- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cserix
tag
Próbáltad már a Cover lock app-ot? Ez a felélesztés téma nekem is nagy gond volt. Desire-ről váltottam Xperia P-re és annak sehogyan sem esett kézre egyik gombja sem. Nekem bevált nagyon ez az app. Csak elhúzod a kezed a szenzor felett, vagy kihúzod a zsebedből és már ébren is van. Fogyasztani sem fogyaszt sokat. Egyébként nekem is nagyon tetszik ez a HTC One. Valszeg a P-met erre fogom cserélni. Ha kijönne egy picivel kisebb változatban, azért az nagyon jó volna....... Bár írta valaki fentebb, hogy "ezért már megérné nagyobb kezet növeszteni"...
-
Xaels
félisten
CNET.CO.UK volt, bár nincs nagyméretű képünk és az egyetlen kép amit mutat elég érdekes. A kamera képeinél sincs EXIF infonk :/
(#538) tajcsi: én sem tudok dönteni, de sajnos ezen ráérek még agyalni.
(#539) p06: nekem az ezüstben az tetszik, hogy sokkal fémesebb a hatása is. Fekete meg nem kéne fényesen. Valamint a feketét azzal tudták volna esetleg még feldobni ha a polikarbonát részeknek adnak valami vadító színt, vöröset/narancsot/neonzöldet esetleg kéket.
(#541) FragMaster: mire nálunk rendesen kapható lesz addigra talán lesznek hosszabbtávú tapasztalatok is a neten.
(#542) tomas01:
Ilyet
-
Xaels
félisten
Nekem a HTC hardveres "újdonságai" egyértelműen többet érnek mint pár szoftveres feature. A hangszóró és a különleges mikrofonok, hogy minden körülmény között jó legyen a felvétel. Nekem ha tényleg hozza a kamera a gyenge viszonyok között amit 1-2 tesztben az bőven elég lenne. A kislányomról kellenek a képek, de külön géppel nem akarok szórakozni.
Amúgy anno volt egy TitanII 16mpx-el érdekes, hogy meg merték lépni az Ultrapixelt.
Árról még nem tudunk véglegest. Majd akkor ráérünk foglalkozni vele ha mind a kettő kapható lesz rendesen.
Szerintem a HTC nem a Samsunggal van harcban. Nem is lehetne, hisz közel sem azonos kaliberű a két cég. Sokkal inkább saját magával van elfoglalva, hogy a mutatói javuljanak és magam részéről már azzal is elégedett lennék ha a következő negyedévben pozitív mérlege lenne és elérne egy jó tartható szintet. Azért lássuk be, hogy nélkülük lehet nem itt tartana az Android sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nyaralás topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- 1
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest