Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Kiszervezett ultrazoommal érkezett meg a Vivo kameratelefonja
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
vfeco
aktív tag
Sziasztok!
Milyen módszerrel flasheljem a gyári romot, hogy eltünjön a Rooted bejegyzés download modban? Offline esetén ott marad. :-(
-
Pl nekem annyi bajom van a gyári böngészővel, hogy fél óra prohardver fórumozás után csökken az akksi 9 százalékot, meg felforrósodik tőle a telefon.
Legérdekesebb, hogy ezt mind legminimumabb kijelzőfény mellett.Pont a Dolphin-t akartam volna kipróbálni, de ahogy olvasom azzal se lenne jobb a helyzet KitKat alatt.
Egyébként az akksi adatoknál azután a fél óra után a Böngésző folyamata 14 százalékot jelez most, míg toronymagasan 40 százalékkal felül egy com.android.browser:sandboxed_process0 vezet, ami fogalmam sincs mi lehet.
Gondolom ez az érdekes nevű folyamat nálad nincs a listán.
Korábban az elmúlt 2 napban az Android browser-t telepítettem, meg a Free Private Browser-t, de ezeket töröltem.
Fogalmam sincs mi lehet a probléma, de most a telóm jelen állapotban durvábban merül, mint a Titanic. -
Sragi
őstag
válasz
Szabiq #25981 üzenetére
http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=360813624966&globalID=EBAY-AU
Tessék. Bár én a gondjaim utan nem ajanlom annyira.Szerintem van jobb is ennel picit drágábban
Ja és azt nem is mondtam,hogy 0,25 helyett 0,4 vastagot kaptam.Az is gond lehet amit apaszka írt,hogy túlsagosan kimegy a szélére és nincs elég ragasztó rajta.Gyanús nekem is,mert a tetejen nem ér végig és ott nincs bubi,de alul és körben a szélén egy szabalyos csíkban van. -
zack
nagyúr
válasz
jaffa 2843 #25982 üzenetére
Áhh. Ez biztos nem. itt nem nagy impedanciájú fülesekkel tesztelték, és mégis valakinek jó, valakinek nem.
Szoftveresen egyébként sem hiszem hogy ezt el tudnák kúrni úgy, hogy a 4.2.2-nél meg senkinek semmi gondja nem volt, itt meg random előjön különböző fülesekkel.
Tény, hogy az IE8 is csak 16 Ohm, tehát akár lehetne ez is, de kétlem hogy akiknek sistereg, 32 Ohm-nál nagyobb lenne, főleg ebben a leginkább alsó kategóriában. -
Nordik
őstag
Frissult az billentyuzet! Ugy veszem eszre, hogy javitottak a gepeles pontossagan. Bar ideje is volt.
-
Danny365
őstag
válasz
yesyke94 #25986 üzenetére
Vissza lehet tenni az összefoglalóban leirt offline módszer szerint, de nekem ez eléggé nehezemre esik elhinni, hogy full grafikán szaggatás nélkül ment a San Andreas. Nekem kb. közepes minőségen volt elfogadható a sebesség és youtube-on se láttam egy videót sem, hogy bármilyen telón maxon menne normálisan.
Persze lehet javitottak már rajta, én akkor próbáltam, mikor megjelent, azóta se játszottam vele. (még jó, hogy kifizettem érte kétezret...) -
whbear
senior tag
Szerintem akinek nem fontos ne tegye fel a 20B-t. Teli van buggal, kész megváltás a 10F.
-
yesyke94
csendes tag
Valaki nem tudna nekem segíteni pls? (vissza lehet rá tenni a gyári 4.2.2-őt? Vagy ha beviszem szervízbe vissza pakolják rá?)
Felraktam a 4.4.-et a telomra, és úgy veszem észre mintha néha kicsit laggolna... Mondok egy példát: Gta:Sa full grafikán ment, most felraktam full grafikára laggol mint az állat... Meg a menü is akadozik néha.
Futattam antututt is és max 28K pontértéket kapok, a 4.2-ve minimum 33K max 35K.. Csináltam Hard resetett a telon a frissítés elött, és utána is. (LG Pc suite-val csináltam a Kitkat frissitést) előre is köszi a válaszokat. -
vfeco
aktív tag
KDZ-vel Offline frissítéssel feltoltam egy 20b gyári romot, de download modba látom, hogy azt írja: ROOTED. Ezt hogy tudom megszüntetni? Egyáltalán miért írja ezt?
-
válasz
stilo18 #25979 üzenetére
Szerintem a fej-/fülhallgató impedanciával lehet összefüggésben.
A gyárival (24ohm) nálam sincs gond. Van itthon még egy in-ear fülhallgató, azzal se zajos.
A probléma akkor kezdődik ha valami "nagyobbat" köt rá az ember. Amikkel próbáltam: Superlux HD661 (68ohm), Beyerdynamic DT190(150ohm), Sennheiser HD600(300ohm). Ezek közül mindegyikkel volt sistergés. -
stilo18
addikt
HKG rom feltéve....
Sony XB600 sistereg, gyári füles nem....
Szomorú vagyok, tehát fejhallgatója válogatja...
-
pestibenji
senior tag
CloudyPro 1.1-et használok, bekapcsoltam most az ART-ot és valamiért nem kapok push értesítéseket és már bekapcsolásnál nem írja ki a SwiftKey miatt, hogy a google apps leállt.
Valakinek erről valami infoja? Esetleg más se kap Push notit ART-al? Mi lehet a gond?Szerk: Vagy esetleg csak most van valami gond a Google szerverekkel?
-
Saccco
nagyúr
válasz
t52042405ug #25939 üzenetére
Igen, mehet. 4.2.2-ről frissül 4.4.2-re.
-
Sragi
őstag
válasz
jilian #25972 üzenetére
Szerintem picit nő a telefon mind le és föl felé is,de lehet csak széltében.Lefelé még jöhet a kijelző úgy,hogy a fizikai méret ne változzon szerintem.Tehát hosszában nem de széltében biztos fog. Most 70 széles. Max lesz 75.Oldalanként 2,5 mm. De ez csak az én véleményem.Inkább oldalanként 3 mili mivel 0,3 inch 7,6 mili.
-
jilian
addikt
Ha G3 5,5" lesz, azt szerintetek hogyan kell elképzelni a G2-höz képest?
Mert ez a + 0,3 coll igy kicsinek tűnik... de ha cm-be nézed...
Merrefelé milyen növekedést toleràlnàtok még? -
Sragi
őstag
válasz
szabyka95 #25967 üzenetére
Jaja én is erre gondoltam.Mert azért akárhogy simogatom nem megy ki alóla...
Olcsó húsnak híg a leve.Azért a lényeget védi és nem olyan zavaró,de nem tökéletes!(#25968) apaszka Igen néztem én is,de emlékszem rá mennyi balhé volt itt velük....De néztem többen is árulnak ilyent.Van az fajta ami teljesen körbe fogja.
-
vfeco
aktív tag
Ha a telóm "TWN", akkor melyik ROM-ot ajánlott felrakni?
Most Open EU 20b van fent és eléggé problémás a mobilnet sebesség. Nagyon sokszor csak GSM sebességem van, néha 3G, 4G-re pedig fel sem kapcsol. -
Sragi
őstag
Vettem ilyen edzett üveg fóliát.Hát nem tudom miért de a 2 szélén végig levegős maradt meg picit alul is.De szabályosan végig.Lehet,hogy nem tisztítottam le jól előtte a telefont?
Amúgy működik jól meg viszonylag nem zavaró.
-
sgery
őstag
Sziasztok!
Létezik az, hogy csak úgy elromlik a kijelzö egy bizonyos részén az érzékelés? Egy egész sávban keresztben, a kijelzöböl kb 10-15%-ról van szó.
Leejtve nem volt, semmi ütés nem érte, viszont egy ideje nem megy. Föleg akkor idegesítö, mikor lehúzom az infósávot és mikor az érzéktelen részre húzom akkor azt hiszi elvettem az ujjam és visszadobja az infobart a tetejére.
Lehet szoftware-es is a hiba?
Más. A szervízben adnak cserekészüléket? -
Arról esetleg van valakinek infója, hogy az adatroaming miért nem működik? Vagy ez inkább szolgáltatófüggő?
Még valami..
PC-ről telóra másolás elég lassúcska. 6-700 Kbps. PC->UTP kábel->TP-Link WR841ND->wireless LG G2
A hálózaton meg van osztva a vinyó és ha telóval húzom le a cuccost, akkor lassú. Ha wireless storage-et bekapcsolom és gépen hózom át a cuccot a telóra akkor 3 mega körül van a sebesség. -
apaszka
veterán
válasz
icecave #25944 üzenetére
https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.szerencsejatek.okoslotto
Most ezt próbáltam. A de a lottózó -t szoktam néha használni.
Az egyik csaj ma megmondta előre, hogy szerinte bedöglik a buszuk mivel jöttek dolgozni, és azt is előre megjósolta, hogy egy roncs buszt küldenek kisegítésre biztos. Annak meg kilehetett látni az alján, és fogni kellett a hátsó ajtót, ki ne esen.
Szóval kértem tőle őt számot. De nem tudom feladni...
-
Bilux
veterán
Nem tudom mi bajotok a gyári böngészővel, tökéletes arra amire kell szerintem.
-
apaszka
veterán
Csak, hogy megtörjem a beszélgetést.
Egyre több kedvenc app-ot nem támogat a KitKat.
Egy lottózó sem működik, és a Telenor mytv je sem.
Hiába még át kell állni soknak. -
Azharel
aktív tag
válasz
dave_gahan #25940 üzenetére
Akadjunk már le erről a hard resetről, akinek baj van a telójával az úgy is nyomni fogja, akinek nincs baja az meg tesz rá. Sokaknak van bug, másoknak nincs. Van akinek állítólag BT bug sincs, ami persze marha érdekes mert a d800/801 modelleken is jelen van, nem veszik észre azért beírják ide h nincs ilyen bug... Én is hard reset párti vagyok, nem csak főverziókor nyomom hanem minden egyes FW frissítés után. Több főverzió meg úgyse lesz g2-re ahogy az lg-t ismerjük
-
jooker82
nagyúr
válasz
dave_gahan #25940 üzenetére
Örülök,hogy tetszik a KK rendszer.
Valóban igy van,az s5,meg a többiek,csak most kapisgálják azt amit tavaly az LG már bemutatottMég kissé utánozzák is a Knock onnal,pl HTC.
Mi lesz itt,ha kijön a G3?? Saját 8 magos procijukkal és QuadHD kijelzővel...gondolom egy 3000 feletti aksival.A többit nem is sorolom,mert elkezd csorogni a nyálunk.Valóban,hagyd rajta a v20 a-t ,elvileg áprilisban úgyis jön egy újabb frissités,a mai hirek alapján,plusz funkció.
-
dave_gahan
aktív tag
válasz
jooker82 #25936 üzenetére
Már semmi.
Az OTA frissítés kinullázta az APN beállításomat, ezért nem volt mobilnet. A HR hiányának nem volt köze hozzá.Egyébként itt írtam a 4.4-es benyomásaimról:
Pozitívumok:
- érzékenyebb knock on
- smooth-abb GUINegatívumok:
- nincs adatkapcsolat (már nem akutális)
- bluetooth fogyasztást (3%) nálam is jelez anélkül, h be lenne kapcsolvaKipróbáltam a fülest, nem sistereg.
Az összkép pozitív, de azért nyilvánvalóan nem érezheti az ember olyan hatalmasnak a változásokat. Egyelőre ennek a KitKat-nek nagyobb a füstje, mint a lángja.
Egy biztos, a G2 továbbra is zsírágyú készülék, és az idei felhozatalt nézve sem viszket az ember tenyere, h váltania kéne. Bizonyos paramétereket nézve sok gyártó még csak most próbál közel olyan készülékkel labdába rúgni, mint amilyet az LG letett a G2-vel tavaly.
"Ha ázsiai a telód,márpedig az,akkor a v20a a legfrisseb,a V20b az az eus telefonokra való.... Tehát,hagyd rajta azt."
Jaja, persze, marad egyelőre a v20a...aztán majd szép lassan úgyis érkezik a többi - OTA-n. -
t52042405ug
csendes tag
Tisztelt Fórumtársak,
mától beléptem az android világába egy telenoros G2-vel (mindig Nokiám volt: 3210-sel kezdtem, majd N97mini és E52-vel zártam a sort). Csak azt szeretném megkérdezni, h a LG PC Suite 10E-ről 20B-re szeretne frissíteni. Mehet ez így? (Bizt. mentést csináltam.)
Teljesen kezdő vagyok, kérném a türelmeteket.
Köszi a segítséget. -
jooker82
nagyúr
válasz
dave_gahan #25684 üzenetére
Ja itt már látom,hogy nincs különösebb gond. Ha ázsiai a telód,márpedig az,akkor a v20a a legfrisseb,a V20b az az eus telefonokra való.... Tehát,hagyd rajta azt.
-
pestibenji
senior tag
válasz
apaszka #25928 üzenetére
Azért mert pl 400 névjegyet újra összekapcsolni nem 1 órás munka
(Google névjegyet haxsyncel) alapból kb 2-3 óra mire én mindent úgy vissza állítok ahogy volt a névjegyek összekapcsolásán kívül.
Gusthy: mondj nekem pár ilyen appot amit az átlag user használ (tehát nem xposed meg ilyenekre gondolok)
ha egy app 4.2 alatt egy időjárás widget volt akkor miért lenne 4.4 alatt billentyűzet?
de amúgy elég annyira átgondolni a dolgot, hogy akkor mi a magyarázat arra, hogy TBP-val minden appot szépen vissza lehet rakni?
A lényeg, hogy tudom, hogy ezen a telón kell a hr frissítésnél, de sajnos ez nagyon nem normális... -
jooker82
nagyúr
válasz
dave_gahan #25934 üzenetére
Neked mi a gond a 4.4-el?
-
dave_gahan
aktív tag
válasz
DroiDMester #25922 üzenetére
A mókolást nem pejoratív jelzőnek szántam.
Fogadjuk már el azt, hogy az átlag userek nagy része elsősorban OTA-n frissít (a szakszerviz nyilván nem), ha pedig e tevékenység folytán HR-re lenne szükség, akkor a telepítő minden bizonnyal figyelmeztetne erre. Noha főverziók jó ha évenként egyszer jönnek, de látható, h adott Android verzión belül is kisebb-nagyobb időközönként szerencsére jöttek azért frissítések, elég csak a JB esetén a v10a-v10g-re gondolni. Na most életszerű havi-kéthavi rendszerességgel teljesen újra rakni a telót, csak mert állítólag minden fostos frissítéshez HR szükséges??
Na ne már...Mint kiderült, a problémám simán orvosolható volt, legközelebb fel sem teszem ilyennel kapcsolatban a kérdést...de mondom, ha később olyan hiba derülne ki, ami a hiányzó HR-re utal és nincs más megoldás, akkor megkövetem az érintetteket.
-
bsanya
aktív tag
Eddig egyetlen androidos telefonommal sem sikerült elérnem azt, hogy kimondja a hívó nevét a BT headset-ben
G2-nél sem.... megvettem már néhány fizetős alkalmazást, de egyik sem vezetett sikerre. Viszont ma meglepődtem, be volt még kapcsolva a fülesem, amikor elnavigáltam A-ból B-be, és végig a fülesbe mondta a navigációs utasításokat
Mi a francért nem tudja akkor a hívó nevét is bemondani????apaszka a fiad erre nem tudna megoldást? (a Sanity, az ECID, a SVOX mind megvettem, a telefon ki is mondaná, de a headset-be egyik sem mondja
)
-
vico03
tag
Valaki erre
-
gusthy
veterán
válasz
dave_gahan #25921 üzenetére
Ha a telepítő felajánlja a frissítést, akkor nem releváns, hogy OTA vagy lemezről.
-
gusthy
veterán
válasz
pestibenji #25925 üzenetére
Mondok egy példát.
Tegyük fel, hogy feltettél egy appot, ami másként működik JB és másként KK alatt.
Ha te ezt 4.2 alatt felrakod, majd a rendszert frissíted alatta, simán lehet, hogy nem veszi észre, és szarul működik. -
apaszka
veterán
válasz
pestibenji #25925 üzenetére
Itt ugye elég nagy verzió ugrás van.
És bizony a sok szemét meg marad. Némely program még nem kompatibilis az új ROM -al, és már meg is van a baj. Össze tudnak akadni.Egyébként szervizben azt mondják, hogy egy androidos telefonnak egy-két havonta ajánlott a hr.
Marhára tele tudja szemetelni magát.Szerk.
Egyébként benn tudom miért ez a nagy félelem a belakástól?
Max egy óra. Mindent vissza lehet szépen szinkronizálni. -
torok6
aktív tag
Az mért van hogy néha beakad a menü 4.4.2 nél másnál is ilyen?
-
Endr00
aktív tag
válasz
tothgergo90 #25924 üzenetére
Csinálj Backupot az LG-s app-al a beállításokról és tedd fel a felhődbe vagy pendrive-ra.
-
pestibenji
senior tag
válasz
Én se értem ezt a logikát, miért alap az, hogy frissítés után hr-t kell nyomni?
kurvára nem alap, ha az lenne akkor a PC suite is wipeolna amikor frissítesz.
Samsung Galaxy SII-n még 2.3-ról 4.0-ra frissítésnél se volt probléma max 1-2 appot kellett újra rakni...iOS-en pl hányszor kell wipeolni frissítésnél? :p
Nehogy már az legyen az alap, hogy minden frissítésnél elveszik minden adatod könyörgöm.
-
tothgergo90
tag
válasz
Mondjuk én nem csináltam HR-et, de nem is siránkoztam, mert teljesen hibátlan. Egyedül a Bluetooth bug van, de ezért nem csinálok HR-et egy jól belakott rendszernél.
-
törölt tag
Most kapott az enyém 10C frissítést 10B helyett, haladunk -.-
-
válasz
dave_gahan #25921 üzenetére
Egy KDZ -s frissítés az most kurvára mindegy hogy ONLINE, OFFLINE vagy épp PC Suit progival csinálod mivel mind a 3.megoldás ugyan azt csinálja csak más a kezelő felülete!
Tehát nem kell a KDZ -t MÓKOLÁSNAK Titulálni!
Mert ezzel az erővel az LG szakszervizben is MÓKOLNAK mivel azok is ilyen módszerrel(Csak épp TOT fájl és egy negyedik típusú{LGFlashTool nevezetű} progival) telepítik a ROM -okat a telóra!Aki meg nem hajlandó frissítés után HR -t nyomni, az NE jöjjön ide a fórumba siránkozni hogy ilyen meg olyan meg amolyan gondja van
De részemről zárom a témát........
-
dave_gahan
aktív tag
válasz
dave_gahan #25919 üzenetére
Jaja, csak hozzá kellett adni, hogy Telenor Online, mert a frissítés kinullázta az APN beállítást.
Looserke: jaj, mindig ezzel jön mindenki...csakhogy a windows nem ajánl fel OTA frissítést, tehát ott elfogadott mód, h nulláról kezded feltenni az új rendszert. Ha ez telefonnál nem egy, akkor ne kínáljon fel OTA frissítést, v. figyelmeztessen, h előtte/utána nyomjak HR-t.
Anyway, most már minden rendben. Ha olyan egyéb, nem orvosolható probléma jelentkezik még később, ami nem 4.4.2 elcseszés, hanem kiderül, h valóban a HR hiányából fakad, akkor mea culpa-zom...addig perpill továbbra is úgy kezelem, hogy stock rendszeren az OTA frissítésnek nem feltétele a HR. A többi mókoláshoz megértem, h szükséges.
-
Looserke
őstag
válasz
dave_gahan #25916 üzenetére
ez kb ugyanaz, mint ha WinXPről frissítenél Win7-re, én inkább egy tiszta Win7 telepítést csinálnék...
-
PS7A
tag
Erre a hibára esetleg még valakinek valami ötlete?
(A gyári időjárás ikont szeretném kirakni, erre ezt kéri, megyek az igenre aztán nem történik semmi, kilép a kezdő képernyőre.) -
Danny365
őstag
válasz
dave_gahan #25916 üzenetére
Add hozzá te magad az APN-t aztán probléma megoldva.
-
dave_gahan
aktív tag
válasz
Looserke #25912 üzenetére
Nem, de felajánlott, sima OTA frissítésnél miért is kellene? (Nem kdz buherálásról van szó.)
Vagy ha kell, akkor miért nem teszi meg ezt a frissítés maga, vagy miért nem figyelmeztet erre a telepítés előtt?
Mielőtt DroidMester jönne újfent hatalmas kövér betűkkel és felkiáltójelekkel: sztem az átlag user, aki még fórumokat sem követ, nem hiszem, h hard resetet nyomna minden frissítéskor és őszintén szólva elég gáz dolognak tartanám, ha ez követelmény lenne - a user guide-ban sem szerepel. A f@sznak van kedve állandóan újralakni a telót...
Nem kdz-vel és egyebekkel pöcsölök direkt, hanem megvártam a legegyszerűbb(nek gondolt) OTA módot.
Másnak sem volt ilyen gondja OTA frissítés után, legalább is a keresőben nem találtam ilyen előzményt. Nem volt root-olva a teló, teljesen stock v10e-re engedtem rá a felkínált frissítést.A Hálózati beállításoknál a Hálózat típusa maradt GSM/WCDMA
A Hálózat választásnál ha Automatikusra teszem, v. ha a Hálózat keresés után kiválasztom, hogy Telenor HU RAT: WCDMA, egyik esetben sincs eredmény.
A Hozzáférési pontok-nál azt írja: Nincs APNs - talán ez lehet a gond.Nemotm még mit kellene megnézni.
-
apaszka
veterán
válasz
dave_gahan #25908 üzenetére
Hr?
És nézd meg az apn beállítást.
Pl Telenor kapcsolatnál van ,hogy átkell írni . Net-> online ra. -
Gicz
addikt
válasz
Jacksonrodeo #25911 üzenetére
nem kérdez semmit. rendszergazdaként futtatom akkor sem. a felhasználói fiókok felügyelete ki van kapcsolva h véletlenül se kérdezzen semmi semmit soha.
-
Looserke
őstag
válasz
dave_gahan #25908 üzenetére
factory reset volt-e?
-
dave_gahan
aktív tag
válasz
dave_gahan #25684 üzenetére
Nah, a KK frissítés óta mégsem annyira zsír minden... Hiába kapcsolom be az adatkapcsolatot, nincs hálózat: "A hálózat nincs csatlakoztatva."
Újraindítás sem segít...
A wifivel nincs gond.Pozitívumok:
- érzékenyebb knock on
- smooth-abb GUINegatívumok:
- nincs adatkapcsolat
- bluetooth fogyasztást (3%) nálam is jelez anélkül, h be lenne kapcsolvaKipróbáltam a fülest, nem sistereg.
-
kerpok
tag
na tnap este felraktam én is KK-t.
Stock Telenor 20B... pikk pakk felment, meg is lepődtem...Ami fura ugye hogy a felső sávban fehér minden.. kár érte.. a gps-ből "hely" lett... legyen... )
Jelet, gyorsan talált, ha mindent hagyok neki használni, ha csak GPS-re van állítva, akkor kicsit agyal..Gyorsabban reagál az automata fényerő - ez zsír
Kncok téma gyorsabb, imádom!
Szerintem jobban zabálja az aksit, legalábbis eddig.. de meglátom pár nap múlva...
Viszont lett új Időjárás effekt a lock screenen.. nagyon zsír. Ha borult de napos is az idő, azt pölö így mutatja!
Eddig ennyi..
-
Looserke
őstag
válasz
wyzard #25902 üzenetére
Nem biztos, hogy neked ugyanúgy kell feltenni, mint nekem kellett (én 4.2.2 10E hun openről frissítettem 4.4.2 20B hun openre). Nekem se root se recovery nem volt feltéve soha, szóval neked lehet hogy másra is figyelned kell. Egyébként a sima 12 pontos KDZ telepítéssel ment fel, előtte és utána factory reset. A telefon egyébként T-s eredetileg 10A-val vettem.
-
Gicz
addikt
próbálnám telepíteni az lg mobile software uptdate toolt, B2cappsetup, de kb elmegy a csík 10%-ig aztán eltűnik az ablak, és nem települ semmi. mi a rosseb a baja?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Iphone 14 promax 128Gb arany 1 hónapos garanciaban
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- Iphone 15 Pro 128 GB Natural Titanium 17 Hó Gari
- Eladó makulátlan állapotú iPhone 13 Pro (128 GB, Grafitszürke)
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest