- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomas01
aktív tag
Egyébként ha egy másik kamera progit tennél fel ami több megapixeles képet készít? Akkor sem jobb a helyzet?
-
tomas01
aktív tag
Egész jó képet készít éjszakai. Bár mintha koszos lenne a kamera lencséje. A fény kicsit csíkoz. De egész jó. Nappal meg pláne. Köszönjük a képeket.
-
tomas01
aktív tag
Egesz jók a képek. Bár itt is jellemző , hogy kiég a világos nagyon. Meg egy kicsit ,,grízes". De meglepően jó. Kiváncsi vagyok este mit lő
-
tomas01
aktív tag
Tök jó az a védőtök ami benne van a kisfüzetbe a tartozékoknál. Az nagyon jol néz ki.
http://www.htc.com/www/accessories/htc-double-dip/
-
tomas01
aktív tag
Ejha. mintha a Htc one jobb lenne videó minőségben :-)
-
tomas01
aktív tag
Elég sok videó tesztet néztem és észre vettem, hogy szeret sokszor ide oda fókuszálni és hullámozni a kép.
Ezek mellett még mindíg tetszik. Mikro usb csatlakozós? -
tomas01
aktív tag
Csatlakozom a többiekhez. Kamera valóban jó /rossz is. De maga a teló iszonyat szép. Azt hiszem én is döntöttem. Htc One és nem Note 2.
-
tomas01
aktív tag
Köszi a választ. Van most nekem egy Akg 324 agybadugós szeretem de kicsit sok a magas közép meg kicsit hiányos.
Mire használni? Kicsit hangstúdiózásra zenék hallgatására meg néha néha telóhoz. Tehát eléggé unverzális kellene.
Akg k619 -et néztem ki ami elég jól szolt ár/érték arányban. -
-
tomas01
aktív tag
Baromi szép ez a htc. Régen volt htc diamondom de ,hogy meghalt többszőr így váltottam.
Iphone is volt. Most aTab phone 5 van tetszik a nagy :-).
Note 2 és htc one között vacilálok. Note 2 szép nagy és az amoled nekem nagyon bejön pont ezért mert jó színes. Htcbe ha jol tudom sLcd van ugye? De a htc felé hajlok. Kamera képeket is alig lehet találni.
Kicsit Xiaomi Mi-3 -ra hasonlít.[ Szerkesztve ]
-
tomas01
aktív tag
Azt lehet tudni, hogy milyen füles jár hozzá? Elég sok unbox videót néztem meg de egyiken sem mutatták :/
-
tomas01
aktív tag
Sziasztok. Azt lehet tudni, hogy hdmi kimenet és usb otg is menni fog?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest