Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Kiszervezett ultrazoommal érkezett meg a Vivo kameratelefonja
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
asderr
aktív tag
válasz
FrankMonzano #26890 üzenetére
En mennek vissza iOsra,de senkisem akar velem uzletet kotni,pedig nem ettem meg embert
-
Danny365
őstag
Most néztem én is egy akkuidőt CloudyPro II 1.2-n.
4 óra alatt lemeritettem. Ebben nem volt más, mint 4 óra igen aktiv (összegyűjtöttem az összes Pokémont
) Térkép használat "High accuracy" beállitással (tehát wifi+net+gps).
Szerintem ez elég korrekt.
-
gusthy
veterán
válasz
xxxyyyzzz111 #26805 üzenetére
A BT bug miben zavar, úgy őszintén? Az extra merülést tényszerűen nem hiszem el, biztos, hogy valami user error.
-
törölt tag
Popup notifiert használok.Szeretném ha az értesítősávban nem jelennének meg az értesítések.Mondjuk messenger, sms, hívás.Erre van valami megoldás?
-
Zugi
aktív tag
válasz
f(x)=exp(x) #26863 üzenetére
Köszi ezt örömmel olvastam. Már azt hittem itt a sok bütykölős hozzászólás között nem kapok választ a kérdésemre, emiatt külön köszönet a reagálásodért!
-
Sragi
őstag
ART nekünk nem mostanábanesz lesz szerintem.Először a bugokat kellene kiírtani...
PC suite rakta fel imei alapján.Szerintem T-s. -
gusthy
veterán
Nem mondom, hogy mind. Csak hogy sok esetben.
Egyébként azon is tűnődtem, hogy a kdz felrakas során vajon valóban ugyanaz történik-e, mint pl PC suite esetén, gondolok itt olyasmire, hogy egyes komponensek firmware frissítése és hasonlók.
(pl a durva mmerülés esetén szinte biztosnak tűnik) -
szabo.norbi
tag
válasz
gusthy #26873 üzenetére
Igen, erre itt az én saját példám! Amire szerencsére sikerült megtalálnom a megoldást. Még jó, hogy emlékeztem Samsung-os korszakomból, hogy a PC Suit-ok teljesen rendbe vágják a telefont, már ha van downgrade!
Egyébként meg tényleg az én hibám volt, nem pontos kérdést tettem fel kaptam rá választ, saját felelősségre megpróbáltam, elrontottam, majd error elhárítva. -
gusthy
veterán
válasz
szabo.norbi #26868 üzenetére
Na ennek örülök, már csak azért is, mert nagyon gyanús nekem, hogy az itteni nyüszögések nagy része nem jól felrakott romok, user errorok stb miatt van.
-
Bilux
veterán
válasz
szabo.norbi #26868 üzenetére
Akkor ideje cserélni
-
Keraa
aktív tag
Sziasztok!
Van valakinek valami ötlete, hogy az automatikus fényerőt hogyan lehetne beállítani olyanra KK alatt mint JB alatt volt. (a minimum fényerőt lehetett beállítani és csak akkor emelte ha szükség volt rá)
Esetleg valami apk-val? -
szabo.norbi
tag
Srácok! Sikerült! Az LG PC Suit helyrevágta... végre van hálózatom. Gatya tele van már egy órája.
-
Sragi
őstag
válasz
f(x)=exp(x) #26863 üzenetére
http://m.mobilarena.hu/tema/re_lg_g2_tapogatnivalo_hatso/hsz_26841-26841.html
-
f(x)=exp(x)
őstag
Jó szívvel ajánlom neked, én 2 hónapi használat után nagyon megszerettem, de inkább hagytam egy tíz éves telefont + az aláírásomban szereplő tabletet.
Akkumulátor nagyon durván jó, felsőkategóriában csak a Galaxy S5 ver rá egy kicsit.
Nekem egyszer sem fagyott ki a hívás, bár a hang minősége hagy kívánni valót maga után. Nem lassul be észrevehetően, a GPS gyors, gyorsan talál jelet és tartja (Megyekkel tesztelve). Hogyha készenlétben hagyod nagyon sokáig bírja, nekem GPS, szinkronizációk, Wifi kapcsolattal 100%-100%; 80%-78%-ra merült reggelre.
Az S4 egy nagyon jó telefon, de szvsz. a G2 jobb neked, akku idő miatt, a hívás se rosszabb (bár csak az MM-ben engedtem el vele egy próbahívást az S4-el).
Mindenképp tedd fel ezt a kérdést a melyik telefont vegyem vagy valami hasonló nevű topicban, hogy másoknak mi a véleménye, és MM-be vagy valahol tapizd meg a kettőt és nézd meg a hívás minőségét.
ERRE A HOZZÁSZÓLÁSOMRA VÁLASZOLNA VALAKI? -
spuros
őstag
válasz
Damage401 #26843 üzenetére
A battery stat manipulációról és a "beállásról" több helyen olvastam, hogy városi legenda. Az ezeket javító programok pedig placebó hatásúak inkább. Olyan mint a memória kérdés android esetén. Sajnos soha nem vettem észre változást a töltési ciklusok után.. Ami merült az merült még ha kézen álltam akkor is. Lehet leszedek egy napelemes progit a marketből..
(#26845) Sragi : Lehet felnyomok rá egy T-s sallangoktól mentes eu romot. Tudnál vagy tudnátok linkelni? T-mob 16Gb.
-
törölt tag
válasz
rayoliviero #26858 üzenetére
Köszönöm szépen, figyelmetlen voltam
-
draco84
tag
válasz
premete #26837 üzenetére
De észre vettem volna már majdnem 2 hete nyüstölöm!! Viszont ami nagyon boszantó volt hogy a gps jel kocsiban menet közben használhatatlan a google féle navigácioval!! Nem tudom hogy most a maga a progi rossz vagy a szoftnak a bugja! Menet közben elveszik a jel de a ha megállok 2-3 perc és vissza tér! Eddig csak ezt vettem észre más problémám nincs vele! És kb 1 hete nem kapcsoltam ki a gépezetet!
-
pestibenji
senior tag
válasz
DroiDMester #26828 üzenetére
Van már portolt 4.4-es flex rom? O.o
-
hard74
senior tag
válasz
szabo.norbi #26847 üzenetére
Hard reset.Nálam 2 kellett.
-
toto0569
addikt
válasz
szabo.norbi #26847 üzenetére
HR -t nyomj neki
-
-
asderr
aktív tag
-
Damage401
senior tag
Akkor First Phone.LG G2 32GB
-
BMS
őstag
válasz
xxxyyyzzz111 #26830 üzenetére
túl drága :/
-
szabo.norbi
tag
válasz
szabo.norbi #26844 üzenetére
Nem érzékeli a SIM kártyát
Mit tegyek?
IMEI van...
-
szabo.norbi
tag
10 perce csinálja a downgrade-t... 48% elég lassúcska de megyeget. Remélem felmegy sikeresen...
Viszont érdekes, hogy a telefonon előrébb jár a csík(%9 mint a gépen...
Végzett...Bootloop...Most megy a HR!
SIKERÜLT!!! El sem hiszem.
-
Damage401
senior tag
válasz
spuros #26842 üzenetére
Hard Resettel, ha jól emlékszem Battery Stat is törlődik. Kell neki 2-3 ciklus mire beáll. 100%-ról 10% ig.
Viszont annyit vettem én is észre, hogy böngészés közben (gyári, nem a Króm) melegebb a készülék. Illetve nem tudok belépni a Gmailos fiókomba, viszont JB alatt lehetett. -
spuros
őstag
Sziasztok!
A minap nekem is frissült a T-mobilos telefonom 10e-ről 20b-re (T-s szoftver, LG Pc Suite programon keresztül).. Viszont azt vettem észre, hogy merül mint a nyeletlen balta. Csináltam egy hard resetet de így is észrevehetően jobban merül mint 4.2.2 alatt.
Kérdésem, hogy eu open 20b alatt is ennyire merül vagy csak a T-s szoftver van így elgányolva?
Bocs ha volt már téma de nem találtam.
Ha ez jellemző akkor vissza "kádézézhetem" a 10e-t simán?
-
Illusion1010
senior tag
válasz
f(x)=exp(x) #26817 üzenetére
Nem tudsz telefonra streamelni a megáról.
-
Damage401
senior tag
válasz
F-ECT$ #26838 üzenetére
20c vagy a 20d fog, javításokat hozni, az elhangzottakra.
Amit most a Kit Kat nyújt: Gyorsaság, kamera élesség (tájkép módnál). Jel nélküli idő nincs. Viszont jött vele egy BT Bug (ami csak ott van, de nem számottevően vesz le az aksiból) Többeknél előjött a sistergő hang. Illetve amit én tapasztaltam 2 napja, a videó hangfelvétele koncertnél. Szépen írom le. Egy 0 volt.
De ezen felül, ha rendszer sémát nézzük. Android 4.3 újdonságait. OpenGL ES 3.0 és társai Itt le van írva, hogy mik a pluszok
Illetve 4.4 hátránya az MicroSD kártyára való írás tiltása külső alkalmazásként vagy valami ilyesmi. -
válasz
szabo.norbi #26833 üzenetére
Nem kell újra húzni csak a gyári KK Recovery -t kell vissza tenni Flashify -val és minden a régi lesz!
ide feltettem neked mert gondolom biztos nincs meg!
-
szabo.norbi
tag
válasz
szabo.norbi #26826 üzenetére
Na eredmény
Nincs Hard Resetem, Erroral kidob.
Lehet újrahúzni kdz-vel?
-
F-ECT$
titán
Telekomos G2-m van, 1-2 kisebb hibától eltekintve egész jól elvoltam az elmúlt 4 hónapban a 10a szoftverrel. Most felajánlotta a 20b-re frissítést. Ezt érdemes rátenni, hoz bármi "látványosat", vagy ha eddig nem volt gond, akkor maradjak a 10a-nál. Olvastam BT és füles bugról, van már ismert hiba?
-
válasz
INFINITYzz #26827 üzenetére
látom nem értelmezel!
azt írtam hogy GYÁRI ÉRINTETLEN KK -ROM -ra NINCS az összes 4.4 -es Flex és Cloudy ROM alatt az egyetlen működő BUHERÁLT BootLoader -es KK kernel van!
Láttad már a gyári KK -nak a Factory Reset képernyőjét? mert az marhára nem úgy néz ki mint a JB -é! a Cloudy romokban meg ha nem vetted volna észre a JB -nek a Factory Reset képernyőjét látod viszont, mivel ez lett(JB BootLoader) bele tákolva a Stock KK Kernelbe hogy működjön a custom recovery -
INFINITYzz
tag
válasz
DroiDMester #26823 üzenetére
Nekem CloudyPro alatt tokeletesen felment a TWRP a Flashify-jal
Szerk:
Na igen, gyari KK -
szabo.norbi
tag
válasz
DroiDMester #26823 üzenetére
áhá akkor itt a hiba. De akkor a többieknek hogyan sikerült ezzel a módszerrel?
Vagy csak figyelmen kívül hagyták, hogy KitKat-re kell?
INFINITYzz: Akkor mégis csak én hibáztam.
Elfelejtettem írni,hogy gyári KK.
-
Damage401
senior tag
válasz
xxxyyyzzz111 #26807 üzenetére
Kicsit vegyél vissza légy oly kedves, mert nem rángattál ki senkit a seggedből. Mellesleg nem ez volt az utolsó frissítés a készülékre. Felhozhatnám a többi gyártót is hogy ott sem sikerült mindent elsőre belőniük majd a 2. vagy a 3. lesz az igazi.
DE TE már rég eldöntötted hogy ez a készülék nem neked kell. Hiába a sok rinya. Vedd meg a neked szimpatikus készüléket de ne itt sírj ,mert páran leírták a tapasztalatukat. Ez személyesen neked szól, mert úgy rontottál ide be.
-
kovacsz07szt
csendes tag
Rootolva van a telóm, így feltelepíthetem a a hivatalos frissítést telefonról?
-
válasz
szabo.norbi #26812 üzenetére
Működő Custom RECOVERY MÉG NINCS KK -ra! attól hogy Root van(úgy ahogy) még nem jelenti azt hogy fel törték a gyári KK Boootloader -jét! Addig meg biza nem lesz custom recovery, marad a mókolt Bootloaderes KK -kernel! Ha nagyon akarsz recovery -t KK -alá!
-
szabo.norbi
tag
válasz
rayoliviero #26818 üzenetére
Ugyan ezt a módszert alkalmaztam én is és nem jó már 3x próbáltam
ROOT van, recovery.img fájl a telefonon, Flashify elindít, Reecovery image oda beillesztem, írja hogy végzett király, aztán, hogy újra akarom indítani? rámegyek, hogy igen és error.nem a 4.4.2-vel van baja?
-
INFINITYzz
tag
válasz
rayoliviero #26818 üzenetére
En is ezt irtam, szoval nem tudom, h mi lehet a gond.
Nekem mukodott -
Zugi
aktív tag
Sziasztok!
Közelgő céges telefoncsere kapcsán nézegettem a valószínűsíthetően szóba jöhető telefonokat és nagyon rákattantam erre a készülékre. Kérdésem, hogy jó szívvel ajánlanátok -e?
Elsősorban a jó aku teljesítmény érdekel és a fagyás mentes hívási funkciók. Utóbbival sajnos volt szerencsém más androidos készülékekkel szívni. Nem érdekel ha más program kicsit belassul (bár ilyen kategóriájú telefon ott se lassuljon), de azt nem tudom tolerálni ha hívási funkciókba fagy bele. Fontos lenne még a jó és gyors gps találás.
Ami viszont nem szempont nálam az a fotózási teljesítmény.
Kérdésem még az lenne, ha be van kapcsolva rajta folyamatosan a mobilnet és úgy lenne velem a telefon, hogy aktívan nem babrálom, csak a háttérben ilyenkor a szokásos emailek, facebook üzenetek és azok jelzései esnek be, akkor azzal mennyit bír?A nagy rivális Samsung S4-et nézegettem még. Biztos volt többször már itt összehasonlítás, és noha sokkal több minden húz engem az LG-hez, azért erősítsetek meg, hogy a Samsunghoz képest is megéri valóban ezt választani.
Köszi előre is a válaszokat!
Üdv:
Zugi -
BMS
őstag
a telefon 32 gigás változata nem kapható Magyarországon? vagyis ha egy online bolt árulja az szürkeimportos termék így nincs is rá gyári garancia?
-
rayoliviero
veterán
válasz
szabo.norbi #26812 üzenetére
DroiDMester TWRP telepítőjéből kimásoltam az img fájlt, rá a telóra. Azt pedig Flashify-al feltelepítettem (recovery image). Azután újraindítás és a TWRP fogad. Én így telepítem mindig a recoveryket és semmi gond nem volt még.
-
f(x)=exp(x)
őstag
Erre valaki? (Jobban jártok ha válaszoltok mert addig fogom kiírni ameddig nem válaszoltok)
-
TomPack
őstag
Én azt mondom, hogy telefon helyett jó a G2 is, JB-el!
Máshol sem kapni ennyi pénzért jobbat, mindenhol van valami kompromisszum, kérdés kinek mi talál be a szívügyébe!
Nexus-nál ugyanez ment a frissítéseknél, és valahol éreztem hogy itt is ennek KELL lennie. És ezt le is írtam itt még a KK érkezése előtt! Talán nem véletlen, hogy minden gyártó bele k@kál a frissítésekbe, igen az alma is, dehát ezért vagyunk fogyasztói társadalom. A debütált telefont összerakták a rommal, és onnantól kezdve kiesett a pixisből. Vedd meg az újat. Ha az XDA-n van mögötte fejlesztői társadalom, akkor még pár évig oké, de ehhez népszerű telefont kell választani.
Nekünk már biztosan nem fog jönni normális javítás, erre most van egy ezresem!Ki fogad velem?
-
brudy
csendes tag
válasz
Szerintem azért sokaknak lenne itt pénze iPfon-ra is ha azt szeretnének, de nem szeretnének...
-
premete
veterán
válasz
Ez nettó hülyeség, Cloudyflex legalább olyan stabil, mint a gyári, és elmegy egy hetet akár, nincs bt bug, se sistergés.
-
szabo.norbi
tag
válasz
INFINITYzz #26801 üzenetére
Fel flasheltem ahogy írtad, de LG logónál azt írja Secure boot: Error...
Recovery nem jön be, de a HR igen.. mit ronthattam el?
Restart után működik a telefon. -
válasz
INFINITYzz #26808 üzenetére
En elfogadnam az i5-t. Eladnam vennek egy g2 t a maradekbol elmennek etterembe a parommal, utana meg beulnek moziba...
-
P3Dr0
senior tag
válasz
xxxyyyzzz111 #26788 üzenetére
Nyugodtan vedd csak meg. Nem olyan sz@r mint ahogy itt sirunk csak aprobb hibak vannak inkabb a video rogzitesben a hanggal de az idovel javulni fog es akkor tenyleg 100% lesz a telo. Ha nem romolgatsz es maradsz a jellybean 10e v. 10f mellett (nekem 10e van) a kutya bajod nem lesz a mobillal. En pl. ma meg az asztali pc-met nem is kapcsoltam be mert mindent megoldottam telorol meg RDP is volt. Most meg a nappaliban fexem a szofan es zenet hallgatok NAS rol (kivalo minosegben thx. viper) es ha epp mas adast neznek meg a tv-t meg a sat vevot is tudom iranyitani. Full luxus
Life is Good -
INFINITYzz
tag
válasz
Nekem nem kene G2 cserebe i5 ...
-
asderr
aktív tag
válasz
Vegyel egy i5-t,es adok erte egy makulatlan,garis G2-t
-
premete
veterán
válasz
xxxyyyzzz111 #26794 üzenetére
Normál használatra jó, gyári 10f, vagy Cloudyflex 1.4 (én ezt preferálom). A hétvégi házamból elkallódott a tv távirányítója, arra is tökéletes (van beltéri, de xar kikelni az ágyból a tv-t kikapcsolni).
-
INFINITYzz
tag
válasz
szabo.norbi #26797 üzenetére
Letoltod az osszefoglalobol a TWRP-t, annak van egy img fajlja, azt ramasolod a telefonodra, es Flashify-jal feltelepited
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One mobilszolgáltatások
- Gran Turismo
- Formula-1
- Kés topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Iphone 14 promax 128Gb arany 1 hónapos garanciaban
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- Iphone 15 Pro 128 GB Natural Titanium 17 Hó Gari
- Eladó makulátlan állapotú iPhone 13 Pro (128 GB, Grafitszürke)
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple Watch 10 - Slate Titanium - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- APPLE Macbook Pro 14" (2023) - M3 - Asztroszürke - 16GB/512GB - 110 Ciklus - 2 év Garancia - MAGYAR
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest