- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
Én meg lesz@rom már a benchmarkokat. Esetleg az Epic Citadel lehet valamennyire mérvadó hisz az Unreal Engine-re valószínűleg itt is több játék fog épülni. Ilyen Quadrant, Antutu és többi csalható vacak meg...
A lényeg amit több teszt is megerősít, hogy akadásmentes és gyors a rendszer.
-
tajcsi
őstag
Az a vicces, hogy az apple-nel pl a samut fikázzák, hogy milyen régi OS-t használ az új SIV, hogy már több mint egy éves rendszert...hogy az ő felhasználójaik közül több mint 50% azok a legújabb rendszert használják..
Igen ám csak apple bácsi elfelejti, hogy bár a 4.1.2 verzió is JellyBean, a 4.2.2-t ha jól emlékszem valamikor tavaly októberben mutatták be és az koránsem egy év...Meg bár lehet, hogy mivel más más gyártó más más verziós androidot használ a készülékeikben, de amikor van frissítés, akkor az szemmel látható...
Ezzel szemben, nézzük az epölt, akinek így magunk között, valljuk be, ugyanaz a felhasználói felülete hmmm, 6éve??????? Nem tudom kupertinóban most milyen dátum van de a 4.2.2 nem elavult főleg nem több éves...edit: bocs a hibákért meghalt a 15" crt monitorom alig látok valamit
-
Xaels
félisten
-
Xaels
félisten
Nem. Gyártási gondok miatt késik a telefon. Komolyan mit számít, hogy 4.1.2 vagy 4.2? Mind a kettő Jelly Bean, mellesleg a 4.2-ben semmi olyan újítás nem volt amit hiányolnék.
(#427) tajcsi: majd meglátjuk milyen lesz. Én valahogy kételkedem a 4.2 után, hogy nagyot fog durrani.
-
FragMaster
addikt
Látod, hogy a 4mpx-es kamerával is gyártási problémáik vannak olyan szinten (20-30%-os kihozatal), hogy elnapolják a kisebb piacok rajtjait. Szvsz ezért is lett végül ekkora 6-8mpx helyett, ezt még úgy ahogy le tudják gyártatni igazán nagy ráfizetés nélkül.
#388: szerintem nem lesz probléma a one-al, úgy is rámegy az akinek nem jön be a jelenlegi/következő (szerintem nem rossz) samsung dizájn. A marketingen múlik innentől, ha olyan kampányokba fektetnének mint a samsung akkor most nem lennének ekkora katyvaszban.
Amúgy nem a vetélytárs bukásáért kéne drukkolni, hanem jobbat alkotni a vetélytársnál -
tajcsi
őstag
Pedig abban legyel biztos...nem hiszem, hogy pont ok beletesznek 8 magot a hype miatt. Ez varhato volt. Habar annyira nem fogja azt a user megerezni, mert azert mondjuk valosideju telefonhasznalaskor nem nagyon van szukseg 8 magra...hat igen...2 nap...de lesz az 5 is mire lesz valami alap osszehasonlitas. Na es akkor mar elgondolkodom, melyik iranyba is kezdjek el sporolni.
-
p06
senior tag
Szerintem a 8 magos már biztos. + elvileg PHOLED-el jön ami lehet marketing szöveg de 25%-al kevesebbet eszik.
Meglássuk, ami biztos a One nagyon jó lett, kíváncsi leszek mit hoz ellene a Samsung.
(#390) tajcsi : A 8 magot nem használja egyszerre. 4erős és 4 energia takarékos. Elvileg a sima felhasználáshoz elég a kis fogyasztású magok használata, így keveset fogyaszt (meglátjuk) míg a nagyobb dolgoknál használja a másik 4-et.
-
Xaels
félisten
Idén nem is nagyon volt T4-es telefon beharangozva. A ZTE-ről pletykálnak, de szerintem az LG 2 szívás(O2X, O4X) után beint nekik végleg, a HTC is úgy néz ki kiesik a prakszisból. A Shield-jük meg jópofa lenne 30.000 pénzért, nem 100 körül. Nekem nagyon úgy néz ki, hogy talán az Asusra számíthat még Tablet fronton meg 1-2 olcsó kínaira, de ezt a piacot nagyon csúnyán bukóra veszik. Mondjuk személy szerint nem sajnálom őket, amit a PC piacon műveltek évekig kriminális és ezt mondom úgy, hogy volt 8800GTS és 9800GTX-em is.
-
Kasya
nagyúr
Azert a Sony is tudott hozni egy Exmor HDR-t, amit eddig a jelek szerint az Oppo jobban tamogat. A Samsung ha nem is hoz ujat, marad a marketing...illetve a szinekkel valo jataszas.
A Nokianal pedig tenyleg profi osztaly dolgozik a kamerakon...
HTC-re kivancsi vagyok, mert mikor a Nokia bejelnt valamit (N8, 808, 920), akkor azokat eleg szep eredmenyekkel es teszterek tapasztalataival ala is tamasztja. Ezt a HTC-nel eddig nem lattam, csak az eloadast...es ezt nem csak a kamerara, de a hangzasra is ertem. -
tajcsi
őstag
Tudod, szerbeknél még nagy cucc az iMac...azért...elegánsabb...semmi más. Szerb mentalitás. WOW faktor, egyszerre van htc one és imac az asztalon...
Am nem hiszem h susmol..ja, ezt láttátok? Hogy utálom az epölt!!!!és a nokiát is!!!
Kasya
na ez a bajom a HTCvel, jobb lencsével szarabb post processinggel ratyibb képet csinál mint a nokia... -
doggie
aktív tag
Szerintem sajnos el kell fogadni, amitől tartottam, hogy hiába a hype és marketing, pl. a 920-ashoz képest 2x méret (2 μm2 vs 4 μm2) a képek zajtalansága és részletgazdagsága elmarad még ettől is. Tudom, ez a telefonnak csak egy kis összetevője, de a beharangozott hírhez képest nagy csalódás. Mielőtt még valaki azt mondaná, hogy minek járok ide trollkodni, attól még a telefon nagyon tetszik, mint designra mind tudásra.
-
tajcsi
őstag
Szerinitem itt már nem magával a lencsékkel van a baj, hanem a képfeldolgozó algoritmusokkal...javitsatok ki ha tévednék, de ugy a samun és a htcken nem egyforma android van, mármint, alap az android a többi mind saját algoritmus, többé kevésbé ugye...
Pl azt hiszem a szifon a samutol vette anno a kameramodulokat aztán sok esetben jobb képeket produkált mint egy ugyanolyan kameraparaméterű samu telefon, de mondom javítsatok ki ha tévedek. -
doggie
aktív tag
Ezzel sajnos nem tudok egyetérteni. :-(
Elég régóta foglalkozom fotózással, képszerkesztéssel, és én úgy tudom/tapasztaltam, hogy egy egységnyi cmos/ccd lapka után a 2x érzékelő méret, nem csak marketing dumaként kéne sokkal részletgazdagabb (talán zajmentesebb) képet produkálnia hanem a valóságban is. Nem FF minőségre gondolok, hanem mobil/kompakt kategóriában való megmérettetésre.
Hidd el, hogy egy HD wallpaper meglővéséhez nem kell 2 milkás gép, főleg nem 2 milkás objektívvel.
Azoknak a képeknek a java részét és ami szemkápráztatóvá teszi őket leginkább az utómunkának köszönheti. -
FragMaster
addikt
Ehhez azért nem kell se informatikusnak se programozónak lenni, aki meg belekotvákol utánajárás nélkül az úgy járt. Más szabadságát korlátozni ezért nem épp egy szerethető húzás. A HTC meg ki tudná szűrni a szoftveres barmolást finomabb módszerekkel is, hisz aki nem ért hozzá az úgy se állna neki adb-n pusholni romokat tégla telefonon ha baj van.
De nem kell ilyen messzire menni, ha esetleg használni szeretnék egy titanium backup, vagy adblocker progit akkor nem megyek velük semmire root nélkül, az meg aztán tényleg nem atomfizika szint.
Szurkolok, hogy ne legyen ennyire szigorú ez az eljárás a jövőben mert baromi jó vágányra csapott a HTC a One-al, had vehessek egyet -
buci30
addikt
Ebbe asszem ne menjünk bele főleg onnan ,hogy neked 3 napot bírt
Ha használod is a telefont biztos nem bír 3napot!Én kb napi szinten 1h telefonálás a többi netezés stb. (nem 3G) facebook mondjuk és sms.
Nem szoktam játszani.Abba a 3napba gondolom fél óra volt a kijelző idő.
Nekem HOX-al max asszem 3-3:30h bírt a kijelző. Az aksi meg persze attól függően mennyi idő alatt ment el a 3h kijelző kb de mondjuk olyan 12-13h bírt.
A S3 jobban bírja. De nem akarok bele folyni egy ilyen vitába én próbáltam használtam mind a kettőt sőt a családba most is van egy HOX így tudom mennyit fogyaszt. Tény ,hogy javult de nem sokat,
-
Xaels
félisten
Esetleg Epic Citadel is lehetne, de az is csak egy benchmark.
-
jjeahh
nagyúr
érték...na, de hát most mondta chou, hogy nem a magok számítanak...
és amúgy sem hiszem, hogy érezhető a hardverfölény, ha élőben tapogatod...na meg a nex-4-en szűz android van...nem lepődnék meg, ha érzetre a nexus lenne a gyorsabb...
ezt az erőtöbbletet ahol érezni fogod majd, szerintem az az akksiidő lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Napelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sorozatok
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest