- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toobee
veterán
válasz
Toobee #13408 üzenetére
Ezeket most csináltam, nyilván olyanok is a fényviszonyok. A halszemről előtét nélkül csináltam, a kulcsosból az első wide+macro, a kevésbé tömzsiek lencse nélkül a 4 nagyon közeli meg csak a macro lencsével. Ott valami kisebb tárgyat kellett volna választanom, de most nincs kedvem foglalkozni vele.
-
Nordik
őstag
Akkor valóban érdemes kikapcsolni, körülbelül én is annyit vettem észre. Felesleges opció ha az ember nem használ ilyeneket, mégis sokat dob az akkuidőn. Van egyáltalán valaminek szüksége rá, hogy folyamatosan tisztában legyen a pozíciónkkal ha mindenhol manuálisan adjuk meg?
-
Mett
senior tag
na, ez egy baromira nagy hülyeség. 300 eurós fejhallgatóval hallgatom a telefont egy neutron meg poweramp közt hangzásban semmi különbség nincs. utóbbit is kilehet kapcsolni, hogy teljesen flatben szóljon. a neutron crossfeedje meg nem sokat ér, csak beszűkíti a sztereóteret ill. belenyúl a hangképbe. lehet te pár ezres fülhallgatón jobbnak hallod, de egyáltalán nem jobb, sőt! kezelhetősége is rossz a neutronnak.
g2-ben ez az új hangchip sem olyan jó, mint ahogy beállítják. én még nem hallottam telefont jól szólni.
itthon highend körökben ismert gyártó fejhallgató erősítőjét hallgatom. ég és föld a különbség köztük.
szóval felőlem lehet benne wolfson vagy qualcomm dac is, a végszó az, hogy utazásnál kielégítő a minőség poweramppal vagy akár mással, de csodát nem kell várni egy telefontól sem -
premete
veterán
-
-HajTömeg-
őstag
Hogy ellenpéldát is hozzak a Ray-emhez vettem gyári nokia micro usb kábelt és nem töltött fel vele.
Mikor visszavittem nem akarták elhinni,így feldugtuk a telefont tölteni, még a töltést jelző led is világított,de semennyit sem töltődött.
Visszakaptam az árát, vettem gyári sony kábelt és azzal múkodik.
Hogy a G2-nél mi okozza,hogy sehol sem tudom megnézni,mert nincs feltöltve, na azt akkor így végképp nem értem. -
vadászcsiga
félisten
-
Atus85
aktív tag
-
-
lajki7
senior tag
Huawai p6: egyszeru,nm nagy pont kezre all,szep kijelzo. Oszt annyi. Semmi mas nm jo abban
G2:Szebb kijelzo min a P6nak de szerintemmst a piacon a legjobb kijelzo es minden masban jobb mindennel
(kiveve kamera,meg a memoria kartya
) tessek ossze foglaltam neked. S4rol valtottam de elotte vot má minden
Onetol -Note3ig
Vegyé ilyet azt öröm bodottá van -
bounty123
őstag
"Kivéve hogy LG" Ezt nem is értem, az LG szerinted kisebb/szarabb név, mint a Huawei?!
Én mindig úgy vagyok ezzel, hogy leszarom a márkanevet, az észérveket nézem meg a garanciát. De ebben az esetben a márkanév is az LG-nek kedvez. Biztos véletlenül gyártják ők a nexus 5-öt is (ami egy butított G2).A G2 meg minden de nem ronda, legalábbis nekem simán nagyon bejön, jó kézbe venni, ránézni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Politika
- Eredeti játékok OFF topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Opel topik
- Horgász topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Napelem
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest