- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- MIUI / HyperOS topik
- AGM H Max - faék strapakivitelben
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
válasz Bodagreg #4466 üzenetére
Hát ez valami ultrajól néz ki
Nekem ebben a hátlapcsaládban a babakék(?) és a fekete tetszik, de sokallom az árát érte. Majd szeptember-októberre rendelem a Nillkin bőrutánzatú flip tokot feketébenXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
hito
nagyúr
válasz Bodagreg #4473 üzenetére
Elképzelem, ahogy a tolvaj otthagyja a hátlapot Még válogat is a kifinomult ízlésű gengszter
zack: és általában ezek szoktak hosszú távon tetszeni az embernek. A szép, visszafogott hamar unalmassá válik. Akkor feldobja ezt a frankeinsteint, és jó érzéssel használja
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
Aryon87
félisten
-
hito
nagyúr
válasz Bodagreg #2457 üzenetére
Sikerult
alfa156: fotozas kozben elegge fel tud forrosodni, de szerintem ettol fuggetlenul sem tartozik a huvos telefonok koze. Es azzal sem tudlak biztatni, hogy azonnal visszahul. Van hogy percekig meg ugyanolyan forro, ha egyszer valamiert felmelegedett. Es megeloznem a kerdest, meg mielott valaki feltenne: nem, nincs semmi baja az enyemnek.
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
lela
aktív tag
válasz Bodagreg #2287 üzenetére
Az első két képet hogyan kell csinálni hogy ne látszódjon semmi csak a fény, illetve a háttér?
Beállítod 30 másodpercre a záridőt és az isot meg leveszed amennyire lehet?
Látszik picit hogy egy kocsi megy el ott van az A oszlop körvonala. A második képen pedig egy zseblámpával hadonászik vki? -
xabolcsy
aktív tag
válasz Bodagreg #2038 üzenetére
Nem lehet vele
De ha lenne manuális beállítás akkor lehetne.
Nem mondtam h jobb a g2 kamerája.Vasi89:
Én g4 használok, és olya alap dolgok hiányoznak belőle,
Értesítési hang külön állitása.
Galéria: mappa elrejtése, képek szerkesztése.
Kamera: felbontás (csak 16megapixel) nincs állítás.
És azért még ezeket tudja a g2Attilasd:
Próbáld ki!Mindenkinek ajánlom ezt a telót! ( főleg akinek van rá pénze) De aki kevés pénzből él, az gondolja át.
G2 G3 váltást + 60-100e (megéri-e)
Csak tanács, javaslat.[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
gergo5991
őstag
válasz Bodagreg #1364 üzenetére
lehet hogy ez most eléggé negativ jellegü lessz, a fénykép jó meg minden, de szerintem a minőség egy picit gyenge. A fókusz szerintem össze vissza van, van ahol élesebb a kép van ahol kevésbé az, a kép közepén a virág éles, aztán alatta lévő virág teteje meg az alja éles, a méh/darázs nem tudom mi az, annak meg a potroha eléggé elmosódott. Ezenkívül eléggé zajos is a kép, a háttérből ítélve nem volt ragyogó napsütés, de elég fény volt szerintem, hogy ne legyen ennyire zajos
Lehet nekem rossz a szemem, de yt videón a g4-től erősebb macro élességet láttam. Tényleg nem leszólni akarom, nem is vitázni, de szerintem lehetne jobb
-
Benex
senior tag
válasz Bodagreg #1020 üzenetére
Hearthstone, EA UFC ,Real Racing 3, Asphalt 8, Mortal kombat x, nfs Most Wanted és gta san andreas , ezekkel játszottam már a G4-en , nem volt gond Viszont a melegedéshez tegyük hozzá, hogy a bőr valamiért hamarabb átveszi a kéz melegségét, a műanyag hátlappal másabb volt.SZERINTEM!! De nem beszélhetünk olyan melegedésről mint pl a nexus 4-emen , mire elindul a hearthstone, addigra már forró.
Jah és direkt teszteltem , hogy játékot hátterbe le másik indit kicsit játszani vele majd vissza az előző játékba , és igen , mind gondolni lehet , itt se volt semmiféle problémája a telefonnak.
[ Szerkesztve ]
S23 Ultra | Sony A7 IV
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok