Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Kiszervezett ultrazoommal érkezett meg a Vivo kameratelefonja
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Még annyit az előző gondolatokhoz, hogy...
Nem azokhoz tartozom, akik inkább védik azt a tárgyat, amit birtokolnak és inkább elnézik a hibájukat. Az iphone 5 telefonomnak is több szarsága van, ezt anno le is írtam és több ember be is volt sértődve, hogy jajj szegény apple telefont így lehúzni. Lesz@rom ezek a hibái és kész.
Engem egyelőre az LG-ben egy dolog zavar, de már azt is leírtam. A rohadtul csúszós, fényes ház, ami ráadásul nem is szép. Az LG 4X HD matt fekete, bőrre emlékeztető kinézete simán kenterbe veri minőségi érzetben és ott meg sem fordult a fejemben, hogy esetleg kicsúszhatna a kezemből.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Meg ez a frissítési méret különbség sem világos egyelőre a számomra.
Több embernek 500-600MB körüli, a telenor telefonokra meg 1.7GB "anyag" jött!Mindegy, nálam egyelőre teljesen jól szuperál minden.
-
dro0py
tag
Sziasztok!
A T-mobilos G2-met próbálnám frissíteni. Ha a PC Suite-al próbálkozok, akkor leáll a frissítés telefonra másolása közben. Egyszer 2%-nál, 5%-nál, egyszer 17%-nál állt le azzal, hogy a frissítés telefonra másolása nem sikerült. Gyári USB kábel, windows 8. A szoftver egyébként nagyon intelligens, minden alkalommal újra letölti a teljes frissítést :-O
Ha OTA próbálom letölteni a frissítést, akkor pedig iszonyú lassan (kb. 5 MB/perc) tölti egy darabig, majd pár perc múlva leáll a letöltéssel azzal, hogy sikertelen, és majd próbáljam újra...
Mi lehet a gond? Valami ötlet? Tapasztalta más is ezt?
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Ez mind ok, nem is erre értettem.
De akkor feltételezem, azt is olvastad, hogy én lg mobile support tool-lal frissítettem hivatalos telenor KK frissítés, függő telefonra.
És az égvilágon semmilyen gondom nincs, Nincs sistergés, komoly minőségű fülesekkel teszteltem,
A diktafon felvétele teljesen megfelelő és a kamera hangja is nagyon tiszta és gyors, de az az egész rendszerre érvényes, hogy sokkal gyorsabb és smooth az egész. Az akku kezelése meg még jobb, mint JB alatt és BT bug sincs, . GPS elképesztő gyorsan talál legalább 8 holdat mindig, és simán tartja. Kb ugyanezeket írta a többi telenoros "kolléga" is.Ez is legyen végre egy kiindulási pont, és nem érdekelnek az olyan megnyilvánulások sem, hogy biztos nem hallja, vagy nem akarja hallani. Én mindig büszke voltam a hallásomra és zenészként és egyben hangmérnökként olyan ketyerék állnak a rendelkezésemre a stúdióban, amivel bármilyen kis neszt meghallanék, de nincs ilyen, ha lenne már rég leírtam volna a véleményemet, efelől senkinek ne legyen kétsége.
-
nrb263
tag
válasz
Looserke #26955 üzenetére
LG G2 4.4 Kit Kat frissítésébe bekerült egy új funkció. Akinek Quick Window tokja van a telefonhoz az a:
Camera - Beállitás - Hangerő gomb - Zoom-ot beállitva
a telefonon csukott flip tokkal is tud fotózni!!! A lefele nyilat kell nyomni kb. 2 másodpercig és bejön a kereső a kis ablakban! -
Sragi
őstag
Nyilván az én is elégedetlenkedtem természetesen,de engem inkább az bosszant amikor 20. ember kérdezi meg érdemes e felrakni a KK-t.A helyett ,hogy vissza olvasna 2 oldalt vagy a keresőt használná.Persze nem azt mondom,hogy mindent meg lehet találni,de kb a kérdések fele mostanában az,hogy milyen a KK. Ez valóban kezd unalmas lenni,de ellenben az ha valami olyan irányú a téma ami hasznos lehet a KK hibáival kapcsolatban mint pl az,hogy aki OTA-n frissített annak jó és nincs baja.Ezeket a kérdéseket én is szívesen látom vagy teszek fel én is velük kapcsolatban.Na de ne offoljuk szét a topicot.
-
hkari
őstag
Sziasztok!
A CloudyPro 2 romban másnak is katasztrófa a felvett videók hangja?
-
Sragi
őstag
válasz
Looserke #26985 üzenetére
Szerintem félre címezted
(#26983) mflex Nem tudom ez neked csak most tűnt fel? Kb amióta fel lehet pattintani Open KK ROM-ot azóta megy ezen a fórumon. Arról meg nem tehetünk,hogy a delikvensek 90% nem csinál HR-t vagy lusta vissza olvasni 2 oldalt és megkapja a kérdésére a választ amit már előtte 20 ember feltett.
-
Sragi
őstag
válasz
gusthy #26982 üzenetére
Engem 1 dolog zavar igazán azt is két felé lehet bontani.
1.A recsegés: 4.2.2 alatt híre hamva sem volt.(ezt most elkúrták)
2.Miért adták ki ha nem tökéletes a frissítés,ezen dolgoztak több hónapot?
Egyébként türelmes vagyok ,láttam sokan panaszkodnak nekik majd javítják. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
A pics@ba már!
Több száz komment csak arról szól, hogy megy sírás és nyavalygás olyan szintem, mint amit egy ovis elkényeztetett gyerköc sem produkál már. Akinek nem jó a KK, tegye vissza a JB-t, és ostromolja az LG-t, hogy milyen kib@szott hülyék a programozáshoz, vagy vigye "szarvízbe", vagy adja el, de csak azok, akik sem előtte, sem utána semmilyen mókólást nem csináltak a telefonjukkkal, még egy sima root sem volt rajta, mert nem lehet tudni, hogy az éppen mit csesz el a rendszerben. A legtöbb ilyen hiba, tuti, hogy user error, hiába csinálsz előtte meg utána 675 elcseszett HR-t, vagy FR-t.
Napi 200+ hsz, vagy több van itt, ebből a 90% erről szól, és ha valaki netán egy normális kérdést tesz fel, szinte nincs is rá reakció, mert csak ezeket lehet olvasni folyton és a kérdező kommentje hamar eltűnik a süllyesztőben, ha esetleg meg van rá válasz, akkor is a legtöbbször az, hogy ott van kereső, olvass vissza.
Most én is azt mondom minden nyavalygónak, hogy mielőtt beírja, hogy a KK szar, meg sistereg, előtte üsse be a keresőbe a kulcsszavakat és olvasson el róla mindent és mérlegeljen, hogy vajon nála mi lehet a gond.Cöhhh
-
gusthy
veterán
Mert?
Telefon feldug, PC Suite frissít, használ.
Néha füles recseg, + a BT kiír 3% használatot, ami a kutyát nem zavar.
A recsegésre meg itt valaki azt mondta, hogy az LG dolgozik rajta.
Oszt annyi.
A durva merülés, miegyéb mindenféle más módokon történt telepítés esetén történt. -
Looserke
őstag
tölthető a legújabb 4.4.3-as EU open Kit Kat G2-re!!! D80221A_00.kdz
-
Endr00
aktív tag
Szasztok.
Van valakinek eladó eredeti LG QW tokja (fekete)?
-
akooos
veterán
Létezik olyan ember akinek volt gyári LG Quickwindow és Ebayes "Quickwindow' tokja is? Melyikkel járnék jobban? Ár összehasonlítást kizárva.
-
brudy
csendes tag
válasz
SirAndrewG #26959 üzenetére
Köszi a tippet, működik. Tökre tetszik ez a funkció. Viszont pontosítanék, nem a lefele nyilat, hanem a hangerő le gombot kell nyomni.
-
iOnizer
tag
válasz
iOnizer #26902 üzenetére
Annyit már sikerült kiderítenem, hogy system/bin/app_process fájlt cseréli le az xposed keretrendszer, így elég lenne visszaállítani az eredetit. Igenám, de az nekem nincs meg. Tudja valaki, hogy mit csinál az a fájl? Jó lenne, ha csak be kellene másolnom egy telekomos romból és minden flottul menne, mert ezért nem szívesen formáznám a telefonomat.
-
premete
veterán
Tegnap volt szó róla, hogy az LG Magyarország vizsgálja a hang problémákat. Nos, az lett az eredmény, hogy mindenkinek cserélik a G2-t G Prora, vagy a májusban megjelenő G3-ra. Pontosabban arra csak kupont adnak, amivel 1.- Ft+ ÁFA ellenében elhozható a G3 és a G2-t sem kell leadni.
Valamint a mai, első 100 cserélő kap egy ajándékutat a szöuli kutyaevő fesztiválra, szállás+ utiköltséget állja az LG, de a kutyát mindenkinek magának kell vinnie (kapható a szöuli piacokon az étkezési meztelen kutya, ha valaki sajnálná a sajátját megenni). A csere helyszíne az LG Központi szerviz, Budapest, XIII. ker. Váci út 33. -
gusthy
veterán
Van egy jól definiált halmaza a frissítéseknek, amik többszöri mérés alapján mindenkinek, egyértelműen jól működtek. Ezek ketten vannak, OTA és PC Suite.
Van még további valahány módszer, amiről egyértelmű, hogy hol jó eredményt adnak, hol nem.
Megteheted, hogy utóbbiak bármelyikét is jónak tekinted, és méltatlankodsz, de szerintem ez a gondolkodásmód konkrétan a síkhülyeség kategóriába esik.Oké, lehet, hogy nem értek hozzá. Az első Androidos telefonom a G1 volt, ami az első elérhető Android telefon volt a világon. Azóta legalább 15-20 típus megfordult a kezemben, közte 4 LG. Több telefonra fordítottam, hibajavítottam Androidot. Nem keveset programoztam rá. Van fenn a marketen alkalmazásom. A frissítésre vonatkozó információkat munkahelyemről, a Telekomból szerzem.
Minden bizonnyal te ennél mérhetetlenül nagyobb tudással és áttekintéssel bírsz a témában, úgyhogy kénytelen leszek fejet hajtani előtted.
-
Looserke
őstag
válasz
SirAndrewG #26959 üzenetére
Kösziii működik, már csak a videófelvételt kellene megoldani ugyanígy!
-
Toobee
veterán
-
SirAndrewG
csendes tag
Sziasztok!
Bocsanat lemaradt a funkcio aktivalas:
Camera - Beallitas - Hangero gomb - Zoom legyen beallitva!
A telefonon csokott flip modnal a lefele nyilat kell nyomni kb 2 masodpercig.Udv.:
-
Sragi
őstag
A lényeg kiderült,hogy OTA-s frissítéssel nincs gond.
-
Looserke
őstag
válasz
SirAndrewG #26954 üzenetére
ezt hogy kell? Nekem is van QW tokom, de nem jöttem rá hogy tudok kamerázni amikor be van csukva. 20Bn vagyok én is.
Ha elindítom a kamerát és becsukom egyből az időjárás+óra jelenik meg...
-
SirAndrewG
csendes tag
Sziasztok!
En is frissitettem a telefon OTAn
Telefon Expansyses, a sw D80210a-EUR-XX rol D80220b-EUR-XX-re
Pontosan 305 alkalmazas van a telefonon.
Szepen vegigifutott a frissites, es a telefon tokeletesen mukodik.
Nem hasznaltam HW resetet sem elotte sem a frissites utan.
Sem a hanggal, sem a halozattal ,sem a GPS-sel nincsennek semmi problemaim.
A gyari fules, es az LG HBS 700 szepen szol.
Minden flottul mukdok.
Gyorsabb, szebb lett menu mozgas.Es egy uj funkcio, ami eddig nem volt a telefonban:
Ha hasznaltok LG G2 QuickWindow tokot, akkor most mar lehet hasznalni a kamerat a kis ablakban:Ez a funkcio mar nekem nagyon hianyzott.
Mindig kihajtani a tokot fotozashoz, eleg kenyelmettlen volt.Eddig nekem teljesen megfelel a frissites, igaz egy-ket ujdonsagot azert meg lehetett volna bele tenni:
- osztott kepernyo mod
- 120 fps felvetel
- stb
Nem baj, majd a kovetkezo frissitesnelUdv.:
-
brudy
csendes tag
válasz
Looserke #26952 üzenetére
Higgy nekem! Ennyire nem szopatnám meg az ellenségemet sem. Elírtam, kimaradt a "nem".
Annyit még megjegyeznék, hogy a leírás szerint a letöltött skriptet rendszergazdaként kell futtatni. Ezzel szoptam egy órát, mert jobb gomb futtatás rendszergazdaként indítottam és nem működött. Nem kell! Pontosítani kellene a leírást! Persze arról beszélek amikor offline módszerrel visszatettem a 10a-t. -
toto0569
addikt
válasz
INFINITYzz #26945 üzenetére
Nekem a helyszint nem frissíti csak a hőmérsékletet.És közben az aljára kiírja,hogy nem elérhető.Mondjuk én cseréltem a gyárit widgetet ugyan olyan ,de átlátszóra.
-
trobi28
addikt
válasz
szabo.norbi #26946 üzenetére
Korán lelőtted a poént
-
trobi28
addikt
Most jött OTAn a KK -ra egy frissítő csomag.
-
-
brudy
csendes tag
:-D A sejtésem beigazolódott! OTA-n frissítve nincs hanghiba! Visszatettem 10a-t,majd ota-n hagytam befrissülni és most nem sistereg a füles.
:-D -
toto0569
addikt
CloudyPro 1.2-n másnak is azt írja,hogy az aktuális helymeghatározás nem érhető el... ha gyári időjárást frissít?
-
Janby
tag
Ez most komoly? Kijön a KitKat, és ha felrakod, akkor elkezd recsegni a füles? Hallgathatatlan lesz, vagy azért elviselhető? Egyéb hiba ezen és a bluetooth-on kívül? Így nem biztos,hogy felrakom...
Csak a gyári zenelejátszóval recseg,vagy mindegy?premete:Akkor ez így felejtős.A changelogot hol is?
-
sefan67
aktív tag
Van új TWRP KitKat-ra!!
Team Win Recovery Project 2.7.0.2b -
Azharel
aktív tag
Valaki kérdezte miben más a t-s rom mint az eur. Boot animáció meg bloatware egyértelműen. A modem rész is teljesen más, az biztos.
-
akooos
veterán
válasz
karesz1978 #26928 üzenetére
Jó kérdés, nekem is dollárjelekkel választja el, mégis elküldi és a nyugtázás után nincs vele baj
Próbáld meg újra feltelepíteni rá, hátha
-
gusthy
veterán
válasz
xxxyyyzzz111 #26925 üzenetére
Akkor vidd szervizbe.
(full gyári az, ahogy a boltból kihozta az ember + az OTA vagy PC Suite frissítés.) -
premete
veterán
válasz
xxxyyyzzz111 #26925 üzenetére
Full gyári KK úgy xar, ahogy van, nem véletlenül készül a hibajavítás hozzá, ami talán karácsonyra a G2-re is elér.
4.4.3 a hibajavító csomag neve, a javítások listája olyan hosszú, mint a Háború és Béke. -
Yoretto
tag
Aprilis 1 es nekem nem jott meg a KK
se telefonon se gepen, azt irja hogy 10e a legfrissebb elerheto frissites ra
-
akooos
veterán
-
gusthy
veterán
válasz
xxxyyyzzz111 #26907 üzenetére
Milyen ROM, milyen verzió, ha gyári, rootolt / nem rootolt?
MMilyen módszerrel került fel? Előtte mi volt fent? -
-
xSide
őstag
válasz
gusthy #26906 üzenetére
Semmi piszka, egyébként meg ha piszkáltam volna is tudnám mit lehet és mit nem
Jahh és a második helyen álló Google Play Szolgáltatásokat is én kreáltam...
Hagyd ezt az előítéletes megnyilvánulásokat, ha nem tudod konkrétan megmondani milyen user error lehet.Kérdezném, aki root-olt, tapasztalt hasonló % arányokat.
-
Damage401
senior tag
válasz
xxxyyyzzz111 #26907 üzenetére
Vegyel Iphonet, nem lesz gondod. Többször nem irom le, hogy lesz meg ra frissites
-
gusthy
veterán
-
iOnizer
tag
Megjött végre Telekomos romra a KK update nekem is. Telefonom rootolt, ami nem baj, viszont volt rajta xposed mod is. Emiatt amikor installálná a frissítést a recoveryben, akkor egy hibakóddal kidob. Telefon újra kdz-zésén kívül hogyan lehet megoldani, hogy felmenjen az update? Xposed frameworkot uninstalláltam, de így se ment. Mit felejthettem el?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One mobilszolgáltatások
- Gran Turismo
- Formula-1
- Kés topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Iphone 14 promax 128Gb arany 1 hónapos garanciaban
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- Iphone 15 Pro 128 GB Natural Titanium 17 Hó Gari
- Eladó makulátlan állapotú iPhone 13 Pro (128 GB, Grafitszürke)
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszeru HP 250 G10 - 15.6"FHD - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570S AORUS MASTER alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest