Hirdetés
- Prohardver app (nem hivatalos)
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Elkalapálták az Ulefone új strapamobilját
- iPhone topik
- Kiszervezett ultrazoommal érkezett meg a Vivo kameratelefonja
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
csiziktomi #65552 üzenetére
Ajánlom neked olvasásra ezen hozzászólásomat.
-
akooos
veterán
válasz
csiziktomi #60084 üzenetére
Ez sajnos így van, nekem a cserélt kijelzőm is besárgult csere után ~9 hónappal.
-
ClioRS
őstag
válasz
csiziktomi #60089 üzenetére
De ha a gari lejárta előtti utolsó napon kicserélteted a kijelzőt, akkor nem indul újra a 6 hónap szerintem. De ne legyen igazam
Te meg azt írtad, hogy 5 havonta cseréltetni fogod, amit gondolom nem saját költségen akarod -
batai15
félisten
válasz
csiziktomi #60091 üzenetére
valami el érhetőséget tudtok adni? annyi h nekem postázni kell..
oké köszi. -
ClioRS
őstag
válasz
csiziktomi #60084 üzenetére
Ha a gyári garancia alatt nem indul újra a garancia a kijelzőre, akkor nehogy azt hidd, hogy újra fog ha fizetsz, és utána cserélik
(#60085) alex71995
Hardverapró -
Magnat
veterán
válasz
csiziktomi #60062 üzenetére
Egyet értek, gyomorforgató dolog ez... A minimum lenne egy ilyen konstrukciós hiba után, h az összes sárgulást szó nélkül cseréljék garanciában mindenféle számla és garancia nélkül. Én anno a P990 bsod miatt utáltam meg őket ennyire. Végül most mégis megint LG-m van, de attól még nem felejtem el nekik amit csináltak. Plusz a G2-t direkt használtan vettem
Egyébként én is láttam már Iphone-ot is meg Htc-t is sárgulni. -
< CyberBob >
őstag
válasz
Ebből is látszik, hogy a telefonok még mindig a kütyü kategória. Minden "normális" műszaki holminál főalkatrész cseréjekor (ez esetben a kijelző lenne) arra újra indul a teljes garancia, de minimum egy év.
-
gretzky77
veterán
válasz
Megértelek de más típúsnál is jelen van a sárgásodás nem csak az Lg-nél még az istenített alma is tud sárgulni nem is kicsit!
Matada mi lesz az utód?
-
válasz
csiziktomi #60021 üzenetére
Hát még szép, hogy kilőve
... vegyél G3-at, egy év múlva meg G4-et.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
csiziktomi #60016 üzenetére
Kérdezd Meggyi kollégát...
bgergely
Na ez jó hír! Asszem most már nyíltan kimondható,ha vkinek hibás az lg telója csakis a márkaszervízbe küldje,mert ott tényleg megcsinálják! Még ha fel is kell küldeni! Sztem azért írd meg nekik,hogy most happy(nekem ma küldték vissza a makita fűnyíróm ami ismét működik, I'm happy)
batai
Engem is a kíváncsiság hajt,de mindég amikor kézbeveszem a g2-t rájövök,hogy nekem ez a teló teljesen megfelel......ennél rosszabb telóm ne legyen soha! -
válasz
csiziktomi #59697 üzenetére
Köszi szépen
-
Busterftw
nagyúr
válasz
csiziktomi #59460 üzenetére
Akkor talan itt az ideje elkezdeni.
-
válasz
csiziktomi #59171 üzenetére
Oké.
-
válasz
csiziktomi #59168 üzenetére
Én még nem szedtem le, ezért nem tudom mi van benne, de ha obb kiterjesztés, akkor a belső sd android/obb mappába, ha meg több másfajta fájlok, akkor android/data mappába. Utána telepíted az apk-t és indítod, elvileg jó/működik.
-
válasz
csiziktomi #59165 üzenetére
Szívesen
-
firemanus82
senior tag
válasz
csiziktomi #57607 üzenetére
Oké. Köszi. Este megcsinálom.
Fery02 a hangot be tudom állítani, de meg sem mukkan a gyári hangokon kívül.
-
firemanus82
senior tag
válasz
csiziktomi #57579 üzenetére
Köszi
-
Sanki
addikt
válasz
csiziktomi #55440 üzenetére
Ezt inkább elő se vedd..
(#55441) Quqesz:
(#55443) w333: és már eladtak belőle majdnem 900-at. -
Real_Necro
veterán
válasz
csiziktomi #50414 üzenetére
Ki lett már tárgyalva a megoldás!
Oceanus:
Beállítások -> Hang -> Csendes mód -> A késleltetési idő beállítása (bekapcsol és belép) -> Nap alatt a kékkel jelölt napokat kiszedni -> Csendes módot kikapcsolni -> soha többé nem fog jelentkezni ez a probléma -> Öröm és bódottá'
-
Oceanus
tag
válasz
csiziktomi #50414 üzenetére
Köszi az ötletet de a bajunk az, hogy mi nem is használjuk a quiet mode-ot, csak siman atteszi a felesegem silent modba a telot este de hajnalban mar normalra kerul valamitol es igy frankon beleordit az ejszakaba az email hang.
-
racerx
őstag
válasz
csiziktomi #49934 üzenetére
Azt néztem én is a neten. Holnap beviszem.
-
kocsij
tag
válasz
csiziktomi #49842 üzenetére
Én kb. 1 hónapja voltam náluk pénteken negyed 9-kor leadtam sárga kijelző miatt és kopott hátlap miatt, garanciába fél 12-re kész is volt a telefon. Előtte beszélj velük telefonon ha van alkatrészük hozzá akkor még aznap kész is lesz.
-
ClioRS
őstag
válasz
Hívd fel őket, hogy akkor vinnéd, csinálják meg
-
exelsior1
senior tag
válasz
Én nemrég pénteken bevittem, hétfőre kész lett. (mondjuk csak szét kellett szedni és kihegeszteni belőle a beragadt nano sim adaptert
). Ha elég kedves vagy és mondjuk megemlíted, ohgy ez neked munkaeszköz és sürgősen kéne, ill nincs nekik még csere készülék sem épp, akkor menni fog pár nap alatt kis szerencsével.
-
amisis
aktív tag
válasz
csiziktomi #48665 üzenetére
Nem teljesen (5%), de kikapcsotam és mikor vissza akartam kapcsolni akkor csak Led villogot
-
rayoliviero
veterán
válasz
csiziktomi #48484 üzenetére
Én 60-ért nem tudom eladni, igaz, hogy enyhén sárgásodik. Lg gari nekem is van. Miután legariztattam, akkor sem fogom tudni 70-ért eladni, már látom. Egyre többen 60-ért keresnek. Sajnos ennek a telefonnak így esik az ára. Én is 138-ért vettem 9 hónapja.
-
neo_xperia
senior tag
válasz
csiziktomi #48480 üzenetére
Ez igaz, de aki beszámitja 70-be,az nyilván nem annyiért fogja továbbadni.A reális ára hasznaltan 70-80k között van,garitol, 16v32 gb függően.
-
tibbike01
őstag
válasz
csiziktomi #48104 üzenetére
Kinek mi a reális
-
válasz
csiziktomi #47868 üzenetére
Mindenki maga dönti el, hogy mennyiért árulja a telefonját. Én a reális használtpiaci árakat írtam le.
-
válasz
csiziktomi #47434 üzenetére
Ja... 4 hónapig CM 11, most 4 hónapja DM 4.0 van, nincs rajtuk ilyen gond....
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
csiziktomi #47306 üzenetére
Nem lenne ez rossz, csak lassan exponal, es fatyolos a kep, ha a fenyt ugy kapja. A szineken lehet vitatkozni, en szeretem ha egy picit telitettebbek a kepek.
-
Sefneni
őstag
válasz
csiziktomi #46693 üzenetére
Az év ajánlata
Viccet félretéve: számíthatok rá, hogy mostanában lejjebb megy szolgáltatóknál az ára, vagy az ünnepek közeledtével + a készlet fogyásával ennél már csak feljebb lesz?
-
Sefneni
őstag
válasz
csiziktomi #46691 üzenetére
Kapsz cserébe egy Xperia SP-t
Ajándék memóriakártyával
-
Harcsai
senior tag
válasz
csiziktomi #46633 üzenetére
Hamis kínait a kínai hamisítja, tehát eredeti hamis
-
Quqesz
nagyúr
válasz
csiziktomi #45045 üzenetére
Amikor beállítasz egy képet kezdőlap háttérnek(ha zároltnak teszel képet,akkor fordítva),akkor a kivágás után megérdezi,hogy akarod- e a zárolt kijelzőre is kirakni,pipa be ès mindkét felületen az lesz....
tibucsopper
Sajnálom....... -
Harcsai
senior tag
válasz
csiziktomi #45041 üzenetére
Van olyan, hogy lezárt képernyő háttere.
Beállítások/Képernyő/Képernyő zárolása/Háttérkép
Legalábbis Optimus G3 romban itt van. -
apaszka
veterán
válasz
csiziktomi #36346 üzenetére
Az volt az enyém,ellenőriztem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Prohardver app (nem hivatalos)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tesla topik
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 5
- One mobilszolgáltatások
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Iphone 14 promax 128Gb arany 1 hónapos garanciaban
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- Eladó makulátlan állapotú iPhone 13 Pro (128 GB, Grafitszürke)
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest