Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 12T - egytucat
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
oszi61
tag
válasz
premete #30489 üzenetére
Szia!
Ha van elég tárhelye,akkor miért ne? Velem is előfordult,hogy az LG -vel majdnem 13 percet vettem fel,mert kiderült,hogy egymás után énekelt a lányom Musicalt,pedig nem erről volt szó! Így nem hagytam abba a videózást,hanem egyben felvettem az egészet! Mellesleg minden gond nélkül tette! Nem úgy,mint a Kollégának!
A minősége az más dolog! De simán tudnia kéne a készüléknek! Legalábbis nekem tudja a készülék probléma mentesen! -
szoja
tag
válasz
premete #30503 üzenetére
Nincs szó konvertálásról, a telefon hardvere on-the-fly tömöríti azzal a kodekkel, amivel dolgozik. Normális esetben a file mérete folyamatosan nő addig a pontig, ameddig még van szabad kapacitás, aztán a felvételt befejeződik, a file pedig lezárásra kerül. Ez így működik minden esetben, minden eszközzel - ha mégsem, akkor ott valami szoftveres bibi van a dolog hátterében. Ha a készülék a lefagyás jeleit produkálja mielőtt elfogyna a hely, az nem normális, akárhogy nézzük.
Számomra a rendeltetésszerű használat az, ha elindítom a felvételkészítést és az addig megy gond nélkül, amíg van szabad kapacitás a tárhelyen. Így ment ez az előző telefonjaimmal, videokamerával, videorögzítésre képes DSLR-el, de még egy egyszerű kompakt kamerával is. Ha ahogy ezt a fórumtárs nem így tapasztalja, az hibára utal. A szakmában dolgozom, van némi alapfogalmam arról, hogy egy konzumer termékkel szemben mi az elvárható működés.
A második bekezdésed nagy része nettó személyeskedés, az pedig csak és kizárólag téged jellemez. De örülök, hogy leírtad, legalább nyomot hagytál magadról itt a fórumban. Peace
-
szoja
tag
válasz
premete #30489 üzenetére
Bocs, hogy belepofázok, de vegyél már vissza a stílusból! Azt kell megérteni, hogy emberünknek az a baja, hogy x méret után lefagy a felvételkészítés. Akárhogy nézzük, ez nem normális dolog. Teljesen mindegy, hogy egy piszlicsáré kis kínai vackot vagy egy high-end 4k kamerát használ a felvételkészítéshez, alapvető elvárás bármilyen eszközzel szemben, hogy a rendelkezésre álló tárhely kapacitásáig problémamentesen tegye a dolgát. És ebben tökéletesen egyetértek vele.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
premete #30489 üzenetére
Megint Markos-Nádastól idéznék.
Neked mi van a fejedben rakományként agyvelő helyett, he?Szóval, még utoljára írok ezzel kapcsolatban, hátha végre felfogod, bár kétlem. Én gyorsan írok, viszont te nagyon lassan olvasd, hogy meg is értsd, ha már képtelen vagy a fent leírtak szövegét értelmezni.
Én nem álmodozom semmiről, profi cuccaim vannak, de azon a napon csak a telefon volt nálam és muszáj volt megörökíteni ezt az eseményt. Eddig tiszta! OK!Egyáltalán nem vártam el a telefonomtól, hogy egy fél milliós kamera minőségét hozza, nekem csupán azzal volt a gondom, hogy amikor végeztem több, mint 11 perc után, akkor szinte kifagyott a készülék és ezt a hibát írtam ide be, SEMMI egyébről másról nem írtam.
Szó nem volt róla, hogy én nem vagyok megelégedve a minőséggel, vagy ez az LG telefon miért nem csinál jobbat, mint ami, etc...etc... Hol írtam én ilyet, hogy jobbat vártam? Érthető, amit most leírtam? Remélem igen!
Te csak hirtelen beröffentettél ide egy "én megmondom frankót" szöveget, holott ez az okoska válaszodra nem is volt kérdés sehol.
Összefoglalva egy mondatban:
Tehát, én csak egy hibát írtam le, a többi (fent leírtak) csak a te kényszerképzetedben létezik! -
Azharel
aktív tag
válasz
premete #30489 üzenetére
Nem szeretnék vitát kirobbantani. Mire való egy telefonban a kamera, ha nem erre ? Idézem mflex kommentjét "A két tündéri kislányom húsvéti ajándékbontását vettem fel az anyósnál, csak az LG volt nálam"
Nem az új star trek filmet akarta leforgatni, ha nem egy pillanatot a családja életéből.
Abban egyetértek, hogy sokan tényleg pc/hifi/ egyéb hülyeségeket vár egy telefontól, de itt most nem erről volt szó. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
premete #30476 üzenetére
Most inkább nem írom ide be, hogy milyen cuccom van kamerából. Nem LG szintű készülék, legyen ennyi elég.
Neked tényleg ennyi jött le abból, amit idáig leírtam, Javaslom többször olvasd át, és utána felteheted magadnak a kérdést, hogy muszáj volt belepofázom? Késztetést éreztél arra, hogy megmond a frankót?
-
-
apaszka
veterán
válasz
premete #28238 üzenetére
Én nem profi diktafont várok el belőle! De az nagy kérés lenne,hogy pl KE970 szintjét hozza? Vagy egy GT540 ét?
Nekem az is jó lenne,és ha telefonálok,akkor ne haló-haló-zzanak a másik oldalon,hanem értsék mit mondok!? Ez nem nagy elvárás egy telefontól ugye?
És kérném akkor a tisztelt LG-t hogy ne vakítson a videó felvétel minőségével,ha egyszer szar! Ez a vevő megtévesztése,ami már ugye büntetendő még itt ebben a putris országban is! [link]Na de nem offolom már szét ezt a topikot!
Lépek inkább pár napra megint!Bocs mindenkitől,elsősorban tőled
premete -
válasz
premete #28162 üzenetére
Nálam se mindég attól is függ ki van a túlsó oldalon, volt már hogy vezetékesről hívtak és az is visszhangzott, mobilról meg változó van mikor nem van mikor igen!
Ha a teló lenne szar akkor mér csak a Cloudy -romokkal csinálja ezt, az összes többi custom és stock rommal meg tökéletes!
--------------------------------------------------
zack , toto0569: sz.tem amire kellett válaszoltam PÜ -ben! ha esetleg valami kimaradt volna akkor bocsy, de van hogy naponta jön 30-40.PÜ és előfordul hogy 1-1 válasz kimarad!-------------------------------------------------
pestibenji: Mai világban ki használ már olyan ÓTVAR Mobilos felületet? össze-vissza zagyvaság úgy az egész fórum, adat forgalom végett se érdemes, inkább opera+rally mód (vagy opera mini) -
draco84
tag
válasz
premete #26837 üzenetére
De észre vettem volna már majdnem 2 hete nyüstölöm!! Viszont ami nagyon boszantó volt hogy a gps jel kocsiban menet közben használhatatlan a google féle navigácioval!! Nem tudom hogy most a maga a progi rossz vagy a szoftnak a bugja! Menet közben elveszik a jel de a ha megállok 2-3 perc és vissza tér! Eddig csak ezt vettem észre más problémám nincs vele! És kb 1 hete nem kapcsoltam ki a gépezetet!
-
Wade0303
aktív tag
válasz
premete #23715 üzenetére
Hát lehet hogy valami olyan zavart be amit lejegeltem vagy a greenify-al fagyasztottam le, bár ez azért lenne furcsa mert kb teljesen ugyanazokat jegeltem és greenifyoltam amiket JB alatt is, márpedig ott működött a felső sávos lekoppolás. Itt meg csak a naptárat nyitja meg ha a felső sávot ütögetem.
-
válasz
premete #22295 üzenetére
Én tegnap feltettem a 2.7.0.0. TWRP -t és csak kiakartam próbálni megy -e Cache és Dalvik Cache -et Wipe -oltam vele, az eredmény MINDENT törölt a telóról még az internal Storage -t is! egyedül a Recovery particióhoz nem nyúlt!
próbáltál már vele WIPE -olni ha nem próbáld ki de legyen mentésed!
szóval nem is kísérleteztem tovább vele! ment a levesbe és vissza a 2.6.3.4 ami hibátlan ráadásul lelehet venni a kijelző fényerejét ne 100% on szívja az aksit recovery alatt!
-
-
pestibenji
senior tag
válasz
premete #21991 üzenetére
Miért beszélsz félre? Ki mondta, hogy nem lehet vele telefonálni?
Csak nem olyan jó a minősége. Észre sem veszed, hogy mennyire hülyeséget beszélsz? Kompromisszumokat kell kötni, ez a rom sok mindenben jobb, mint a többi, viszont nem olyan jó vele telefonálni. Semmiből nincs tökéletes, csak optimális. Az a baj, hogy annak ellenére, hogy mennyire ostoba és arrogáns vagy, okosnak gondolod magad...
-
-
lordnagy
csendes tag
válasz
premete #21849 üzenetére
anyád az analfabéta, te majom! attól mert nem vagyok 14 éves és nincs időm játszadozni gyerekes ROM-okkal még tisztában vagyok a XXI. századdal.
Igen - igen tudom, rossz operációs rendszert választottam, az IOS jobb lett volna az ilyen fajtáknak, mint én... Hát igen, ez pontosan így is van!!
apropó, van egy eladó telefonom... -
lordnagy
csendes tag
válasz
premete #21845 üzenetére
Fogalmam sincs... Ez a probléma nem vágok semmit a kitkat frissítésről, csak azt látom, hogy már mindenki használja. Nekem nem T-mobilos a telefonom. Várom, hogy mikor elérhető a frissítés a telefonomon, de semmit sem találok. Nem értem, hogy ha a T-mobile megkapja a frissítést az international LG G2-höz miért nem érkezik meg a telefonon? Miben különbözhet az én telefonom a T-mobile-ostól (nyilván semmiben) szóval már az alapját sem értem, hogy miért nem jön a kitkat frissítés egy független telefonra...
A pc-suitot most telepítem, de fogalmam sincs hogy ott találok-e valami megoldást...
(valamiért egy régi felhasználónévvel jelentkezett be, de ugyanaz vagyok)
-
-
apaszka
veterán
válasz
premete #21322 üzenetére
Munkahelyemen a kollega vitte a munkavédelmi cipőjét ,hogy cseréljék ki,mert 1 hónaposan megmozdult benne az acél betét! Azt mondták neki az irodán,hogy piszkos,és biztosan nem megfelelően használta!
Mondja neki a Gömbi,hogy repülni nem tudok b@ssza meg,azért lett poros a talpa egy hónap alatt! !
Ez full így volt!
(#21324) torok6
Nálam minden jó!
Más!
Mivel nem szoktam magam hagyni átverni,így indítottam egy lejárató kampányt a GLASS-M üvegfóliások ellen.
Tavaly óta nem válaszoltak egy e-mailre,sem üzenetre!Két napja megnyíltak!
Még mindig egy kö@ög cégnek tartom őket,és kérem vissza a pénzem!
De pár idézetet had rakjak be ide!Suzuki Fórum én vok!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Suzuki Fórum
I have ordered 3 months ago a protective glass for my LG G2, and it still hasnt arrived. Sent an email a couple weeks ago, but they haven't responded.
Is this some kind of scam? Can someone respond?
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------GLASS-M Store
Would you provide order number?--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Suzuki Fórum
#GL31799 ORDER NUMBERThank you for placing your order with GLASS-M | Premium Tempered Glass Clear Screen Protector!
This email is to confirm your recent order.
Date 12/26/2013
1x Glass-M Premium Tempered Glass Screen Protector for LG G2 - Nano Slim - 0.2mm (Available to ship: 1-3 days) for $16.99 each
Subtotal : $16.99 USD
Shipping : $0.00 USD
Total : $16.99 USD---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
GLASS-M Store
Hi, your shipping country is not Hong Kong.
International shipping is $5 shipping fee----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Suzuki Fórum
Well then can I get a refund or something ? Its getting a bit expensive for me... -
Danny365
őstag
válasz
premete #20480 üzenetére
Ooh, szuper, egy linket ehhez tudsz adni?
Egyébként érdekes dologba futottam bele. Root nélkül nekem nem volt túl meggyőző a KitKat, igy feltettem egy 10e ROM-ot. Bootloop fogadott, de hard reset megoldotta, ám ez után is Vodafone-os boot animáció fogadott. Feltettem egy TWRP-t, amivel visszaállitottam egy nandroid backupom (minden particiót, kiféve efs), ráadásul előtte wipeoltam mindent az internal storage-n kivül, erre még mindig Vodás ki/be-kapcsoló animációm van. Ez hogy lehet?
-
Danny365
őstag
válasz
premete #19740 üzenetére
Nekem eléggé bejönnek a stock Android-féle custom ROMok, szóval én igazából annyit várok csak ettől az updatettől, hogy a többi 4.4.2 ROM hibáit lehetőleg könnyebben kijavithassák, illetve a stock LG kamera működjön AOSP ROMon (tudom, már most is van port, de az nem éppen jól működik).
Ha meg a G Pro 2 kameráját is át tudnák hozni G2-re, akkor lenne csak igazám öröm és bótottá'.
@Damage401
Jaa, hogy te esetleg arra gondolsz, hogy a G sorozaton kivül nem nagyon akarják magukat megerőltetni? (mivel nem cimezted sehova, igy nem volt egyértelmű)
Mondjuk ez jogos, bár szerencsére ugye minket nem érint. Az meg mindenképp biztató, hogy a G2-t nem akarják még kukázni, és attól függetlenül, hogy a KK-ra relativ sokat kellett várni (bár ha belegondolunk, igazából nem is, más gyártók is mostanában nyomatják csak), azért időközben jöttek apróbb frissitések. -
jooker82
nagyúr
válasz
premete #19571 üzenetére
A váci úton van saját szervize az LG-nek,meg bemutatóterem is egyben.. Ott mindent szervizelnek ami LG...És nem is drágák,ha már nem garanciális,mert pl egy G2 kijelzőt 35-ért cseréltek,a telemaxnál meg elkértek érte 60-at...
A logitechre kitérve,én küldtem el nekik egy gamepadot és ugyanazt küldték vissza.Igaz nem volt hibája
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - gyári állapot - 40 ciklus- APPLE GARANCIA
- Iphone 12 Mini - 128GB - Vodafone függő - sötétkék - Akku 80% - védőfóliával
- ÚJ aktiválatlan Bontatlan Apple iPhone 16 512GB Black ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen,94% Akkumulátor, IV52
- iPhone 14 Pro MAX 256 GB Black - 3 hónap Apple szervízgarancia - APCOM - 90 százalékos akku
- Nubia Redmagic 9S Pro 5G 12GB/256GB Sleet, Alza, 2 év garival.
- Samsung galaxy A70 128gb független dualsimes okostelefon
- Nubia Redmagic 10 Pro 5G 12GB/256GB , Alza, Shadow, bontatlan
- Eladó Apple S7 plus telefon, kártyafüggetlen Képernyője törött, de működik. Ára: 25.000.-
- 2 darab iphone akciósan 7 és 7 plus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest