Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Kiszervezett ultrazoommal érkezett meg a Vivo kameratelefonja
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
stilo18
addikt
válasz
dani993 #27694 üzenetére
Tény, hogy tájképekre nem elég jók, de közeli képeknél,makrónál teljesen jók.
Videó része nagyon jó.
Forma ugye szubjektív, nekem sokkal jobban tetszik a One, mint a G2-m.
A sebesség meg érdekes, mert főnököm One-ja gyorsabb volt, de hogy totál lagmentes az biztos....
Na de ez nagyon off, én csak annyit akartam ha tetszett neki az SLCD2 kijelző, akkor a 3 is bejönne neki....Igazad van sefan, jeszinek akartam írni...
-
madgie
titán
válasz
sefan67 #27696 üzenetére
Két év múlva úgyis lecseréled
Inkább az a gond velük, hogy a Samsung kivételével (sgs4-5, note 3) senki nem csinál hozzájuk korrekt sRGB közeli színprofilt... anélkül meg "széthúzza" a webes sRGB-t a saját, szélesebb színterére, magyarul mindent túlszaturál.
Moto X-en is azt varom, mikor lesz profil hozzá. Amúgy a gyári rom+gravitybox nagyon jó, csak ez hiányzik igazán.
-
sefan67
aktív tag
https://vidd.me/v/3FQ
Jöhetnek a vélemények
-
jeszi
tag
válasz
Azharel #27675 üzenetére
Köszönöm, hogy megnézted!
Viszem vissza a boltba. Vajon visszakérhető a pénz? (Pénteken vettem.) Abból a boltból már nem kellene másik. Ráadásul nem magyar régióval van, amit mondhatott volna. Furcsáltam is, hogy a boltban mondta a fickó, hogy ad hozzá átalakítót, mert nem európai a töltője. Belenéztem a dobozba, mondtam, hogy de, ez magyar dugós. A boltos erre: Ja rendben, akkor nem adok átalakítót. Na ekkor kellett volna kifordulnom a boltól. Néha van értelme a media markt szlogennek, oda kellett volna mennem.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
-
jeszi
tag
válasz
sefan67 #27672 üzenetére
Szia!
Igen, az IPS-nek vannak hátrányai, de a HTC One X-ben szinte mindenhonnan tökéletes, bár az is IPS. A g2 kijelzőről csak jókat olvastam, nem is gondoltam volna, hogy ilyen...bár lehet hibás
Világos színes képeknél sokkal jobb a helyzet, de picit változnak a színek. Teljes fényerőn, ha lehúzom fentről a rolót, az elsötétedett lenti részen szintén látható a zavaró jelenség. Erről készült szemcsés videó:
Ha ez normális jelenség és mindegyik készülék ilyen, akkor van egy eladó g2 telefonom.
-
Azharel
aktív tag
Hátha van valakinek kedve kipróbálni, nekem sajnos nincs rá időm.
A6ESWH and A6ESBK Open Spain v20c -
sefan67
aktív tag
Azért azt megjegyezném hogy egy filmnél sosem teljesen világosak/élénkek a színek, 90%ban van egy kis sötétedés minden képkockában. Az IPS meg köztudott hogy belilul/fakó lesz egy kicsit sötétebb részeken. Monitoroknál jobban szokott látszódni (mondjuk G2-nél ennyire nagy torzulásra nem számítottam) Egy gyári háttérképet be tudnál állítani (mondjuk azt a piros-zöldet) és ugyanígy megmutatni a közösségnek hogy összehasonlíthassuk?
-
jeszi
tag
válasz
f(x)=exp(x) #27667 üzenetére
Hol erdemes ilyen telefont venni? A media marktban korabban vettem mar, az megbizhato, de altalaban el vannak szallva az arak. Amugy nem tunik hamisnak a telefon, gyors, probaltam taviranyitokent is, firmware frissites siman ment 4.4-re. Nagyon szeretheto lenne...
-
ReKzZz
tag
Meggyőztetek inkább g2 való nekem mint a nexus
ugye nem karcolódik túlságosan a műanyag?
fehéret szeretnék mert azon nem látszik annyira, vagyis inkább kevésbé
-
noxon
őstag
A beaállítások - telefonról - státusz résznél nekem miért írja, hogy a telefonszám ismeretlen?
( telenoros )
-
szabyka95
őstag
device managerben azt irja, h nincs telepitve a driveer a g2 hoz, viszont feltelepitettem
-
válasz
ReKzZz #27653 üzenetére
Ha azt nézzük, hogy az akkumulátor folyamatosan nagyon apró mértékben halódik elfele, akkor ha a G2 akksijából indulunk ki, 2-3 év után még mindig hozhatja egy új nexus 5 akksinak a szintjét.
De általánosan is, a G2 inkább való mindennapi használatra. Ez a telefon direkt erre készült.
Már csak a gyárilag beépített, átlagfelhasználóknak hasznos alkalmazásokat nézve is, míg a Nexus 5 egy fejlesztői telefon, csupasz vanilla Androiddal. -
szabyka95
őstag
nem tudok adb sideloaddal zipet felmasolni a telora
twrp 2.7 m van
adb devices parancssor utana nem dobja ki a keszuleket -
reflxx
aktív tag
Üdv! Itt is felvetném jelenlegi problémámat hátha tudtok segíteni :|
Még1x megpróbálta haver a linuxos megoldást. De hiába csinál akármit a recovery jön be. Ha be van dugva usb-re kikapcsolva akkor is a recovery jön be
Ha recovery-be van kikapcsolva, akkor visszakapcsol és az jön be. -
gusthy
veterán
válasz
ReKzZz #27644 üzenetére
Aksi tényleg brutál jó.
Vigyázni kell rá, mert elég nagy telefon, de aránylag jól bírja. Sokan vettek rá tokot.
Ami a frissítéseket illeti, most épp a legfrissebb Android a 4.4, ezen is az a legújabb. Nexusra biztos, hogy lesz még egy nagy frissítés, mert az a Google referencia telefon, erre már nem valószínű, de nem kizárt.
Két év múlva 4.4-gyel még simán elleszel.
Minden telefon meg tud akadni -
ReKzZz
tag
Sziasztok!
Előre is bocsi ha kicsit idétlen kérdést teszek fel vagy ilyesmi
Szóval az lenne a kérdésem hogy egy iphone 4s-t váltanék le. Lg g2-t néztem ki és lenne pár kérdésem felétek mint g2 felhasználokSzóval:
-Akksi idő tényleg ennyire jó? Folyamatos nyomkodás mellett mennyit bír? (iphone 4-5órát talán-igaz másfél éves)
-Megtud akadni? Volt már rá valakinél példa?
-Mennyire karcolódik, törik?
-Na és persze mennyi időre lehet vele tervezni? (ezalatt frissítéseket értek , meddig lesznek rá?)(emiatt gondolkodtam a nexus5-ben is) kb.2-3évig használnámElőre is köszönöm a válaszokat!
-
-
-
gusthy
veterán
-
apaszka
veterán
válasz
f(x)=exp(x) #27619 üzenetére
Persze! Én is próbálgattam a samun,de t@k felesleges ebben a pillanatban még szerintem!
Persze legyen jó,és minden app támogassa,és legyen előre lépés végre,de ez pikk pakk nem fog menni!
Ezért is van lehetőség a Dalvikra átállítás! -
jeszi
tag
Egy napja van g2 telefonom, tényleg ilyen vacak ebben a kijelző? El sem akarom hinni...
HTC One X után a betekintési szög szörnyű, ha egy filmet nézek rajta, picit elfordítom és a színek fakulnak, invertálódnak, a fekete világosszürke lesz. Átlósan a legborzasztóbb. Minden más remek, de ez nagyon idegesít a HOX után. -
reflxx
aktív tag
Üdv!
Felkerült végre a telefonra a recovery a linuxxos módszerrel. Volt egy régi backup ami fel lett pakolva a telóra viszont most akárhányszor újraindítom a telót a rendszer nem jön be csak a recovery.
Mi a teendő?? -
apaszka
veterán
válasz
f(x)=exp(x) #27606 üzenetére
Ne hidd,de nem vagyunk mi sem egyformák!
És mire mész az ART al? Sok app nem élvezi támogatását! És egyenlőre inkább próbálkozás,mint valóságos előre lépés!(#27605) gusthy
Nekem a tévém is LG
-
Pocak89
senior tag
válasz
adamzflash #27601 üzenetére
Aha értem köszi.
-
gusthy
veterán
Valamiért időnként feltámad bennem, hogy stock romot kell használni, mert akkor tudom az LG tévét távirányítani. Aztán amikor felrakom, rájövök, hogy nem szoktam tévézni. Most sikerült ellenállni a kísértésnek
-
Steelheart2
őstag
Tudtok nekem valami fülest ajánlani ami jobb mint a gyári? Nem kell drágára gondolni mert keveset használom.Olyan 20-25 euro küröl.
Creative EP-660,Philips SHE7050,vagy a Sony XBA-C10W erre most van 61% kedvezmény nálunk SK ban.
Köszi szépen! -
Valaki1234
tag
válasz
vadászcsiga #27590 üzenetére
USB-n tudtam csak kipróbálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One mobilszolgáltatások
- Gran Turismo
- Formula-1
- Kés topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Iphone 14 promax 128Gb arany 1 hónapos garanciaban
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- Iphone 15 Pro 128 GB Natural Titanium 17 Hó Gari
- Eladó makulátlan állapotú iPhone 13 Pro (128 GB, Grafitszürke)
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS ROG Zephyrus G14 GA403UI-QS033W Notebook - Kamatmentes részletfizetés
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest