Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Kiszervezett ultrazoommal érkezett meg a Vivo kameratelefonja
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
quby
őstag
Sziasztok! Stock 10a-m van rootolva. Le fog jönni OTA-n a frissités (ha megjön a t-től) vagy kell unrootoljak?
-
gusthy
veterán
válasz
vadászcsiga #25686 üzenetére
Elvileg igen. Mármint nem fog.
-
vadászcsiga
félisten
Ha neadjisten kijönne a T-s KK és jelez a telko akkor ha a szoftver frissítés menüben az automatikusan elől kiveszem a pipát nem fog zaklatni többet?
-
dave_gahan
aktív tag
válasz
dave_gahan #25599 üzenetére
Éjszakára ahogy mindig, repülő módba tettem, reggel viszont felgyorsult az OTA-n felajánlott 20a letöltése és végül negyed óra után rendben megtörtént a frissítés is. Mivel korábban nem root-oltam és teljesen stock 10e-m volt, ezért simán engedtem az OTA frissítést. Nem csináltam hard reset-et, sztem ilyenkor nem kell, max kdz esetén, de azt úgysem használom.
Ha emiatt vmi bug-ot kapok a "szokásos", itt már ecsetelt dolgokon kívül, akkor majd nyomok egy hr-t. Addig nem szándékozom.
Egyelőre nagyon friss a 20a, különösebb tapasztalataim még nincsenek. A knock on valóban érzékenyebb lett, ez pozitív.
A knock code faszányos, h jön majd, de különösebben nem izgat fel. A lezáró képernyőt kikapcsoltam, így knock on-ra nekem egyből a főképernyő jön fel, így kényelmes, nem kell újabb felesleges ujjmozdulat a lezáróképernyőn a feloldáshoz. Pöpec.Apropó, v20a és b között mi a különbség?
-
sefan67
aktív tag
Valaki tudja miért nem működik a firmware listás oldal?
Rámegyek bármelyikre, végigvárom a reklámot utána nem elérhető semmi.
[link]Hungary open KK-t akarnám leszedni sűrgősen (V20B)
-
Disla87
csendes tag
Kipróbáltam több romot is, sajnos az összes LG romra épülő 4.4-nél elviselhetetlen a digitális zaj a fülesemmel, még egy egy érintési hang lejátszásakor is és utána még néhány másodpercig. Kínomban már kipróbáltam a Cyanogenmod-ot is, az volt az egyetlen 4.4, aminél nem volt zaj, de ott meg nem ment az LTE. Nem értem miért van ez a dolog, az tény, hogy a fülesem (10ezres panasonic) eléggé felerősíti, mert más fülessel kevésbé hallani, de 4.2 alatt meg Cyanogennel 0 volt a digitális zaj, szóval nem a füles a ludas. Próbáltam már 20a-t, 20b-t, Cloudy Pro II-t, de sajnos a 10f került vissza emiatt.
-
adomok
tag
Sziasztok! Olvasom az összefoglalóban, hogy rootolt telót az OTA frissítés hazavág. Egy app miatt rootoltam én is twrp nincs, ezek szerint ne probáljak OTA frissítést, csak kdz-vel fog menni? A hard reset a rootot nem szünteti meg? Köszi
-
Keraa
aktív tag
válasz
pestibenji #25670 üzenetére
Ok! Köszönöm szépen!
Sikerült
-
Sógi
addikt
Ha rootolt KK-t KDZ-vel újrahúzom egy gyári KK-ra, akkor hard reset után rootolatlannak látja a rendszer a telefont DL módban vagy vissza kell menjek JB-re és ott root eltüntet?
-
Keraa
aktív tag
Sziasztok!
Kellene egy kis gyors segítség!!! Titánium backuppal visszaállítottam mindent 10E szoftról -10E re tehát programokat miegymást erre újraindításnál az lg logónál nem jut tovább...
Próbáltam a hard resetet is csak a TWRP -recoveribe visz ott pedig nem tudom, hogy mit kell választani a hard resethez és nem akarom teljesen letéglásítani szegényt...
-
adrianzen
csendes tag
valakinek van vagy használ esetleg OTG-s pendrive-ot, esetleg tapasztalata vele?
-
bbalika81
aktív tag
Sziasztok,
Neki futok újból
Jelenleg stock 10F romom van . Szeretnék egy 4.4 alapút feltenni (pl. Cloudy Stock 1.2).
A kérdésem annyi lenni, hogy ebben az esetben a rom telepítésé előtt flashelnem kell a 4.4 basebandet?
Köszönöm
-
h3lios
addikt
Sziasztok ma a telefonom felajánlotta a 20b Romot OTA-n keresztül. Mik a tapasztalatok a KK rommal kapcsolatban ? Megéri frissíteni 10e-ről ?
Első sorban az aksi érdekelne, hogy mennyire merül a frissítés után.
Teljesen stock rendszer, még root sincs rajta, szóval ehhez mérten érdekelnek a tapasztalatok.
Illetve Root nélkül milyen lehetőség van arra, hogy elmentsem pl. a HayDay mentésem ? -
válasz
belua27 #25652 üzenetére
ez a füles recsegés érdekes van olyan szám amiben hallom van ahol nem ... Amúgy nekem inkább a jobb oldal ami recseg legalábbis szerintem
... de tényleg nem minden szám esetén
. Pl mintha youtube alatt egyáltalán nem jelentkezne...
Amúgy bluetooth fülessel hallgatok normális esetben zenét ott nincs semmilyen probléma.
-
Maxtreme
addikt
Ha valakit érdekel itt van baromi sok téma a g2-höz.
Vannak köztük egész jók is. -
belua27
tag
20b nél mindenkinek előjön a füles recsegés és csak a gyári lejátszón vagy mindenhol? Most szeretném kdz-vel frissíteni de ha nincs root meg még bugos akkor inkább maradok a 10 e -nél. Azért a pár milisecundumért nem adom fel a stabil rendszert.
-
Damage401
senior tag
Ügyfélszolgálat> Technikai segítség. Húgom Trémobilos, G2 szaladgál 10A val.
Én meg Telenoros: 20B-vel -
-
Damage401
senior tag
válasz
Szakiii #25641 üzenetére
Azért mondtam, azt hogy a firmware ellenőrző progival csekkoljátok, mi van kiadva rá, mert ez kommunikál az LG szervereivel. OTA 1 hetet szokott késni. De mint sokszor is írtam IMEI és Régió kód alapján frissül. Nexus 4-él én se kaptam meg az első hullámban a KitKat androidod. Csak a harmadik hullámban. Dec 13.-a
Én is vertem az asztalt. Ez azért jó, hogy így adják ki mert minden készülék lehet másképp reagál a frissítést, hiába ugyanazon minden. Lásd (sistergő hang).T-Mobilosak akiknek nem jött ne türelmetlenkedjenek, hiszen március végéig 100% hogy meg kell jöjjön. OTA Április 2.
FirmWare ellenőrző
Böngésző címsorában az XXXX helyére=a saját IMEI számodat pötyögöd be majd enter. Látod hogy változik-e a software,1. HA igen irány a PC Suite és örülhetsz
2. HA nem akkor várj türelemmel, mert sokszor kitárgyaltuk.Szerk.: Remélem hibajavítást is hoz
-
Bilux
veterán
-
válasz
Szakiii #25642 üzenetére
Az lehet, de használt árak nem ezt mutatják itt. Az, hogy mennyi az új ára, ebből a szempontból nem mérvadó.
Plusz, azért is van lenyomva a G2 ára, mert boldog-boldogtalan kihozza drága előfizetéssel olcsón, majd adja el (most hagyjuk a letiltásookat, stb), míg ezt N5-el jó ideig nem lehetett eljátszani, bár mostmár telenornál lehet, korlátozottan.
-
válasz
asderr #25639 üzenetére
Bizony, így lementek az árak, legalábbis itt a ph-n. Nekem is volt ajánlatom,hogy 20k-t fizessek a Nexus 5-re (volt egy kósza pillanatom, hogy az azonnali szoft. támogatottság miatt (és mert gondom volt egy appal,de ezt hagyjuk) lecserélem. Én persze még ott tartottam, hogy 1-1-ben csere, de azóta megváltoztak a dolgok,ha nem is 20k különbség a reális, az N5 többért megy már a használt piacon. Persze vannak szélsőségek, ahol alig van különbség, én azonos kondíciók mellett írtam a dolgot.
Aztán közben megoldódott a problémám, és minden Hawaii, aminek örülök, mert feladni a jóval jobb akkut, meg a "kocogtatást" nem szívesen tettem volna.
Persze, ott a pofátlanok is, akik 80-at akartak adni (miután kiírtam,hogy csak csere) a 3,5 hónapos teljesen karcmentes, újkorától invisible fóliával elöl-hátul ellátott 16Gb-os Telekomos készülékemre. Na mondom tudod mikor...
-
asderr
aktív tag
Ez vicc mar,4-5honap alatt felere csokkent a G2 ara?
Elvarnak hogy 85-90ert adjam oda -
Xmodule
őstag
válasz
asderr #25588 üzenetére
Én iphone 5 ről váltottam. Nem bántam meg. Mondjuk egy hétig megtartottam az iphonet ha esetleg nem jönne be a g2. Egyedül ami jobb volt iphoneba az az írás. Valahogy nekem ezen a G2on nem megy. Mindig mellé nyomok. Pedig próbálom pontosan azt a betűt nyomni d valahogy mindig a mellette lévő nyomodik le. Ezen kívül mindenben jobban tetszik a G2. Mondjuk nem megy olyan akadozas mentesen mint az ios de ennyi belefér.
-
Illusion1010
senior tag
Knock Code G2-re jövő hónapban... [link]
-
gusthy
veterán
Ezzel szemben ez mindenütt a világon bevett gyakorlat, és nem jogtalan.
Miért is kéne teljes netet nyújtania? A törvény annyit mond, hogy nem tájékoztathat félre, márpedig ezt a korlátozást elég világosan kiírja mind a három szolgáltató.
És lehet szidni az EU-t, de úgy tűnik, hogy 2016-tól az EU-ban ez tilos lesz (netsemlegesség).
Ellenben az USA-ban így is marad. -
apaszka
veterán
-
Sragi
őstag
Sajnos ilyen rohadékok.Amint rosszul jönnek ki abból,hogy ha te kevesebbet telefonálsz akkor úgy is arra törekednek,hogy megsz*opassanak.
De jogos amit írsz.Fizetek 3200+1000 Ft-ot az 1,2GB netért és nem hasznalhatok Voip alapú hívást? Nevetseges ,hogy nem hasznalhatom el
arra az adatforgalmam amire akarom. -
P3Dr0
senior tag
válasz
kisgergely80 #25563 üzenetére
Hogy lehet az,hogy MO.-n a mobil szolgaltato tiltja a voip-ot es csak magasabb elofizetesi dijjnal engedelyezi? Vagy csak en ertem felre? Ez valami diszkriminacio? Akinek nincs fullos elofizetese az buntetve van? Hmmm........lehet megerne egy EU.-s kerdest
Szerintem ez jogtalan.Meg egy ocska toltokartyaval is teljes jogu netet kell biztositania a szolgaltatonak max. ha lejar a penz akkor gatolni a hozzaferest. Nekem van meg egy pannon praktikum kartyam ha majd MO.-n leszek kiprobalom.
-
xSide
őstag
Megjöttek a tokjaim, szinte mindből rendeltem 1-et.
Legjobban az IMAK jön be, nekem az volt a lényeg hogy ne csússzon ki a kezemből.
Kaptam matt fóliát hozzá, kiváncsiságból felraktam.
Egyelőre marad.
A frissítést 3x kezdtem el letölteni, 1 órája legutóbb 3.29 / 520MB-nál tart -
laca.1
aktív tag
amúgy mindenki meg van elégedve kk-alatt a GPS-el?mert nekem elég gyengusz.4.2.2 gyorsabban talált holdat és többet is,meg jel erősség is jobb volt
nézzétek már meg nálatok milyen
-
badaia5
tag
T-mobilos d802 g2 re mikor lesz official kitkat srácok ?
-
gusthy
veterán
válasz
DroiDMester #25611 üzenetére
Na, nekem sokadikra 518.1 lett a vége, de ezek szerint még van egy nagyságrend a pc-k erejéig, legalábbis ebben a szűk szegmensben
-
Danny365
őstag
Nexus-féle KitKat dialert valahogy működésre lehet birni? Próbáltam már 2 féle módszert, másolgattam apk-t, flasheltem is zipet, de nekem meg se jelenik az alkalmazások között. Pedig anno azt olvastam, hogy 4.4.x kell neki, meg root. Ezek meg ugye adottak.
-
-
Gicz
addikt
válasz
gusthy #25603 üzenetére
amit próbáltam az 4.2 volt, és 950-1050 közötti értékeket produkált. érzetre lassabb volt mint az i5 (jailbreakelt, rendszer pucolt )
majd holnap ha nálam lesz a g2, akkor megnézem mit lehet kihozni belőle ilyen téren, köszi h páran beírtátok nálatok mit prdukál!
tudom h a teszt nem mond semmit, de nekem az a tapasztalatom, h az én felhasználásomat nézve a sunspider eléggé jól tükrözi a sebességet. ( amiket eddig próbáltam, az 3g, 3gs, i4, 4s, i5, SGS2,3,4, ipad2 ipad 3, - és ezeken érzetre olyan volt a böngésző általános sebessége, mint amit a sunspiderből következtetni lehetett. )
nekem ez nem e penis, nem érdekelnek a quadrant meg nem tudom még milyen tesztek, nekem a böngésző érzése a fontos.
-
törölt tag
Nálam folyton kilép a Facebook app, pedig nem állítottam át rajta semmit.Eddig nem csinált ilyet.Hogyan lehet beállítani, hogy megjegyezze a jelszót?
-
pipecz90
csendes tag
Köszönöm a segítséget ! Eldőlt G2 lesz ! Viszont az a gondom ,hogy a Telenornál nincs fehér! Esetleg tudnátok ajánlani pár oldalt ahonnan jó áron tudok fehéret rendelni ! Telenornál 80ba jönne ki a fekete.
Kösz ! -
gusthy
veterán
válasz
DroiDMester #25600 üzenetére
Hát nem sok...
Mindenesetre az iPhoneos kolléga 900-1000 körüli értékénél jobb, még az enyém isde valakinek az előbb 700 alatt is sikerült.
(az ugye tiszta, hogy a kisebb a jobb?) -
zack
nagyúr
Pár apróság, amit meglátok majd milyen gyakorisággal jön elő.
Elsőként a WiFi folyamatos bekapcsolt állapotban volt, majd gondolt egyet és elment a net. Oka nem volt rá, majd egy WiFi ki-be megoldotta a gondot.
A második, ami az aggasztóbb, hogy hívás alatt jött a boot-nál megszokott LG dallam...Azt hittem hogy újraindult, de a fülemtől elemelve nem kapcsolt vissza a kijelző, és a fizikai gombbal sem tudtam feléleszteni. Mondom biztos lefagyott. Ekkor jött a felismerés, hogy még mindig vonalban vagyok.
Érdekes volt. -
quby
őstag
VAlaki adjon már legujjabb pc suite-hez linket....plz. Megőrülök. Addig nem keres a telóhoz frissitést mig nem frissitem. Ki is irja hogy mi a frissebb verzió majd másfél óra "keresés a live update-n" után nem csinál semmit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Iphone 14 promax 128Gb arany 1 hónapos garanciaban
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- Iphone 15 Pro 128 GB Natural Titanium 17 Hó Gari
- Eladó makulátlan állapotú iPhone 13 Pro (128 GB, Grafitszürke)
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest