Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Yettel topik
- Tömeges bevetésre kész az új Huawei AI-chip
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
iOnizer
tag
válasz
szabo.norbi #37714 üzenetére
HR-t semmiképp! Kár lenne! Ugyanitt az alkalmazás frissítéseit próbáld meg eltávolítani, és újra felrakni, de szerintem egy másik alkalmazás indítja be folyamatosan. Nem raktál fel mostanában valamit, ami ilyet művelhet?
-
iOnizer
tag
válasz
szabo.norbi #37707 üzenetére
Beállítások/ alkalmazások/ térkép/ gyorsítótár ürítése+adatok törlése+leállítás kombó nekem megoldotta legutóbb amikor így jártam.
-
iOnizer
tag
Huhh, akkor tényleg csak a kamuzás maradt a szerviznél, de így akkor azt se látják rootolt-e vagy volt e piszkálva. Simán megéri standupolni egyet.
Más: megoldottam a problémám ioroot25-tel. Ebben csak az a nagy dolog, hogy korábban nekem sose működött, mindig megállt a folyamat közepén.
-
iOnizer
tag
válasz
DroiDMester #37602 üzenetére
Nagyon köszönöm! sajnos ezzel sem működik az egyetlen általam a neten fellelt d80210-es szoftver telepítése.
Amiért az egészet csinálnám: Download mode szerint ROOTED a telefonom, holott már nem rootolt, és anno 10a-val sikerült azt eltüntetni. KK-t sose sikerült még rootolnom, csak JB-t, így ezért is jól jönne a 10.a szoftver -
iOnizer
tag
Tudna valaki adni egy működő d80210a/b linket 16gb hun modellhez? A leírásban szereplő már nem működik. Előre is köszi!
-
iOnizer
tag
válasz
T0mBd1gg3R #36730 üzenetére
Hosszan nyomsz rajta, és ott van. Akku kímélése= cella alapú, nagy pontosság=GPS
-
iOnizer
tag
válasz
Bubukain #30037 üzenetére
04.20.-i nightly-t.
Google bug? Akkor jó, mert akkor nem csak a cm csapat rontott el valamit, gy nem aggódok, és legalább tudom, hogy nem egyszeri eset lesz. Köszi!
Az enyém is karcos. Az elsőt a QW tok rakta rá, ugyanis az és az üveg közé alattomosan beszorul a por, amit szétsikálsz a zsebedben járás közben.
A másodikat a zsebem tette rá.Ez a GG2 egy vicc. Még a Spicám se karcolódott meg 3 év alatt pedig az gagyi műanyag.
-
iOnizer
tag
No a hétvégén átálltam CM-re. Eddig tetszik, gyors, sokkal jobb hívás közben a mikrofon, nincs bluetooth akksi zabálás, nincs sistergés. Egyszer viszont volt egy rebootom azóta. Az akkuidő remek vele.
-
iOnizer
tag
Használ valaki közületek cm-et? Mennyire stabil?
-
iOnizer
tag
Meguntam a gyári 4.4.2-t, és CM-re váltanék. Jól értem, hogy a recovery telepítéséhez vissza kell rakjam a gyári 4.2.2-t? Ezt pedig kdz-vel tudom megtenni.
Előre is köszi!
-
iOnizer
tag
No újabb fejleményeket szült az este:
Akinek Root és Xposed mod miatt nem engedi az ota-t, annak simán menni fog az LG PC suite-os megoldással a frissítés, az ugyanis teljes rom frissítés szemben az OTA-val, ami csak egy úgymond upgrade.Innen vannak a Romok méretbeli különbségei is.Kicsit a Kitekatról: gyorsabb, simább. Beszéd közben jobb a mikrofon, kamera sokkal gyorsabb, sistergést MÉG nem tapasztaltam fél óra zenehallgatással. BT Nálam is fogyaszt de nem vészesen, mert nem vagyok rootolt.
QW tokkal nem kell a hangerőgombokat zoomra kapcsolni, megy kép készítése móddal is a kis ablakon a kereső.
Egyelőre így elsőre azt mondom meg vagyok vele elégedve.
Nagyon köszönöm azoknak akik segítettek ma (tegnap)! -
iOnizer
tag
Telenornál haveromra rá akartak sózni egy sd kártyát a G2-höz. xD no komment!
-
iOnizer
tag
-
iOnizer
tag
Kérnék egy nagy szivességet!
Akinek a telefonja Telekom szoftveres 2010a-s, Rootolt, de nem használt még Xposed framework-öt, az megtenné, hogy feltölti nekem valahová a system/bin/app_process fájlt? Simán kimásolható akár root explorerrel, vagy solid explorerrel is.Nagyon köszönöm!
-
iOnizer
tag
válasz
iOnizer #26902 üzenetére
Annyit már sikerült kiderítenem, hogy system/bin/app_process fájlt cseréli le az xposed keretrendszer, így elég lenne visszaállítani az eredetit. Igenám, de az nekem nincs meg. Tudja valaki, hogy mit csinál az a fájl? Jó lenne, ha csak be kellene másolnom egy telekomos romból és minden flottul menne, mert ezért nem szívesen formáznám a telefonomat.
-
iOnizer
tag
Megjött végre Telekomos romra a KK update nekem is. Telefonom rootolt, ami nem baj, viszont volt rajta xposed mod is. Emiatt amikor installálná a frissítést a recoveryben, akkor egy hibakóddal kidob. Telefon újra kdz-zésén kívül hogyan lehet megoldani, hogy felmenjen az update? Xposed frameworkot uninstalláltam, de így se ment. Mit felejthettem el?
-
iOnizer
tag
válasz
fery02 #18761 üzenetére
Hogyne lenne már lehetséges! Ezen éltem kb egy hónapig. Telefont csatlakoztatod usb-n a géphez, telefonon csak a wifi legyen bekapcsolva, az usb csatlakozás módja pedig internetmegosztás legyen. kell hozzá driver is, amit a csatlakozási menüben jobb felső ikonra kattintva küldhetsz a gépre, utána megy.
Multkor engem is mindenki elhajtott, hogy nincs ilyen, pedig hogyne lenne. Innentől pedig a saját maga által wifin fogadott jelet továbbítja a PC-dnek -
iOnizer
tag
A Telekom egyébként saját szoftverrel adja a készülékeket, ezért nem találtok frissítést. Majd megkérdezem hogy állnak vele.
-
iOnizer
tag
válasz
rayoliviero #17979 üzenetére
*121# hívd fel, kiírja a számod
-
iOnizer
tag
Rendben, tisztázzuk. A Magyar Telekomnál a garancia a készülékre 2 év, a tartozékra pedig 1 év. Nincs ebben semmi bonyolult...
-
iOnizer
tag
Teljesen gyári rendszeren Android operációs rendszer címszó alatt mi zabálhat nagyon sok akkut? Többet eszik, mint 4 óra kijelzőidő, reboot nem segít, wakelock detector nem ír semmi különlegeset, csak a szokásos Facebook és Facebook messenger páros rí ki a sorból.
-
iOnizer
tag
Videofelvétel akkor laggol, ha 60fps-re állítjátok, mert azt valamiért úgy csinálta meg az LG, hogy nem stabil 60 fps, hanem fényviszony függő. Megoldásként kapcsold 30 fps-re és akkor nem laggol.
-
iOnizer
tag
Atyaszentég mi van itt! Benéztem, hogy olvassak valamit az LG G2-ről, de itt csak rólatok lehet olvasni. Ezeket intézzétek már PM-ben! Elhiszem, hogy fontos az E-PEN15 méregetés, de ne itt!
A kérdésem annyi lenne, hogy mire kell figyelni vásárláskor a hátlap recsegésen kívül? A "sötét szobában nem egyenletes a fekete" sajnos az üzletben nem csekkolható le, de ez mégis mennyire gyakori? Előjött még közületek másnál is? Galaxy Nexusról váltok, így azt hiszem érthető, ha egy életre elegem van a rossz kijelzőkből (csíkozódó beégő SAMOLED).
Válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Iphone 12 Mini - 128GB - Vodafone függő - sötétkék - Akku 80% - védőfóliával
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen, 96% Akkumulátor, IV51
- iPhone 14 Pro MAX 256 GB Black - 3 hónap Apple szervízgarancia - APCOM - 90 százalékos akku
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB Awesome Graphite
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest