Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Kiszervezett ultrazoommal érkezett meg a Vivo kameratelefonja
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
jooker82
nagyúr
De látod,hogy ő egy emailnek jobban hisz,mint egy hivatalos garanciapapirnak.
Megtaláltam én is a néhány évvel ezelőtt kapott LG garipapiromat és azon még 12 hónap volt irva,de tavaly módosult. qrva nehéz ezt egyeseknek megérteni.
Azért állok ki ennyire mellette,mert ne vezessük már félre a kérdezőket...azért elég sokan megkérdik a gari ügyet.. -
szala86
aktív tag
Na én is feltettem a CloudyProII 1.1-et. Kíváncsi leszek, hogy hogyan muzsikál majd.
-
jooker82
nagyúr
válasz
Szabiq #25294 üzenetére
Nem a kereskedő állitja össze ezt a papirt,hanem az LG küldi nekik..Itt van leirva kerek perec,hogy 2 év... Ha ilyen papirt kapsz,akkor a számlán igazolt dátumtól számitott 2 évig kell garanciát vállalnia a gyártónak. De persze,ha te 1 évnél eldobnád a papirt,akkor egészségedre
[link] -
Danny365
őstag
Valaki feltöltene a kedvemért egy darab képet, amit CloudyPro II 1.1-gyel csinált? Olyat szeretnék, ami beltéren van és relativ kevés fény mellett lett készitve. Normál mód, vaku nélkül.
Nagyon megköszönném! -
zack
nagyúr
Nálam is tökéletes eddig a CloudyPro II 1.1!
Semmi FC. Látványosan gyorsabb, még a Dalvik-os KK-nál is! Fogyasztásról, és egyéb alkalmazásokkal kapcsolatos hibákról még nem tudok írni, eddig minden jó.
Leírom hogy csináltam, hátha segít bárkinek, és végre megfogadja, hogy tessék feltenni KK-hoz PhilZ recovery-t és KK előtt mindenképpen formázni a belső SD-t is HR-rel.
1. PhilZ recovery telepítése
2. Recovery >> Wipe new install (Törli az SD-t is)
3. Pendrive-ról feltelíted a romot, de nem indítod újra.
4. Visszalépsz, és telepíted a KitKat baseband-et. Ha ez is megvan, wipe cache, wipe dalvik
5. RestartÉn így csináltam, és tökéletes lett.
-
Most konfigoltam be a vezeték nélküli tárolást, intézőben és total commander alól is tökéletesen megy.
iPhone esetében van ilyen opció az iTunes-ban is, csak éppen nekem windows alatt nagyon nem működött megfelelően, így sosem használtam, maradt az állandó kábelezés. Remek, újabb érv, amiért megérte váltanom. Gyűlnek szépen, egyre jobban szeretem ezt a telefont és ezzel együtt az androidot.
-
Danny365
őstag
válasz
xedamen #25283 üzenetére
Jobban játszadozva a kamerával én is észrevettem ezt. Az elkészült kép se mondhatni tökéletesnek.
A nyakamat tenném rá, hogy az 1.0, koreai ROM alapú 1.1 jobb képeket lőtt, mint ez.Csinálok 1-2 képet ezzel, aztán visszaflashelem a másik 1.1-et, lövök párat azzal is, aztán összehasonlitom őket, mert most erre eléggé kiváncsi vagyok.
-
válasz
gusthy #25282 üzenetére
fordítva és fordítva; a jótállás lenne a garancia - hiszen az a jobb feltételű a vásárló számára -, illetve a kötelező jótállás csak 1 év (2. § (1) A jótállás időtartama egy év. forrás: link), de a szavatosságnál ez 2 év (itt elég jól leírnak mindent, bár az új ptk. tükrében sok kapcsolódó rendelet is változni fog majd; link).
-
xedamen
senior tag
A kamera furi kicsit... Csúnya a képe fotózás közben, de az elkészült kép már tökéletes.
-
válasz
DroiDMester #25273 üzenetére
Amugy ha lehet kilonenk valamilyen gyari appot nem lehetseges hogy akkor megis csak mukodne az art. stock KK alatt? Ha az xlposed megfogja, lehet itt is ez lehet a gond. Irtatok belehet itt is hozni az opciot hogy legyen art.
-
Keraa
aktív tag
válasz
gusthy #25276 üzenetére
Hát ha ezt tőlem kérdezed
nekem sosem volt ilyen bajom pedig volt egy pár telefonom olyan is ami 3 évet húzott le!
1 db- al volt problémám amelyiken már ez első héten volt előjött (de valószínű. hogy már a vásárlásnál megvolt csak nem vettem észre..(oldalról nagyon bevilágított a képernyőt megvilágító led) -
gusthy
veterán
-
Keraa
aktív tag
HATALMAS KÖSZÖNET:
DroiDMesternek
az automatikus offline frissítőért!
Akit érdekel, egy pár infó a stock KITKAT 20B -ről:
16GB-os független Koreai G2- amin előzőleg EU 10E android valamint Root és Recoveri is volt.
KDZ-vel és DroiDMester frissítőével minden probléma nélkül pik pak (hamarabb mint a 10E) felment.ELŐTTE UTÁNA VOLT HARD RESET!
A rendszer maga határozottabban gyorsabb, simább!
Nincs Bt, bug, sem a fülhallgató zaj hiba.(egy jó minőségű Sony fülessel tesztelve)!
Az akkumulátor ua. mint 4.2- n volt NEM merül gyorsabban!!! (legalábbis ahogy én használom)
A hangerő nagyobb! A hangminőség szerintem jobb lett, mintha szebben szólna, de ez lehet csak placebó hatás!
A kamera app jobb és gyorsabban indul!Összességében a rendszer jobb lett, egyenlőre nem tapasztalok hibát nem volt fagyás vagy újraindulás sem!
Csak az a root nagyon hiányzik.... -
-
válasz
jooker82 #25226 üzenetére
Szabiq-nak részben igaza van a garival kapcsolatban viszont vannak félrevezető garancia papírok amin 2 év szerepel ... de az LG csak 1 év garit vállal ... ettől függetlenül ha a papírban 2 év szerepel akkor meghibásodás esetén én biztos a fogyasztóvédelemhez fogok fordulni...
-
Sabika
tag
Sziasztok,
ha kitkatot akarok feltenni előtte a gyári jb-re vissza kell állnom? vagy jó a mostani is (flex rom?)
-
jilian
addikt
válasz
DroiDMester #25249 üzenetére
Nem tudja valaki, lesz Dorimanx KK-ra?
-
r3dwo0d
tag
Hogyan lehet a gyári böngészőben beállítani a chromeban használt könyvjelzőimet? Végig böngésztem a beállítás opcióit, de nem találtam meg. Köszi előre is.
-
Bubukain
senior tag
Cloudypro alatt a gps meg mindig nem megy nalam
-
RAYBOMB
tag
válasz
f(x)=exp(x) #25256 üzenetére
az
-
RomiJosy
aktív tag
A g2-ben a bluetoot 4.0 van beépítve,azt hámoztam ki [ebből] a linkből,hogy ha folymatosan be is van kapcsolva,egy gomb elemről kb 1 évig tud működni. Ha a KKnak csak ennyi hibája lenne,szerintem nem gáz..
-
Busterftw
nagyúr
Valaki használ valamilyen controllert játszani vagy valaki jártas a témában? Olyan érdekelne ami tartja is a telefont.
-
RAYBOMB
tag
Sziasztok!
4.4.2 , 20b van fent a 32Gb-os függetles D802-semen...7-ik napja megy ...és minden nap minimum van egy random reboot...mitől? A V4A van fent...de nemhiszem hogy atol ujrakellene indulnia...Valaki valami megoldást tudna esetleg?
KÖszönöm!!!!!
-
KK alatt,ha csinálok egy képet, majd bal alulra nyomok,hogy megnézzem, a fotókhoz visz, de kicsit elsötétíti a képet, hogy szerkesszem, és csak akkor tudom megnézni, milyen képet csináltam, ha bal felülre nyomok, ami ugye a fotókhoz visz. Ez így tök macera, nincs mód arra, hogy a kép elkészítése után NE szerkesztő módban mutassa a képet, amit csináltam, hanem úgy, ahogy az elkészült?
-
válasz
Bubukain #25242 üzenetére
Ha érintetlen (STOCK) v20B van fent, arra nem is fogsz tenni semmilyen Custom recovery -t feltenni!
Nem is értek hogy próbáltad? Ha a zip -es megoldású v20B -t tetted fel amiben van root, abban egy módosított Bootloader -es kernel van arra lehet csak custom recovery -t feltenni!
Most próbáltam ki, nekem Cloudy pro2 van fent és a Flashify simán felteszi a TWRP -t és a PhilZ -et is!
U.I. : látom megelőztél de akkor végül is sikerült megoldanod ahogy leírtam!
****************************************************************************************
Gazsi00: igen működik 4.4.2 alatt is de csak akkor, ha nem STOCK kernel van és ugye kell a root is hozzá! -
Bubukain
senior tag
válasz
DroiDMester #25237 üzenetére
Flashify felrakta.
Koszonom a segitseget. -
toto0569
addikt
-
Bubukain
senior tag
válasz
DroiDMester #25237 üzenetére
Nem cloudypro van a telomon hanem sima 20b
-
-
jooker82
nagyúr
válasz
Szabiq #25239 üzenetére
Irtam,hogy kérdezd meg,meg azt is irtam,hogy aki vette onnan,utána érdeklődött az LG-nél,hogy valós e a garancia.ÉS Valós,ezt közölték,tehát bármely LG szervizbe viheti.
Nem is értem,mért kételkedsz benne.
Csak mert egy hozzá nem értő facebookos hölgy azt közölte veled,ami már nem valós garanciainfó,még ezt kell eregetni
Én tavaly kb 20 percig beszélgettem egy LG-s hölgyel,aki látszólag ért is a dolgokhoz és ő közölte,hogy mostmár 2 év a felsőkategóriában az LG-nél is a független készülékekre... -
Tybike81
őstag
Létezik, hogy a Cloudy pro 2 1.1 romban ha bekapcsolom az Art-ot akkor jobban merül a teló?
-
válasz
Bubukain #25231 üzenetére
a CloudyPro II v1.1 ben BUHERÁLT build.prop -van, és nem tudja kiolvasni a telefon típusát, ezért nem is tudja felírni a recovery -t
Sajna ilyen esetben sehogy nem lehet felírni a recovery -t esetleg még azt meglehet próbálni hogy Flashify -t felteszed a telóra meg amit letöltöttél és kibontottál recovery -t, abban van egy recovery.img fájl azt felmásolod a telefonra és a Flashify progival megpróbálod feltenni! (de valószínű azzal sem fog működni de egy próbát +ér)
-
noxon
őstag
A hang sistergéshez még egy gondolat... nekem bizony 4.2.2 alatt is sistergett a jobb füles, bár kevésbé mint ahogy néha KK alatt, de ott is volt ilyen, szóval nem hiszem, hogy a KK a hibás.
-
jooker82
nagyúr
válasz
Szabiq #25227 üzenetére
Hivd fel őket én 1 hete beszéltem velük és 119 ért adják a 16 Gb-osatz 2 év gyári garanciával,ezt Lecs@ kolléga megis erősitette és utána érdeklődött az LG-nél is,hogy stimmel e.
Ő innen vette független és 2 garit kapott.
De megkérdezhetünk egy médiást is,van pár tag itten.Állsz elébe? -
Bubukain
senior tag
válasz
DroiDMester #25216 üzenetére
-
xedamen
senior tag
Skacok, ez a CloudPro II 1.1 nagyon állat. Sokkal stabilabb, mint a másik G Pro 2 port, s ebben nem kell minden bekapcsolás után az LTE-t kapcsolgatni. Megy már a Custom Recovery is, az ART is működik rendesen. A hívás is ugyanúgy tökéletes
-
f(x)=exp(x)
őstag
-
-
VirtuHun
csendes tag
Sziasztok!
Két gyors kérdésem lenne!
Az egyik: Gyárilag T-s volt a telóm. Mivel idegesített a sok szemét program és T-s baromság, szépen feltettem KDZ-vel a HUN OPEN 10B-t. Nincs Root, semmi belenyúlás a rendszerben. A KK frissítést nem jelzi sehol, szerinte a 10b a legújabb. Hogyan frissítsek? Fel fogja ajánlani automatikusan, vagy az első posztban leírt módon kell frissítenem?
A másik kérdés, hogy a kamera mód "javítása", ami szintén az első poszt végén van írva, szóval az root nélkül is telepíthető?
Köszi előre is!
-
silvergod
őstag
Sziasztok!
A 32gb-os változat csak gsm boltos garanciával kapható,és ázsiai régió kódos ?
okoz ez valami gondot esetleg? érdemes megvenni így vagy inkább felejtős?A 16gb-os változat láttam kapható gyártói garanciával is boltokban ami egy év lg garancia elvileg...melyik boltok megbízhatóak?
csak a szolgáltatónál vásároltra van 1+1 év lg garancia jól tudom?
köszi -
válasz
Bubukain #25213 üzenetére
Nem kell megijedni a RECOVERY nem a rendszer partición van így az teljesen függetlenül cserélhető bármikor!
adok nektek külön telepíthető verziókat!
LG-D802_PhilZ_Touch_Recovery_DroiDMester.7z
LG-D802_TWRP_2.7.0.0_DroiDMester.7z
Ezeket Windos alól lehet telepíteni! ÉS NEM FONTOS HOGY ROOT LEGYEN A TELÓN!
Letöltitek, kitömörítitek, és ha beléptek a kitömörített mappába ott van egy START.CMD azzal lehet feltenni a RECOVERY -t!
Mielőtt bele fogtok: telefonon a fejlesztő opcióknál legyen bekapcsolva az USB hibakeresés, valamint a PC csatlakozásnál MPT mód legyen kijelölve és a kérdés csatlakozás -nál a pipát vegyétek ki!
Ezután vissza kell menni a főképernyőre a telón, és ekkor lehet indítani a start.cmd -t, ha még nem volt ADB kapcsolódás a pc és a teló között akkor felfog jönni egy figyelmeztető ablak
valami ilyesmi!
itt pipáljuk ki hogy mindég engedélyezzük és ezután elindul a recovery felírása a telóba!
-
Bubukain
senior tag
20b van a telomon twrp-vel es feltennem a cloudypro romot.
Gondoltam twrp alol felteszem a philz recoveryt, de ujrainditas utan nem jon be a recovery, hibat dob.
A telo mukodik csak a recovery nem.
Helyre lehet ezt valahogy allitani vagy megint elorol (4.2.2) kell kezdeni mindent?
Twrp mentesem van termeszetesen. -
nrb263
tag
Próbáltam hard resetet is az sem segített... nemértem dafaq van :\
-
nrb263
tag
Sziasztok!
Sikeresen frissített a telefon 4.4.2 re, azonban a következő problémát tapasztaltam, amit fénykép formájában mellékeltem is.
Böngésző típusától függeltlenül fenn áll a probléma, facebookon az összes kép kb. 5x5-ös felbontásban jelenik meg, aminek miértjére sajnos nem sikerült rájönnöm.
Igen idegesítő kis apróságról van szó, ami JB alatt nem jelentkezett.
Kérem segítsetek orvosolni!
Köszönettel: Domokos Norbert -
ferko0726
tag
válasz
migabi24 #25200 üzenetére
Akkor hol szaporodik, honnan és hogyan tudom törölni.
Igazándiból az a bajság hogy kemény 200-450 mb szabad ram van, ram optimalizálás után sem sokkal több.... videózásnál rendszeresen akadozik, illetve menüben is észreveszek akadozásokat, lassulásokat, ami elég idegesítő....
twrp alatt lehet hard resetet csinálni vagy elég a gyári adatok visszaállítása? -
kisgergely80
tag
-
twon
tag
Most hogy nem tudtam olvasni pár napig a fórumot utána meg a romolással voltam el egy darabig hagy kérdezzek már olyat hogy amit felraktam német 20B- t abban van-e ART? Azt sem tudom még hogy hol lehetne állítani!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Revolut
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Iphone 14 promax 128Gb arany 1 hónapos garanciaban
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- Iphone 15 Pro 128 GB Natural Titanium 17 Hó Gari
- Eladó makulátlan állapotú iPhone 13 Pro (128 GB, Grafitszürke)
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- AM 5 lapok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG MAXIMUS Z790 EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest