- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
válasz
FragMaster #669 üzenetére
Majd lesznek még tesztek, lesz ahol fotót is csinálnak róla. Igazi LowLight képeket sem csináltak, kicsit többet vártam volna az összehasonlítástól.
-
Xaels
félisten
válasz
FragMaster #663 üzenetére
Érdekes, hogy a PhoneArena szerint a One jobb napfényben míg a GSMArena szerint az S4... Na most akkor melyik? xD
-
Xaels
félisten
válasz
FragMaster #662 üzenetére
Elég csak WiFi és 3G-t kikapcsolni. Általában amikor kell a hosszabb üzemidő akkor mindig kikapcsolom amikor nem használom. Amúgy a PowerSaver alapból megcsinálja neked, hogyha kijelzőt lekapcsolod akkor bont minden adatkapcsolatot.
-
Xaels
félisten
válasz
FragMaster #660 üzenetére
Ez igaz, de figyelembe kell venni. Most így ránéz valaki és azt hiszi az akku érdeme ez, de nem igaz. Amúgy igen. A régi 1hetes telefonok 3óra beszélgetést bírtak azóta azért sokat javult a helyzet.
-
Xaels
félisten
válasz
FragMaster #658 üzenetére
Na igen. De minden évben halljuk a nagy szavakat az "Improved battery life" meg a kevesebbet fogyaszt mint az előd azt nesze... Mondjuk a 20perc telefonálás meg a 10perc videó különbség sem sok.
Igazad van, de nem mindenki használ mindent. Nem feltétlenül kell 5percenként frissíteni az FB-t sem a háttérben. Ez úgy lenne fer, ha hasonló lenne a stand by "használat" is. A Blinkfeed nagyon sokat szinkronizál szerintem, legalább is minél több a csatorna amit beállít az ember rajta annál durvábban szívhatja az akkut. Ez olyan lenne mintha egy fullos RSS olvasót is feldobnának az S4-re amibe betolják az X oldalt.
-
Xaels
félisten
válasz
FragMaster #656 üzenetére
Szerintem be volt lőve a Blinkfeed, Weather meg egy csomó minden a háttérben szinkronizálásra és az szívta jobban. Az igazi stand by akkor lenne mérvadó, ha nem menne semmi szinkronizáció szerintem.
Konkrétan a böngészés 1óra különbsége odacsap szerintem.
-
Xaels
félisten
válasz
FragMaster #572 üzenetére
Akkor ott az ebay és lehet majd fejlesztői verziót venni.
-
Spark_777
tag
válasz
FragMaster #511 üzenetére
Ott a pont
-
Spark_777
tag
válasz
FragMaster #462 üzenetére
Jogos,nem vettem figyelembe hogy melyik hozászolásomra válaszoltál.Én kérek elnézést
De azért magas lóról nem beszélnék...csak kicsit elfogult vagyok
-
Spark_777
tag
válasz
FragMaster #459 üzenetére
Hm,nem látom az üzenetemben hogy megemlítettem volna a Samsungot,tehát akkor ez a te okfejtésed
-
toeki
senior tag
válasz
FragMaster #459 üzenetére
izlések és pofonok...
sajnos úgy vagyunk bekötve, hogy aki a mi izlésünktől eltérő dolgot kedveli az biztosan hülye
az én szememben az S4 egy csúnya szappantartó , mig a ONE egy gyönyörű műremek. Ettől még tiszteletben tartom ha másnak más tetszik.
-
lcee79
addikt
válasz
FragMaster #431 üzenetére
hwsw-n írták a cikk végén
A dobozból a HTC One még Android 4.1.2-vel bújik elő, de elvileg azonnal frissíthető lesz 4.2.2-re. -
Spark_777
tag
válasz
FragMaster #417 üzenetére
Ma felhívtam a Media Markt-ot,csak úgy kíváncsiságból,hogy hátha tudnak valami infót,mert ugye a német anyacégnél már előrendelhető a készülék.Lövésük nem volt hogy milyen telefonról is beszélek,és rám akartak sózni egy ONE V-t
Valószínű megszűnik a szerződésük a HTC-val itthon,mert azt mondták hogy már csak a meglévő készleteket árulják ki.Ugyanez van az Edigital-nál is,egy időben hivatalos viszonteladóként voltak feltüntetve a HTC honlapján,ma már pedig egyetlen készüléküket sem forgalmazzák.Érdekes...
-
Xaels
félisten
válasz
FragMaster #373 üzenetére
Akkor azt feldughatják maguknak kb.
-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz
FragMaster #373 üzenetére
A Tegra 4i az A9 generáció, nem A15, mint a Tegra 4. Ügyes húzás.
-
Danny750
őstag
válasz
FragMaster #336 üzenetére
Köszi az infót!! Ezek szerint a kijelzőben van még tartalék....(a frissítésekkel jönni fog a kalibrációs app a Z-re)
Stilo18: nekem a P mellett sem gázos a kijelző...
Bine123: A Z sem laggol be csak bizonyos háttereknél minimálisan+más launcherrel meg egyáltalán nem! Én gyágyival használom full Hd-s képekkel és egyáltalán nem laggol! -
Xaels
félisten
válasz
FragMaster #311 üzenetére
Még azt sem tudjuk milyen lesz az 5.0. Szvsz már a 4.2 is izzadság szagú volt kicsit. Most már inkább azt kéne elérni, hogy a 4.X legyen a legelterjedtebb verzió.
-
Xaels
félisten
válasz
FragMaster #309 üzenetére
Úgy volt. De igazából olyan mindegy a 4.1-4.2. Mindkettő Jelly Bean. Szerintem az a fontos, hogy jól optimalizálják a Sense-t és működjenek a funkciók megfelelően.
A Sony meg így mellette tényleg gyenge.
-
lcee79
addikt
válasz
FragMaster #294 üzenetére
Szerintem nincs olyan qulacomm procis telefon, amit ne csináltak volna meg
De amúgy elég sokan belekontárkodnak minden hozzáértés nélkül, hidd el
Titanium backup az mondjuk kicsit hiányzik
1x lett volna szükség rá az elején mikor megvettem a one x-et mert egyik beállítás ki lett kapcsolva és utána inaktív lett a módosítása... Akkor jó lett volna, de azóta nem kellett resetelnem és semmi ilyesmiDe múltkor egy androidos táblagépen beállítottam az emailcímem (eladásra ment és kölcsönben kipróbálásra volt nálam egy hétig előtte és utána is hard reset...), és mikor kész volt megkérdezte hogy akarom e szinkronizálni a dolgaimat, mondtam igen, és az összes programot amit a googleplayről töltöttem és használtam a telefonomon feltette a táblagépre is automatikusan, sőt még wifibeállításokat is átvettem, de a legdurvább az volt számomra hogy még a telefonom háttérképét is átvette ami a telefonomon levő kép volt csak...
Szóval elég jól tudja ezt a visszatöltés témát már magától az android is -
istnag
addikt
válasz
FragMaster #287 üzenetére
S-OFF kevés, a htcdev-en keresztüli bootloader nyitást is ki kell(ene) kerülni,valamilyen módon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Google Pixel topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Építő/felújító topik
- Elektromos autók - motorok
- intecpc: Miért érdemes felújított laptopot vagy számítógépet választani?
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest