- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Sony Xperia XZ1 Compact - izomkocka
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lcee79
addikt
válasz Dr.Anonymus #424 üzenetére
Úgy volt hogy 4.2 lesz már mikor először bekapcsoljuk a telefont, de eddig minden tesztben 4.1.2 volt. Lehet hogy ezért késik?
https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
equinox777
csendes tag
válasz Dr.Anonymus #262 üzenetére
Állok elébe,csak remélem meg is érkezik Anno a Sensation-t is így vettem és nem bántam meg
"Ha a kenyér beszél,a morzsák hallgatnak... "
-
FragMaster
addikt
válasz Dr.Anonymus #279 üzenetére
Galaxy nexusom fél évesen köszöni szépen jól van, max fényerőn égeti a szemem. Haver 2011-es vásárlású sgs is pacsi állapot. Itt inkább a szórás a gond, mert valóban ki lehet fogni kényesebbet is.
"FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml
-
tajcsi
őstag
válasz Dr.Anonymus #279 üzenetére
Fujj halgass mar miert kell emlekeztetni h a samun az a suttyo tacsviz lesz Hat kollegamnak regota van S3ja es nemnagyon fakulnak a szinek rajta...na de majd meglatjuk az osszehasonlito teszteket...valamikor aprilisban...
MAXIMUS VI Extreme, Z87-WS, 3970X és sok más fimomság nálam...
-
Xaels
félisten
válasz Dr.Anonymus #246 üzenetére
SS Camaro-s kékben is szép lenne. De az a barna nekem is nagyon hiányzik. A J Butterfly-ból úgy volt csinálnak barnát, de azzal nem vagyunk kisegítve. Ha jönne barnában az lenne maga a kánaán, meg az igazi szenvedés mire hozzájutnánk
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Xaels
félisten
válasz Dr.Anonymus #243 üzenetére
Én is így vagyok vele. A fekete teljesen megbabonázott.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
tajcsi
őstag
válasz Dr.Anonymus #146 üzenetére
Alig varom mar, hogy legen teszt a keszulekrol netalan youtube-os video komolyan mondom szamolom a napokat, hogy megjelenjen. Ha csak a szami nem csinal utosebbet ket ev utan lecserelem a telefonom
Apropo, nesztek nektek megapixel haboru [link]
MAXIMUS VI Extreme, Z87-WS, 3970X és sok más fimomság nálam...
-
Lirion
addikt
válasz Dr.Anonymus #65 üzenetére
Nincs okom utálni a telefont, de én objektív vagyok.
Ha te erre a képre már beélvezel, az egyéni döntés, de azt állítani rá, hogy ez überfasza és most aztán jól megmutatja a htc, hogy milyen szuper is az ultrapixel minősége, egy kicsit erős...
De itt van ez is, ami egy gyönyörű alkotás lett ugye, vagy ez az éjszakai kép, ahol gyakorlatilag nincs részlet, amiről a fotó minőségét alaposan meg lehetne állapítani, de az biztosan látszik, hogy őrülten sok a zaj a képen.
Még egy képet linkelek, amit akár lehetne is dícsérni, de a képen látható személyeken (főleg a csajon) remekül látszik, hogy egy jól megvilágított helységben készült a kép és nem gyér világítás alatt.Ezt a minőséget bármelyik konkurencia hozza 3,2-4 megapixelben. Nincs benne kiemelkedő, csak simán átlagos.
-
AS
félisten
válasz Dr.Anonymus #88 üzenetére
Wp rendszert tesztelem azért Lumnia.
Meg Asus tábletet
Most meg épen Tizen Sdk-tMondhatni úgy hogy márka független vagyok most.
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
Xaels
félisten
válasz Dr.Anonymus #109 üzenetére
Szerintem az is állítható. Legalább is más videókban 4 oszlopos a menüben az App drawer. Itt például.
[ Szerkesztve ]
-
Lirion
addikt
válasz Dr.Anonymus #52 üzenetére
Szerintem ezek még mindig harmatgyengék és egyáltalán nem jobbak, mint bármilyen más konkurens telefonnal készült képek. Ezt egy SGS3 is produkálja vidáman 3-5 megapixelre állítva vagy csak simán monitorméretben nézve a full felbontású képet...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Horgász topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- OLED TV topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Óra topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest