- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
-
Balinov
titán
elvileg ugye ha alacsony iso-t valasztasz, akkor a gep csokkenti a zaridot, hogy kompenzalja. MIndjart kimegyek az erkelyre, csinalok ugyanarrol tobb ISO ertekes kepet is, bar ha az ISO-t novelem, jon a zaj. Nem vagyok profi fotos, haladonak is csak joindulattal mondanam magam, de a 3 ev alatt, amiota megvan a D5000 elegsok alap dolgot megtanultam, amit mar ertek is, nem csak vissza tudom mondani.
5-10perc, es jovok a kepekkel - Flicrk-re teszem egybol, es elore bocs az unalmas erkelysorozatert
-
Balinov
titán
direkt nem neztem csak 1-2-t, nehogy lelojek itt nekem a poent.
Par ejszakai kep. csontsotetet nem tudok a belvaros legkozepeben produkalni, csak ennyire futotta ma. Kameraban semmit nem allitottam, csak Night mod
csak az osszehasonlitas vegett ez egy hasonloan borus idoben keszult kep, ugyanonnet. A HOS-szel.
Vvan meg min javitaniuk a kameraszoftverrel,na
Bar lehet egy kis beallitassal el lehet mozdulni errol a pontrol felfele
-
Balinov
titán
szerencsem volt. Mar tegnap bementem, mondtak is, hogy megerkezett raktarra, de nem vetelezhetik be, csak ma reggeltol (ma volt a hivatalos launch itt). meg ebedszunetig sem birtam ki, kiugrottam a boltba melobol nyitasra.
sw-t azonnal neztem, ahogy beadtam a g accountot, de azt mondja, nincs frissebb. Perpillanat ez a helyzet
Boomsound-ot most probalom. Megmondom oszinten, nem vagyok egy whitefulu, ONE S-t/Sensation-t is egy ugyanolyan 25€-s JVC fulessel hallgatom, de most random 2 szamot meghallgattam direktben full hangeron a YT-rol (Faithless Insomnia, meg Ashley W - Faces). Nincs (vagy legalabbis en nem hallok) torzitas. Ilyet telefontol nem hallottam, a Nexus 7 nem szol igy
. Soot, meg merem kockaztatni, hogy asszonykam Pavilion Dv6-ja sem szol ilyen szepen, pedig abban is BeatsAudio van. MP3/FLAC proba meg hatra van, majd 7vegen jobban belakom (ha kibirom addig), asszonyka ugyis dolgozik vegig.
Par tesztkepet lojek?
Ja, picit melegszik a hatlap FHD YT klippnezes utan
-
Balinov
titán
Azt mar le sem merem irni, mennyibe fajt elhozni.
Amugy itt rohadt keveset kaptak. Meteor + eMobile (ugyanaz a tulaj) kapott az elado szerint alig 1000db-ot...ok konkretan 3db-ot...belvarosi frekventalt boltban kerdeztem, ok 20db-ot kaptak.
Amugy gyarilag kartyafuggetlen. HTC__001 CID
-
Balinov
titán
de, de Sense-n szocializalodtam androidugyileg, pont igy akarnam, de a tobboldalnyi fb feed, amit kirak a kijelzore csak gordul tovabb, ha barmelyikre ratapizok hossszan, nem jon elo a szokasos jobbfelso sarkos remove feature
ha meg a personalize-> customize home screen-nel vagyok (gyanitom itt kene lennie) akkor elojon az set as homet/remove feature a felso savban, de nem engedi rahuzni az egesz FB fosast a Remove-ra
-
FragMaster
addikt
-
FragMaster
addikt
Szerintem megemlítés szinten max. Vagy ha most az akku igényes szolágtatásokat ha elkezdenénk kikapcsolgatni hol lenne a vége? Letiltva minden alkalmazáskezelőben ami nem veszélyezteti a működést és repülőgép módban mérnénk? Nem életszerű. Egyszeri felhasználó bizony nem fog nagyon kapcsolgatni, főleg nem olyan funkciókat amivel kiemelten reklámozták neki a készüléket és magáénak is akarja azt majd tudni. Ugyanez az s4 szemkövető, kávéfőző, alsógatyateregető szoftveres megoldásaival, mert ugyan akkor azok is fogyasztanak a másik oldalról.
Szumma szummarum jó ez így. -
FragMaster
addikt
Azért a Blinkfeed az egyik húzófícsör az új senseben, szóval hiába fogyaszt sokat (ha az fogyaszt) azért azt kikapcsolni a teszt erejéig nem épp korrekt.
Érdekes amúgy, most belegondolva mi pánik volt a fullhd kijelzők, meg 5"-ok és 4-8 magok hallatán pár hónapja, közben pedig egyre tovább bírja mégis az összes gyártó készüléke az elődjénél
-
FragMaster
addikt
Abban hozta az s széria mindig is a legkevesebbet. Gondolom a világos színek nem fekszenek az amolednek. Inverz mód be
Amúgy pont hogy az a mérvadó, ha bekapcsolva hagynak minden alapból ott lévő szolgáltatást. A metodikájuknál leírják az ennél a résznél a lényeg, hogy a mindennapi használatban adott feltételek mellett két töltés között eltelő időt bemutassák. -
stilo18
addikt
A videózást jobbnak írja, élesebbnek.Viszont érdekes, hogy a videó hangját tompábbnak írja, mint az S4-ét... A fényképek viszont gyengébbek kicsit. Bár nem tudni, hogy a frissítés után készültek-e pl a képek...
A cikk végén írnak a stereo hangszóróról, annak előnyeiről, ha jól emlékszem.
-
lcee79
addikt
A quadrantban nem értem miért nem upgrade-elik már a ONE X eredményeit, mindig az tűnik fel, hogy a ONE X ott van 4500 környékén, holott az a legelső firmware/4.0.3-as androiddal volt, azóta a stock rommal is 6800-at csinál, jó lenne azt látni, a hitelesség kedvéért...(legalábbis nekem)
Ráadásul az több is mint a Galaxy S3-é
Mondjuk miután megjelenik az S4 is és mindegyikben ugyanaz a proci lesz, mi alapján fogják őket versenyeztetni?
Ki hoz ki ugyanabból a prociból többet? -
buci30
addikt
-
stilo18
addikt
Pont az előbb olvastam el...
Az oldal az én szememben nagyon Samsung párti, viszont ennek fényében nagyon korrekt értékelést kapott.
Azért a 20Mb-os videó nem semmi...írták is, hogy a konkurencia kuka..
Nem lett ez rossz telefon..
Ami negatívuma, engem úgysem érint. Ilyen, hogy aksi nem kivehető, meg nem bővíthető...32 Gb elég, aksit meg még soha nem jutott eszembe, hogy kivegyem a One X-ből se...Tessék HTC árulni, meg kiküldeni egy olyan frissítést, mint anno One X-en, hogy a Benchmark huszárok se nyavajogjanak...
-
buci30
addikt
-
tomas01
aktív tag
Köszi a választ. Van most nekem egy Akg 324 agybadugós szeretem de kicsit sok a magas közép meg kicsit hiányos.
Mire használni? Kicsit hangstúdiózásra zenék hallgatására meg néha néha telóhoz. Tehát eléggé unverzális kellene.
Akg k619 -et néztem ki ami elég jól szolt ár/érték arányban. -
-
dani3l
őstag
Az a baj, ahogy korabban mar valamelyik külföldi oldalon irtak, hogy ez is olyan, mint a One S volt, hogy a fekete marha könnyen kopik/karcolodik.
Mondjuk szerencsere nekem a szürke egyebkent is jobban tetszik.batai15: ez is olyan, mint az auto, vilagosabb (föleg feher) kocsin sokkal ütösebb egy sötetitett üveg, mint egy feketen.. Itt is nagyon egybeolvadna akkor minden, ezüstben sokkal elegansabb.
-
mumk1
addikt
Remélem én is, mert az S4 pro biztos hogy tudja az OTG-t. Az persze érdekes, hogy a Nexus4-ben, amiben egyébként is kevés a belső tárhely, miért tiltotta le az OTG-t az LG. Minden esetre a Xiaomi Mi2-ben, ami ugyan az a SoC, alapból működik. Gondolom az S 600 meg alapjaiban nem különbözik a Pro -tól.
-
batai15
félisten
-
Spark_777
tag
Ez így igaz,mindig is úttörő szerepet játszottak,csak sajnos sosem volt meg az az anyagi hátterük mint a nagyoknak.Azt viszont nem lehet tőlük elvitatni amit eddig letettek az asztalra...Mindig is kilógtak a sorból,amit igazán nem bánok.Van az a réteg aki igényt tart az egyedi,jó minőségű termékekre,de mint nagy általánosságban a mennyiséget mindig a nagy gyártók értékesítik,és ez nem csak a telefonoknál van így...Úgy ahogy a Sennheiser nem mond mindenkinek valamit, úgy a HTC sem mindenki által ismert márka.
-
Spark_777
tag
Ez a kamera mindig is sarkalatos pont volt,bár szerintem túl nagy hangsúlyt fektetnek rá egyesek.Megértem hogy kell az innováció,de szerintem senki nem verte volna a földbe a fejét ha egy sima,finomított 8 mpixeles egység kerül a hátába.Ezen felül,szerintem Európában jóval nagyobb piaca van ennek a készüléknek mint az USA-ban,csak sajnos tényleg bekövetkezik az amit sokan jósolnak,megjelenik az S4,és még többet veszit a HTC mint a késés miatt amúgy is.
-
dani3l
őstag
Köszi a linket.
Amazonon neztem, meg meg valahol, mar nem tudom, csak azert neztem ott, mert ahonnan rendelnem majd a telefont, ott egyelöre nincs fönt (galaxy s4 pedig mar igen.. :/ ), igy csak rapillantottam gyorsan.
Ezek szerint akkor van remeny, hogy ertelmes ara lesz, mire lesz..Bar egyelöre meg mindig nem jutok dülöre Z10 vs One kerdesben, de jelen allas szerint lehet a One lesz a befuto.. Egyreszt egyre több negativ kritika kerül elö a BB-röl, masreszt aluminiumfetisem van es egy ilyen HTC-re varok 3 eve..
-
stilo18
addikt
Haha...Ezt be se merem linkelni az S4 topikjába, úgyanugy, mint a kamera csatát.
Pedig úgy néz ki mégis csak jobb telót épített a HTC...
Úgy voltam vele idén Samsung következik, indok nélkül veszek egy S4-et. Viszont a HTC felé húz a szívem. Azon nevetgéltem múltkor, hogy mikor jöttek a render képek, hogy fújjogtam, hogy de ronda...Most meg annál jobban tetszik...
-
Xaels
félisten
Gsmarena Xperia Z vs. One kamera gyorsösszehasonlítás
-
lcee79
addikt
Ja az NVIDIA szeret mindig trükközni a dolgokkal, videókártyáknál is mindig csak bizonyos játékok futnak jól nvidiával...
Arm processzorokkal nem kellene így szórakoznia, mert a következő évben már nem biztos hogy a gyártó ésvagy a vásárló nagy közönség őket részesíti előnyben, főleg ha az előző szériában csalódott, még akkor sem, ha látszólag egy-két tesztben jól is szerepel majd...HTC-vel sem tartott sokáig a kapcsolat, előtte évben az LG is bepróbálkozott a tegra 2-vel...
Qualcommal általában nincs probléma, és arról nem is beszélve, hogy xda-sok is ehhez vannak szokva -
lcee79
addikt
Ja ezt írtam én is
Vagyis ezt akartam kihozni abból a mondatból, hogy "Persze a videóhoz nem kell wi-fi feltétlenül"
Azért is írtam, mert nekem a ONE X-en a wifi elég sokat fogyaszt, attól legalábbis többet mint amennyit én szeretnék(ASUS Transformer Pad TF300T-n alig veszem észre, hogy be van kapcsolva a wi-fi)
Nálam ha megy a kijelző akkor 90% hogy megy a wi-fi is... Úgyhogy nem mindegy mennyit fogyasztJa és transformer kapott a tegra procijára 4.2.1-es androidot is, úgyhogy a HOX-ra is remélhetőleg nemsokára jön...
-
lcee79
addikt
Ezek azt mondják, hogy 8 és fél óra video playback...
AMi azt jelenti, hogy ha nem videót néznék akkor több lenne??? Persze a videóhoz nem kell wi-fi feltétlenül
De azért az elég nagy előrelépés lenne a ONE X-hez képest...
Kiváncsi leszek rá, hogy ez tényleg így lesz-e (mondjuk egy egész munkanap kell a teszteléséhez)
-
doggie
aktív tag
Szerintem meg semmi különleges, ez pl. botrányos. :-(
-
stilo18
addikt
Mondjuk ezt olvastam. Amin felkaptam a szemem akkor is, hogy mégha kontrasztban kicsit el is marad az SIII-tól, azért szép teltek a színei...
A fakó kijelző, mai trend elnevezés szerint szinhű kijelzőktől agybajt kapok. Legyenek csak szép kiccsattanóak a színek...
Valamelyik másik oldalon azt is olvastam, hogy kicsit túl is húzták a színeket...nem baj, én örülök neki.
-
Dr.Anonymus
addikt
én még nem tudtam dönteni, de lehet hogy a végén nekem az ezüst verzió lesz
egyébként kár hogy a htc már nem gyárt olyan exklúzív barna színben telefonokat mint amilyen a desire fém kerete volt anno
de a piros változatnál akár egy világos szürke vagy világos kék metál is jobban bejönne -
Dominó85
addikt
Nem éppen olyan mint a G3 vagy a cikkben lévő HTC.
Jogosan lehet tele a hócipője sok embernek a G3-mal, mert végre egy hosszú üzemidőt garantáló, minőségi alkatrészekből összerakott telefonról van szó, igen kedvező áron (2 SIM foglalattal). Tényleg irritáló, hogy a kínainak előbb jut eszébe foglalkozni a fogyasztókkal és azok aktuális trendjeivel...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 4
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Linux kezdőknek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest