Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Galaxy M56 is szépen lefogyott
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Mobil flották
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Tömeges bevetésre kész az új Huawei AI-chip
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Fly-
tag
válasz
firemanus82 #68757 üzenetére
Nálam a gondot a fix IP cím oldotta meg. A routerben a legfontosabb eszközeim MAC címéhez fix IP- t rendeltem, így nem kell a DHCP- re várnia.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
firemanus82 #68757 üzenetére
Próbáld ki: a három pöttynél jobb felül lesz egy mentet hálózatok és ott töröld ki a router. Esetleg a routernek ias adhatsz egy resetet(időnként nem árt).
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
firemanus82 #66403 üzenetére
ofkorsz
-
Laca0
addikt
válasz
firemanus82 #66396 üzenetére
Időnként én is tapasztalom ezt (nem csak a G2-vel). Ilyenkor a tárolt hálózati profil eldobása szokott segíteni.
-
válasz
firemanus82 #66403 üzenetére
A dalvik cachet szoktam néha recovery-ből, eddig megmaradt minden, csak valamelyik cset-be kell utána bejelentkeznem, asszem más egyéb nem szokott lenni.
-
Zsolto
őstag
válasz
Én attól függetlenül újraindítanám a routert, hogy a többi eszköz nem vesztette el vele a kapcsolatot.
-
hcs57
addikt
válasz
firemanus82 #66400 üzenetére
Router restart.. s menni fog.
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
Router újraindít, telefonon cache, dalvik cache wipe...
így elsőre talán -
firemanus82
senior tag
válasz
Megprobaltam wps pin-nel is csatlakozni, a pint elfogadta, de nem csatlakozik fel??!
-
vadászcsiga
félisten
válasz
firemanus82 #63665 üzenetére
Olyan szinten használhatóbb, hogy hajlamos vagyok elnézni az ui hajszálnyival elavultabb kinézetét
-
racerx
őstag
válasz
firemanus82 #62873 üzenetére
Én visszatértem rá (pedig nem vagyok ílyen típus, h ha van új verzsön , akkor utánna a régit sírom vissza), de tény hogy fele annyira nem melegszik, és az akkuidőm is jóval több.
-
firemanus82
senior tag
válasz
firemanus82 #62861 üzenetére
Nem, semmiféle szójavasló marhaság, meg gyári billentyűzet.
Én is gondolkozom a visszatérésre a KK-re.
Az Igo és Szülinapp között sajnos óriási a különbség. Előbbi stabil és sok plusz funkcióval rendelkezik. -
válasz
Nalam a hard reset megoldotta... 1-2 honap alatt eljuottam a szo ismetlesektol az akku nagyon hirtelen lemerulesere... Szeretem az lg-t de a lolli val tenyleg vannak gondok... Azota a gps is nehezebben talal jelet.. Foleg az igo szuliappal, de akkor ezek szerint ez se egyedi eset nalam. Azthittem csak en amoetizaltam le annyira a telefonom, hogy ilyen problemakkal talalkozo. Ha nem lennek lusta, lehet vissza allnek kk-re.
-
goblin1983
tag
válasz
SwiftKey + gyári böngésző, dettó, de indexes fórumban is...
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Automatikus szójavaslatnál? Nekem a SwiftKey-el csinálja ezt, ha rányomok a felajánlott szóra.. Azt hittem a Dolphin csinálja ezt..
-
norbert1998
nagyúr
válasz
firemanus82 #62728 üzenetére
Nálunk vársoban fullon van, faluban semmi, bezzeg a préri közepén ott a 4g
Trémobilos volnék.
Szóval, vodkafon, Trémobil és Telenyom -
goblin1983
tag
válasz
Nálam 4G sehol (Vodafone). Lehet a telefon nem tudja? Lehet valami ázsiai cuccot vettem?
Egyébként annyira nem érdekel, mert a csomagban lévő 50 MB leketyeg hamar. Lehet ezért volt annyira olcsó? Ha jól emlékszem 73 ezerért rendeltem kb 1 éve valami pesti GSM boltból. A nevét már nem tudom, lehet megkeresem a számlát. -
Den Hadnagy
senior tag
válasz
Naja, már csak a csomagjaikba foglalt adatmennyiséget kellene újragondolniuk... Talán 1-2 év múlva...
-
Tex
senior tag
válasz
firemanus82 #62690 üzenetére
23-án kaptam én is SMS-t a vodától hogy frissítették a hálózati beállításokat indítsam újra a készüléket.
Azóta van nálam is 4G itt Szegeden, egyébként eddig nekem Pesten sem látott 4G-t. -
Quqesz
nagyúr
válasz
Volt eddig is,de csak pesten találkoztam vele....
Zack
Nekem sem jön be az s6...ha cserélni akarsz várj őszig,jönnek az új modellek(ifa kiállítás is lesz hamarosan). A G2 sztem még mindég nem évült el,jól sikerült darab,aksiidő verhetetlen. -
ptamas88
tag
válasz
az LTE és a 4G ugyanaz
-
Quqesz
nagyúr
válasz
firemanus82 #62670 üzenetére
Sztem ne csak hr-t csinálj,hanem húzd újra a romot. Nekem az segített,ilyen gondjaim nincsenek mint neked.
-
batai15
félisten
válasz
firemanus82 #62242 üzenetére
Nem, egy éve kb.orvosi és pszichikai meg van. Fizikai parás mert kicsit hanyagoltam az edzést. De 12 nap alatt edzettem ahogy tudtam hátha sikerül.a héten megyek
-
Laca0
addikt
válasz
firemanus82 #62199 üzenetére
Úgy látom, vissza kell térni kk-re.. Pedig már úgy megszoktam a lollit...
-
Rasnac
aktív tag
válasz
firemanus82 #60782 üzenetére
Helló , én már jeleztem itt de senki nem válaszolt.
Nekem a jobb felső sarokban akad be az óra és a weather widget-en meg jó (a gyárin) és mikor pl hívásban vagyok majd rápillantok az órára nem mindig mutat helyes időt. Nem tudom mi lehet de amúgy a helyzet az hogy asszony F60-án is szokta csinálni szóval ez valami lollipopos beakadás lesz. -
tomika9988
tag
válasz
firemanus82 #60245 üzenetére
kiderül majd 1 próbát megér
Sragi:összefoglaló majd a autómatikus offline frissítő alatt részletesen megtalálod a lg flash tool-t ajánlom nekem még 1x se okozott csalódást illetve [innen] letudod szedni a megfelelő romot értelem szerűen nekünk a hungary vagy hungary_open kell ha 4.4.2 volt rajta akkor a v20x-es romot szed le ha 5.0.2 akkor a v30x-est (ha kell segítség szólj nyugodtan elkezdtem leírni neked csak véletlenül ki x-eltem az oldalt)
-
akooos
veterán
válasz
firemanus82 #59950 üzenetére
Szerintem egy szóval sem védtem az LG termékfrissítési tevékenységét. Nyilván ebben a fórumban nem a Samsung Galaxy S4-el fogok példálózni Android oldalról. A kommentem lényege az lett volna, hogy az Androidot ilyen szempontból (is) felesleges az iOS-el összehasonlítani.
(#59953) hcs57:
Ezt nem tudom, ugyanis soha nem frissítettem iPhonet, viszont nekem egy Droid se lett tégla az elmúlt évek során. -
firemanus82
senior tag
válasz
firemanus82 #58386 üzenetére
Érdekes volt, hogy csak a google és a facebook nem ment nekem. Most csináltam egy adatkapcsolat ki/be és megy minden... ?
-
VOLTCRAFT(1)
tag
válasz
firemanus82 #57943 üzenetére
Nekem a 32Gb soha nem okozott helyszűkét! Fényképeztem videóztam észnélkül.Zene(flac)+ film(mkv) sohasem sikerült fullra elfogyasztani a tárhelyet.Persze hónapokig egyik sem terpeszkedett a telón mert minek .Film zene képek ha megnézve meghallgatva párszor mindig töröltem.Akinek nem elég 32 Gb az vegyen tabletet végülis ez egy telefon.
-
fodin
tag
válasz
firemanus82 #57644 üzenetére
Érdekes, nekem megy (KK alatt is ment) a custom hang emailre is, smsre is kiegészítő progi nélkül.
-
válasz
firemanus82 #57623 üzenetére
Akkor ha a Textra-val minden tuti itt lolli-n is, akkor mi is a probléma?
Mert elvesztettem a fonalat lehet. Ott tartottunk legutóbb, hogy nem az hang szólal meg nálad SMS-eknél, amit beállítasz... -
batai15
félisten
válasz
firemanus82 #57623 üzenetére
Nem csak akadozik, hanem nem mutat értesítést illetve hirfolyamot se.
-
válasz
firemanus82 #57614 üzenetére
Ez különös, lehet ezt is elb*szta az LG?
Mindenesetre legkésőbb holnap fogok tudni majd SMS-t kapni egy olyan címről, amire mindig is egyedi hangot állítottam be korábbi ROM-okon is és most előre ezen az LG lolli-n is belőttem már rá.
Holnap jön az éles teszt, majd megírom nekem normálisan működik-e vagy nem.Mondjuk nem tudom te mit használsz SMS-re, én már bő fél éve a Hangouts-ot, mint ahogy holnap is ez fog jelezni majd SMS-re.
-
válasz
firemanus82 #57572 üzenetére
Egyéni SMS hang ügyben lépj be a Beállítások/ Hang/ Értesítési hang almenübe!
Itt a jobb felső sarokban találsz egy plusz jelet, amire rámenve hozzáadod a listához a kívánt hangot.
Ezután (az értesítési hangot visszaállíthatod amin volt) az SMS alkalmazásod beállításaiban elvileg látnod kell majd az új hangot is és be tudod állítani.@21dawid: Nem kell hozzá root.
Az egésznek a menete pedig le van írva fent az Összefoglalóban, amit ha lenyitsz és böngésződ keresőjével rákerestetsz a z "lgflashtool2014" szóösszetételhez, akkor egyből a téged érintő bekezdéshez ugrik az oldal. -
csiziktomi
senior tag
válasz
firemanus82 #57600 üzenetére
Ha csinálsz a TWRP-ből mentést akkor simán vissza tudsz menni az alapra.Amúgy meg simán install zip.Semmi extra,igaz én nyomtam utána egy wipe dalvikot,de ez szerintem nem szükséges az art miatt
-
firemanus82
senior tag
válasz
firemanus82 #57599 üzenetére
Ha nem lenne jó, vissza tudom vonni valahogy a módosításokat?? Hogyan kell flashelni?
-
csiziktomi
senior tag
válasz
firemanus82 #57572 üzenetére
itt nézz körül:
[link]van egy csomó módosítás többek közt a teljes képernyős hívókép is
-
Laca0
addikt
válasz
firemanus82 #57364 üzenetére
+1 az időképnek! Már 1 éve biztos használom. Elég pontosak a viharjelzői is, úgyhogy nagyon hasznos!
A chrome gyakran megbénul lolli alatt. Nem fagy le csak nem tölt be semmit, mintha nem lenne net. A böngésző meg egyből betölti az oldalt. Ti tapasztalatok ilyesmit?
-
Fredy02
tag
válasz
A legjobb szerintem is az időkép. Egy bajom van vele az a 4x2 widget nem igaz hogy nem lehet átméretezni csak más launcherrel.
-
válasz
Én is ez mellett döntök valószínűleg.
Direkt utánanéztem délelőtt Android alkalmazások topikban, hogy a legutóbbi ilyesmi kérdésnél miket ajánlanak a többiek és bár csak 1 valaki válaszolt, de az a valaki szintén az Időképet javasolta (ha lenne jobb, gondolom mások is javasoltak volna valamit). -
Quqesz
nagyúr
válasz
firemanus82 #57322 üzenetére
Ja az időjárás app grafikailag minimalizált rendesen,de g3 ui-val kezdődött a hanyatlás...persze ez az android...az aksi nekem kb ega...nekem amúgy bejön a loli
meg én is az időképet használom...
eXodus
Ahogy rangersanyi írt:na most nyomj egy hr-t és rendben lesz az. Örülök,hogy sikerült! -
vadászcsiga
félisten
válasz
firemanus82 #57194 üzenetére
Nekem is, bár így már eszembe jutott hogy valahol már olvastam. Első akadalyon sem tudok túl jutni
Más.
Mivel XSlide nem válaszolt hogy mit tud az Xcam LG kénytelen voltak magam rájönni
Ugyanaz mint a gyári kamera app csak megjegyzi a beállításokat, nem áll vissza alapra ha a rendszer kilövi. -
neo_xperia
senior tag
válasz
firemanus82 #57191 üzenetére
Működik.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
firemanus82 #57178 üzenetére
-
vadászcsiga
félisten
válasz
firemanus82 #57176 üzenetére
-
Userlook
tag
válasz
firemanus82 #57001 üzenetére
En a hungarian opent 16gb_os verziot tettem fel. Az enyem is azsia regios volt/az meghozza 32gb_os. Az osszefoglaloba levo kdz frisitesel tetttem fel azzal ami a droidmaster modszer alat talalhato. Eddig minden rendben
-
firemanus82
senior tag
válasz
firemanus82 #56994 üzenetére
Hongkongi az enyém! De!! Valaki már rakott ilyenre lollit?
-
bajnokpityu
félisten
válasz
firemanus82 #56641 üzenetére
tegnap este csináltam a 0.HSZben levő leírás alapján, pont úgy,mint a 4.4.
-
Balazska15
senior tag
válasz
firemanus82 #56641 üzenetére
Igen. ZIP telefonra másolára, Wipe és "Swipe to factory reset" majd install és ennyi.
-
Mastershifu
tag
válasz
firemanus82 #55649 üzenetére
Firemanus & Zsolto
Ez mind így igaz, mármint ami a megszorításokat illeti. Amúgy szerintem nagyon jó dolog a flotta, meg örülök is neki tényleg, nem panaszkodom.
A legnagyobb hátulütője egyébként kétségkívül az, hogy évente / két évente lejár tender, s az önkormányzat újat ír ki. Ha másik szolgáltató nyer, akkor az önkormányzat át is megy az új szolgáltatóhoz (konkrétan a mi városunkban ez olyan 3.000 tagot érint -- tűzoltók, tanárok, védőnői szolgálat, könyvtárak, zenekar stb).
Nah, s akkor hatalmas a szívás, ha a 3.000 ember jelentős része ott marad, ahova a szerződése stb. köti lejáratlan részletekkel, kötbérrel, kártyafüggő készülékkel, s egy nem létező flottacsomaggal, amit természetesen le lehet cserélni sima lakossági csomagra. (Amiben mondjuk nem 10Ft egy perc, meg nem 10Ft az 500MB net.)
Nah, ennek nem akartam részese lenni. Így lett kártyafüggetlen G2-m a legutóbbi tender kiírása idején...
-
Mike81
senior tag
válasz
firemanus82 #55566 üzenetére
Szerintem az sim függő, nem telefon. Nekem nincs 4g-m de a telefonban van lehetőségem kiválasztani. Most is azon van csak hát ugye nem megy.
-
válasz
firemanus82 #55587 üzenetére
Másképp is lehet a számokkal játszani: az alig fél éves Lollipopot egyedül az 5 éve megjelent Froyo nem előzi meg...
-
defygaben77
tag
válasz
firemanus82 #55587 üzenetére
Nálam az a röhej, ha rámegyek a szoftverfrissítés ellenőrzésére, azt írja, "Készüléke még nincs regisztrálva."
-
defygaben77
tag
válasz
firemanus82 #55575 üzenetére
És nálad minden frankó? Bár nálam sem a rommal van a baj, biztos vagyok bent...
-
bwoay
nagyúr
válasz
firemanus82 #55537 üzenetére
na ez mondjuk jo, hogy itt derulnek ki a dolgok: RED-em van (most nem a telefonra ertem
), de eddig azt hittem, hogy a Blackberrym azert irja ki a 4G-t, mert latja ugyan a halozatot, de a tarifacsomagom nem teszi lehetove, hogy ki is hasznaljam. a Telenornal volt igy korabban: minden ugyfel telefonja jelzi az LTE halozatot (marmint a 4G-s keszulekek), de ez nem jelenti azt, hogy a szolgaltato engedelyezi is neki a savszelesseget, ez meg talan egy hettel ezelott is felaras, LTE opcios elofizetest igenyelt, jelenleg viszont alapbol mindenki hasznalhatja, prepaid kartyasok is. vodanal alapbol a RED-esek tudnak elni a lehetoseggel, a tobbieknel meg szerintem felaras opcio.
Tatyla:
dehogy nincs -
Hawaii2249
tag
válasz
firemanus82 #55537 üzenetére
Ez ugye nem opció, hogy csak a Red csomagosoknak van 4G. A telefont 4G-el hirdetik, 4G képes, akkor oldják is meg benne, hogy elérhető legyen. Én így mentem be, de rohadtúl nem értettek hozzá. Egyből hoztak egy másikat, de abban se volt, így elkezdték hivogatni az ügyfélszolgálatot. Ott mondták ezt, és azóta van.
Egyébként máshol olvastam olyat, hogy neten akarta regisztrálni a vodás telefont és nem tudta mert nem Magyarországra szánt változat. Akkor kérdés, honnan szerzi be néha a telefonokat.
-
tompyka
csendes tag
válasz
firemanus82 #54616 üzenetére
Vodás vagy?
-
stul87
tag
válasz
firemanus82 #54427 üzenetére
Nos a térerő problémára reagálva. Már épp úgy voltam eladom, mert egyfolytában eldobálja a netet a teló. Erre szombaton suliban voltam (eddig nem tűnt fel,igaz azóta sim-et cseréltem) és olyan fullos 4g térerőm volt,hogy kilógott a kijelzőről a csík! Tunéziai romot cseréltem le emiatt,de nem történt változás,sőt a hidden menüben sem tudtam bekapcsolni az LTE-t...sőőőőt még csak szerintem olyan csomagom sincs, amiben 4g van (legalapabb "még" djuice)...úgyhogy megállapítás,ennyit arról, hogy ez teló hiba, és ennyit a szolgáltatóról, mikor én isugyan annyit fizetek, mint egy nagyvárosban élő, akinek simán jó, én meg örülök, ha edge-n lóghatok...
-
Mike81
senior tag
válasz
firemanus82 #54427 üzenetére
Előtte nekem Samsungom volt. Hát arra sem röpködtek hetenként a frissítések
-
akooos
veterán
válasz
firemanus82 #54353 üzenetére
Szerintem a 2X nem volt zászlóshajó, sem a Black. A 4X-et talán annak lehet mondani, de akkor sem értem ezt a nagy frissítés mániát
Amikor a 4X frissült, krva bugos lett, szinte használhatatlan. Ez jó lenne most? Hogy a tökéletesen működő rendszer elbaxódjon? Csak azért, hogy elmondhasd, hogy 5.0-d van?
Már most is tudsz egyébként rátenni 5.0-t, nem bonyolult a ROM-olás folyamata.
Ja és mind a 2x mind a 4x tegrás volt, nem venném egy kalap alá az "univerzális" Snapdragonnal.
-
Mike81
senior tag
válasz
firemanus82 #54353 üzenetére
Akkor a következő telód nem LG lesz?
-
Den Hadnagy
senior tag
válasz
firemanus82 #53937 üzenetére
Az oké, de ez bőven nem fér bele a készülék "imidzsébe", ha azt veszem, hogy csak egy mai napig teljesen korrekt zászlóshajó... És mégsem egy ritkán használt funkcióról beszélünk.
-
samir
tag
válasz
firemanus82 #53873 üzenetére
heves megye, hatvan, de van egy turai gyerek annak is csinálja
-
w333
félisten
válasz
firemanus82 #53815 üzenetére
Mindegy ... a KK rendszer szerintem sokkal jobb + stabilabb is
Inkább adják ki később, mint ha most kiadnának egy bugos valamit, türelem !
-
Kemiaitesok
tag
válasz
firemanus82 #53794 üzenetére
Így történt az átmentés, most a gyomláláson van a kérdés.
Mert amiket este kitöröltem kontaktokat, most újra előkerültek (gondolom a telefonokból visszaszedte, mert gmail címtárból törölgettem).
A pontosvesszőt majd megkérdezem, most nem dereng.
Az egy dolog, hogy egyszer kigyomlál gmail címtárból az ember, de hogy kerülje el, hogy ne szívja vissza a telefonból?
Egy kicsit szarul van megcsinálva ez a szinkronizálás, valamikor a google baszta el, mivel még a legelején a böngészőknél a firefox kezdte (ha jól emlékszem vissza), s szinkronizáláskor megkérdezte hgoy mit akarok mivel összevonni, mit vegyen alapnak, s ne legyen az, hogy a két különböző eszközön lévő kontaktok mindkettőn megjelennek, csak mondjuk a mindkettőn az egyik verzió legyen.Szóval hogyan kerülje el? Gondoltam egy menetet, ajánlottam is neki, de erősítsetek meg.
Mivel a nexust még nem lakta be, de ott van rajta egyes kontakt akár 6 példányban is, ezért mondtam neki, csináljon egy gyári törlést, az lg-n kapcsolja ki a szinkronizálást, gmailben vágja rendbe a kontaktokat, majd az szinkronizálja a nexussal. Ha ez megvan, akkor lehet az lg-t is gyári törléssel, s jöhet a rá a feleség cucca.
Szerintetek?Másik dolog: sok kontakt úgy jelenik meg a címtárban, hogy csak név van. Nekem nincs a skype feltéve a telefonra, de sejtésünk az, hogy onnan szedte ezeket a kontaktokat, most az a kérdés, hogy ha törli ezeket, akkor a skypeból is törölni fog? (bár ezt nem tartom valószínűnek).
Várom válaszotok. Köszönöm.
-
Simtu
senior tag
válasz
firemanus82 #53718 üzenetére
Na, ez működik, nekem ANEUBK, így európai.
-
kelly416
veterán
válasz
firemanus82 #53739 üzenetére
Köszönöm.
-
firemanus82
senior tag
válasz
firemanus82 #53727 üzenetére
sajnos ez sem segített...
-
Den Hadnagy
senior tag
válasz
firemanus82 #53723 üzenetére
Fx file kezelővel nem próbáltad? Kell hozzá egy root jogosultságokkal bíró kiegészítés is, ami szintén ingyenes.
-
Danny365
őstag
válasz
firemanus82 #53723 üzenetére
Nem tudom, pontosan melyik appot használod, de szerintem be lehet valahol állítani, hogy RW módban intézzed a dolgaid a /system/-en belül, úgy pedig törölni is tudsz.
Amúgy inkább felesleges letörölni, egyszerűen csak lépj be TWRP-be, ott menj a Mount menüre és pipáld be a system-et (ha alapból úgy van, akkor okés).
Majd lépj vissza és menj be az Advanced menübe, aztán a File Managert nyisd meg. Itt keresd meg az említett apk-t és egyszerűen csak nevezd át (a lényeg, hogy ne .apk legyen a kiterjesztése, pl lteconfigs.apk.bak - elvileg így nem érzékeli majd).
Az odex-szel nem kell semmit sem, mivel ha nincs apk, azzal nem csinál semmit. -
Danny365
őstag
válasz
firemanus82 #53721 üzenetére
Fura, hogy EU-s ROM-mal sem működik neked. Az lteconfig apk nem tudom pontosan, mit csinál, de ha leírod, hogy hol található (mármint az elérési útját), akkor csinálhatok neked egy flashelhető zipet, ami kitörli (már ha root explorerrel semmiképp sem megy).
-
Aucor
senior tag
válasz
firemanus82 #53714 üzenetére
Talán az antutu vagy a quadrant is kiírja.
(#53716) Danny365: Itt melyik lenne a régiókód? -
Den Hadnagy
senior tag
válasz
firemanus82 #53714 üzenetére
Oks majd csekkolom a dobozt ha lesz alkalmam, annyira nem égető még a 4g, a Lollipop meg talán zárójelbe teszi majd a kérdést.
-
Den Hadnagy
senior tag
válasz
firemanus82 #53667 üzenetére
Jaja, ilyesmi, ki tudtam választani, de nem maradt úgy.
Viszont a dobozon emlékeim szerint rajta van az LTE felirat, csak az most nincs velem, és egy ideig nem leszek otthon, hogy megnézzem.
-
Tüske0614
aktív tag
válasz
firemanus82 #53679 üzenetére
Nem tudok írni a fórumba. Mindig bejelentkeztet ha el akarom küldeni..
-
ak76
senior tag
válasz
firemanus82 #53667 üzenetére
Valami távol keleti régiókódos készülékről beszélünk?
-
Den Hadnagy
senior tag
válasz
firemanus82 #53582 üzenetére
Nekem a Firefox és az Opera is jól bevált.
-
firemanus82
senior tag
válasz
firemanus82 #53589 üzenetére
Sajnos a Delphin böngészővel sem sikerül:
"Webpage not available
The webpage at http://prohardver.hu/muvelet/tag_kep/uj.php might be temporarily down or it may have moved permanently to a new web address.
Suggestions:
Make sure you have a data connection
Reload this webpage later
Check the address you entered" -
Cilinder001
tag
válasz
Én CM browsert használok. Van fordítási lehetőség is, ha idegen nyelvű oldalra tévedsz és nekem nem meríti úgy az aksit mint a Chrome. Viszont egy picit lassabb szerintem.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Én Dolphin browsert használok. Még az Xperia z1-nél kezdtem el, és hozzászoktam. Szerintem gyorsabb mint a gyári böngésző..
-
mouzrr
őstag
válasz
firemanus82 #53527 üzenetére
Nekem chrome csinalt ilyet. Mas bongeszo?
-
firemanus82
senior tag
válasz
firemanus82 #53527 üzenetére
-
w333
félisten
válasz
firemanus82 #53482 üzenetére
Na akkor elárulom hogy miért ... Texas Instruments, Nvidia Tegra 2, és Nvidia Tegra 4, szóval ezek miatt volt romlott a puding, szerencsére most már teljesen jó úton haladnak, Snapival nem lesz semmi hasonló gond
-
Danny365
őstag
válasz
firemanus82 #53482 üzenetére
Aztán mégis LG-t vettél megint... Meg te mondod, hogy a puding próbája az evés, de te azért csak kijelented már most, hogy úgyis elb#sszák a frissítést... meh.
-
w333
félisten
válasz
firemanus82 #53479 üzenetére
Azért kíváncsi vagyok melyik volt az a 3 puding ?
-
Matada2.3
veterán
válasz
firemanus82 #53464 üzenetére
Nem kell a hangulat ide..
Páran már jelezték akik kipróbálták a koreai 5.0-át, hogy jobb lett a rendszer. Olvass vissza.
-
Wucky
senior tag
válasz
firemanus82 #53281 üzenetére
Iroot25-el nem ment.
Mindegy. Ha kint lesz a nyalóka majd jövök hozzátok,hogy honnét szedjem le :-) -
firemanus82
senior tag
válasz
firemanus82 #53257 üzenetére
Bocs, de lejárt a szerkesztési idő. Valamiért nem tudtam feltölteni a képet ide...
-
Quqesz
nagyúr
válasz
firemanus82 #53057 üzenetére
Sztem próbáld meg a kdz-vel feltenni a voda v20d romot,fent van a firmvare oldalon. Egy próbát megér...
Frissítés
Nekem ilyenkor az jut eszembe,amikor még nexus s-em volt és kijött a 4.0 ice cream...2 nap után letiltották a frissítést,mert akkora bughalmaz volt,hogy égett tőle a gogli...a szifonokra az ios hányszor jött ki xarul.....most is kijött a 8-as,de már 3-4 frissítésnél tart...ez van(asszem wp terén is vannak gondok)Danny
Köszi a képeket! -
ak76
senior tag
válasz
firemanus82 #53029 üzenetére
Ugyan már,a samu is frissítette anno az S3-ast 4.3-ra,és egy katasztrófa amit csináltak vele,az S4-ről nem is beszélek,egy hétig bírtam hogy a készüléket minden este töltőre kellett tennem átlag 2-2 és fél óra kijelzőidővel,20 perc telefonálással,3 sms-el,meg 10 maillel,nevetséges az üzemideje,a havernál most is az van 4.4 alatt is egy siralomvölgy az egész cucc...
Az Lg frissítési politikája pont ugyanolyan mint a többi mainstream gyártóé,tudják jól hogy a vásárlók 99 százaléka pont leeszarja hogy JB,KK,vagy LP van e a telefonon,amíg fut a facse,a viber,meg a jutyúb,nem érdekli őket,pláne nem is értenek hozzá,tőlük akár "windows is lehet az android".
A kockák sírása meg senkit sem izgat. -
Quqesz
nagyúr
válasz
firemanus82 #53050 üzenetére
Remélem nem lesz,de 4x-re nem is volt egy kép sem ami utalt volna frissebb verzióra....figyi meglássuk....de asszony sony-jára még csak időpont sincsen lolira(Z1 compact,ugyan ez a hw kisebb kijelzővel amit most dob kukába,mert ritkaxar)
Viszont én is vidás vagyok és nekem már hosszú ideje a v20d van fent és egyszer csak jött egy sms a vodától,hogy változtatás miatt indítsam újra a telót és hirtelen lett 4G a listában -
PeteePeti
őstag
válasz
firemanus82 #53042 üzenetére
Közben meg csináltam és sikerült!
Most ez van rajta: D80220h-EUR-XX
És lám most van LTE kapcsolási lehetőségem!
Köszi a segítséget! -
PeteePeti
őstag
válasz
firemanus82 #53034 üzenetére
Közben olvasgattam,h EU Open szoftver kellene rá, hogy legyen LTE! Viszont csak úgy merek neki állni, ha valaki segít benne! Esetleg egy érthető magyar telepítési útmutató a hozzá tartozó letöltésekkel sokat segítene! Köszi
-
PeteePeti
őstag
válasz
firemanus82 #53034 üzenetére
D80220c-AME-XX a szoftver verzió
-
batai15
félisten
válasz
firemanus82 #53029 üzenetére
Elég szemét dolog volt anno a 4x hd esete. 1db frissítésre volt érdemleges jb. Alá. Azt már meg se említem h házon belül lg l9 többet élt meg még pl meg kapta a qslide ficsort is a flagship 4x meg nem
-
reap3r
aktív tag
válasz
firemanus82 #53018 üzenetére
Az összes többi gyártónál is ugyanez a helyzet, aki mást mond arra csak annyit lehet mondani: Mese habbal... Lehet sokszor hallottad már, de miért nem vettél inkább Nexust? Próbáld meg kivárni azt a lollipopot, ez a telefon így is teljesen használható, nem egy kupac .... szerintem. Nekem volt pár Samsungom meg Sony-m is és ott is kb. ugyanez az ígérgetés, csúszás ment mindig is. De mondjuk a Samsungos frissítéseket most inkább nem jellemezném ,mert pozitívat nem tudok róluk nyilatkozni. A Sony úgy ahogy korrekt, de azoké sem bugmentes... És gondolom máshol sem más a helyzet...
-
H.Bencike
aktív tag
válasz
firemanus82 #52949 üzenetére
Van egy igen-igen nagy gyártó az androidosok között most nem írom le a márkát de a héten kiadta az 5.0 frissítést, a telefon fórumán egymást érik a hozzászólások kinek milyen bug jött elő. Mindenkinek előjött kisebb/nagyobb idegesítő hiba és szerencsétlenek még visszamenni se tudnak KK-ra. De a G3 szerintük gagyi....
-
válasz
firemanus82 #52923 üzenetére
Szerintem ezzel a hozzászólással sehol sem ócsárolta az LG-t.
Inkább sima tényközlés, hogy más gyártónál mi a helyzet.Az tény, hogy a Samsung-os lolli akkor jelenleg közelebb van hozzánk (Oroszország szomszéd ország, Korea meg nagyon nem
).
Meggyi001:
Én szeretem az alkalmankénti hírmegosztásaidat itt a topikban és a saját oldal sem zavar.
Úgyis leginkább fórumozok, direktbe híreket ritkán nézek, jó ez, hogy fórumozás közben informálódhatok hasonló, technikai témájú érdekességekről a világból. -
vadászcsiga
félisten
válasz
firemanus82 #52932 üzenetére
Használtam azt is hónapokig de nekem nem merítette feltűnően.
-
akooos
veterán
válasz
firemanus82 #52735 üzenetére
Hát nem tudom, én meg vagyok elégedve a kamera nappali képességeivel (és nem vagyok egyedül). Lehet azért, mert nem várok tőle annyit, mint a Canonomtól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Friss előzetesen a DOOM: The Dark Ages
- Nintendo Switch 2
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Galaxy M56 is szépen lefogyott
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- További aktív témák...
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12T Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Plus 8/256GB, Normál, Káryafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad 40AF + Lenovo 135W + Lenovo USB-C kábel (hybrid) DISPLAYLINK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest