Hirdetés
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Kiszervezett ultrazoommal érkezett meg a Vivo kameratelefonja
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VoLTE/VoWiFi
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
doctorur
tag
Na az én offline frissítésemet megette a fene.
49%-nál megáll, próbálkozik még egy adagot, majd totál leáll.
A végén még ezt dobja:
22:34:52 : Indirect Internal / PC to Phone send end
22:35:53 : wParam : 100, lParam = 3146240
22:35:53 : MODEL DLL Event : (100, 3146240)
22:35:53 : Step : TYPE_WPARAM_UPGRADE_ERROR
22:35:53 : CleanModelDll() : Free Model.dll
22:35:53 : _DetachDLL Call
22:35:58 : _DetachDLL Call End
22:35:58 : Page_Error şÎşĐŔÔ´Ď´Ů
22:35:58 : ż©±â´Â Retry şÎşĐŔÔ´Ď´ŮÖtlet?
-
hard74
senior tag
válasz
DroiDMester #24696 üzenetére
Mit változtatzál a V2-ben?Az egy is hibátlanul tette a dolgát.
-
válasz
RiseOfEvil #24697 üzenetére
Nem lassul ez be, 3,5 éve szarabb hardverekkel csináltuk és rendereltük ezt a 3DBrigade-ban, mint ez a telefon. Meg is látszik rajta
Félretéve a dolgot nekem nem lassult, pedig volt egy pár "pakolászás" rajta.
-
RiseOfEvil
tag
Hanem csak hogy alkalmazások nagyon nehézkesen indulnak el belassúl a rendszer
Ilyenekre gondoltam. -
Korábban már írtam erről hogy ha kijön belőle egy friss verzió az már támogatni fogja! Egyébként eddig is fel lehetett tenni kb 2.perces kitérővel itt írtam róla! De mostmár happy van, nem kell root hozzá!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Amúgy meg akinek nem megy az OFFLINE KDZ miért nem próbálja meg az én verziómat?ráadásul tegnap LG-G2-Offline_Auto-Flash_V2.zip frissítettem a programot v2 -re!
akiknek pedig Engedély Megtagadva hibaüzenetük van azok NEM RENDSZERGAZDA -ként Futtatják ezért nem megy végig a folyamat!
Szóval ne a programot hibáztassák, mert csak az ön készülékükben(PC/laptop OP rendszere) van a gond!
-
Looserke
őstag
válasz
Tenzing #24690 üzenetére
hosszan nyomod a bekapcs gombot amíg kikapcsol a teló, ha még nem indult el semmi nyugodtan kihúzhatod utána
az automatikus vagy a manuális módszert tolod?
nekem a szkriptes ugyanezt a hibaüzenetet adta, manuálisan kellett szerkesztenem meg másolnom a cuccokat és jó lett
-
Tenzing
csendes tag
NA most segítsetek légyszi. Offline 8. pontjánál járok, indítanám a vbs file,t erre dob egy ilyen hibaüzenetet:
A teló download módban van, továbbmenni nem tudok. Hogy tudok biztonságosan kijönni a DL módból? Azt írja ne húzzam ki az USB-t amíg véig nem megy a folyamat, de az el sem indul. Itt állok meglőve.Power gomb 10 mp-ig megoldotta. DE mi lehet a baj a vbs file-al?
-
asderr
aktív tag
Homlokon csaptam magam.
Olyan ajanlatot kaptam a G2m-re(novemberi,makulatlan,szamlas) hogy iphone 5c-re mennyit fizetek
Egyebkent az offline KDZvel kapcsolatban,programdata mappan belul LG mappat kicsereltetek?
Nekem emiatt nem ment -
laca.1
aktív tag
válasz
firemanus82 #24682 üzenetére
no rájöttem,belépsz a hely menübe,aztán klikk a mód menüre aztan a második opciót választani,így gps nélkül megy a helymeghatározás.(legalább is szerintem)ha nem igy van akkor javítsonki egy hozzáértő.
-
Bilux
veterán
Asphalt 8 telepíthető playről
-
Apaxp
senior tag
A hozzáértőktől kérdezném: a beállítások/telefonról/szoftveradatok/kernel verziónál nekem 3.4.0 szerepel, de a 10e romnál is ugyanez volt. A 20b felrakásával nem kellett volna ennek is módosulni?
-
ShadowRazor
csendes tag
válasz
ShadowRazor #24626 üzenetére
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy meglehetne-e azt csinálni, hogy a D80210E-466-92 szoftvert D80210E-EUR-XX legyen? Nemegyszer probáltam .KZD frissiteni/ujrarakni de mindig 466-92 marad akarmilyet szedtem le. Volt az német angol, magyar is (lte csak build.prop átirassal tudom e miatt bekapcsolni). Esetleg az "uj" offline frissitessel meglehet oldani?
Valaki tudna segiteni?
-
Apaxp
senior tag
Akinek nem megy a .kdz frissítés az nézze már meg hogy ahol betallózza a ...20b.kdz fájlt, mellette a work directory mellett mi szerepel betallózva. Ott ugyanis az LG_KDZ_FW-Update_OfflineFix mappa elérési útjának kell szerepelni, ez pedig a 4. pont alatt szedhető le.
(#24675) Sógi nem frissítettem írás előtt de látom megtaláltad
-
Sógi
addikt
válasz
Tenzing #24670 üzenetére
Meg lett a megoldás
hogy rohadna meg
A test tool work directoryja rossz helyre mutatott, amit nem is értek, de átállítottam oda, ahova kell és már ment is a frissítés!Köszönöm mindenkinek a segítséget!
Kit kat Root sima ügy srácok? Melyik módszerrel egyszerűbb +TWRP van?
-
RiseOfEvil
tag
Nem évekre értve persze!
-
firemanus82
senior tag
válasz
trobi28 #24669 üzenetére
De a vicc hogy ez sem a gps-t kapcsolja be. 3 lehetőség közül választhatsz, aksi kimélő, gps wifi és net, illetve csak gps. Na nekem egyik beállítás esetén sem működik az időjárás widget illetve az időkép helymeghatározása. Mellesleg felsorol programokat, melyik milyen beállítást használ, de módosítani nem tudom.
De működik a gps a térképnél, illetve a 3betűs navinál.
-
Danny365
őstag
Én tök manuálisan csinálom, talán nem hal bele az ember, hogy sajátkezűleg kell elinditani a Small Servert, meg a Windows Enablert, mert más feladat nincs igazából (persze előtte a hosts fájlhoz hozzá kell adni a csmg.lgmobile.com -ot, de ennyi).
a-ról b-re szerintem felesleges frissiteni, egyáltalán nem biztos, hogy bármiben jobb lenne, lehet csak lokalizációs, pl nyelv eltérések vannak csak benne, vagy ilyesmik.
-
firemanus82
senior tag
válasz
f(x)=exp(x) #24663 üzenetére
Mi számít hosszabb időnek? A 4X -nél egy nap se kellett, ennél a telefonnál nálam még nem jött el az az idő. Jó, persze havonta 1x kikapcsolom azért 😄 tothgergo: gondolom probálkoztál már újraindítással. Vagy ha nem nagyon laktad még be, próbálkozz egy HR-rel.
Toto: én is újratelepítettem mindent, nekem a driver telepítésnél egy valamit (android modem?) nem telepített, de ettől még sikerült. Érdekes a windows és az android kapcsolata...
-
tothgergo90
tag
válasz
firemanus82 #24649 üzenetére
Maradjon a Wi-Fi bekapcsolva alvó módban:
- Mindig
- Csak amikor csatlakoztatva van
- A Wi-Fi kikapcsolva (az adatforgalom miatt)Próbáltam mindegyiknél, de ugyan úgy bekapcsol a Wi-Fi :-(
-
toto0569
addikt
válasz
firemanus82 #24657 üzenetére
Amikor ez a ZIP ki került ide én mindent letöröltem a gépröl.Feltettem a legújabb drivert,B2CApp,PCSuite.-ot.Aztán usb-re dugtam a telót és megvártam amíg telepítget magának,aztán lehúztam ,hangerő fel és USB rádug mert akkor is telepít még...ha ezek készen vannak akkor a sz.gép újraindítása következik.
És most lehet próbálkozni a telepítéssel
Valaki használta már az Auto-flash programot XP-n? -
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
RiseOfEvil #24655 üzenetére
Hosszabb idő után MINDEN MOST KAPHATÓ készülék belassul. De nem észrevehető, főleg ilyen kaliberű készüléknél.
-
laca.1
aktív tag
válasz
kisgergely80 #24629 üzenetére
telenornál nincsenek ilyen korlátok,csak t,nél és vodánál. viszont vodánál ha plussz adatot vásárolsz akkor a vasárolt adat mennyiségéig használhatóvá válnak az amúgy letiltott dolgok.(én ezt rablásnak nevezném)
más:kk-ban hogy is tudom külön kapcsolgatni a GPS,, -
firemanus82
senior tag
válasz
RiseOfEvil #24655 üzenetére
Na az nagyott mondott... nem lassul be.
-
RiseOfEvil
tag
Hosszabb idő után belassúl a készülék?
Mert valahol azt olvastam! -
noxon
őstag
Most akkor az összefoglaló szerint fel lehet tenni kdz-vel egy KITKAT-ez vagy nem?
Nem tudom hanyadik ember írja már, hogy nem jó, csomó hiba előjön... ezért meg azért nem megy végig az updated, leáll, nem az az ablak jön elő aminek kéne, tiszta káosz van
Szeretném holnap feltenni a 20b-t, de így nem merek neki vágni...
-
Sógi
addikt
válasz
firemanus82 #24648 üzenetére
3. gépen próbálom már...szét vet már az ideg lassan...Ami azonos, hogy XP volt mind...
-
firemanus82
senior tag
válasz
tothgergo90 #24601 üzenetére
Haladó wifi beállítások, ott próbáld meg a maradjon a wifi bekapcsolva mellől kivenni a pipát
-
Sógi
addikt
válasz
toto0569 #24639 üzenetére
Bemásoltam és azt írja mikor rányomok normal web update testre, hogy update the R&D tools....
(#24638) Apaxp: Nem.
(#24643) firemanus82: Nem zárok be semmit...
Most holland 10F van a telefonon + TWRP, nem tudom valahogy visszatenni a gyári 10E-t?
Az a small server ablak ír egy ilyet, lehet ebből ki lehetne indulni:
">\swdata\client\inhouse\UpTestEX_1.1.4.3.cab(Undefined/default)
Error. File not found." -
toto0569
addikt
ezt szedd le értelemszerűen van mappázva neked az offline-t kell bemásolni a másik helyére
-
Bossi
őstag
válasz
Szabiq #24634 üzenetére
nem akarlak rábeszélni, mert van akinek nem okés ez a zip rom...
egyébként az utóbbi napokban olvasottak alapján elég érdekes anomáliák vannak, a KK rom-ok esetében mintha adott rom más-más készüléken máshogy működne... és van akinek hibátlan van akinek sok bug jelentkezik, érdekes -
Apaxp
senior tag
Valaki megnézné KK 20b-nél a beállítások/hívás beállítások/elutasítás üzenettel ha erre rákattint mit csinál.
Nálam com.android.phone folyamat leállt hiba jelentkezik. -
Bossi
őstag
válasz
Szabiq #24617 üzenetére
Nekem semmi akadás, a háttér sem mászik el
akku:
23:01 perce töltöttem most 70%-on van
ebből beszélgetés 1 óra 38 perc
képernyő 55 perc
napközben munkába folyamatos mobilnet és szinkronizáció 2db mail fiókkal
otthon folyamatos wifi (kivéve tegnap éjjel)tehát nem rossz szerintem...
-
toto0569
addikt
válasz
kisgergely80 #24629 üzenetére
Annak a megerősítését kérdezd másoktól...abban nem tudok segíteni.
-
asderr
aktív tag
Szepjoestet!
KK akkuhasznalata nallam nagyon rendben van.
2 ora zenehallgatas,facebook/aprod,2,1oras kijelzoido,ma ejjel fel5kor vettem le a toltorol,es most vagyok 73-on -
trobi28
addikt
Nekem tetszik eddig ez a KK
Ami jobb lett: Automata fényerő szabályozás, folyamatosabb a rendszer, eddig ezt vettem észre pár perc nyomkodás után.
Hibát még nem találtam, de meg lesz az előbb utóbb -
fecs
senior tag
válasz
Maxtreme #24452 üzenetére
Pár napja én is feltettem ezt a kérdést itt a fórumon, de nem érkezett rá érdemi válasz. Furcsállom ugyanis, hogy nem a kijelző viszi a primet a fogyasztásban, hanem az Android rendszer. Nem jöttem még rá, hogy melyik része okozza ezt a %-ot. Azért bosszant!
Fagyasztásról itt van egy lista.Nekem rootolt Telenor 4.2.2 van fenn.
-
ShadowRazor
csendes tag
válasz
ShadowRazor #24598 üzenetére
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy meglehetne-e azt csinálni, hogy a D80210E-466-92 szoftvert D80210E-EUR-XX legyen? Nemegyszer probáltam .KZD frissiteni/ujrarakni de mindig 466-92 marad akarmilyet szedtem le. Volt az német angol, magyar is (lte csak build.prop átirassal tudom e miatt bekapcsolni). Esetleg az "uj" offline frissitessel meglehet oldani? Másik kérdés KitKat-et érdemes feltelepiteni vagy még várjak? D80220A volt 1x fennt de bluethooth háttérben akksit zabált plusz pl antutu benchmark -10K pont volt (tudom erre nem szabadna nagyon támaszkodni).
(Elobb jol utánnaolvasok mielott kerdezek de nem találtam megoldást)
---------------------------------------------------------
Valaki? -
toto0569
addikt
válasz
kisgergely80 #24624 üzenetére
"Mostani mobil díjcsomagommal nem tudok az interneten hang- illetve videóhívást indítani, miért?
A lakossági ÁSZF módosításnak megfelelően, 2013. november 1-jét követően egyes mobil hang díjcsomagok – az ezeket választó új előfizetők vagy ezen díjcsomagokra váltók számára – nem használhatóak internet alapú hang- és videóhívásokra.
Arról, hogy pontosan mely díjcsomagokban nem engedélyezett az internet alapú hívás, a Domino- illetve Havidíjas díjszabásunkból, illetve honlapunkon tájékozódhat. A változásban érintett díjcsomagokat 2013. november 1-je előtt választó előfizetőknek nem szűnik meg az internet alapú hívások lehetősége. Ez a feltétel nem vonatkozik azon díjcsomagokra – a vásárlás időpontjától függetlenül – amelyekben létrehozásuktól kezdve nem engedélyezett az internet alapú hang- és videóhívás.
Amennyiben Ön most választ havidíjas tarifát, és a jövőben szeretne internet alapú hívást indítani, javasoljuk, váltson át az alábbi díjcsomagok egyikére:
Next M, Next L, Next XL,
valamennyi mobilinternet csomag, melyek csak mobilinternetre használhatóak, pl. Net&Roll S, Net&Roll M."
forrás:T-mobil -
toto0569
addikt
válasz
kisgergely80 #24622 üzenetére
nem támogatott az adatkapcsolattal való beszélgetés.
-
kisgergely80
tag
Akkor sajnos nincs több tippem.
--------------------------------------------------------------------------------------
Más téma, fontos lenne. 2 napja nem tudok telefonálni se viberen, se skype-on mobilnettel. T-mobile-os vagyok. Próbálja már ki valaki légyszíves, hogy tud-e így telefonálni. Wifivel minden oké egyébként. -
noxon
őstag
Valami nem oké ezzel a telefonnal
nekem eddig jó volt a skype hang meg úgy amúgy is a fülessel, de most meg úgy pattog folyamatosan, hogy meg lehet őrülni, és alig hallanak a túloldalt... pedig semmit nem csináltam
-
Sógi
addikt
válasz
kisgergely80 #24574 üzenetére
Hihetetlen, de se így és se úgy nem tudom telepíteni!
Számít valamit, hogy XP-m van? Egyfolytában az a buzi lg mobile tools jön be és nem ez:"Megjelenik az ország és nyelvválasztó ablak, ahol csak az országot lehet kiválasztani. Nyomjunk a "Clear phone software update registry" gombra, A "Country" ablakot állítsuk át "different countryra" és nyomjunk az "ok" gombra."
Valakinek valami ötlet?
-
tutaj01
aktív tag
Na sikerült a hivatalos KK! Telenoros készülék, 10e->20b.
Ráadásul sikerült összehasonlítani egy másik G2-vel, amin még a 10e volt. Az is telenoros, teljesen piszkamentes.
Rövid vélemény:
A két készülék egymás mellé téve:
Rendszer betöltés: Gyorsabb
Két kopp feloldás: Itt igazából nem nagyon vettem észre a kettő között változást.
YouTube: Gyorsabb, de nem olyan látványosan.
Gyári böngésző(Google kezdőlap): Gyakorlatilag ugyanaz.
Hívásinfo: Piszkosul gyorsabb
Viber: Itt kiakadtam! Beszarás amennyire gyorsan megnyitotta a KK
Kamera: Gyorsabb, de ez sem annyira szembetűnő. Igaz a KK-en a fókusz az nagyon jó lett.
Igo, műhold: Ez igen! 8 sec különbséggel gyorsabban lőtte be a KK.
Nekem sistergés sincs zenelejátszásnal. Az aksi meg majd elválik
Összességében csak jobbat hozott nekem. Egyenlőre nagyon smooth -
Bossi
őstag
válasz
Szabiq #24600 üzenetére
Mindenki írja, hogy "ha lenne root" lehet hülyeséget kérdezek de, miért nem teszitek fel a DroiDMester által írt megoldással és akkor lenne KK és root is... vagy ezzel van valami probléma?
-
w333
félisten
válasz
tothgergo90 #24609 üzenetére
Akkor a G2 -nek más a menüje ... de valami opció biztos van hozzá
Az hogy magától bekapcsol a Wifi ez szerintem biztosan nem hiba lesz, keresgélj valamit ki kell kapcsolni(#24611) Bossi
vagy ezzel van valami probléma?
Az már csalásnak számít az LG -vel szemben ...
-
w333
félisten
válasz
tothgergo90 #24601 üzenetére
Pedig ha rákattintasz a Wifi -re ott ugye bejönnek a hálózatok és alul a menü gomb -al elő kell hogy jöjjön a "beállítások" vagy "speciális" lehetőség
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- iPhone topik
- Revolut
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Iphone 14 promax 128Gb arany 1 hónapos garanciaban
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- Iphone 15 Pro 128 GB Natural Titanium 17 Hó Gari
- Eladó makulátlan állapotú iPhone 13 Pro (128 GB, Grafitszürke)
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Újszerű Acer Nitro V - ANV15 - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2+ év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest