most hagyták abba pár hete, ami azért elég hosszú idő, kb 2 év. Követem annak is a fórumját, kb 2 hete téma ott.
Júniusra a G4 már igencsak jó árban lesz
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest