Hirdetés
- A Galaxy M56 is szépen lefogyott
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- One mobilszolgáltatások
- Nyáron jöhet a második Skyline
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gusthy
veterán
Van egy jól definiált halmaza a frissítéseknek, amik többszöri mérés alapján mindenkinek, egyértelműen jól működtek. Ezek ketten vannak, OTA és PC Suite.
Van még további valahány módszer, amiről egyértelmű, hogy hol jó eredményt adnak, hol nem.
Megteheted, hogy utóbbiak bármelyikét is jónak tekinted, és méltatlankodsz, de szerintem ez a gondolkodásmód konkrétan a síkhülyeség kategóriába esik.Oké, lehet, hogy nem értek hozzá. Az első Androidos telefonom a G1 volt, ami az első elérhető Android telefon volt a világon. Azóta legalább 15-20 típus megfordult a kezemben, közte 4 LG. Több telefonra fordítottam, hibajavítottam Androidot. Nem keveset programoztam rá. Van fenn a marketen alkalmazásom. A frissítésre vonatkozó információkat munkahelyemről, a Telekomból szerzem.
Minden bizonnyal te ennél mérhetetlenül nagyobb tudással és áttekintéssel bírsz a témában, úgyhogy kénytelen leszek fejet hajtani előtted.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Formula-1
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 5
- A Galaxy M56 is szépen lefogyott
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gran Turismo
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest